Αναζήτηση για περισσότερες από 1788 εγγραφές

Return

από Taseos
Τετ 29 Οκτ 2025, 13:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εμένα δε με ενδιαφέρει τι λέει ο βασιλοπούλας. Η αναμονή είναι να πάει το μνημόνιο ο ας στον παε για να το υπογράψουν. Θεωρητικά η ΠΑΕ δεν ξέρει καν ότι έχει ολοκληρωθεί νομικά η σύνταξη μνημονίου.
από Guitarman
Τετ 29 Οκτ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι ο ΑΣ έχει διαρρεύσει ότι έχουν κατασταλλάξει στο τελικό κείμενο του μνημονίου (μετά από ψηφοφορία) αλλά δεν το στέλνει στην ΠΑΕ και θα πρέπει να κατηγορήσουμε την ΠΑΕ ότι δεν τους "κυνηγάει" με ξεπερνάει...
από nkoss
Τετ 29 Οκτ 2025, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Sardan, όπως τα λες είναι, αλλά εδώ μάλλον εννοούν ότι χρειάζονται το ΟΚ του ΑΣ (μέσω υπογραφής του μνημονίου) για προχωρήσουν σε οριστικές μελέτες. Δε θα πληρώνει η ΠΑΕ μελέτες αν δεν είναι σίγουρη ότι θα κατασκευάσει το γήπεδο.
από jibbie
Τετ 29 Οκτ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα.

Το ότι ακόμη ψάχνουμε ευθύνες της ΠΑΕ για την όποια καθυστέρηση στην υπογραφή του μνημονίου μόνο εμπάθεια προς την ΠΑΕ δειχνει. Καμία λογική σε κάτι τέτοιο, ότι και να λέτε. Τα γεγονότα και μόνο, αδιαψευστος μαρτυρας. Την αγάπη μου.
από keep_paokizein
Τετ 29 Οκτ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ έστειλε μια πρόσκληση.
Ο ΑΣ απάντησε ότι δεν είναι έτοιμος και υπολογίζει να ειναι έτοιμος σε μια βδομάδα.
Ανεπίσημα μάθαμε ότι ετοιμάστηκε, επίσημα όμως όχι, γι αυτό λογίζεται ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος.
Δεν ειναι δουλειά της ΠΑΕ να ρωτάει κάθε τόσο: Ετοιμαστήκατεεεεεεε; ( κατά το ...
από warmeater
Πέμ 30 Οκτ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!! :lol: :lol: :lol:

Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ! :lol:

Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...

Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που υποστηριζεις ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Επιστροφή μετά το μπαναρισμα.
Δε θα το σχολιάσω γιατί πλέον δεν έχει νόημα.
Εξάλλου έχουν περιγραφεί όλα στο "1984"
του μεγάλου Όργουελ.

Ευχαριστώ πολυ τον Guitarman για
τη συμπαρασταση!

Στα τεκταινόμενα τα οποία ήταν πολλά αυτήν την εβδομάδα
που πέρασε, θα αναφερθώ σε επόμενο ποσταρισμα.
από Kabamaru11
Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Επειτα απο σημερινη τηλεφωνικη επικοινωνια με τον Α.Σ.,αναμενω να μου στειλουν μεσω email την αιτηση.Αι να δουμε.....

Αν μεχρι το απογευμ; δεν μου την στειλουν,θα ξαναπαω απο τα γραφεια τους,αυτη την φορα ελπιζω να ειναι ανοικτα.

Υ.Γ. τα τηλ τα σηκωνουν κατευθειαν παντως.
από Dimitrisou
Πέμ 30 Οκτ 2025, 14:09
Jump to forum
Jump to topic

Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!! :lol: :lol: :lol:

Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ! :lol:

Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...

Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που υποστηριζεις ...
από nkoss
Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Με το λοιπον,θα απογοητευσω κοσμο,εφτασα εξω απο τα γραφεια του Α.Σ. 20.15,ηταν κλειστα.Το τηλ δεν το σηκωναν.Ενω μου ειπε η γυναικα να περασω μεχρι 21.00.Θα μου πεις,σημερα εχει αγωνα,μα το ειπαμε τηλεφωνικα κ μου ειπε να περασω.

Υ.Γ. αυριο θα ξαναπαρω τηλ,δεν θα το αφησω ετσι.

Δε μπαίνεις ...
από Taseos
Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Απαντάτε όλοι σε ένα nickname το οποίο δεν σχολιάζει αγώνες δεν χαίρεται δεν πανηγυρίζει. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε για το θεαθηναι. Το έκανα και εγώ κάποτε. Έμεινε μόνος του ο άνθρωπος. Και μόνο που όλοι εξαφανίστηκαν και αυτός έστω και ελάχιστα συνεχίζει έχει ρισπεκτ από μένα. Μπράβο SWIFT
από aivas19
Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:46
Jump to forum
Jump to topic

Καλά ΑΝ (λέω ΑΝ) συμβαίνει αυτό θα σημαίνει ότι δεν έπιασε ακόμα πάτο ο ΑΣ, έχει κι αλλο. Ειναι δυνατόν να βάζεις την τύχη του γηπέδου σε κίνδυνο ενώ δεν είσαι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ότι Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει το γήπεδο; Δηλαδή έχεις ποντάρει στην αγωνιστική αποτυχία της ...
από nkoss
Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Δεν βασίστηκαν στο ότι ο Ιβάν δεν θα είχε χρήματα για το γήπεδο. Βασίστηκαν στο ότι ο κόσμος βλέποντας τα ζεστα 250 του Τέλη, θα πετούσε τον Ιβάν σα στημενη λεμονόκουπα και θα σέρνονταν πίσω από το νέο ζάπλουτο αφεντικό. Τελικά μόνο λίγοι ακολούθησαν το σενάριο της προδοσίας.
Λογάριαζαν χωρίς να ...
από Kabamaru11
Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!

Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!