Αναζήτηση για περισσότερες από 1683 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Οι πιο έξυπνοι άνθρωποι είναι αυτοί που προσαρμόζονται ανάλογα με το περιβάλλον, τις περιστάσεις και αρπάζουν τις ευκαιρίες. Άνθρωποι που μένουν προσκολλημένοι σε ιδεοληψίες ,προσωπολατρίες, θρησκείες για μια ζωή έχουν πρόβλημα.
Δεν καταλαβαίνω τι θέλει η πλειοψηφία, αυτή τη στιγμή, για το ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
@marsantos νομιζω οτι πασχουμε σε ενα βαθμο απο μανια καταδιωξης...Επισης οταν διαβαζω ατακες του στυλ ο Ιβαν ηταν και ειναι ενας απο εμας,δεν μπορω κατι παθαινω...Τοσο αθωοι πια?
Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ για όλους τους "εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και μας ενδιαφέρει μόνο να γίνει άμεσα το γήπεδο ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι πράξεις για την ώρα στο ταμπλό γράφουν 3 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα.
Για εσάς που είστε των αριθμών.
Κάποιοι είμαστε και των συναισθημάτων
Για εσάς που είστε των αριθμών.
Κάποιοι είμαστε και των συναισθημάτων
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Και φαντασου λεει ο καθε ενας που εχει την ΠΑΕ να μην θελει να παιζει στο γηπεδο που εκανε ο προηγουμενος και να θελει να κανει δικο του...
Σε καποια χρονια στο ''βαθυ'' μελλον η Θεσσαλονικη θα μπορει να κανει και Μουντιαλ μονη της...
Σε καποια χρονια στο ''βαθυ'' μελλον η Θεσσαλονικη θα μπορει να κανει και Μουντιαλ μονη της...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε πολλούς για 34 χρόνια δεν είχε πρόβλημα η μνήμη τους να ξεχνάει ότι δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα, αλλά ξαφνικά επιβλήθηκε να είμαστε ισόβιοι πρωταθλητές.
Από το καλό υπάρχει το βέλτιστο, αλλά η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει επίσης δείξει ότι από τα καλά (με πληρωμένες πένες και αχάριστους οπαδούς ...
Από το καλό υπάρχει το βέλτιστο, αλλά η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει επίσης δείξει ότι από τα καλά (με πληρωμένες πένες και αχάριστους οπαδούς ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά δεν ξυρίστηκε 
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα και εάν οι εξελίξεις είναι αυτές που τον ανάγκασαν σε επανεμφάνιση μετά από τόσα χρόνια στην Τούμπα, δε μπορώ παρά να νιώσω μια έντονη συγκίνηση και χαρά για τις εικόνες που είδαμε σήμερα.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακριβώς αυτό.
Η πρόθεση και η αγάπη του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
Όπως και το ότι εάν μπορεί (απέναντι σε όλους ως συνήθως), θα δώσει πόνο.
Συγκινητικές εικόνες, ας είναι ο κανόνας πάλι.
Και ας προσπεράσουμε τις εσωτερικές μας παθογένειες.
ΥΓ. Είναι το λιγότερο ανατριχιαστικο το τι μέτρα ...
Η πρόθεση και η αγάπη του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
Όπως και το ότι εάν μπορεί (απέναντι σε όλους ως συνήθως), θα δώσει πόνο.
Συγκινητικές εικόνες, ας είναι ο κανόνας πάλι.
Και ας προσπεράσουμε τις εσωτερικές μας παθογένειες.
ΥΓ. Είναι το λιγότερο ανατριχιαστικο το τι μέτρα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει ξεφύγει η φάση με το A.I. στις μέρες μας ...Κυκλοφορούν φωτό με αγκαλιές Ιβάν και Λουτσεσκου.. Εντωμεταξυ αυτοί οι δύο είναι στα μαχαίρια ...
Τι όχι?
Τι όχι?
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Συγνωμη που ρωταω,ποια ραδιοφωνα ειναι αυτα;Λιμπερο κ Μετρο;
Ευτυχως δοξα σοι,τα εχω κοψει τοσο στο αμαξι οσο κ στο μαγαζι μου και βρηκα την ψυχικη μου υγεια.
Ευτυχως δοξα σοι,τα εχω κοψει τοσο στο αμαξι οσο κ στο μαγαζι μου και βρηκα την ψυχικη μου υγεια.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 08:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανοίγουν τα διαρκείας σε 10 λεπτά.
Λύσσα , συσπείρωση, ΠΑΟΚ.
Παραμαζωμα όλους!
Λύσσα , συσπείρωση, ΠΑΟΚ.
Παραμαζωμα όλους!
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο 300; Τι μικρότητες είναι αυτές. 1 δις για πλάκα. Θα το κάψουμε κυρ στέφανε
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα,κατσε πρωτα να εμφανιστει ο Μυστακιδης,να εμφανιστει κ ο Α.Σ. γιατι σχεδον ενα μηνα,μονο τα φαντασματα τους υπαρχουν.Πετανε 150-250 ισως μετα κ μισο δις ετσι.
Τι συμφωνησανε κανεις δεν ξερει,αλλος μιλαει κ για ποσοστα 75-25,που το εμαθε;ΕΘΞ (ενας Θεος ξερει).
Μιλαμε για γελοιοτητες.
Τι συμφωνησανε κανεις δεν ξερει,αλλος μιλαει κ για ποσοστα 75-25,που το εμαθε;ΕΘΞ (ενας Θεος ξερει).
Μιλαμε για γελοιοτητες.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή τα λογυδρια που αραδιαζεις έχουν και τα όρια τους.
13 χρόνια πράξεις μιλάνε που ούτε στο όνειρο σου δεν τα είχες φανταστεί. Υπάρχουν ήδη οι πράξεις κατάλαβες?
Και μιλάς για ΘΑ και αερολογιες.
Και που σαι επειδή μιλάς για 300... Ε βγάλε ένα μηδενικό και είσαι πολύ κοντά στην υποτιθέμενη ...
13 χρόνια πράξεις μιλάνε που ούτε στο όνειρο σου δεν τα είχες φανταστεί. Υπάρχουν ήδη οι πράξεις κατάλαβες?
Και μιλάς για ΘΑ και αερολογιες.
Και που σαι επειδή μιλάς για 300... Ε βγάλε ένα μηδενικό και είσαι πολύ κοντά στην υποτιθέμενη ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα σου πω τι θα γίνει με το ποτάμι αγαπητέ Special. Ο λαός του ΠΑΟΚ μίλησε ΚΑΙ με τα διαρκείας. Να δεις που θα το βάλει το ποτάμι ο ΑΣ και ο Μυστακίδης άμα συνεχίσουν παιχνίδια εις βάρος του ΠΑΟΚ.