Αναζήτηση για περισσότερες από 1771 εγγραφές
- Παρ 17 Οκτ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
ευτυχώς που εγινε η "συνέντευξη" το καλοκαιρι για να "φωτισθούν τα σκοτεινά σημεία" και με τις πρακτικές που ακολούθησαν ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΑΝ και όσα φωτεινά είχαν μείνει
- Παρ 17 Οκτ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Να το βγάλουμε σε δημοπρασία
- Παρ 17 Οκτ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
οποιος προσφερει τςι εγγυησεις εκεινος θα παρει το γηπεδο...
ο Τελης εχει 200 μυρια για εγγυηση, ο Ιβαν εχει τοσα? αν εχει ας το παρει ο Ιβαν
Δινω 250 και το παιρνω εγω,πουλαω απο δευτερα τις λιριτσες μου και εχω ζεστο κασερι. :lol:
Το παίρνεις 200 από τον Ivan και το πουλάς 300 στον Τέλη ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
@navigator
Ρε navi ξαναβάλε σε παρακαλώ την photo με το μπουκάλι, να θυμηθούμε λίγο την 'πχοιότητα' των εκπροσώπων της "μάνας"

Ρε navi ξαναβάλε σε παρακαλώ την photo με το μπουκάλι, να θυμηθούμε λίγο την 'πχοιότητα' των εκπροσώπων της "μάνας"
- Παρ 17 Οκτ 2025, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Να το βγάλουμε σε δημοπρασία
Έχει βγει εδώ και 6 μήνες. Με τον ΑΣ να ξερογλυφεται στην ιδέα Μυστακίδη γιατί περίμενε τον Ιβαν χρόνια και έβλεπε το έργο παγωμένο.
Ο ΑΣ παρότι διαχειρίστηκε με γελοίο και προσβλητικό τροπο, εξακολουθεί να έχει τα δικιά του. Ίσως να έχει και το μεγαλύτερο μέρος ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε συγγνώμη αλλά αυτό το ο ΑΣ περίμενε χρόνια τον Ιβάν και τώρα ξερογλειφεται γιατί θέλει να γίνει το έργο είναι αστείο να ακούγεται..όπως και η άλλη δικαιολογία ότι είπε ο κυρ κυρ βρείτε λεφτά και βρήκαμε..
Εσύ αν έχεις ένα σπίτι να χτίσεις θα περιμένεις χρόνια τον εργολάβο και αν μετά από χρόνια ...
Εσύ αν έχεις ένα σπίτι να χτίσεις θα περιμένεις χρόνια τον εργολάβο και αν μετά από χρόνια ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το αμήν ρε παιδιά για έναν οργανισμό που πριν τον ιβαν είχε τον έρανο ψωμοτύρι μην το λέτε και το ξαναλέτε .φαγαμε μπαν το καλοκαίρι κανα 2μηνο , προσπαθούμε να μην σχολιάζουμε καν αλλά μην παίζετε με τα νεύρα μας .
Ο ιβαν είναι ο μόνος που του κάνει ζημιά το παλιό γήπεδο μπας και χώνει ...
Ο ιβαν είναι ο μόνος που του κάνει ζημιά το παλιό γήπεδο μπας και χώνει ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαλακα στο ορκίζομαι ήμουν ανάμεσα σε αυτό που έγραψα ή να ποσταρα αυτό το βιντεάκι σαν απαντήση 
- Παρ 17 Οκτ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα σοβαρά κάθεσαι και σχολιάζεις αυτές τις απόψεις ; Εκπροσωπεί έναν ας που δεν δημοσιεύει καταστατικό και δε δημοσιεύει οικονομικά στοιχεία. Αλλά το κλαμπ είναι ανοιχτό. Αρκεί να βρεις δύο και αφού τους βρεις να τσεκάρουμε και εμείς ότι μας αρέσουν. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή είναι η δουλειά του ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως που έχω έναν γνωστό μασόνο η εγγραφή του πιο λαιτ ήταν … αν θυμάμαι καλά
- Παρ 17 Οκτ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω, όταν είναι να διαψευστούν πληρωμές, τα αντανακλαστικά δουλεύουν σε χρόνο DT
Όταν ΟΛΟΙ ζητάνε μια ενημέρωση, απαντήσεις και διευκρινίσεις για το τι στο διάολο γίνεται, περνάνε οι βδομάδες με αφωνία
Όσο για τον εκπρόσωπο, το που μίλησε και το τι είπε, νομίζω ότι αρκούν από μόνα τους ως ...
Όταν ΟΛΟΙ ζητάνε μια ενημέρωση, απαντήσεις και διευκρινίσεις για το τι στο διάολο γίνεται, περνάνε οι βδομάδες με αφωνία
Όσο για τον εκπρόσωπο, το που μίλησε και το τι είπε, νομίζω ότι αρκούν από μόνα τους ως ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το deadline της 31/12 στον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν κολλάει στην καταληκτική ημερομηνία ο Ερασιτέχνης, αυτή όμως προκύπτει και από το γεγονός ότι αρχές Ιουνίου έχουμε την ολοκλήρωση του Προεδρικού Διατάγματος στο κομμάτι που σας ανέφερα και αυτό επιβάλει ως τότε να έχουν αρχίσει τα έργα. Αυτά θα ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το ότι ο Ερασιτέχνης κατηγορείται ως «κλειστό κλαμπ»: «Ο συνάδελφος, υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο κ. Κουβεντίδης είδα ότι νωρίτερα μίλησε για κλειστό κλαμπ. Θέλω να απαντήσω σ’ αυτό και σ’ όσους το ισχυρίζονται. Όποιος συγκρίνει το καταστατικό του Συλλόγου με άλλους, θα δει πόσο απλό είναι ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί στην πραγματικότητα υπάρχει ο φόβος ότι ο Σαββιδης μπορεί να φέρει εγγυήσεις. Τι ερώτηση είναι αυτή;
- Παρ 17 Οκτ 2025, 20:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς δε θα κουράσουμε να λέμε έξω τα λαμόγια από τον ΠΑΟΚ.
Η ανακοίνωση των Δυτικών, όσο και να μην τη σχολιάζουν, είναι εκεί και θα παραμείνει "παράσημο" της "αξίας" τους.
Ο πολύς κόσμος έχει ξεκάθαρη εικόνα. Η Τούμπα επίσης, και κι αν προσπαθούν να τη διαβρώσουν έχει γνώση και τοποθετήθηκε ...
Η ανακοίνωση των Δυτικών, όσο και να μην τη σχολιάζουν, είναι εκεί και θα παραμείνει "παράσημο" της "αξίας" τους.
Ο πολύς κόσμος έχει ξεκάθαρη εικόνα. Η Τούμπα επίσης, και κι αν προσπαθούν να τη διαβρώσουν έχει γνώση και τοποθετήθηκε ...