1) Τον .... να τον κρατήσετε. Προσφέρει γέλιο χαρά και κάνει όλους μα όλους να νιώθουν καλύτερα γιατί "υπάρχουν και χειρότερα"
2) Μετά την μούγκα των ισαποστακηδων μετά την ανακοίνωση των δυτικών συνοικιών έχουμε και την μούγκα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Σύμπτωση θα είναι...
3) Και επί του ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1771 εγγραφές
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μου έχει ανέβει κυριολεκτικά το αίμα πάνω από το κεφάλι. Αδυνατώ να διανοηθώ ότι αυτά τα τυπάκια μπορεί να πιστεύουν ότι θα βρεθεί φόρμουλα να κάνουν αυτό που έχουν κατά νου και θα συνεχίσουν να παρασιτούν χωρίς να τρέχει μια. Αν πραγματικά το θεωρούν επιτεύξιμο, ειλικρινά τους ζηλεύω.
Είναι ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο εκάστοτε giliopoulos θα έπρεπε να πάρει πουλο από εδώ μέσα μέχρι να αποκτήσει λίγη μπέσα. Γνώμη μου αν έχω ξεφύγει δέχομαι το μπαν εκ των προτέρων
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μην κουράζεται ο ΑΣ, ας στείλει στην ΠΑΕ τις εξής απαιτήσεις:
1) Δημόσια καταδίκη από τον Ιβάν της ρωσικής επιθετικότητας
2) Πιστοποιητικό ελληνομάθειας C2 από τον Ιβάν για να μπορεί να διαβάσει το μνημόνιο
3) Πιστοποιητικό Εναλλακτικής Λογικής, Διοικητικής Ποιητικής και Θεσμικού Δράματος ...
1) Δημόσια καταδίκη από τον Ιβάν της ρωσικής επιθετικότητας
2) Πιστοποιητικό ελληνομάθειας C2 από τον Ιβάν για να μπορεί να διαβάσει το μνημόνιο
3) Πιστοποιητικό Εναλλακτικής Λογικής, Διοικητικής Ποιητικής και Θεσμικού Δράματος ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι πραγματικα ντροπη πλεον ολο αυτο που συμβαινει.
Και τα μικρα παιδια πλεον εχουν καταλαβει το παρασκηνιο
Ολοι οσοι εχουν iq πανω απο 5 εχουν καταλαβει οτι η παε τον Ιουνιο ανακοινωνε οτι δεν μπορει να κανει κατι με το γηπεδο περαν του μετρου του δυνατου μετα απο 3 χρονια πληρους αφωνιας ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
θα μας ενημερώσει η ομάδα αλήθειας από τα λιντλ οταν πέσει η γραμμή. προς το παρον ησυχία
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μανούλα μου, μανούλα, δόλια μάνα

- Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά αυτοί δεν δικαιολογούσαν ό,τι έκαναν λόγω τής αδράνειας για το γήπεδο; Γιατί καθυστερούν τώρα;
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εικάζω ότι προϋποτίθενται .... χαρμόσυνα χαμπέρια για την απόκτηση της ΚΑΕ από τον νέο sugar daddy, ώστε να βρουν θάρρος και να εμφανιστούν με λίγη αυτοπεποίθηση τα τσατσόνια του ΑΣ για να παίξουν το επόμενο δρώμενο.
Στα φρύδια μου παντελώς για αυτούς τους τύπους, να είμαι απολύτως ειλικρινής ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι και αυτό ένα ενδεχομενο...κάποιοι ξαφνικά τον τελευταίο καιρό έχουν χάσει τη μιλιά τους...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ειπε και ο navi, νομιζω οτι περιμενουν ανακοινωσεις για τη ΚΑΕ
- Παρ 17 Οκτ 2025, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάντως σαν Παοκτσή, με προσβάλει ότι ο παραιτηθείς φοβάται τι θα πάθει από τον Θεσσαλονικέα και δεν φοβάται τον Παοκτσή.
- Παρ 17 Οκτ 2025, 02:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρνούμαι να δεχτώ ότι αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι δώσαν την τούμπα μας, κι εμείς κοιτάμε σαν χάνοι
- Παρ 17 Οκτ 2025, 07:37
- Jump to forum
- Jump to topic
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "επόμενη εβδομάδα" ούτε μεθεπόμενη
Ο ΠΑΟΚ παίζει με ΑΕΚ και ΛΙΛ
Αρα ξεχάστε Δευτέρα Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή και μετα έχουμε εορτές για απελευθέρωση Θεσσαλονίκης Άγιο Δημήτριο και εθνική επέτειο
Αν ήταν για την Τρίτη θα είχαν "δεσμευθεί" και θα την "είχαν προτείνει"
Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σε ...
Ο ΠΑΟΚ παίζει με ΑΕΚ και ΛΙΛ
Αρα ξεχάστε Δευτέρα Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή και μετα έχουμε εορτές για απελευθέρωση Θεσσαλονίκης Άγιο Δημήτριο και εθνική επέτειο
Αν ήταν για την Τρίτη θα είχαν "δεσμευθεί" και θα την "είχαν προτείνει"
Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σε ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσκά και δεν έχει δοθεί κανένα γήπεδο πουθενά ακόμη. Υποθέτω ότι όταν λέμε ότι το γήπεδο έχει δοθεί, εννοούμε ότι υπάρχει κατασταλαγμένη επιθυμία από τη διοίκηση του ΑΣ να δοθεί στη μια πλευρά. Δεν εννοούμε ότι έχει γίνει κάποια επίσημη κίνηση που παράγει νομική υποχρέωση. Δε μπορεί να δοθεί ένα ...