Φίλε Μινγκους πλάκα κάνεις τώρα έτσι;
Ποιο σντνα;
Έχεις δει έστω τρεις αράδες από αυτά που γράφουν οι άλλοι επί βδομάδες; Μόνο "γαμώ το σπιτι σου ρωσοποντιε" δεν λένε.
Τι είναι αυτά που λέτε; Τι ξέπλυμα είναι αυτό στο βωμό της εξίσωσης των πάντων;
Γιατί πρέπει να στήσει κάποιο ΜΜΕ για να έχει ...
Η αναζήτηση βρήκε 758 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
15 χρόνια - 3 μέρες
Χιλιάδες ώρες σε ράδια και χιλιάδες άρθρα - 10 άρθρα στην Αθήνα
Χαος στον σύλλογο - θέση άμυνας λόγω επίθεσης
Τι ακριβώς συγκρίνουμε και εξισώνουμε; Κάλεσε ο Σαββίδης κανέναν σε μάχη και πρέπει να απολογηθεί που κάποιοι από τους παρατρεχάμενούς του το παράκαναν ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ...
Χιλιάδες ώρες σε ράδια και χιλιάδες άρθρα - 10 άρθρα στην Αθήνα
Χαος στον σύλλογο - θέση άμυνας λόγω επίθεσης
Τι ακριβώς συγκρίνουμε και εξισώνουμε; Κάλεσε ο Σαββίδης κανέναν σε μάχη και πρέπει να απολογηθεί που κάποιοι από τους παρατρεχάμενούς του το παράκαναν ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου είχε υποσχεθεί γήπεδο το 2026.
ΔΕΝ το έκανε.
Βγήκε ο Κυρ Κυρ και είπε αυτά που είπε.
Τώρα λοιπόν υπάρχει εγγυημένη χρηματοδότηση.
Η επιταγή 250 εκατομμυρίων στο τραπέζι είναι λόγια;
ΔΕΝ είναι λόγια.
Ανέμενε στο ακουστικό για τις επόμενες εξελίξεις.
Δεν υπάρχει επιταγή. Για εγγυητική ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι @navigator11 , πράγμα λογικό αν σκεφτείς οτι δεν προλαβαινουν να εκστομίζουν επιθετικές αοριστολογίες. Πρώτα θα επιτελέσουν τον αυριανιστικό σκοπό τους και μετά βλέπουμε αν θα πουν και κατι χειροπιαστό.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά το σκηνικό μου φαίνεται φαρσοκωμωδία.
Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή όλα το πανηγύρι γίνεται γιατί ο κύριος μυστακίδης μας απέδειξε σήμερα ότι στον τραπεζικό του λογαριασμό έχει τουλάχιστον 250 εκατομμύρια?
Μπορουσε ένα στείλει ένα link με το άρθρο του forbes...να μη μπαίνει σε κόπο και το παιδί του κούριερ
Μπορουσε ένα στείλει ένα link με το άρθρο του forbes...να μη μπαίνει σε κόπο και το παιδί του κούριερ
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εγγυητική τραπέζης είναι έγγραφο το οποίο εκδίδεται από την τράπεζα και εγγυάται ότι θα πληρώσει σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι συμφωνηθέντες όροι που έχουν υπογεγραφεί.
Μέχρι τώρα δεν έχουμε ακούσει ούτε για όρους ούτε για τίποτα παρόμοιο
Απορώ πώς άνθρωποι που υποτίθεται ότι ασχολούνται ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή όλα το πανηγύρι γίνεται γιατί ο κύριος μυστακίδης μας απέδειξε σήμερα ότι στον τραπεζικό του λογαριασμό έχει τουλάχιστον 250 εκατομμύρια?
Άκουσα οτι πήρε κι ενα 50αρικο τιπ το κουριερ ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Συμφωνοι
Το σημερινο ειναι απλα μια επιδειξη "να εγω εχω τοσα, ετοιμα ζεστα, εσυ;"
Στην ουσια δεν εχουν μπει ακομα
Το σημερινό είναι απλά «τίποτα».
Και εγώ μπορεί να πάρω ένα χαρτί σήμερα από τη τράπεζα και να λέει ότι έχω 5 ευρώ καταθέσεις και την επομένη μέρα να έχω να πληρώσω ενοίκιο ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν έλεγες ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα θα σε πετούσαν ντομάτες όλοι.
Μήπως τυχαίνει να μενεις Αθήνα; Γιατι ακόμα θυμαμαι που καναν συζήτηση εδω ποιος απ τους 3 εχει την ομαδάρα κι αμα τους ελεγες πχ οτι ο ΠΑΟΚ πηρε το μεϊτε που έχει παίξει μιλαν, δεν ηξεραν καν ποιος τι και ποτε. Και μέχρι το ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 02:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΜΊΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΉ
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 03:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς τα βλέπεις όλα πολύ αγνά αδερφέ. Μακάρι να είχες δίκιο αλλά ψεύτης να βγω, αυτό που οργανώνεται πίσω από την πλάτη του μεγαλύτερου ευεργέτη της ιστορίας του ΠΑΟΚ μου προκαλεί αναγούλα.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 06:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Διάβασες αυτό που έγραψα αγαπητέ;
Σβήστο το σκρινσοτ αν σε ενοχλεί.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες.
Ασήμαντα technicalities.
Αλλά μην μας λένε και ψεύτες όλους εμάς που γράψαμε για εγγυητική, γιατί έχει ξαναγίνει. Αποκληθήκαμε ψεύτες.
Εσύ για επιταγή δεν έγραψες ?
https://i.postimg.cc ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τα μαχαιρια εχουν βγει ηδη. Δεν το βλεπεις;
Εγω απορω παντως αν αυριο ο Σαββιδης πει οκ, καντο το γηπεδο αλλα την ΠΑΕ δεν την δινω ουτε με 2 δις, τι θα κανει ο Μυστακιδης; Θα το φτιαξει;
Εγω απορω παντως αν αυριο ο Σαββιδης πει οκ, καντο το γηπεδο αλλα την ΠΑΕ δεν την δινω ουτε με 2 δις, τι θα κανει ο Μυστακιδης; Θα το φτιαξει;
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορεί να εκβιάσει τίποτα κανένας ας. Δεν αλλάζουν χέρια έτσι οι εταιρίες. Για να αλλάξει μια εταιρία χέρια πρέπει να θέλει ο ιδιοκτήτης να πουλήσει. Κάτι τέτοιο δε διαφαίνεται σε αυτή τη φάση στον ορίζοντα. Άρα στόχος είναι να διχαστεί ο κόσμος στα 100 χρόνια του συλλόγου. Εδώ ντρέπονται να ...