Μια προσφυγική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που το μεγαλύτερο ίσως ποσοστό των οπαδών σήμερα είναι εκτός της χώρας, δεν μπορεί να περιορίζεται ούτε να προσδιορίζεται από μια τοποθεσία.
Σιντριβάνι στην αρχή, Τούμπα σήμερα, οπουδήποτε αύριο.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1802 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ποιά διαπραγμάτευση, ρε φίλε; Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο "όσο περνάει ακόμα από το χέρι μας το γήπεδο δεν πρόκειται να το κάνεις, Σαββίδη". Γελάει ο κόσμος, πέρα από τους ... εγώμόνοΠΑΟΚείμαι.
Σε οποιαδήποτε φυσιολογική συνθήκη η υπογραφή ενός εργολαβικού αυτό είναι.
Ο εργολάβος που αναλαμβάνει ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
250 κάνει η ΠΑΕ. Ας πάει αν υπάρχει ενδιαφερόμενος να τα δώσει . Ετσι γίνονται δουλειές. Τώρα με α και ου εταιρία με 200 εκ μετοχικό κεφάλαιο και τα γύρω γύρω δεν παίρνεις.
Ως τότε ο μεγάλος ΠΑΟΚ θα σηκώσει την κούπα τον Μάιο και θα κατεβάσετε τα παντζουρια να μην βλέπετε
Ως τότε ο μεγάλος ΠΑΟΚ θα σηκώσει την κούπα τον Μάιο και θα κατεβάσετε τα παντζουρια να μην βλέπετε
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχει ανοιχτη θεση βοηθου γεωπολιτικου αναλυτη στον ΑΣ!κανε αιτηση 
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πέθανα με τον διαβήτη …

Αυτό ήταν μάγκες τέλος για σήμερα . Σπατάλησα πολύ φαια ουσία . Έσβησα
Αυτό ήταν μάγκες τέλος για σήμερα . Σπατάλησα πολύ φαια ουσία . Έσβησα
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσπάθησα να μην ριξω νερό στο μύλο του διχασμου μεταξυ ΠΑΟΚτσηδων εδώ και καιρό. Πάντοτε καλοπροαιρετα θεωρούσα ότι ο ΑΣ θα προσπαθήσει στο μετρο του δυνατού να εξασφαλίσει ότι άπαξ και ξεκινήσει το γήπεδο, αυτό θα τελειώσει και δεν θα γίνουμε νομάδες σαν την ξαδέρφη να παίζουμε εδώ κι εκεί για ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τον ΑΣ!!! Θέλει και 10500 μ2 χώρους τους οποίους θα εκμεταλλεύεται με οποια χρηση θελει αυτός. Δηλαδή να κάνει kfc και nike και να οικονομάει ανταγωνιστικά προς την ΠΑΕ. 
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
μα νομιζω ειχε ζητησει απο 5500 τετραγωνικα να παρει 7300 δεχθηκε τοτε η ΠΑΕ και τωρα τα εκανε 10.500 ?
10500! Χωρίς να περιορίζεται η χρήση σε αθλητικούς χώρους, γραφεία κλπ. Θέλουν και μαγαζιά. Ρητά. Θέλουν εμπορικό κέντρο να κάνουν. Να βγάζουν πιο πολλά κι από την ΠΑΕ.
Προφανώς δε θα ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ρε και πατήσει το κουμπί του "γήπεδο σε άλλη περιοχή" τι γέλια έχουμε να κάνουμε
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιοι ονειρεύονται μαγαζάκια για τα παιδιά τους, ένα γυραδικο, ένα προπο, ένα μανικιούρ πεντικιούρ για το κορίτσι, όλο και κάποιος θα θέλει πριν από ένα ματς μια περιποίηση. Άλλοι μπορεί να θέλουν δίπλα στον σύνδεσμο να έχει κι ένα καφέ, δικό μου σου του κλπ... Επενδυτικά μυαλά...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ το μόνο που έχω να πω σε αυτά τα γατάκια του ερασιτέχνη είναι ότι πρέπει κάποιος να είναι αυτοκτονικα ηλίθιος για να κάνει μετωπική επίθεση σε έναν άνθρωπο που ως ξένος σε μια χώρα κατάφερε μέσα σε μια 5ετια να γκρεμίσει ένα τεράστιο σύστημα που μέχρι τότε όχι μόνο δεν τολμούσε κανείς να ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν φοβουνται γιατι εχουν πλατες, επισης ειναι ξεκαθαρο οχι μονο η προτίμηση αλλα και οτι υπαρχουν πιθανότατα δεσμεύσεις στην άλλη πλευρα. Σ αυτο κανενας μυστακιδης δεν φταιει, αν δεν θες να τρυπηθεις δεν τρυπιεσαι.
Στα πιο σοβαρα, αυτο το σκουπιδι που παρουσιασαν σαν μνημόνιο δεν μπορει να το ...
Στα πιο σοβαρα, αυτο το σκουπιδι που παρουσιασαν σαν μνημόνιο δεν μπορει να το ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 02:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το αγαπημένο μου σημείο στο μνημόνιο-παρωδία πάντως είναι στο 3.2
Στη συνέχεια ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα αναθέσει τον έλεγχο αυτού του αναλυτικού προϋπολογισμού σε αναγνωρισμένο – πιστοποιημένο γραφείο το οποίο θα έχει τον ρόλο του ανεξάρτητου εκτιμητή και συμβούλου του ΑΣ ΠΑΟΚ που θα ελέγξει την ...
Στη συνέχεια ο ΑΣ ΠΑΟΚ θα αναθέσει τον έλεγχο αυτού του αναλυτικού προϋπολογισμού σε αναγνωρισμένο – πιστοποιημένο γραφείο το οποίο θα έχει τον ρόλο του ανεξάρτητου εκτιμητή και συμβούλου του ΑΣ ΠΑΟΚ που θα ελέγξει την ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 02:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω πολυ θα ηθελα καποιος αρδ μας να ρωτησει τον ΑΣ αν θα προτεινει το ιδιο μνημονιο και στον Μυστακιδη. Να παρει ξεκαθαρη απαντηση. Οτι αυτο ειναι το μνημονιο για οποιον θελει να κανει γηπεδο, ειτε τον λενε Σαββιδη, ειτε Μυστακιδη, ειτε Παχατουριδη.