Αναζήτηση για περισσότερες από 1771 εγγραφές
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Και η σουίτα δεν έχει φως και η κρεβατοκάμαρα και τα σκαμπό μου και τα @@ μου 
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Μυστακιδη θα ηταν 0-4 απο το ημιχρονο!
- Δευ 20 Οκτ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Φαιδρές μαριονέτες όλης αυτής της ιστορίας! Ανάξιοι λόγου, τιποτένιοι και ασήμαντοι, βαθιά αναξιόπιστοι, δεν αξίζει να τους πάρεις στα σοβαρά.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε θα ηθελα να ειμαι στη θεση σας κηφηνες...μετα απο τετοιο διπλο, να συνεδριασεις ΚΑΙ ΚΑΛΑ για να πειτε ΠΑΛΙ μαλακιες...ο χρονος σας τελειωνει...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε διάβασα τα 8 σου ποστ. Στο ένα απειλούσες με εξελίξεις στο άλλο μας έλεγες ότι στην Ισπανία θα πέφταμε γενικά την καλημέρα μου να έχεις. Αλλά πατωνετε; Κάνα σχόλιο για την ομάδα του μεγάλου ΠΑΟΚ που γαμευσε τα 2/3 του ΠΟΚ ήδη, θα κάνεις; Ανησυχώ
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και περνάνε τέτοια μηνύματα,τα @@ του Σαββίδη τα έχουμε δει και εμείς και όλοι οι άλλοι. Οπότε προτιμάμε αυτά που ξέρουμε και για την τιμή και για τα κιλά που έχουν τα συγκεκριμένα.Καλο βράδυ με σόδα.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι λετε
Οποιος έχει τα κεφάλαια και τα αρχίδια να αναλάβει εξολοκλήρου την κατασκευή της ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.
Τό γήπεδο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ θα το φτιάξει αυτός που έχει τα αρχίδια να τους γράψει όλους στα αρχίδια του.
Όπως και να λέγεται. Αυτό είναι το πεπρωμένο αυτής της ομάδας
Σαββίδης ή Μυστακίδης ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Λίγα πράγματα
Φτηνο το μεροκάματο σημερα
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίζει να μην έχουν δείξει τέτοια αποφασιστικότητα και πείσμα ποτέ ξανά στη ζωή τους.
Φαντάσου τι έχουν υπογράψει και που μπλέξαμε.
Φαντάσου τι έχουν υπογράψει και που μπλέξαμε.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλοι άνθρωποι μωρέ πως αντέχετε να ξεφτιλιζιστε έτσι;
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να δούμε και την αντικειμενική :lol: ενημέρωση
Ένας απρόσμενος ανθρώπινος παράγοντας οδήγησε σε διακοπή του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που συζητούσε πάνω στους όρους του μνημονίου, που θα προταθεί στην ΠΑΕ αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου της νέας Τούμπας.
Πιο ...
Ένας απρόσμενος ανθρώπινος παράγοντας οδήγησε σε διακοπή του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που συζητούσε πάνω στους όρους του μνημονίου, που θα προταθεί στην ΠΑΕ αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου της νέας Τούμπας.
Πιο ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
@ jibbie
Το ξέρουμε ή το υποθέτουμε;
το ξερουμε, νομιζω γραφτηκε και σε καποιο απ τα ΜΜΕ.
θα το αφησω ασχολιαστο το ολο θεμα γιατι αυτα που θελω να γραψω απλα δε λεγονται. υπομονη.
Αδερφέ, επειδή πιστεύω ότι έχεις μεγαλύτερη της δικής μου μηδενικής γνωση της υπόθεσης αυτής, θεωρείς κι ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
κάντε ΓΣ ρε άμπαλοι. Δεν είστε ικανοί για τίποτα. Κάντε ΓΣ μήπως και ξεμπλέξουν τα πράγματα, γιατί τα έχετε κάνει μ@€νι.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε κάθε περίπτωση, τα proof of funds δεν έχουνε… πατρίδα, σαν το κεφάλαιο δηλαδή, εκτός κι αν είναι από την Ελβετία. Πώς το λένε τα τρολάκια, το ποτάμι πίσω δεν γυρίζει; Ε ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, το πανηγύρι τελείωσε, εντολοδόχοι της συμφοράς. Παραιτηθείτε κι επιτέλους σταματήστε να λερώνετε το ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
@navigator11 ανωμαλος εισαι;