Αναζήτηση για περισσότερες από 1768 εγγραφές

Return

από Psaras
Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Το θέμα δεν είναι γιατί συναντήθηκαν δικαίωμά τους είναι. Ο άλλος θέλει να ρίξει λεφτά στο βόλεϊ (;) δεν μπορούν να του πουν όχι.
Το ζήτημα είναι γιατί έπρεπε να το μάθουμε κατόπιν εορτής. Αν δεν υπήρχε το χθεσινό δημοσίευμα, θα μέναμε στο σκοτάδι.

Η ελλιπής-καθυστερημένη ενημέρωση, σε συνδυασμό με ...
από gervasio artigas
Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:36
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα δεν είναι γιατί συναντήθηκαν δικαίωμά τους είναι. Ο άλλος θέλει να ρίξει λεφτά στο βόλεϊ (;) δεν μπορούν να του πουν όχι.
Το ζήτημα είναι γιατί έπρεπε να το μάθουμε κατόπιν εορτής. Αν δεν υπήρχε το χθεσινό δημοσίευμα, θα μέναμε στο σκοτάδι.

Η ελλιπής-καθυστερημένη ενημέρωση, σε συνδυασμό ...
από Psaras
Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Η κάυλα τους ήταν να διαψεύσουν τα της Νέας Τούμπας. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες :lol:
από Dimitrisou
Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Ασχέτως περιεχομένου είναι μέγιστη ξεφτίλα να βγαίνει ο ΑΣ και να λέει κάναμε συνάντηση και να ρωτάνε μετά τον διορισμένο από τον ΑΣ υπεύθυνο του τμήματος αυτού και να δηλώνει άγνοια...λες και διοικούν ένα σωματείο του χωριού...
από Jean Valjean
Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο που η δική μου αναφορά @Jean Valjean έχει να κάνει με όσους έκραζαν ανηλεώς τον Σαββίδη, επειδή "εξαφανίστηκε και δε νοιάζεται πλέον για την ομάδα", απαιτώντας κατά διαστήματα να εμφανιστεί ξανά για να πειστούν για το αντίθετο. Τώρα δεν τους ενδιαφέρει δηλαδή το εν δυνάμει μελλοντικό κουμάντο ...
από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:30
Jump to forum
Jump to topic

Ναι dev, ναι πασάκα μου, δηλαδή θα θέλω εγώ να κάνω χορηγία ένα μεγάλο ποσό και θα έρθουν να με βρούνε αυτοί αντί να πάω εγώ στα γραφεία τους.

Έτσι και αλλιώς αυτό έκαναν κάθε φορά για όλους τους χορηγούς. Πήγαιναν να τους βρούνε οι ίδιοι. Παραδείγματα άπειρα.

Δίκιο έχεις.
από Dimitrisou
Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:31
Jump to forum
Jump to topic

πρεπει να ζητανε αδεια απο τον κολκα και τον δαπιτη της παε ποτε θα συναντησουν οι ανθρωποι του ΑΣ χορηγο του συλλογου και υποψηφιο επενδυτη της καε :lol:

Οχι δεν πρεπει..αλλα ολο τον κοσμο του ΠΑΟΚ που τον εχουν φερει στα ακρα ενα καλοκαιρι καλο θα ηταν να τον ενημερωνουν.Τι οχι?
Ας πουμε πχ ...
από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

συγνωμη αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και στο μπασκετ και στο βολει και στη μπαλα .

μπασκετ και βολει ακουω καλα νεα και στη μπαλα δεν θα πεθανουμε ειναι η αληθεια χωρις φορ .

εσυ γιατι δεν εισαι χαρουμενος εορπολτ?

Προσεχώς μην ξεχάσεις να μας πεις ότι είσαι ΠΑΟΚ και στο χάντμπολ, με μια νέα χορηγία ...
από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:46
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως αν ήμουν Σαββίδης, και τώρα να είχα εγγυητική δεν θα τους την έδινα.

Στις 30/12/25, θα την εμφάνιζα και αφού ο Μυστακίδης έχει ταΐσει... μπερδεύτηκα, και αφού ο Μυστακίδης έχει δώσει χορηγίες σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ.

Να δούμε μετά τι εξηγήσεις θα δώσουν στον μεγάλο χορηγό τους όλοι ...
από gervasio artigas
Κυρ 14 Σεπ 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί είναι κάτι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Σαν τι να βγει να μιλήσει για τι πράγμα; Για το ποιόν θα πάρει πεντάρι στο μπάσκετ;

Ο Τελαρος εχει δηλώσει ΕΠΙΣΗΜΑ τα εξής:
«Eίναι χαρά μου και τιμή μου να πραγματοποιήσω το κοινό μας όραμα για να αποκτήσει ο Π.Α.Ο.Κ το σπίτι που του αξίζει. Η νέα ...
από Maklaz
Κυρ 14 Σεπ 2025, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Έχει κάνει την οικογένεια ΠΑΟΚ άνω κάτω με υπόγειες μεθόδους, γιουσουφάκια που στάζουν διχόνοια, κρυφές συναντήσεις και συνεννοήσεις και δεν πρέπει να βγει να πει δύο κουβέντες;

Ε και εσύ.... δίκιο έχουν, να βγει να πει τι;
Ότι μέχρι στιγμής έχω κάνει τανα μου τον Α.Σ. και όποτε βαράω το ...
από Guitarman
Κυρ 14 Σεπ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί είναι κάτι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Σαν τι να βγει να μιλήσει για τι πράγμα; Για το ποιόν θα πάρει πεντάρι στο μπάσκετ;

Γιατι φανταζεσαι πραγματα; Ειπα εγω να βγει να μιλησει στο παραπανω σχολιο; Ρωτησα αν ειναι εξαφανισμενος. Ναι η οχι θα αρκουσε

Μα τι θα πει είναι εξαφανισμένος ...
από Cylon-4
Τετ 24 Σεπ 2025, 12:26
Jump to forum
Jump to topic

Ας κρατησουμε μικρο καλαθι γιατι

"Η επιτροπή έχει γνωμοδοτικό/συμβουλευτικό χαρακτήρα, κάτι που σημαίνει ότι την τελική απόφαση για το μνημόνιο συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα που θα προταθεί στον υποψήφιο επενδυτή (στην παρούσα φάση στον Ιβάν Σαββίδη που έχει το προβάδισμα με βάση την απόφαση που ...
από Taseos
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Σε ρώτησα κάτι. Αφού παρακολουθείς τον ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ τα χρόνια που τον παράτησε ο ιδιοκτητης( βέβαια ιδιοκτήτες είναι οι γιοι αλλά τεσπα) πόσα χρήματα μπήκαν. Βλέπω δεν μπορείς να απαντήσεις ενώ όλα είναι ονλάιν και επίσημα. Απάντησε μας τότε πόσα έβγαλε όπως μας είπες. γιατί πόσα έβαλε δεν ξέρεις ...
από Equalizer
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Κανείς δεν παράτησε τίποτα

Φτάνει με αυτό το γελοίο παραμύθι

Στηριγμένο στο ακόμα πιο γελοίο "θεσσαλονικευς" του ΑΣ για έναν άνθρωπο που πέρασε ένα χρόνο συνολικά στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Ο Σαββίδης πιο μόνιμος κάτοικος Ελλάδας από μυστα είναι.

Αλλά αυτό δεν είναι ΚΑΝ άξιο ...