Αναζήτηση για περισσότερες από 1808 εγγραφές
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 16:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
ρε συς φτάνει με την παράθεση όλου του εν λόγω κειμένου. μας βγαίνουν τα μάτια κάθε φορά και του δίνετε μία αξία που δεν του αρμόζει
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ, το πήραμε το μήνυμα, είvαι κλασικό ποστάρισμα για να μπαναριστει οποίος εκνευριστεί περισσότερο και ξεφύγει.
Αν μετά από 5 μήνες εκνευρίζεστε έχουμε θέμα ρε. Αυτοί όλοι έχουν σκάσει που ο ΠΑΟΚ γαμησε στην σειρά τα2/3 του ΠΟΚ και μέσα στη Γαλλία. Κάθε 3 μέρες είναι στη γωνία πότε θα στραβώσει ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
25 χρόνια δεν βρήκε λύση για την ΚΑΕ ο κοιμάμαι 3με 5 αλλά μόλις ο κυρ κυρ είπε να βάλει και το κράτος να πιέσει ο ας , βρήκε επενδυτή όχι για να βάλει 1-2 εκ στην ΚΑΕ τον χρόνο αλλά 200 για γήπεδο. Είναι να μην είσαι αστραπεας
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι στον πάγκο και ο προπονητής είναι ταυτόχρονα και μάνατζερ του. Του έχει πει να κάνει ζέσταμα γιατί σε λίγο θα τον κάνει αλλαγή. Αν δεν έχεις αντιληφθεί ότι εξελίσσεται τρύπημα εναντίον του ΠΑΟΚ, τότε έχεις σκοπιμότητα.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι. Εφόσον υπάρχει ο escrow τα υπόλοιπα δε χρειάζονται. Είναι ανούσια τελείως. Άπαξ και το ποσό απελευθερώνεται με τιμολόγια έργου από τον escrow είσαι μια χαρά.εκρος αν θες να πας 70% σε escrow και 30% εγγυητική. Η 50 50. Κανένας νορμαλ άνθρωπος δεν θα παρκάρει αντί για 150 300 ούτε 450 μαζί με ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
@ak60 Αφού το γήπεδο ο Μυστακιδης το κάνει δωρεά σύμφωνα με το Μετρόπολις, ποιος ο λόγος διαπραγμάτευσης με τον Ιβάν;
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να πω και την άποψή μου, αφού καθάρισα το μυαλό μου, απ' την πληθώρα των πληροφοριών και των απόψεων, όλα αυτά τα περί μνημονίων και εξασφαλίσεων είναι απολύτως προσχηματικά. Δεν χρειαζόταν να υπογραφεί τίποτα περισσότερο από το μνημόνιο που είχε δώσει η ΠΑΕ, με την ρήτρα ότι αν από υπαιτιότητα ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενώ πριν φαινόταν πετσί
@Kabamaru11
@Kabamaru11
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μλκ γελάω πολύ μαζι σου να ξέρεις πρέπει να είσαι γαματος τυποςKabamaru11 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:08 Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.
Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
Καμπαμαρου Σαββιδη τον λένε
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.
Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
Μλκ γελάω πολύ μαζι σου να ξέρεις πρέπει να είσαι γαματος τυπος
Καμπαμαρου Σαββιδη τον λένε
Αδερφε μου ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι χαμουτζηδες ειναι 100 χρονια μπροστα. Και οι βαζελοι διαφωνουσαν για τον βοτανικο αλλα εκατσαν τα βρηκαν και θα εχουν σε χρονο μηδεν γηπεδαρα 40.000. Κατσε εσυ με τον κολκα και τον κουβεντιδη.
Βλεπω, όμως, οτι εισαι βολεμένος με Μπούζα, Μπούζο, Γρηγοριάδη , Βένη και το κακό συναπάντημα
Αυτοί ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά μωρέ μ@λάκες πως κάνετε έτσι; Μόλις 4,7 δισεκατομμύρια σε διάστημα 50 χρόνων ζήτησαν από την ΠΑΕ. Ψίχουλα. Έπρεπε ήδη να έχει υπογραφεί το MOU. Απαράδεκτη η ΠΑΕ παίζει καθυστερήσεις στη μάνα του λόχου.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά το που θα παίζει η ΠΑΕ δεν αφορά τον οπαδό. το αποφασίζει η ΠΑΕ. Και προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο αν δεν έχει συμφωνία η ΠΑΕ , να φύγει από τούμπα. Θα φύγει εφόσον δεν έχει συμφωνία μόλις είναι το νέο γήπεδο έτοιμο εκεί που θα είναι.και ο ας επιτέλους θα μπορεί να φτιάξει ότι θέλει στην ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά το που θα παίζει η ΠΑΕ δεν αφορά τον οπαδό. το αποφασίζει η ΠΑΕ. Και προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο αν δεν έχει συμφωνία η ΠΑΕ , να φύγει από τούμπα. Θα φύγει εφόσον δεν έχει συμφωνία μόλις είναι το νέο γήπεδο έτοιμο εκεί που θα είναι.και ο ας επιτέλους θα μπορεί να φτιάξει ότι θέλει στην ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Το νέο εκπορευομενο παραμύθι είναι ότι ο κακος Σαββίδης βάζει κόσμο να εμπλακεί στον ΑΣ για να σταματήσει το θεάρεστο έργο και να γίνει μπαχαλο και να χαλάσει η δουλειά
Ρε
Μη ξεβρακωνεστε ρε
Ρε
Μη ξεβρακωνεστε ρε