Η αναζήτηση βρήκε 761 εγγραφές

Return

από TylerDurden
Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Χωρικός έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:48 ο Ταγμα δεν είχε εκείνη τη φατσα του γέρου , να φυγετε να πατε αλλού;
Maximus
από sotos26
Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:06
Jump to forum
Jump to topic

Ένα σχόλιο μόνο έχω να αφήσω για την υπόθεση του Ζαφείρη, εφόσον όπως φαίνεται δεν πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας η προσπάθεια της ΠΑΕ να τον φέρει Τούμπα. Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η τιμή που θα τον παραχωρούσε χαλαρά η ομάδα του ανέρχεται, θα τα φουσκώσω και λίγο τα νούμερα, στα 14-15 ...
από tolis14
Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Nav είσαι killjoy :D

Κουβέντα να γίνεται, ρε αδερφέ. Για εμάς, όπως τα περιγράφουν διάφοροι φίλοι, προφανώς και είναι σαν να προσπαθούμε να φέρουμε τον Τσάβι, τηρουμένων των αναλογιών. Είθε να κλείσει. Για να είμαι και ειλικρινής, πλέον πιστεύω ότι ο Ιβάν το έχει πάρει εγωιστικά το όλο θέμα ...
από Stelios Bagios
Κυρ 10 Αύγ 2025, 01:50
Jump to forum
Jump to topic

Το απόγευμα έλεγα ότι η συζήτηση για το Ζαφείρη μόνο κακό κάνει.
Αλλά τωρα, αν όντως ισχύουν αυτά που αναφέρουν όλοι και η ΠΑΕ δεν έχει διαψεύσει, η κατάσταση είναι διαφορετική.

Κοιτώντας από την οπτική γωνία της Σλάβια, είναι δύσκολο όταν κάποιος άλλος παίρνει έναν παίκτη σου με το μέρος του ...
από JohnDag
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:33
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά πάντως θεωρώ λάθος - και να πω την αλήθεια με φοβίζει κιόλας- να πιστέψουμε ότι αν για κάποιο λόγο δεν γίνει του ζαφείρη τα συγκεκριμένα ποσά θα διατεθούν για άλλον ή άλλους ποδοσφαιριστές.
Δυστυχώς δεν πάει έτσι.
Δηλαδή αν έρθει στο τέλος της ημέρας κανένας Γκλεν με 3 εκατομμύρια και ...
από Unpsofable78
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Navi κάποιοι γράφανε ότι χθες μετά τον αγώνα θα γινόταν το ραντεβού. Τώρα αν όντως έγινε ή θα γίνει θα φανεί.
από icue
Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Μπορει ο προβλητας να εγινε ταλαρα για μεταγραφες :mrgreen:
από Equalizer
Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μάγκες γιατί πρέπει να γεμίσει ΠΑΛΙ με οφ τοπικ θεωρίες και αντεγκλήσεις;

Εμένα άποψη μου είναι ότι ΚΑΛΑ κάνει ο Σαββίδης και στοχεύει σε αυτό χρηματοδοτούμενο ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με δικές του ενέσεις όταν θέλει και μπορεί

Το άμα ο ΠΑΟΚ "μπορεί" να αντέξει ένα άλλο μοντέλο περισσότερου ξοδεματος ...
από JohnDag
Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

paokspren έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:59 Αυτός ο Λοκόνγκα τι είναι? Είναι καλός? Δεν τον έχω δει ποτέ να παίζει και πρώτη φορά τον ακούω γενικά.
Εικόνα
από icue
Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

Τον Λουτσεσκου τον προσεχει κανεις με ολα αυτα που ακουγονται;
από DamoN
Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Θα γράψει άρθρο για το πόσο στεναχωρεμενος είναι ο ζαφειρης που ήρθε στον ΠΑΟΚ και πως οι τσέχοι θα μας κάνουν μήνυση που τν πήραμε νταηλίκι
από Σουριναμέζος
Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Θα γράψει άρθρο για το πόσο στεναχωρεμενος είναι ο ζαφειρης που ήρθε στον ΠΑΟΚ και πως οι τσέχοι θα μας κάνουν μήνυση που τν πήραμε νταηλίκι

Οι Τσέχοι έχουν mails που έστειλε ο ΠΑΟΚ στον Ζαφείρη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο, χωρίς να έχουν πάρει την έγκριση της Σλάβια για να ξεκινήσουν ...
από Psagmenos4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:40
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη αυτά που και εμένα μου μετέφερε γνωστός.
Ο πρόεδρος της Σλαβια ήταν αντίθετος σε κάθε πώληση ο ζαφειρης τον παρακάλεσε και έτσι όρισε τιμή στα 14.
Αυτή τη στιγμή με την τελευταία προσφορά οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει και ουσιαστικά κανονίζεται το ποσοστό ...
από nunies4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Εγω ξερω οτι οποιος δεν θελει να πουλησει δεν συζηταει εξ αρχης. Ποσω μαλλον να παει στην Τσεχια αντιπροσωπεια της αλλης ομαδας
Επισης οταν εχεις ορισει τιμη πωλησης τα 14 και η αλλη ομαδα φτανει στα 12 + ποσοστο μεταπωλησης, ξερεις και εσυ ο ιδιος οτι δυσκολα υπαρχει επιστροφη.
Πραγματικα δεν βλεπω ...