Χαιρετίσματα σε zeitgeist, dumlada και τα υπόλοιπα καλά παιδιά του Χ
Αναζήτηση για περισσότερες από 3970 εγγραφές
- Δευ 11 Μάιος 2026, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ο Σουριναμέζος απλά προσπαθεί να το δει πιο ολιστικα. Μην τον παρεξηγείς.
- Τρί 12 Μάιος 2026, 07:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο για τον βεζυρτζη και τον Οικονομίδη. Καλά να πάθουν.
Με ανησυχεί πολύ ο συγκρουσιακος χαρακτήρας της διοίκησης της ΚΑΕ εντός του συλλόγου. Αν συνεχίσει έτσι κινδυνεύει να έχει ομάδα στην Ευρωλίγκα με μισό άδειο γήπεδο.
Γελάω με όσους θεωρούν τον ερασιτέχνη ...
Με ανησυχεί πολύ ο συγκρουσιακος χαρακτήρας της διοίκησης της ΚΑΕ εντός του συλλόγου. Αν συνεχίσει έτσι κινδυνεύει να έχει ομάδα στην Ευρωλίγκα με μισό άδειο γήπεδο.
Γελάω με όσους θεωρούν τον ερασιτέχνη ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν το ανακάλυψε
Το εφηύρε
Δεν προϋπήρχε, το έφτιαξε μόνος του. Λόγω του Τέλη που απαιτεί πάση θυσία άμεση εκτόξευση της ΚΑΕ .
Το εφηύρε
Δεν προϋπήρχε, το έφτιαξε μόνος του. Λόγω του Τέλη που απαιτεί πάση θυσία άμεση εκτόξευση της ΚΑΕ .
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα πρόσωπο που θα χωρούσε άνετα στην νέα διοίκηση της ΚΑΕ και θα μπορούσε με την εμπειρία του στη διαχείριση ανταγωνιστικών τμημάτων να βοηθήσει είναι σίγουρα ο Θανασαρος ο Κατσαρής. Τι να κάνει άραγε αυτή η ψυχή, είναι κρίμα να μην αξιοποιείται.
Μου έθεσε ένας φίλος από τα παλιά ένα ερώτημα και ...
Μου έθεσε ένας φίλος από τα παλιά ένα ερώτημα και ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Το αστείο είναι ότι πέρσι ζητούσαν να πληρώσει όσα περισσότερα γίνεται ο Σαββιδης για την μάνα που συντηρεί τόσα τμήματα. Τα ίδια άτομα
- Τετ 13 Μάιος 2026, 08:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να ανεχθεί πολλά, αλλά ρωσικο παρατσούκλι δεν θα το αντέξει.Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 21:05 Έχει κατοχυρωθεί το παρατσούκλι "Ο Γκοντζάρεβας" για τον Πετμεζά?
- Τετ 13 Μάιος 2026, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάθαμε από τον Μπουντούρη ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, τι λε ρε παιδί μου από τα σύννεφα πέσαμε. Το γράφετε και με μπολντ, λες και υπήρχε έστω και ένας να πιστεύει ότι τα πάνε καλά. Δε θα το πιστέψετε επίσης, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ , πρώτοι εδώ.
Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν καταλαβαίνω.
Έχει δίκιο ο ΑΣ αν ζητάει αστρονομικό ποσό για το ενοίκιο; Ξέρουμε αν ισχύει αυτό;
Αν έχει δίκιο, γιατί έχει δίκιο;
Πότε έγινε αρεστός ο ΑΣ; Όταν γύρισε από την πλευρά Μυστακίδη στο 15-0 Ιβάν;
Είναι καλός τώρα ο φούρναρης Ησαϊάδης; Ο γεωπολιτικός αναλυτής;
Πολλά τα ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν καταλαβαίνω.
Έχει δίκιο ο ΑΣ αν ζητάει αστρονομικό ποσό για το ενοίκιο; Ξέρουμε αν ισχύει αυτό;
Αν έχει δίκιο, γιατί έχει δίκιο;
Πότε έγινε αρεστός ο ΑΣ; Όταν γύρισε από την πλευρά Μυστακίδη στο 15-0 Ιβάν;
Είναι καλός τώρα ο φούρναρης Ησαϊάδης; Ο γεωπολιτικός αναλυτής;
Πολλά τα ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένα double standard δεν έχω.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Μπουντούρη και τον Βεζυρτζή και να γράφω για διάβολο και BlackRock, συγχώρεσε με.
Θα ασκήσω κριτική στον Ιβάν, γιατί εδώ και 15 ...
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχεις δικιο. Αλλά κουράστηκα 10 μήνες το άσπρο μαύρο, ή στρογγυλεμένες γνώμες ισαποστακισμου ενώ στην ουσία δεν είναι.
Ναι μεν... Αλλά ενοχλεί τη βίλα του..
Συγκρίνουμε δηλαδή την ηθική πλευρά που κάποια χρήματα ήταν ζωτικής σημασίας ύπαρξης του μπάσκετ, με το αν ενοχλήθηκε η βίλα.
Μπαίνουν στην ...
Ναι μεν... Αλλά ενοχλεί τη βίλα του..
Συγκρίνουμε δηλαδή την ηθική πλευρά που κάποια χρήματα ήταν ζωτικής σημασίας ύπαρξης του μπάσκετ, με το αν ενοχλήθηκε η βίλα.
Μπαίνουν στην ...
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
To ότι πλέον ανεβάσαμε επίπεδο και ασχολούμαστε με νομικά διαταγές πληρωμών γεωπολιτικά θέματα ufo κτλ πρέπει να το κοιτάξουμε. Δύο δισεκατομμυριούχοι έχουν κόντρα και εμείς ξυπνάμε κάθε πρωί για το μεροκάματο. Εγώ πάλι σαν ΠΑΟΚτσης βλέπω ότι ο ανταγωνισμός θα κάνει καλό. Αφού δεν υπάρχει αντίπαλο ...
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Aρα θεωρείς ότι ο Ζαφείρης και η επιστροφή Κωνσταντελια από το αεροδρόμιο ήταν προγραμματισμός. Σεβαστό.
Δεν ειναι αποτέλεσμα «ανταγωνισμού». Αρα εσύ θεωρείς ότι τα «βαριά βαριά η φανέλα» και τα «μπούλο» είναι αποτέλεσμα ανταγωνισμού. Σεβαστό. Βοηθησε πολύ ο ανταγωνισμός σαρώσαμε σε μπάσκετ και ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 01:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Προσωπικά πιστεύω αντι για βόμβες τύπου Καλαθη που για να αφήσουν συμβόλαιο στη euroleugue ισως κ το τελευταίο τους και να έρθουν σε μας για εφάπαξ σε ένα καλοπληρωτη πρώτα ο Θεός ΠΑΟΚ πρεπει να πληρωσεις υπεραξιες , θα προτιμούσα να βρούμε και να κλείσουμε ένα νέο Βασιλειάδη Βασιλοπουλο και να ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ωραίος! Παρόμοια το σκεφτομαι