Αναζήτηση για περισσότερες από 1771 εγγραφές

Return

από Maklaz
Τετ 08 Οκτ 2025, 08:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εν τω μεταξύ, να υπενθυμίσουμε πως ο κυρ Άλκης ένιωσε ... απειλημένος από μειλ, που δέχθηκε εκ μέρους της ΠΑΕ και δε ντράπηκε να το πει δημοσίως ο ΑΡΧΙΞΕΦΤΙΛΑΣ χάριν της δημιουργίας εντυπώσεων :lol: :lol:

Εγώ λέω πως το mail, δεν ήταν από την ΠΑΕ.
Ήταν αυτό που έστειλε ο φίλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ ...
από Equalizer
Τετ 08 Οκτ 2025, 09:11
Jump to forum
Jump to topic

Ρε εδώ μήνυμα επιφύλαξης παντός νομίμου δικαιώματος έστειλε η ΠΑΕ, και παρουσιαστηκε μετά κραυγών και υστέρων σε πανελλήνια μετάδοση ως ευθεία απειλή για τη ζωή τους. ΜΟΝΟ παρασκηνιακές πράξεις μπορεί να κάνει η ΠΑΕ, τις οποίες αν κάνει, φαντάζομαι δεν θα τις μαθαίναμε. Και δεν εννοώ παράνομες.

τι ...
από Sera4
Τετ 08 Οκτ 2025, 09:18
Jump to forum
Jump to topic

Ρε εδώ μήνυμα επιφύλαξης παντός νομίμου δικαιώματος έστειλε η ΠΑΕ, και παρουσιαστηκε μετά κραυγών και υστέρων σε πανελλήνια μετάδοση ως ευθεία απειλή για τη ζωή τους. ΜΟΝΟ παρασκηνιακές πράξεις μπορεί να κάνει η ΠΑΕ, τις οποίες αν κάνει, φαντάζομαι δεν θα τις μαθαίναμε. Και δεν εννοώ παράνομες ...
από PAOKevolution
Τετ 08 Οκτ 2025, 09:27
Jump to forum
Jump to topic

Παρεμπιπτόντως, εγώ στο σχόλιό μου αναφέρομαι στην μουγγαμάρα του ΑΣ και όχι της ΠΑΕ. Αυτούς ωφελεί η ησυχία.
από Γερασίμου
Τετ 08 Οκτ 2025, 09:39
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ είχε πει ότι η 5μελής επιτροπή την οποία θα ορίσει και η οποία 5μελής έγινε τελικά 3μερής χωρίς να μπουν σε αυτή δύο μέλη που έχουν τεχνογνωσία, θα καθορίσει τους όρους και τις συνθήκες για το νέο γήπεδο. Όταν η επιτροπή αυτή αποφάνθηκε και εξέδωσε πόρισμα, ο ΑΣ γύρισε το μπιφτέκι, έκανε ...
από Ιάσονας
Τετ 08 Οκτ 2025, 14:33
Jump to forum
Jump to topic

Να πω κάτι για την Γιαννακοπούλου.
Για μένα είναι ένα από τα πλέον εκτεθειμένα άτομα στην κοινή γνώμη των οπαδών του συλλόγου.
Καταρχήν δεν έχει καμία δουλειά να μιλάει στη συνέντευξη του ασ. Δεν είναι αιρετό πρόσωπο στην διοίκηση, είναι εργαζόμενη ή μάλλον συνεργαζόμενη με την διοίκηση με σκοπό να ...
από Montrealiotis
Τετ 08 Οκτ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ξέρω ότι βγήκαν οι δυτικοί και παρέθεσαν γεγονότα, τα οποία από ότι φαίνεται ισχύουν αφού κανένας δεν τα διέψευσε. Και μετά από αυτά τα γεγονότα ο μέσος ΠΑΟΚτσης είναι οκ με την συμπεριφορά του ΑΣ;
από george188
Τετ 08 Οκτ 2025, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

