Η αναζήτηση βρήκε 808 εγγραφές
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστια υπερβολή το "άφησε την ομάδα γυμνή".
Δεν ξέρω τι παθαίνετε κάποιοι και αλλάζετε άποψη σε μερικές μέρες.
Εγώ ένα πράγμα ξέρω.
Είμαστε 3 δυνατές προσθήκες σε φορ, χαφ και στόπερ, μακριά από το καλύτερο ροστερ των τελευταίων ετών.
Περιμέναμε το δεύτερο στάδιο
όπως λέγαμε όλοι.
Δεν ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως εάν ήμουνα ο νταλαβερτζης τον μεταγραφών θα έπαιρνα τώρα τον τσεντίρα - αφού κάνεις τον προπονητή-... και αν στα βάθη Αυγούστου αυγές Σεπτεμβρίου εμφανιζόταν καμιά περίπτωση πολύ καλή, θα τον έπαιρνα καιθα πουλούσα; σαλοφ στην Ρωσία όπου τουλάχιστον τα χρήματα που δαπανήθηκαν μπορεί να ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως εάν ήμουνα ο νταλαβερτζης τον μεταγραφών θα έπαιρνα τώρα τον τσεντίρα - αφού κάνεις τον προπονητή-... και αν στα βάθη Αυγούστου αυγές Σεπτεμβρίου εμφανιζόταν καμιά περίπτωση πολύ καλή, θα τον έπαιρνα καιθα πουλούσα; σαλοφ στην Ρωσία όπου τουλάχιστον τα χρήματα που δαπανήθηκαν μπορεί να ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
οι τιμες στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο εχουν ξεφυγει και μεις ψαχνουμε βασικο φορ και δινουμε 1,2 μυρια...
τι θα παρεις ρε με 1.2 μυρια? οτι εχει περισσεψει απο τα πανερια?
ασε μας ρε Ιβαν μας εφαγες την ψυχη με την εσωστρεφεια σου, αν δεν μπορεις πουλα και φυγε...μας γανιασες
Μη ξεχάσεις να κράξεις ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
οι τιμες στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο εχουν ξεφυγει και μεις ψαχνουμε βασικο φορ και δινουμε 1,2 μυρια...
τι θα παρεις ρε με 1.2 μυρια? οτι εχει περισσεψει απο τα πανερια?
ασε μας ρε Ιβαν μας εφαγες την ψυχη με την εσωστρεφεια σου, αν δεν μπορεις πουλα και φυγε...μας γανιασες
Οι φετινοι που ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιθανότατα να είναι παιχτάρα, δεν το γνωρίζω ούτε το αποκλείω. Θυμάμαι να σπάγανε μπάλες απλά τω καιρώ εκείνω και, βάσει αυτών που αναφέρεις, απλά σχολιάζω ότι προς ώρας δεν είναι ότι έχει θαμπώσει. Θα πει κάποιος ότι εδώ είχαμε μινι πόλεμο όταν κατέληξε στη χάρτινη ο Πιερό.
Αυτος στην αρχή ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι φετινοι που εχεις πάρει απο τα πανέρια ειναι? να φυγει ναι, να ερθει ο αλλος και ολες οι μεταγραφες θα τελειωνουν στις 16 Ιουνίου. Όπως το κάνουνε όλες οι ομάδες ως γνωστο
Ο άλλος φλεξάρει "εγγυητικές", μη γίνεσαι ασέβαστος.
Δεν είναι εγγυητικές ρε ακούλτουρε! Είναι "ενημερωτικές ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο άλλος φλεξάρει "εγγυητικές", μη γίνεσαι ασέβαστος.
Δεν είναι εγγυητικές ρε ακούλτουρε! Είναι "ενημερωτικές".
proof of funds ρε ταγάρια!
Θα σκίσω τα πτυχία μου, μηπως ήταν bank statement για την αγορά σεντίρα-άκπομ και ανανεωση μπραντον?
Btw οι μισοι δημοσιογραφοι λενε οτι στον ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Από που κι ως που ο Άκπομ είναι η εύκολη περίπτωση?
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Άμα δεν είχαμε μπλέξει με τα "θέλουμε 2 μύρια συμβόλαιο ο φορ κι ας είναι ο Μπαλοτελι"
πήγαινες έπαιρνες αυτόν
https://www.transfermarkt.com/mojmir-chytil/profil/spieler/405855
Έχει ούτε 300κ συμβόλαιο, του έδινες 600κ και ένα 3,5αρι στην ομάδα ερχόταν.
Κι έχεις μια χαρά δίδυμο με Τσαλοφ.
Αλλά ...
πήγαινες έπαιρνες αυτόν
https://www.transfermarkt.com/mojmir-chytil/profil/spieler/405855
Έχει ούτε 300κ συμβόλαιο, του έδινες 600κ και ένα 3,5αρι στην ομάδα ερχόταν.
Κι έχεις μια χαρά δίδυμο με Τσαλοφ.
Αλλά ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 08:06
- Jump to forum
- Jump to topic
5 σελίδες χθες το βράδυ ο ένας να απαντάει στον άλλον και 15 προχθές για τον μισθό του Κεντίρα αλλά 3μερο ban στον Aivas γιατί ό καημένος ψέλλισε κάτι για τις μεταγραφές του συμπολίτη που έχει δώσει 5εκ για 2 παίχτες.
Υ.Γ. Μία χαρά βρίσκεις παίχτες πριν τον Αύγουστο αρκεί να βρεις παίχτες για το ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 08:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην ξεχάσετε και σήμερα παιδιά να μπείτε οι ίδιοι να γράψετε ακριβώς τα ίδια που γράφετε κάθε μέρα
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα παραπάνω δεν ισχύσουν για τους παίκτες που ήρθαν φέτος, οποτε μάλλον έχει αλλάξει το αφήγημα.
Η δυσκολία για 1-2 μεταγραφές δεν μπορεί να είναι ο κανόνας που παρουσιάζεις, όταν οι υπόλοιπες κινήσεις και πληροφορίες δείχνουν κάτι εντελώς διαφορετικό.
Φέτος, ο Meite έκλεισε στην ώρα του χωρίς ...
Η δυσκολία για 1-2 μεταγραφές δεν μπορεί να είναι ο κανόνας που παρουσιάζεις, όταν οι υπόλοιπες κινήσεις και πληροφορίες δείχνουν κάτι εντελώς διαφορετικό.
Φέτος, ο Meite έκλεισε στην ώρα του χωρίς ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυσικά και έχει σημασία γιατί γίνονται μοιραίες συγκρίσεις.
Αντε λοιπόν να συνεχίσουμε να βάζουμε ανεκπλήρωτους στόχους να δούμε ποιοι θα έρθουν τον μήνα Αύγουστο που θα είναι παχιές οι μύγες.
Unpsofable78 @
Αυτά μην τα λες σε μένα...ο πρώτος που χάρηκα με τις μεταγραφές των μπακ ήμουν ...