Κάτι ον τοπικ για να μη μας μαλώνουν οι μοντς:
Δεχθηκαμε δίκαιη παρατήρηση για τη λάθος αναφορά σε εγγυητική, αφού ήρθε απλώς επιστολή επιβεβαίωσης ποσού.
Ερώτημα: ο ΑΣ γιατί λέει στην ανακοίνωση του ότι "διαθέσιμα κεφάλαια ... για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας"
Τους έγραφε μέσα η ...
Η αναζήτηση βρήκε 758 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Συνειδητά απέχω από οτιδήποτε δε σχετίζεται με το αμιγώς αγωνιστικό.
Κάποιες φορές όμως δεν αντιστέκομαι στον πειρασμό.
Διαβάζω δεξιά, αριστερά και εδώ μέσα απόψεις του στυλ, τι Σαββίδης ,τι Μυστακιδης, Εμάς μας ενδιαφέρει το καλό του ΠΑΟΚ, μας ενδιαφέρει να γίνει γήπεδο στον ΠΑΟΚ και όποιος ...
Κάποιες φορές όμως δεν αντιστέκομαι στον πειρασμό.
Διαβάζω δεξιά, αριστερά και εδώ μέσα απόψεις του στυλ, τι Σαββίδης ,τι Μυστακιδης, Εμάς μας ενδιαφέρει το καλό του ΠΑΟΚ, μας ενδιαφέρει να γίνει γήπεδο στον ΠΑΟΚ και όποιος ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ε για αυτό δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό αλλά μόνο ανακοινώσεις του κωλου χωρίς να λεν τίποτα.
Προσπαθούν να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του Ιβαν.
Τίποτα άλλο δεν κάνουν. Και ειδικά ο ΑΣ ξεφτιλίζει τον ρόλο του, παίζοντας τα παιχνίδια του Μυστακίδη.
Προσωπικά χέστηκα πόσα λεφτά έχει. Δεν μου έχει ...
Προσπαθούν να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του Ιβαν.
Τίποτα άλλο δεν κάνουν. Και ειδικά ο ΑΣ ξεφτιλίζει τον ρόλο του, παίζοντας τα παιχνίδια του Μυστακίδη.
Προσωπικά χέστηκα πόσα λεφτά έχει. Δεν μου έχει ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Αρ. Μυστακίδης επέλεξε το μετρόκ@λις και τον Μπούζα για γραφείο τύπου, λυπάμαι αλλά έκανε λάθος επιλογή. Η ιστορία της οικογένειας Μπούζα είναι γνωστή εδώ και 45 χρόνια όταν ήθελαν να επιβάλουν διοίκηση στον ΠΑΟΚ και κατάφερε τελικά να παρασύρει και πολύ κόσμο και μετόχους και να διχάσει τον ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξυ ηρθε και ο Θοδωρης Καρυπιδης στην Θεσσαλονικη σημερα.
Τρεις δισεκατομμυριουχοι σε μια τοσο μικρη πολη ταυτοχρονα, παιζει να εχουμε καποιο ρεκορ γκινες εδω περα;
Τρεις δισεκατομμυριουχοι σε μια τοσο μικρη πολη ταυτοχρονα, παιζει να εχουμε καποιο ρεκορ γκινες εδω περα;
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι πιο έξυπνοι άνθρωποι είναι αυτοί που προσαρμόζονται ανάλογα με το περιβάλλον, τις περιστάσεις και αρπάζουν τις ευκαιρίες. Άνθρωποι που μένουν προσκολλημένοι σε ιδεοληψίες ,προσωπολατρίες, θρησκείες για μια ζωή έχουν πρόβλημα.
Δεν καταλαβαίνω τι θέλει η πλειοψηφία, αυτή τη στιγμή, για το ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
@marsantos νομιζω οτι πασχουμε σε ενα βαθμο απο μανια καταδιωξης...Επισης οταν διαβαζω ατακες του στυλ ο Ιβαν ηταν και ειναι ενας απο εμας,δεν μπορω κατι παθαινω...Τοσο αθωοι πια?
Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ για όλους τους "εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και μας ενδιαφέρει μόνο να γίνει άμεσα το γήπεδο ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι πράξεις για την ώρα στο ταμπλό γράφουν 3 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα.
Για εσάς που είστε των αριθμών.
Κάποιοι είμαστε και των συναισθημάτων
Για εσάς που είστε των αριθμών.
Κάποιοι είμαστε και των συναισθημάτων
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Και φαντασου λεει ο καθε ενας που εχει την ΠΑΕ να μην θελει να παιζει στο γηπεδο που εκανε ο προηγουμενος και να θελει να κανει δικο του...
Σε καποια χρονια στο ''βαθυ'' μελλον η Θεσσαλονικη θα μπορει να κανει και Μουντιαλ μονη της...
Σε καποια χρονια στο ''βαθυ'' μελλον η Θεσσαλονικη θα μπορει να κανει και Μουντιαλ μονη της...

- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε πολλούς για 34 χρόνια δεν είχε πρόβλημα η μνήμη τους να ξεχνάει ότι δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα, αλλά ξαφνικά επιβλήθηκε να είμαστε ισόβιοι πρωταθλητές.
Από το καλό υπάρχει το βέλτιστο, αλλά η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει επίσης δείξει ότι από τα καλά (με πληρωμένες πένες και αχάριστους οπαδούς ...
Από το καλό υπάρχει το βέλτιστο, αλλά η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει επίσης δείξει ότι από τα καλά (με πληρωμένες πένες και αχάριστους οπαδούς ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά δεν ξυρίστηκε 

- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα και εάν οι εξελίξεις είναι αυτές που τον ανάγκασαν σε επανεμφάνιση μετά από τόσα χρόνια στην Τούμπα, δε μπορώ παρά να νιώσω μια έντονη συγκίνηση και χαρά για τις εικόνες που είδαμε σήμερα.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακριβώς αυτό.
Η πρόθεση και η αγάπη του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
Όπως και το ότι εάν μπορεί (απέναντι σε όλους ως συνήθως), θα δώσει πόνο.
Συγκινητικές εικόνες, ας είναι ο κανόνας πάλι.
Και ας προσπεράσουμε τις εσωτερικές μας παθογένειες.
ΥΓ. Είναι το λιγότερο ανατριχιαστικο το τι μέτρα ...
Η πρόθεση και η αγάπη του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
Όπως και το ότι εάν μπορεί (απέναντι σε όλους ως συνήθως), θα δώσει πόνο.
Συγκινητικές εικόνες, ας είναι ο κανόνας πάλι.
Και ας προσπεράσουμε τις εσωτερικές μας παθογένειες.
ΥΓ. Είναι το λιγότερο ανατριχιαστικο το τι μέτρα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει ξεφύγει η φάση με το A.I. στις μέρες μας ...Κυκλοφορούν φωτό με αγκαλιές Ιβάν και Λουτσεσκου.. Εντωμεταξυ αυτοί οι δύο είναι στα μαχαίρια ...
Τι όχι?
Τι όχι?
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Συγνωμη που ρωταω,ποια ραδιοφωνα ειναι αυτα;Λιμπερο κ Μετρο;
Ευτυχως δοξα σοι,τα εχω κοψει τοσο στο αμαξι οσο κ στο μαγαζι μου και βρηκα την ψυχικη μου υγεια.
Ευτυχως δοξα σοι,τα εχω κοψει τοσο στο αμαξι οσο κ στο μαγαζι μου και βρηκα την ψυχικη μου υγεια.