Σε πολλούς για 34 χρόνια δεν είχε πρόβλημα η μνήμη τους να ξεχνάει ότι δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα, αλλά ξαφνικά επιβλήθηκε να είμαστε ισόβιοι πρωταθλητές.
Από το καλό υπάρχει το βέλτιστο, αλλά η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει επίσης δείξει ότι από τα καλά (με πληρωμένες πένες και αχάριστους οπαδούς ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1045 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τελικά δεν ξυρίστηκε 

- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα και εάν οι εξελίξεις είναι αυτές που τον ανάγκασαν σε επανεμφάνιση μετά από τόσα χρόνια στην Τούμπα, δε μπορώ παρά να νιώσω μια έντονη συγκίνηση και χαρά για τις εικόνες που είδαμε σήμερα.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακριβώς αυτό.
Η πρόθεση και η αγάπη του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
Όπως και το ότι εάν μπορεί (απέναντι σε όλους ως συνήθως), θα δώσει πόνο.
Συγκινητικές εικόνες, ας είναι ο κανόνας πάλι.
Και ας προσπεράσουμε τις εσωτερικές μας παθογένειες.
ΥΓ. Είναι το λιγότερο ανατριχιαστικο το τι μέτρα ...
Η πρόθεση και η αγάπη του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
Όπως και το ότι εάν μπορεί (απέναντι σε όλους ως συνήθως), θα δώσει πόνο.
Συγκινητικές εικόνες, ας είναι ο κανόνας πάλι.
Και ας προσπεράσουμε τις εσωτερικές μας παθογένειες.
ΥΓ. Είναι το λιγότερο ανατριχιαστικο το τι μέτρα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει ξεφύγει η φάση με το A.I. στις μέρες μας ...Κυκλοφορούν φωτό με αγκαλιές Ιβάν και Λουτσεσκου.. Εντωμεταξυ αυτοί οι δύο είναι στα μαχαίρια ...
Τι όχι?
Τι όχι?
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Συγνωμη που ρωταω,ποια ραδιοφωνα ειναι αυτα;Λιμπερο κ Μετρο;
Ευτυχως δοξα σοι,τα εχω κοψει τοσο στο αμαξι οσο κ στο μαγαζι μου και βρηκα την ψυχικη μου υγεια.
Ευτυχως δοξα σοι,τα εχω κοψει τοσο στο αμαξι οσο κ στο μαγαζι μου και βρηκα την ψυχικη μου υγεια.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 08:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανοίγουν τα διαρκείας σε 10 λεπτά.
Λύσσα , συσπείρωση, ΠΑΟΚ.
Παραμαζωμα όλους!
Λύσσα , συσπείρωση, ΠΑΟΚ.
Παραμαζωμα όλους!

- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μόνο 300; Τι μικρότητες είναι αυτές. 1 δις για πλάκα. Θα το κάψουμε κυρ στέφανε
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα,κατσε πρωτα να εμφανιστει ο Μυστακιδης,να εμφανιστει κ ο Α.Σ. γιατι σχεδον ενα μηνα,μονο τα φαντασματα τους υπαρχουν.Πετανε 150-250 ισως μετα κ μισο δις ετσι.
Τι συμφωνησανε κανεις δεν ξερει,αλλος μιλαει κ για ποσοστα 75-25,που το εμαθε;ΕΘΞ (ενας Θεος ξερει).
Μιλαμε για γελοιοτητες.
Τι συμφωνησανε κανεις δεν ξερει,αλλος μιλαει κ για ποσοστα 75-25,που το εμαθε;ΕΘΞ (ενας Θεος ξερει).
Μιλαμε για γελοιοτητες.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή τα λογυδρια που αραδιαζεις έχουν και τα όρια τους.
13 χρόνια πράξεις μιλάνε που ούτε στο όνειρο σου δεν τα είχες φανταστεί. Υπάρχουν ήδη οι πράξεις κατάλαβες?
