Αυτό που λέει ο Τασεος είναι, ότι ο Μυστακίδης παρουσιάζεται σαν ο παγκόσμιος δισεκατομμυριούχος που έχει πολλά λεφτά, απέναντι στον Ιβαν που δεν έχει (ρευστότητα και λοιπές πίπες). Δεν παρουσιάστηκε με πλάνο και ενδιαφέρον για το άθλημα κλπ κλπ.
Εν ολίγοις δεν ‘‘χω πολλά λεφτά και σας γαμαω όλους…
Αναζήτηση για περισσότερες από 1749 εγγραφές
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
O Ιβαν ποτέ ανέβασε το μπάτζετ σε βαθμό να χτυπήσει τους 3; Εγώ θυμάμαι κάτι δανεικούς από Γαλλία τη πρώτη χρονιά και κάτι Αγγέλους και μεταγραφή τον Δημήτρη Παπαδόπουλο την Τρίτη σε ενα άθλημα μαλιστα χωρίς κλειστά συμβολαια και με πολύ μεγαλυτερα έσοδα. Το να απαιτει κάποιος 30 μυρια μπατζετ με ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι αξία μπορεί να έχει η γκόμενα που έρχεται μαζί σου απλά και μόνο για να είναι πιο κοντά στον κολλητό σου
- Τρί 21 Οκτ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.
Αν οντως ενδιαφερεται ας ερθει να παρει την ομαδα.
Το θεμα οικονομικου ελεγχου κτλ μου φαινεται αστειο οταν μιλαμε για ποσα της ταξης των 5εκ,ειδικα για το οικονομικο στατους του Μυστακιδη.
Το ιδιο ισχυε και για τον Ιβαν ,ο οποιος δεν θεωρω οτι το σκεφτηκε ποτε σοβαρα ...
Αν οντως ενδιαφερεται ας ερθει να παρει την ομαδα.
Το θεμα οικονομικου ελεγχου κτλ μου φαινεται αστειο οταν μιλαμε για ποσα της ταξης των 5εκ,ειδικα για το οικονομικο στατους του Μυστακιδη.
Το ιδιο ισχυε και για τον Ιβαν ,ο οποιος δεν θεωρω οτι το σκεφτηκε ποτε σοβαρα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πούμε όμως και χαλάλι αν πάει να μπει στην Τούμπα με @@ουστικο και ανήθικο τρόπο, μόνο και μόνο επειδή θα φέρει έναν παικταρα στο βόλλευ;
Βασικά αυτό είναι το σχέδιο. Το "λίφτινγκ" στην εικόνα του για να αποκτήσει ένα έρεισμα στον κόσμο που τώρα δεν έχει.
Χέστηκε ο Τέλης για το μπάσκετ. Να ...
Βασικά αυτό είναι το σχέδιο. Το "λίφτινγκ" στην εικόνα του για να αποκτήσει ένα έρεισμα στον κόσμο που τώρα δεν έχει.
Χέστηκε ο Τέλης για το μπάσκετ. Να ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία αφέλεια δεν έχω.
Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.
Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναμένω να δω πόσα εκατομμύρια πρέπει να επενδυθούν ώστε να δούμε πραγματικά καλό μπάσκετ
Γιατί, άσχετα με τα άλλα, γενικώς το μπάσκετ που παίζεται παντού εγώ προσωπικά το χαρακτηρίζω οριακά θλιβερό
Καμία σχέση με την ποιότητα του παρελθόντος
Και την ίδια άποψη έχω από τότε που πλακωθηκαν φιμπα ...
