Αναζήτηση για περισσότερες από 1749 εγγραφές
- Δευ 08 Σεπ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ο Καλπάκης βρέθηκε με μετοχές μετά την τραγική διοίκηση του συγχωρεμένου Πανελούδη. Δεν ήταν μόνο αυτός αλλά και άλλοι όπως ο Γαλατσόπουλος, ο Ανδρέαδης κα.
Μετά τις ΑΜΚ το ποσοστό έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Απο εκεί και πέρα είπε την άποψη του. Πώς προκύπτει οτι είναι μπροστινός του ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποστάρισμα του Καλπάκη μου βγάζει μια αίσθηση ζήλιας. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως εξής:
"Έβαλες λεφτά, Χατζό, για να κάνεις λεζάντα και τώρα θα τα πάρεις πίσω άρα η λεζάντα-διαφήμιση σου βγήκε τζάμπα. Για να μην πάρεις ποτέ πίσω ότι έβαλες, δίνω εγώ το ποσοστό μου, που το πήρα τζάμπα, ώστε να γίνει ...
"Έβαλες λεφτά, Χατζό, για να κάνεις λεζάντα και τώρα θα τα πάρεις πίσω άρα η λεζάντα-διαφήμιση σου βγήκε τζάμπα. Για να μην πάρεις ποτέ πίσω ότι έβαλες, δίνω εγώ το ποσοστό μου, που το πήρα τζάμπα, ώστε να γίνει ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή δεν υπάρχει ή δεν πρέπει να το πει ?
- Δευ 08 Σεπ 2025, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ έμεινα στο πάνω κάτω : ότι το μπάσκετ είναι για τους αρχοντους κι αυτοί που βλέπουν μπαλίτσα είναι λινατσες κι αυγολέμονοι 
Μαργαριτάρια έχουμε εδώ και μήνες

Μαργαριτάρια έχουμε εδώ και μήνες
- Δευ 08 Σεπ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Τσαλοπουλε μορφή
- Δευ 08 Σεπ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν αντεξα να μη σχολιασω στο ποστ του

- Δευ 08 Σεπ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι μετά το σχόλιο Τσαλοπουλου περαιτέρω σχόλια για τον τραγελαφο που ζούμε, περιττεύουν
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Το βολει το ξερει οτι το θελει;
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην ασχολειστε με τον τυπο μπηκε να πει τις βλακειες του να προκαλεσει για να τσιμπησετε..οσο ασχολεισται τοσο πιο σημαντικος νιωθει..τωρα το καινουργιο παραμυθι ειναι ο φορ..
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 07:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Το Πούλιντζερ το έχει καπαρώσει ο ΑΣ από την αρχή, οι άλλοι παλεύουν για τη δεύτερη θέση.Mīngus έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 21:35 Δεν ξέρω ποιος αξίζει το Πούλιτζερ.
Αυτός με τις δόσεις του Ζαφείρη ή αυτοί στο 24 με την τρομερή ενημέρωση για την ΚΑΕ.
Θλιβεροί.
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 03:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πούμε εδώ, για όσους δεν γνωρίζουν, ότι ανάμεσα στους δύο δισεκατομμυριούχους, όπως ανέφερε ο κατ, ο ένας είναι ο ευεργέτης του συλλόγου με τον οποίο ζούμε τα χρυσά χρόνια του ΠΑΟΚ, που οι περισσότεροι από εμάς δεν πιστεύαμε καν ότι θα ζήσουμε, και ο άλλος είναι ένας άγνωστος στον ΠΑΟΚ, με πολλά ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Σημερα στην εκπομπη του sport24 ο διευθυντης του σταθμου ο σαμπρακος ειπε οτι προσεγγισε τον Μυστακιδη ο Αλαφουζος πριν 1 χρονο για την παε Παναθηναικος και ο Μυστακιδης δεν το συζητησε καν ενω του ειπε ξεκαθαρα οτι ειναι ΠΑΟΚτσης. Μαλιστα ο πατερας του ηταν εφορος στον ΠΑΟΚ παλαιοτερα.
Σε ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Σαμπρακος αν και δεν ειναι ΠΑΟΚτσης τον εκτιμω δημοσιογραφικα,και τις αναλυσεις που κανεις και γενικα προσπαθει να κρατσηει μια ουδετερη και καθαρα ποδοσφαιρικη σταση..
Όταν ο Σαμπράκος έλεγε φέτος πως ο Κωνσταντέλιας θα κάνει ποδοσφαιρική αυτοκτονία αν μείνει στον ΠΑΟΚ και δεν πάει στη ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Maklaz,
εγώ δεν είμαι προσωπολατρης. Δε μ' ενδιαφέρει ούτε ο Σαββίδης ,ούτε ο Μυστακίδης. Εννοείται πως θέλω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ακόμη και στο πιγκ πογκ.
Αυτά τα ηθικοπλαστικά σας για τον κόσμο των δισεκατομυριουχων μου φαίνονται αστεία και του κατηχητικοϋ
Θα μπορούσες έστω να φέρεις τα ...