Από την πλευρά μας, είναι γνωστό, το έχουμε καταστήσει σαφές ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την κατασκευή του νέου γηπέδου στην Τούμπα και περιμένουμε όσο πιο σύντομα γίνεται να μας παραδώσει το κείμενο για το μνημόνιο συνεργασίας έτσι ώστε να προχωρήσουμε γρήγορα και να μη χαθεί άλλος ...
από Guitarman
Πέμ 09 Οκτ 2025, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Όπως έγραψαν παιδιά παραπάνω το ιδανικό θα ήταν:
ΠΑΕ και Τούμπα Σαββίδης (μαθαίνω πως πάει καλά το θέμα να ξεμπλοκάρει φράγκα),
ΚΑΕ και παλάτι Τέλης (αυτό το θεωρώ τελειωμένο)
Αν ο Χατζόπουλος σκεφτεί τη θέση του ΑΣ ή ο Τσαλόπουλος θα μιλάμε για το τέλειο.

Μακαρι! Αυτό πραγματι θα είναι ...
από george188
Παρ 10 Οκτ 2025, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

gergeo4 έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 23:25 οι ΤΤ σημερα ηταν σιγουροι οτι η παε δεν θα δεχτεί την προταση του ΑΣ.,Μιλουσαν σαν να εχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενο ..
Όπως ανέβασε κ ο τσακαλεας στο τουιτερ ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαο του και όποιος δεν το υποστηρίζει δεν είναι ΠΑΟΚ. Του λαϊκισμού το κάγκελο
από nkoss
Παρ 10 Οκτ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ντρέπομαι όταν γίνονται αναφορές σε τρολ και clickbaiters όπως οι ΤΤ.
Στοχεύουν συστηματικά σε κοινό που δεν πολυασχολείται με τα του ΠΑΟΚ και βγαζουν παραπλανητικά νέα από τη φαντασία τους. Τωρα παίζουν και το παιχνίδι του ΑΣ και μπήκαν πιο βαθιά στο βούρκο.
από gervasio artigas
Σάβ 11 Οκτ 2025, 08:21
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά ο Αντωνάκης θέλω να μας πει ότι αν " ο ΠΑΟΚ ειναι πάνω απ' όλα" στο οποιο προφανως συμφωνει, δεν σημαινει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΝΩ ΚΑΙ από τον λαό του;;;
Ε αντωνακη κοκοβικο;;
Αιντε νουμερο
Εχετε κανει γιαουρτι το μυαλο αγαθων οπαδων
Με αντίτιμο φυσικα
από Pablo_Escobar
Σάβ 11 Οκτ 2025, 08:50
Jump to forum
Jump to topic

Σε άλλα νέα 125 Μύρια θα λάβουν ως αποζημίωση για καθυστέρηση σε εργο από το δημόσιο γεκ τέρνα κ ακτωρ. Το φαγοπότι του ταμείου ανάκαμψης καλά κρατεί στην χαβουζα, εμείς εμφύλιο...
από pavlos06
Σάβ 11 Οκτ 2025, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Οι συγκεκριμενοι δεν εχω καταλαβει αν ειναι χομπιστες δημοσιογράφοι. κάνουν δηλαδη καποια αλλη δουλεια και αυτή την έχουν για να βγάζουν το γούστο τους.

φαίνεται να μην εχουν καμια ενημέρωση και απλα αναπαραγουν οτι βρίσκουν στο εξωτερικό ή κανουν άρθρα clickbait που δεν λένε απολύτως τίποτα.
από Equalizer
Σάβ 11 Οκτ 2025, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Χίλιες σελίδες κείμενο για να πει ότι απαιτούν όλα τα λεφτά από πριν

Κατά τα λοιπά προτεραιότητα και αρλουμπες

Το ερώτημα είναι απλό: συνηθίζεται σε τέτοια έργα να δίνει κάποιος όλα τα λεφτά του προϋπολογισμού από πριν ή όχι;

Αν ναι, παραδείγματα παρακαλώ για να καταλάβουμε εμείς οι αδαείς

Αν ...