Αναζήτηση για περισσότερες από 1771 εγγραφές
- Παρ 17 Οκτ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Προτείνω αντί για "μάνα" να χρησιμοποιούμε το "Μήδεια"! Ταιριάζει γάντι.
- Παρ 17 Οκτ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Κουράστηκαν 3 χρόνια από τον Α.Σ. να τρέχουν όλες τις διαδικασίες για το γήπεδο και τις μελέτες και είπαν να κάνουν ένα διάλειμμα να ξαποστάσουν.
Ουστ!!
Ουστ!!
- Παρ 17 Οκτ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Α.Σ. προτιμάει κάποιον άλλον ( που δεν το κάνει τουλάχιστον στις ανακοινώσεις του )
Mε τις υπογραφες του ομως?
Με την παραδοχή λοιπόν ότι θέλω το καλό του ΠΑΟΚ και επειδή αυτό είναι πολύ αόριστο, θέλω να ολοκληρωθεί το γήπεδο αν ξεκινήσει να χτίζεται, αν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω, αυτός ο Βενης είναι ένα ψώνιο που έκανε κάποτε εκπομπή μαζί με τον τσατσαρό? Αυτός που έχει όλα τα γεννητικά χαρακτηριστικά ώστε να είναι οπαδός της ομάδας της γειτονιάς?
- Παρ 17 Οκτ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Επί του παρόντος..
Χίλιες φορές γήπεδο ο Σαββίδης
Παρά η "Μήδεια" ή ο Τέλης που έχουμε δει ως τώρα.
Τα διαπιστευτήρια από τον καθένα, είναι μπροστά μας..
Χίλιες φορές γήπεδο ο Σαββίδης
Παρά η "Μήδεια" ή ο Τέλης που έχουμε δει ως τώρα.
Τα διαπιστευτήρια από τον καθένα, είναι μπροστά μας..
- Παρ 17 Οκτ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha
Θα περάσουν χρόνια για να καταλάβουμε τι ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ο Αντρέ και τις ΙΣΤΟΡΙΑ έχει γράψει με τον ΠΑΟΚ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΡΧΗΓΑΡΑ! Ο ορισμός του ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ!
Υ.Γ. Προσωπικά έφαγα τεράστιο tb και αντιλαμβάνομαι ότι ο Αντρέ ήρθε παιδάκι και μαζί με αυτόν μεγαλώσαμε κι εμέις.
Υ.Γ. Προσωπικά έφαγα τεράστιο tb και αντιλαμβάνομαι ότι ο Αντρέ ήρθε παιδάκι και μαζί με αυτόν μεγαλώσαμε κι εμέις.
- Παρ 17 Οκτ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Με μία και μόνο πρόσκληση για συνάντηση πάντως, τους ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Έρχεται και το ματς της Κυριακής, τους βλέπω μετά τα ερυθρόλευκα να βγάζουν από την ντουλάπα και τα κιτρινόμαυρα. Σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια θα φωνάζουν μέχρι να τους χαλάσει τη σούπα κανένας Λόβρεν.
- Παρ 17 Οκτ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι άλλο, είδαμε με τον μικρό την ταινία για τον Βιερίνια. Πολλά πράγματα δεν ξέρει, πρόσωπα και ιστορίες αλλά τελείωσε και όπως πολλοί φαντάζομαι, μείναμε συγκινημένοι...
Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα ...
Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 08:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι τελευταίο γιατί όπως πολύ όμορφα περιέγραψε ο Ιάσωνας πριν κάποιες σελίδες μόνο αποστροφή νιώθω πλέον ακόμα και να συζητάω ή να διαβάζω για το συγκεκριμένο θέμα . Αφορμή για τα παρακάτω η απάντηση στο ντοκιμαντέρ του Αντρε όταν τον ρώτησαν για τον Ιβαν
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...
Θεωρώ τον εαυτό μου οπαδό του ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
joshua
Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...
Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...
Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Το φοβερο ειναι ότι όλοι αυτοι οι ΑΣιστας ΑΡΔ και λοιπά νούμερα θεωρουν "φυσιολογικο" να ειμαι εγω ΣΑββιδης η Τελης και να "δινω λογο" και "εγγυησεις" με ..κλειστούς λογαριαμους 200 εκ στον ΑΣ που ειναι... ερασιτεχνικό σωματείο
Μιλαμε η ΜΑΛΑΚΙΑ εχει παει σε αλλο επιπεδο
Μιλαμε η ΜΑΛΑΚΙΑ εχει παει σε αλλο επιπεδο
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha
Μολις το τελειωσα. Μεγαλος Αντρε.
Υ.Γ. Φερναντο respect, Μεγαλος Ραζβαν, Ταισον νιώθει, Πελκας τρελο Παοκτσακι
*βιτολο σε ευχαριστουμε
Υ.Γ. Φερναντο respect, Μεγαλος Ραζβαν, Ταισον νιώθει, Πελκας τρελο Παοκτσακι
*βιτολο σε ευχαριστουμε
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σκασω ειμαι..
Δεν πειραζει την αλλη κυριακη..
Δεν πειραζει την αλλη κυριακη..
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Καληνύχτα θεματοφύλακες, αυτός ο ΠΑΟΚ δεν θ’ αλλάξει ποτέ.
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Να είσαι υπευθυνος της ανακατωσούρας (όσο πιο ευγενικά μπορώ να το χαρακτηρίσω) στα 100 χρόνια του συλλόγου και να πρέπει να βγάλεις από τον φούρνο φωτογραφικό MoU, για να γίνουν όλα ταναπου στο σύλλογο με τον ΠΑΟΚ πρωτοπόρο πρωταθλήματος ... Δύσκολα τα πράγματα για άνθρωπο που αισθάνεται έστω και ...