Και μιλάς για ΘΑ και αερολογιες.
Και που σαι επειδή μιλάς για 300... Ε βγάλε ένα μηδενικό και είσαι πολύ κοντά στην υποτιθέμενη ...
13 χρόνια πράξεις μιλάνε που ούτε στο όνειρο σου δεν τα είχες φανταστεί. Υπάρχουν ήδη οι πράξεις κατάλαβες?
Και μιλάς για ΘΑ και αερολογιες.
Και που σαι επειδή μιλάς για 300... Ε βγάλε ένα μηδενικό και είσαι πολύ κοντά στην υποτιθέμενη ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα σου πω τι θα γίνει με το ποτάμι αγαπητέ Special. Ο λαός του ΠΑΟΚ μίλησε ΚΑΙ με τα διαρκείας. Να δεις που θα το βάλει το ποτάμι ο ΑΣ και ο Μυστακίδης άμα συνεχίσουν παιχνίδια εις βάρος του ΠΑΟΚ.
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας πω κι εγώ το πώς βλέπω την όλη κατάσταση...
Καταρχήν, επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ προτού έρθει ο Ιβάν, το να διεκδικούν δύο αποδεδειγμένα δισεκατομμυριούχοι το χτίσιμο της νέας Τούμπας, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Βέβαια, αυτά τα παλιά χρόνια με κάνουν να φοβάμαι ...
Καταρχήν, επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ προτού έρθει ο Ιβάν, το να διεκδικούν δύο αποδεδειγμένα δισεκατομμυριούχοι το χτίσιμο της νέας Τούμπας, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Βέβαια, αυτά τα παλιά χρόνια με κάνουν να φοβάμαι ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
γκαιμπελίσκος αρσενικό
(πολιτική) υποτιμητικός χαρακτηρισμός που αποδίδεται σε άνθρωπο που προπαγανδίζει μία γνώμη / άποψη / ιδέα με ύπουλα μέσα, χρησιμοποιώντας ψεύτικα στοιχεία και την τακτική της επανάληψης συνεχώς των ίδιων πραγμάτων , για να πείσει όλο και περισσότερους (έχει αποδοθεί στον ...
(πολιτική) υποτιμητικός χαρακτηρισμός που αποδίδεται σε άνθρωπο που προπαγανδίζει μία γνώμη / άποψη / ιδέα με ύπουλα μέσα, χρησιμοποιώντας ψεύτικα στοιχεία και την τακτική της επανάληψης συνεχώς των ίδιων πραγμάτων , για να πείσει όλο και περισσότερους (έχει αποδοθεί στον ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Ο χρόνος που δεσμεύθηκε για το γήπεδο (το οποίο θυμίζω επί σειρά ετών δεν ήθελαν να του το δώσουν διότι ξεκάθαρα έλεγαν από τον ΑΣ ότι θα δούμε πρώτα μακροπρόθεσμα έργα από τον επενδυτή, τήρηση λόγων και ΜΕΤΑ θα μιλήσουμε για το γήπεδο - άραγε τι από αυτά είδαν από το Μυστακίδη; ) ήταν εντελώς άλλος ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανακοίνωση είναι πράγματι προσεκτική στην διατύπωσή της.
Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι σωστή.
Δεν είναι.
Αφήνει ένα σημαντικό σημείο πλήρως αδιευκρίνιστο και δεν παίρνει καμιά θέση επ'αυτού.
Εξηγώ: το περιεχόμενο των συζητήσεων, της κατ'αρχήν συμφωνίας ή μνημονίου μεταξύ ΑΣ και ...
Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι σωστή.
Δεν είναι.
Αφήνει ένα σημαντικό σημείο πλήρως αδιευκρίνιστο και δεν παίρνει καμιά θέση επ'αυτού.
Εξηγώ: το περιεχόμενο των συζητήσεων, της κατ'αρχήν συμφωνίας ή μνημονίου μεταξύ ΑΣ και ...