Αναζήτηση για περισσότερες από 1773 εγγραφές
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μεγάλα τομάρια, μακριά απο τον ΠΑΟΚ ρε κατακάθια της κοινωνίας.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 21 Οκτ 2025, 07:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Φοβάμαι. Ή που έχουν υπογράψει κάτι δεσμευτικό εν αγνοία όλου του ΔΣ. Ή που προσπαθούν να τους πείσουν όλους περί Τέλη και δε μπορούν. Ή που είναι τραγικά άσχετοι τύποι που νόμιζαν ο Ιβάν είναι παλέτας και θα τον παίξουν στα δάχτυλά τους.
Ο ΠΑΟΚ μας είναι σε πολύ λάθος χέρια. Αυτά τα τομάρια θα ...
Ο ΠΑΟΚ μας είναι σε πολύ λάθος χέρια. Αυτά τα τομάρια θα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 07:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ή καλύτερα ένα άγαλμα του Ερμή του Πραξι-τέληnavigator11 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 22:42 Επειδή δεν το έχω καθόλου με αυτά, την all time classic πια φώτο του εξαγριωμένου Άλκη μπορεί να τη φτιάξει κανένα τσακάλι κι αντί του μπουκαλιού νερού να κρατάει λχ ένα πακέτο σερβιέτες;
![]()
- Τρί 21 Οκτ 2025, 07:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει ακόμα ζουμί η υπόθεση, ο εξευτελισμός τους δεν έχει φτάσει ακόμα στο peak, δώστε τους λίγο χρόνο και θα τα κάνουν όλα μόνοι τους. Πλέον δε σώζονται με τίποτα.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha
Αντρε για μενα και πολλους αλλους εισαι το προσωπο του ΠΑΟΚ μας..μεγαλωσαμε με σενα ,κλαψαμε οταν εφυγες,κλαψαμε οταν γυρισες και μας εκανες να κλαψουμε με οτι πετυχες με την ομαδα!
Οτι κερδισες και οτι εζησες το εκανες με την δουλεια σου και σου αξιζει 100%!
Σε ευχαριστουμε για ολα μεγαλε αρχηγε ...
Οτι κερδισες και οτι εζησες το εκανες με την δουλεια σου και σου αξιζει 100%!
Σε ευχαριστουμε για ολα μεγαλε αρχηγε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιπλέον το να ζητήσουν ως εγγύηση ενα στιγμιαίο pof είναι επικίνδυνο για το γήπεδο. Αλίμονο αν αποτελούσε εγγύηση για να γκρεμιστεί το γήπεδο μια βεβαίωση κατάθεσης
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι πει ο Πετμεζάς 
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα παιδια που έλεγαν θελουμε τώρα γηπεδο και δεν μπορούμε να περιμένουμε αλλο που ειναι να μας πουν την γνώμη τους για όλοι αυτήν την κατάσταση με την πισπιριγκου και την καθυστέρηση?
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποιος θα κάνει το γήπεδο δεν κρίνεται από 5-10 περίεργους.
Ή θα αλλάξει το ΔΣ και θα προχωρήσει ο Ιβάν ή θα γίνει μεγαλύτερο deal με ταυτόχρονη μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Τέλη, ή δε θα γίνει τίποτα.
Ο Ιβάν δε θα κάνει το γήπεδο με εχθρικό ΑΣ γιατί δε θα συμφωνήσουν ποτέ στα υπόλοιπα 200 πράγματα ...
Ή θα αλλάξει το ΔΣ και θα προχωρήσει ο Ιβάν ή θα γίνει μεγαλύτερο deal με ταυτόχρονη μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Τέλη, ή δε θα γίνει τίποτα.
Ο Ιβάν δε θα κάνει το γήπεδο με εχθρικό ΑΣ γιατί δε θα συμφωνήσουν ποτέ στα υπόλοιπα 200 πράγματα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε Kap, δεν υπάρχει κάποιος νομικός τρόπος να προστατεύσουμε την ομάδα μας; Να μαζέψουμε 5 φράγκα να πληρώσουμε ότι έξοδα χρειάζεται για να κάνουμε κάτι.
Δυστυχώς είμαι πολύ μακριά ώστε να έχω φυσική παρουσία, αλλά μπορώ να στηρίξω οικονομικά μαζί με όποιον άλλο ενδιαφέρεται (στο μέτρο του ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζεται ο θίασος με νέα παράσταση.
Δεν ξέρεις ποιον και τι να εμπιστευτείς, πλέον. Η υπόληψη τους ψάχνει διέξοδο μπας και σωθεί από μόνη της.
Καλά καλά δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους και θέλουν να έχουν και τα ηνία ενός ολόκληρου συλλόγου.
Που είστε ρε "βαριά βαριά";
Ειλικρινά σας αρέσει ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα ποια είναι η κ. Γιαννακοπούλου αφού είμαι Αθήνα. Δεν έτυχε να συναντηθούμε ποτέ σε κάποια υπόθεση παρά το γεγονός ότι έχω δικάσει αρκετές φορές Θεσσαλονίκη. Συνεπώς, δεν μπορώ να έχω γνώμη.
Σε σχέση με τα όσα είπε η αλήθεια είναι ότι θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θεμα ειναι οτι η ομαδα βγηκε απο μια πολυ δυσκολη κατασταση με δυο σουπερ νικες με τους αμεσους διεκδικητες κ εμεις ασχολουμαστε με τα λεσια του ΑΣ...ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..