Η αναζήτηση βρήκε 764 εγγραφές
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δεν μας αρέσει.. αν γράφει έτσι και με σκονάκι ….τι να πω
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
navigator11 μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό εγώ σκέφτομαι κάποια πιθανά σενάρια :
1. Η ΠΑΕ τον χρησιμοποιεί συνειδητά για να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην φανεί προς τα έξω ότι ετοιμάζει κάτι. Το γνωστό «θολώνουμε τα νερά» για να δουλέψουμε ήσυχα, χωρίς πίεση ή παρεμβολές ...
1. Η ΠΑΕ τον χρησιμοποιεί συνειδητά για να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην φανεί προς τα έξω ότι ετοιμάζει κάτι. Το γνωστό «θολώνουμε τα νερά» για να δουλέψουμε ήσυχα, χωρίς πίεση ή παρεμβολές ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο μη ζητήσετε ανάλυση για τσεντιρα ε
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
3 μύρια για Σεντιρα...
Μάλιστα!
Σε άλλα νέα άνοιξε πάλι η υπόθεση Κωσταντελια ε;
Μάλιστα!
Καλά θα πάει και αυτό
Ποιός την άνοιξε; Θα πιστεύουμε ΟΤΙ μαλακια αναπαράγεται; Και άντε αφού θέλετε να το πιστεύουμε, το ρεπορτάζ του Ιταλού λέει ότι ο παίκτης πιέζει να φύγει και δεν θέλει να μείνει στον ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
He is on fire my mannavigator11 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:15Αυτουνού οι χάρτες πρέπει να είναι πυρακτωμένοι, όχι απλά ζεστοί! Ε τζίμπαρε;;
![]()
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορεί να έχει καμία βάση ότι ακούγεται για Κωνσταντελια.ο παίχτης εάν ήθελε θα ήταν ήδη στην Γερμανία.
Πιο πολύ μου κάνει ότι εντελώς τυχαία βγαίνει το σενάριο ταυτόχρονα με τις εξελίξεις που τρέχουν σήμερα στον ΑΣ.
Πιο πολύ μου κάνει ότι εντελώς τυχαία βγαίνει το σενάριο ταυτόχρονα με τις εξελίξεις που τρέχουν σήμερα στον ΑΣ.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξξέρετε τι με ενοχλεί?
Ότι εάν μία στο εκατομμύριο έρθει ο παίκτης και πιάσει, για όλο αυτό το πρηξοπούτσι θα λάβουμε ένα φθηνό και χωρίς καμία ουσία " κάνω κωλοτουμπα"
Ότι εάν μία στο εκατομμύριο έρθει ο παίκτης και πιάσει, για όλο αυτό το πρηξοπούτσι θα λάβουμε ένα φθηνό και χωρίς καμία ουσία " κάνω κωλοτουμπα"
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτη φορά θα ξαναγίνει
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Σίγουρα περισσότερο ΠΑΟΚ από το "πάρε μου μια φορακλα ώστε να μου αποδείξεις εσύ που έβγαλες τον σύλλογο από τα σκατα ότι ενδιαφέρεσαι για το καλό της ομαδας"
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε παιδια ταχυδυναμη δε θελουμε στο χαφ υποτιθεται;
Από που υποτίθεται αυτό εκτός από τα καφενεία και τα ραδιόφωνα? Οι κινήσεις της ΠΑΕ και τα ονόματα που ακούμε ότι έχουν εξεταστεί δείχνουν ότι η ταχυδύναμη δεν αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για την ομάδα.
Ας μην μπερδεύουμε τα δικά μας θέλω ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
αντε να σας δωσω κατι
25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ
δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ
δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχεις κανεις άποψη για βετλεσεν τι παικτης ειναι;
Μην ασχολεισαι φιλε, τζαμπα θα χαλαστεις..δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει τετοιος παιχτης...κοιτα κανενα γαλανοπουλο...ειναι κ ελληνας..
Αυτό ακριβώς, τα είπαμε καμία 25ρια σελίδες πριν, αυτές είναι περιπτώσεις (Βετλεσεν, Γιοβιτς) που ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε φέρτε τον Γκλεν να τελειώνουμε
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως με αφορμή τον αποχαιρετισμό Μπράντον, θα ευχηθώ οποιοσδήποτε φορ έρθει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και να στηριχτεί.
Οχι φαινόμενα σαν αυτά που είδαμε στο προφίλ Cheddira με κόσμο να βρίζει και να μην θέλει τον παίχτη, πριν ακόμα του γίνει πρόταση.
Ο ΠΑΟΚ που θυμάμαι εγώ από παιδάκι ...
Οχι φαινόμενα σαν αυτά που είδαμε στο προφίλ Cheddira με κόσμο να βρίζει και να μην θέλει τον παίχτη, πριν ακόμα του γίνει πρόταση.
Ο ΠΑΟΚ που θυμάμαι εγώ από παιδάκι ...