Αναζήτηση για περισσότερες από 1788 εγγραφές
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Συγγνώμη αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες ότι σας έστειλαν αίτηση χωρίς καν να ζητούν έγκριση από δυο μέλη και απλά βάζεις τα χρήματα στον λογαριασμό ακόμα κι αν ζεις μακριά;
Και δεν το έχετε πρώτο θέμα αυτό το ευχάριστο που όπου σταθείς υπάρχει η δικαιολογία ότι ο ΑΣ βάζει εμπόδια άσχετα αν ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Πότε πληρωνόμαστε όμως να μας πει ο φίλος, εγώ ακόμα είμαι σαν τον Κάκο, αμισθί! Δέχομαι και IOUKabamaru11 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37 Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός ο @aivas19 πάντως είναι μεγάλη γάτα :lol: Ενώ κάνει κουμάντο εδώ μέσα :lol: έριξε και ένα μπαν στον εαυτό του για ένα μήνα, προφανώς για να ρίξει στάχτη στα μάτια σε μας τους υπόλοιπους :lol: Σε συνεννόηση φυσικά με τους άλλους δύο κρυφούς ηγέτες πτολ και άστραλ :lol: 15 χρόνια εδώ μέσα και ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Στείλε ΙΒΑΝ!aivas19 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:37Πότε πληρωνόμαστε όμως να μας πει ο φίλος, εγώ ακόμα είμαι σαν τον Κάκο, αμισθί! Δέχομαι και IOUKabamaru11 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37 Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!
- Παρ 31 Οκτ 2025, 03:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Και καποιοι περιμενουν να υπερασπιστουν τους αγιους συνδεσμους..
Υ.Γ.ωραιοι χαρακτηρισμοι..
Υ.Γ.ωραιοι χαρακτηρισμοι..
- Παρ 31 Οκτ 2025, 07:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να το πω, εσείς θα το ακούσετε ή θα "αποχωρήσω" όπως τόσα μέλη που έχουν διαφορετική άποψη;
Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αλλά γενικά στη γραμμή του φόρουμ.
Εντάξει παιδιά, έχει γίνει βαρετό και αστείο , εδώ και πάρα πολλά χρόνια , η κριτική σκέψη και η διαφορετική άποψη να ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 08:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν διαφωνώ σε κάτι. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για καμιά από τις 2 πλευρές.
Για να φέρουμε πάντως το θέμα στη σωστή του διάσταση, το τελευταίο επεισόδιο περιλαμβάνει την τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το ψήφισμα του ΑΣ το οποίο αναφέρει
«Μετά την ανακοίνωση ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Όποιος δεν θέλει να βλέπει ας μην βλέπει. Βαρέθηκα να αναλώνομαι και να διαβάζω και από άλλα παιδιά εδώ μέσα τα προφανή.
Ο ΑΣ έχει υποσχεθεί αλλου το γηπεδο και κάνει τσαλιμια μήπως και του βγουν. Η έκβαση είναι αβέβαιη ακόμη. Και η στάση του ΑΣ δείχνει ότι υπάρχει δύσβατος δρόμος μπροστά. Αν ...
Ο ΑΣ έχει υποσχεθεί αλλου το γηπεδο και κάνει τσαλιμια μήπως και του βγουν. Η έκβαση είναι αβέβαιη ακόμη. Και η στάση του ΑΣ δείχνει ότι υπάρχει δύσβατος δρόμος μπροστά. Αν ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μολις εστειλα την αιτηση εγγραφης νεου μελους.Θα περιμενω να γινει το Δ.Σ. για να αποφασισουν αν θα με δεχτουν.Κατι μου λεει πως πιο γρηγορα θα δεχτουν εμενα παρα την ΠΑΕ. 
- Παρ 31 Οκτ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Σίγουρα πρόκειται για τη συνάντηση με την ΠΑΕ? Μήπως πρόκειται για το ραντεβού με τον Kabamaru?
- Παρ 31 Οκτ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν ρώτησα τι πρέπει να κανω, μέσω εμαιλ, μου απάντησαν να συμπληρώσω την αίτηση (καμία αναφορά στα 2 μελη) και να κάνω την κατάθεση. Τα δυο μέλη τα άφησα κενά. Από χθες που τα έστειλα πίσω, δεν έχω κάποια απάντηση.
Ούτε θα έχεις. :D
Καλωσήρθες στην πραγματικότητα του να είσαι μέλος του ΑΣ ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
·
40m
Από τους βασικούς υποψηφίους για το νέο ΔΣ της ΚΑΕ και άμεσος συγγενής δυνατού στελέχους του ΑΣ.
40m
Από τους βασικούς υποψηφίους για το νέο ΔΣ της ΚΑΕ και άμεσος συγγενής δυνατού στελέχους του ΑΣ.
- Παρ 31 Οκτ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγικά πράγματα ζούμε.
Ο ΠΑΟΚ , στον ΠΑΟΚ, στον ΠΑΟΚ ρε, δεν μπορούμε να γραφτούμε μέλη, πρέπει να λύσουμε την "υπόθεση Ρίμαν" πρώτα, το αίνιγμα της Σφίγγας και κάτι διαφορικές εξισώσεις.
Αυτοί που είπαν ότι όποιος θέλει γίνεται μέλος.
Αυτό και μόνο αυτό, αρκεί για να καταλάβει κανείς πάρα ...
Ο ΠΑΟΚ , στον ΠΑΟΚ, στον ΠΑΟΚ ρε, δεν μπορούμε να γραφτούμε μέλη, πρέπει να λύσουμε την "υπόθεση Ρίμαν" πρώτα, το αίνιγμα της Σφίγγας και κάτι διαφορικές εξισώσεις.
Αυτό και μόνο αυτό, αρκεί για να καταλάβει κανείς πάρα ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγικά πράγματα ζούμε.
Αυτό και μόνο αυτό, αρκεί για να καταλάβει κανείς ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγικά πράγματα ζούμε.
Αυτό και μόνο αυτό, αρκεί για να καταλάβει κανείς ...