Ερασιτέχνες, δεν πήγαν στην Σίτι ακόμα;navigator11 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 00:04 Στη βοθροσπορ τη συγκεκριμένη περίοδο είναι ικανοί να επικαλεστούν πως ο ΠΑΟΚ πιέζει ασφυκτικά τη Ρεάλ, την Μπάγερν ή την Παρί για να κλείσει άμεσα παίχτη
![]()
Η αναζήτηση βρήκε 764 εγγραφές
- Τετ 06 Αύγ 2025, 01:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Τετ 06 Αύγ 2025, 03:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Κουβεντιδη εσυ;
- Τετ 06 Αύγ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο λάθος είναι που άφησαν την περίπτωση τσεντίρα επειδή δεν έκανε κλικ στους οπαδούς
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρωι απο Μπραντον καλυτερα ο Μυθου, το βραδυ παμε με ενα φορ.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα πάντως περισσότερο από τον φορ (που ούτως ή άλλως δεν τροφοδοτήθηκαν), έλειψε ένας χαφ να ανεβάσει μέτρα την ομάδα και να μοιράσει το παιχνίδι.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται χαφ με πόδια, να μπορεί να προωθεί μπάλες από την άμυνα και να απειλεί εκτός περιοχής με σουτ.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Θελετε παπαδες ε;;;
Ο Τζορμπατζογλου πριν λιγο στην εκπομπη του αφησε να ενοηθει οτι για τον Τσαλοφ υπαρχει προταση και μαλλον παμε σε ολικη αλλαγη της γραμμης (Γιακουμακη + εναν ακομα)
Και για το χαφ επι λεξη ειπε τα εξης:
Εχουν εντοπιστει οι στοχοι, εχουν γινει οι συζητησεις, υπαρχουν "υπερβασεις ...
Ο Τζορμπατζογλου πριν λιγο στην εκπομπη του αφησε να ενοηθει οτι για τον Τσαλοφ υπαρχει προταση και μαλλον παμε σε ολικη αλλαγη της γραμμης (Γιακουμακη + εναν ακομα)
Και για το χαφ επι λεξη ειπε τα εξης:
Εχουν εντοπιστει οι στοχοι, εχουν γινει οι συζητησεις, υπαρχουν "υπερβασεις ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τον Ζαφειρη να το καταλαβω να γελαμε, αλλα ποιος Λιβαι ρε παιδια; Δηλαδη ειναι επιστημονικη φαντασια να ερθει ενας παικτης που εχει κανει καριερα στο Ισραηλ και στην αεχ και τωρα παιζει στην Ρωσικη στεπα; Δεν καν τοσο καλος εκτος απο ολα τα αλλα.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Γκουχ γκουχ
Δεν μ αρέσει η περίπτωση Ζαφείρη
Εξέπληξα κανέναν θα μου πεις; Όχι, αφού ουσιαστικά κανείς δεν μ αρέσει
Άλλο αυτό.
Δεν μ αρέσει η περίπτωση Ζαφείρη
Εξέπληξα κανέναν θα μου πεις; Όχι, αφού ουσιαστικά κανείς δεν μ αρέσει
Άλλο αυτό.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
ενα θα σου πω αδερφέ τέτοιο χάφ έχεις να δεις στον ΠΑΟΚ από βιτολο αλλά σε πολύ πιο μπαλατο . είναι γρήγορος είναι ταυρι είναι και deep lying playmaker είναι και box to box παίζει και 6 και 8 αλλά σε πιο σκληρό τακτικά παιχνίδι πάει και σε 10 αν θες να σκάσεις τον αντίπαλο με πίεση
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 00:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και είμαι και το παραδέχομαι ανοιχτά ποδοσφαιρικός μυρωδιάς, αυτός ο Ζαφείρης δικαιολογεί τον όποιον πανικό γύρω από το όνομά του; Οκ, φέρελπις, ταλαντούχος κοκ. Επειδή δεν έχω την παραμικρή άποψη για τον παίχτη, αν υποτίθεται πως είναι αυτός η υπέρβαση, πώς κρίνεται; Εν συγκρίσει λχ με τον ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 00:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζαφειρης ειναι ενας σιωπης που ξερει μπαλα. Κανει οτι κανει ο Σιωπης καλυτερα και με καλη πασα και καλο σουτ. Βοηθησα;
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικα γελαει ο κόσμος με το παίρνω παιχτη για να κανω ντορο.
Γιατι πρεπει να αντιγραψουμε τους τουρκους και όχι τη μπρυζ (μπρουχες) πχ.; Φερτε ρε πστ μου ενα χαφ εστω σαν το σβαμπ σε πιο νεο καλυτερα, οχι αλλα μπαμ και μπουμ. Όχι αλλο καρβουνο. Κοβει το ματι κανενός εκεί στην ΠΑΕ; Δεν θελουμε ουτε ...
Γιατι πρεπει να αντιγραψουμε τους τουρκους και όχι τη μπρυζ (μπρουχες) πχ.; Φερτε ρε πστ μου ενα χαφ εστω σαν το σβαμπ σε πιο νεο καλυτερα, οχι αλλα μπαμ και μπουμ. Όχι αλλο καρβουνο. Κοβει το ματι κανενός εκεί στην ΠΑΕ; Δεν θελουμε ουτε ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 08:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τον Ζαφείρη, αν και προσωπικά δεν δίνω ούτε 1% πιθανότητα να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή, η πιο σωστή παρομοίωση που έγινε εδώ μέσα είναι με τον Πινέδα.
Τέτοιο στυλ χαφ είναι, ολοκληρωμένο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.
Παίζει από 6 μέχρι και 10, έχει φουλ τρεξίματα και απίστευτη φυσική ...
Τέτοιο στυλ χαφ είναι, ολοκληρωμένο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.
Παίζει από 6 μέχρι και 10, έχει φουλ τρεξίματα και απίστευτη φυσική ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι, ρεαλιστικά σκεπτόμενος, θέλω έναν παίχτη 1,5 επίπεδο πάνω από τον υπεραγαπημένο μου τον Στέφανο τον Σβάμπ. Και ει δυνατόν να έχει παρεμφερή προσωπικότητα. Κι ας είναι και 26, 27, 28. Κι ας δοθούν μόνο 3 ή 4 εκατομμύρια στην ομάδα του. Δε θα χαλαστώ ούτε στο ελάχιστο.
Σαν να ...