Αναζήτηση για περισσότερες από 1773 εγγραφές

Return

από leomatos88
Τρί 21 Οκτ 2025, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα έχω καταλήξει: ότι ο κύριος Αριστοτέλης Μυστακίδης θα φιγουράρει πρώτος πρώτος στη λίστα με τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα περισσότερα στον ΠΑΟΚ. Θα ακολουθούν μακράν του πρώτου ο Γιώργος ο Κομίνης, ο Λευτέρης ο Αυγενάκης, ο Τάκης ο Πανελούδης και άλλοι πολλοί ...
από leomatos88
Τρί 21 Οκτ 2025, 16:27
Jump to forum
Jump to topic

Δείτε τη εκπομπή των παιδιών του Μάκη για να κατλάβετε τι παίζει.

Πού το βρίσκουμε αυτό φίλε;

Στην έγκριτη σφίνα :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=1i_GnzruKk4

Να σε ευχαριστήσω φίλε που έβαλες αυτήν την εκπομπή εδώ και μπόρεσα και την είδα. Βλέπεις δυο ανθρώπους να λένε τη λέξη ...
από Iznogoud4
Τρί 21 Οκτ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Ε ναι ρε, πολ5 γελιο, στα @@ μας ο ΠΑΟΚ. .Ο Ιβάν πάνω απ' όλα.

Ρε φίλε, γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο;
Όπου Ιβάν, βάλε εσύ το λεκτικό "Ο Τωρινός Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"

Αλλάζει κάτι για εσένα αυτό; Αν ναι τότε πάω πάσο, αλλά το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι Ιβάν, αν όχι τότε ξανά ...
από GEOL
Τρί 21 Οκτ 2025, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Δεν συμμετέχω στη συζήτηση, δουλεύω την ψυχοπαθολογική μου κατάσταση αυτήν την στιγμή.
από Mithrandir
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:31
Jump to forum
Jump to topic

Μπορει καποιος να μου πει τι προβληματιζει τον ΑΣ; Τι ειναι τοσο δύσκολο; Ποιό είναι το δίλημμά τους;

Ότι λήγει το προεδρικο διάταγμα; Και ο μυστακιδης να αναλαβει το εργο παλι θα ληξει.

Ότι δεν δίνει proof of funds ο σαββιδης; Μα το proof of funds δεν αποτελεί εγγύηση, είναι απλα αποδειξη οτι ...
από DamoN
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

Το κοινωνικό, ρε συ @DamoN είναι αποδεκτό. Δε χρειάζεται να εθελοτυφλούμε. Αναφερόμενοι, εννοείται, αποκλειστικά στον ΠΑΟΚτσήδικο μικρόκοσμό μας. Το πολιτικό πότε και πώς κερδήθηκε και πώς έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης;;

Το βλέπω και το κοινωνικό εδώ μέσα αδερφέ . Αστο
Τέλος πάντων τζάμπα ...
από nkoss
Τετ 22 Οκτ 2025, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κατάλαβα ότι αυτό είναι το μνημόνιο που συνέταξε η επιτροπή που όρισε αρχικά ο ΑΣ, αλλά όταν το είδαν δεν τους άρεσε και μετά δε ξέρω τι έγινε.
από DamoN
Τετ 22 Οκτ 2025, 17:23
Jump to forum
Jump to topic

Άσε θα δω πρόεδρο Εδεσσαϊκού καλυτερα
από Anthimox
Τετ 22 Οκτ 2025, 18:13
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά σήμερα θα γίνει το Διοικητικό Συμβούλιο; Υποτίθεται πως είχε μείνει (ή δεν είχε μείνει) και μία ψηφοφορία στη μέση.
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τετ 22 Οκτ 2025, 19:13
Jump to forum
Jump to topic

Ήδη η μετροσπορτ διέρρευσε ότι δεν είναι ικανοποιημένοι στον ΑΣ
από το μνημόνιο της επιτροπής που έφτιαξαν οι ίδιοι, γιατί λέει
παίρνοντας μόνο ένα κομμάτι του μνημονίου ότι σκοπός δεν είναι οι
κυρώσεις σε περίπτωση που δε θα τηρηθεί, αλλά η σιγουριά για το πόσο.
Εδώ υπάρχει εγγυητική 30% σε ...
από astral
Τετ 22 Οκτ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Καλά αυτοί οι ιντερνετικοι Ναπολέοντες με το μυαλό τους πήραν το πρωτάθλημα, κράτησαν τον Λουτσεσκου, κράτησαν τον Ντελια , έφεραν το Ζαφείρη , έφεραν τον Τέλη και διάφορα άλλα ανδραγαθήματα με το μαγικό τους πληκτρολόγιο βρίζοντας αισχρά μέρα νύχτα τους συνοπαδους τους, την ΠΑΕ , τον ιδιοκτήτη και ...
από Dimitrisou
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

προσβαλεις δυο ανθρωπους που προσφερουν ελεος ρε west τους θεωρεις υποκινουμενους ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....υποκινουμενοι ειναι τα ανθρωπακια του ΑΣ κατσαρης φορυρναρης μπεκιαρης πατριδας και η μανταμ.....

Για τους τωρινούς του ΑΣ θα συμφωνήσω 1000% ,
Είπα καθαρά προσέφεραν παρα ...
από Dimitrisou
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο όμως τι πιστεύεις εσύ ή εγώ.Συμφωνουμε, διαφωνούμε,η άποψη μας θα μείνει στο φόρουμ Η ανακοίνωση των συνδέσμων αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για τους δύο αυτούς ανθρώπους,για αυτό γίνεται όλη η κουβέντα, προκύπτουν απορίες και ερωτήματα.

Εγω παντως αν ημουν Χατζοπουλος και ...
από Ιάσονας
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Ας ρωτήσω και εγώ..τον Χατζόπουλο και τον Τσαλοπουλο γιατί δεν τους θέλουν στον ΑΣ? Είναι άχρηστοι, είναι διαπλεκόμενοι,τι αρνητικό έχουν δύο άνθρωποι με τέτοια προσφορά που δεν τους καθιστά άξιους για το ΔΣ του ΑΣ?

Επιτυχίες, ντομπροσυνη και διαφάνεια στη διαχείριση , δεν ταιριάζουν στο πνεύμα ...
από nunies4
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....

Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονο

Ο οποίος ...