Γιατί, άσχετα με τα άλλα, γενικώς το μπάσκετ που παίζεται παντού εγώ προσωπικά το χαρακτηρίζω οριακά θλιβερό
Καμία σχέση με την ποιότητα του παρελθόντος
Και την ίδια άποψη έχω από τότε που πλακωθηκαν φιμπα ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
είμαστε οff topic εδω, αλλα΄η συζήτησή σας ειναι πολύ ωραία (κουράστηκα και από τα θέματα ΑΣ Ν.Τούμπα και το μπουρδούκλωμά τους στα του μπάσκετ):
παίζω μπάσκετ και παρακολουθώ μπάσκετ από το 83: σήμερα το παιχνίδι μου φαίνεται πολύ πιο άρτιο, γρήγορο, σκεπτόμενο, αθλητικό.
Οι παίκτες είναι κατά μέσο ...
παίζω μπάσκετ και παρακολουθώ μπάσκετ από το 83: σήμερα το παιχνίδι μου φαίνεται πολύ πιο άρτιο, γρήγορο, σκεπτόμενο, αθλητικό.
Οι παίκτες είναι κατά μέσο ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Με βάση τα σημερινά δεδομένα η εμπλοκή μοιάζει περισσότερο να εξυπηρετεί, έστω και άθελά της, άλλες προτεραιότητες παρά να εκφράζει αυθεντικά συναισθήματα για το μπασκετικό τμήμα. Ας προηγηθεί λοιπόν πρώτα μια ουσιαστική και σταθερή επένδυση, τόσο στο ρόστερ όσο και στις υποδομές, ώστε το τμήμα να ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Δίχως ειρωνεία προς το πρόσωπο του, αλλά τι μπορεί να προσφέρει ένας άνθρωπος 80 χρονών στην διοίκηση της ομάδας;
Νομίζω είναι λάθος κίνηση και για τον ίδιο και για την ομάδα.
Νομίζω είναι λάθος κίνηση και για τον ίδιο και για την ομάδα.
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα ξεφτυλιζονται άλλη μια φορά όλοι αυτοί που ειρωνευόταν τον Χατζόπουλο όταν είπε για ενδιαφέρον από Αμερική και μας λέγανε ότι κάνει νέρα επειδή είναι Σαββιδικος κτλ κτλ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτη φορά στο Αλεξάνδρειο πήγα το 1992
Το γήπεδο είχε εγκαινιαστεί το 66.
Δεν ήταν δηλαδή ούτε τριάντα ετων.
Και φαινόταν ήδη ένα παλιό, γηρασμένο κτίριο.
Άλλες εποχές βεβαίως, αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει.
Το Παλατάκι είναι περίπου αντίστοιχης ηλικίας
Και συζητάμε τώρα ότι ίσως ήρθε ...
Το γήπεδο είχε εγκαινιαστεί το 66.
Δεν ήταν δηλαδή ούτε τριάντα ετων.
Και φαινόταν ήδη ένα παλιό, γηρασμένο κτίριο.
Άλλες εποχές βεβαίως, αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει.
Το Παλατάκι είναι περίπου αντίστοιχης ηλικίας
Και συζητάμε τώρα ότι ίσως ήρθε ...
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Θανασαρας το πάρει απόφαση, αντίπαλο δεν θα βρει κανέναν.
Είναι η μόνη ελπίδα για την εκτόξευση του συλλόγου, ο άνθρωπος μπορεί να πάρει σκατά και να τα μετατρέψει σε χρυσό.
Είναι η μόνη ελπίδα για την εκτόξευση του συλλόγου, ο άνθρωπος μπορεί να πάρει σκατά και να τα μετατρέψει σε χρυσό.
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Το μπάσκετ είναι ξέφραγο αμπέλι. Και λάθος μεταγραφές να κάνεις αλλάζεις παίκτες όλο τον χρόνο. Αλλά όπως και η μπάλα πρέπει πρώτα να δουλέψεις το παρασκήνιο. Καλώς παραιτήθηκε ο Βεζυρτζής από την μπάλα δεν έκανε. Γενικά δεν θέλω ΠΑΟΚτσηδες στη διοίκηση. Ηταν στην μπάλα ...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 20:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως θα μείνω στη δήλωση του Θανάση και όχι στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Δεν προκύπτει θέμα από πουθενά