Αναζήτηση για περισσότερες από 1730 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Αυτονοητο να δωθει η εκμεταλευση του γηπεδου στον επενδυτη οποιος και αν ειναι αυτος.
Τραγικο το οτι δεν δοθηκε ηδη στον Χατζοπουλο..
Υ.Γ.Οτι και να γινει τελικα εγω ειμαι ησυχος λογω της υπαρξης του Χατζοπουλου και των ανθρωπων του.
Αν δεν έχει 150 μυρια εγγυητική απο τράπεζα της Μόσχας δεν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
EΕγω βλέπω οτι το μπασκετ είναι όχημα. Δεντο θέλειπραγματικά. Πλέον δεν τον θέλω ούτε και γώ.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι ο Χατζόπουλος έχει μια πολύ καυτή πατάτα στα χέρια του?
Ήταν νομίζετε εύκολο για τον κάθε Χατζόπουλο ( που δεν κάνει αιρετή διοίκηση για να μην επωμιστεί τα παλιά χρέη) να πει στον κάθε δισεκατομμυριούχο δεν πουλάω?
Ακόμα και αυτό για την έγκριση που ...
Ήταν νομίζετε εύκολο για τον κάθε Χατζόπουλο ( που δεν κάνει αιρετή διοίκηση για να μην επωμιστεί τα παλιά χρέη) να πει στον κάθε δισεκατομμυριούχο δεν πουλάω?
Ακόμα και αυτό για την έγκριση που ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρειsn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:08 @Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπική μου άποψη
- επιτακτική ανάγκη η διακοπή των συνομιλιών μεταβίβασης της ΚΑΕ έως ότου ξεκαθαρίσει το τι συμβαινει με την Τουμπα, δημοσιευθεί επίσημα το τι έχει συμφωνηθεί και τεθούν ξεκάθαροι όροι παραχώρησης χρήσης του γηπέδου μπάσκετ στον ενδιαφερόμενο επενδυτή, υπό προϋπόθεση έγκρισης ...
- επιτακτική ανάγκη η διακοπή των συνομιλιών μεταβίβασης της ΚΑΕ έως ότου ξεκαθαρίσει το τι συμβαινει με την Τουμπα, δημοσιευθεί επίσημα το τι έχει συμφωνηθεί και τεθούν ξεκάθαροι όροι παραχώρησης χρήσης του γηπέδου μπάσκετ στον ενδιαφερόμενο επενδυτή, υπό προϋπόθεση έγκρισης ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:58
- Jump to forum
- Jump to topic
@Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρει
Άρα ασκούν διοίκηση τα τρολακια του τουιτερ ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοείται δεν είναι Ευαγγέλιο όσα λένε οι αρδ, αλλά ο Κόλκας γράφει το εξής στο σημερινό του υστερόγραφο: ΥΓ Ο Θανάσης Χατζόπουλος ήταν είναι και θα είναι συμπαθής. Απλά όταν τοποθετείται δημόσια για την υπόθεση πώλησης της ΚΑΕ, να λέει όλη την αλήθεια και όχι γενικότητες. Ξέρουμε πως θέλει να ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Της παε το βαιμπερ έκραζαν κάποιοι, κοίτα που έχουν κ οι άλλοι
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο που ειπε ο κλείτος απο το Σάββατο εγινε. Οι today και ο ομιλος copy paste αρθρο (λεμε τωρα αρθρο). Ειπαμε θα χουμε πλεον viber στη ΚΑΕ, απλα παιδια μιας και το παίζετε ανεξάρτητοι, αλλάξτε καμια τελεία ή καμια λεξη, μη βαζετε το ιδιο αρθρο
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
ΠΑΟΚ με έκανε ο αδερφός μου, στην αρχή με καλοπιάσματα μετά με καμία σφαλιάρα έστρωσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο τη δεκαετία του 90 ακόμα και στα ασπρόμαυρα γιαννιτσα να είσαι ΠΑΟΚ . Σήμερα σε μια παρέα 8 κολλητών είμαι ο μόνος που είμαι ΠΑΟΚ. Αυτό το άλλαξε ο Σαββιδης και σήμερα 9/10 παιδάκια είναι ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να κρύψω τη συγκίνησή μου για τη συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός… Αρκούδης της γνωστής ΕΕΑ στο πασίγνωστο μετρόπολις. ‘’Θα βοηθήσουμε’’, λέει, ‘’για την έγκριση του φακέλου Μυστακίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ’’. Δεν υπονοώ φυσικά ότι σημαίνει οτιδήποτε αρνητικό αυτή η βοήθεια, όμως, τί σου είναι οι ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Το σημερινό δεν είναι χτύπημα στον Σαββίδη αλλά στον ΠΑΟΚ..
Και μιας και η νέα διοίκηση στην ΚΑΕ χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο όμιλο θα πρέπει από σήμερα να κόψει δεσμούς και να τους αποκλείσει και από το κλειστό.
Να δούμε αν θα γίνει.
Κανένας τέτοιος κύριος δεν πρέπει να πιάνει τον ΠΑΟΚ στο στόμα ...
Και μιας και η νέα διοίκηση στην ΚΑΕ χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο όμιλο θα πρέπει από σήμερα να κόψει δεσμούς και να τους αποκλείσει και από το κλειστό.
Να δούμε αν θα γίνει.
Κανένας τέτοιος κύριος δεν πρέπει να πιάνει τον ΠΑΟΚ στο στόμα ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Οτι θα επικροτούσες και τον Αρκουδη δεν το περιμενα..giliopoulos έγραψε: Πέμ 13 Νοέμ 2025, 20:54 Οι πετρωτοζαιρηδες και οι τοσκιτσοτσακαλεες ειναι κακοι αλλα οι κολκοτσορμπατζογλοβασιλοπουλοι ειναι καλοι?
Μην πατησεις φιλε το ποδι σου στο μπασκετ εχουμε κατι χιλιαδες που περιμενουν να δουν τον μεγαλο ΠΑΟΚ στην κορυφη της Ευρωπης
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Η παε μια χαρά μηνύσεις εκανε αλλα ξεχνάς βολικά μάλλον σε τι χωρα ζεις κ ξεχνάς επίσης ότι αυτή η επιτροπή έχει το ακαταδιωκτο, φρόντισε ο αυγενακης. Αυτούς έβγαλε το wannabe γραφείο τύπου να πουλήσουν πνεύμα
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμη και να μην υπάρχει σχέση μεταξύ τους δεν θεωρείς πως ένας άνθρωπος με τις δυνατότητες του θα τους το ξεκόβε τη στιγμή που βλέπει ότι του κάνει κακό στην εικόνα του!;