Αναζήτηση για περισσότερες από 1749 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Δευ 08 Σεπ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Καλπάκης βρέθηκε με μετοχές μετά την τραγική διοίκηση του συγχωρεμένου Πανελούδη. Δεν ήταν μόνο αυτός αλλά και άλλοι όπως ο Γαλατσόπουλος, ο Ανδρέαδης κα.
Μετά τις ΑΜΚ το ποσοστό έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Απο εκεί και πέρα είπε την άποψη του. Πώς προκύπτει οτι είναι μπροστινός του ...
από Psaras
Δευ 08 Σεπ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Το ποστάρισμα του Καλπάκη μου βγάζει μια αίσθηση ζήλιας. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως εξής:

"Έβαλες λεφτά, Χατζό, για να κάνεις λεζάντα και τώρα θα τα πάρεις πίσω άρα η λεζάντα-διαφήμιση σου βγήκε τζάμπα. Για να μην πάρεις ποτέ πίσω ότι έβαλες, δίνω εγώ το ποσοστό μου, που το πήρα τζάμπα, ώστε να γίνει ...
από astral
Δευ 08 Σεπ 2025, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή δεν υπάρχει ή δεν πρέπει να το πει ?
από STRAFNIK
Δευ 08 Σεπ 2025, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ έμεινα στο πάνω κάτω : ότι το μπάσκετ είναι για τους αρχοντους κι αυτοί που βλέπουν μπαλίτσα είναι λινατσες κι αυγολέμονοι :lol:
Μαργαριτάρια έχουμε εδώ και μήνες
:opaokara:
από Kabamaru11
Δευ 08 Σεπ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Δεν αντεξα να μη σχολιασω στο ποστ του :lol: :lol: :lol:
από Equalizer
Δευ 08 Σεπ 2025, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι μετά το σχόλιο Τσαλοπουλου περαιτέρω σχόλια για τον τραγελαφο που ζούμε, περιττεύουν
από icue
Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:31
Jump to forum
Jump to topic

Το βολει το ξερει οτι το θελει;
από Dimitrisou
Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:49
Jump to forum
Jump to topic

Μην ασχολειστε με τον τυπο μπηκε να πει τις βλακειες του να προκαλεσει για να τσιμπησετε..οσο ασχολεισται τοσο πιο σημαντικος νιωθει..τωρα το καινουργιο παραμυθι ειναι ο φορ..
από Sera4
Πέμ 02 Οκτ 2025, 07:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Mīngus έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 21:35 Δεν ξέρω ποιος αξίζει το Πούλιτζερ.
Αυτός με τις δόσεις του Ζαφείρη ή αυτοί στο 24 με την τρομερή ενημέρωση για την ΚΑΕ.
Θλιβεροί.
Το Πούλιντζερ το έχει καπαρώσει ο ΑΣ από την αρχή, οι άλλοι παλεύουν για τη δεύτερη θέση.
από Montrealiotis
Πέμ 09 Οκτ 2025, 03:24
Jump to forum
Jump to topic

Να πούμε εδώ, για όσους δεν γνωρίζουν, ότι ανάμεσα στους δύο δισεκατομμυριούχους, όπως ανέφερε ο κατ, ο ένας είναι ο ευεργέτης του συλλόγου με τον οποίο ζούμε τα χρυσά χρόνια του ΠΑΟΚ, που οι περισσότεροι από εμάς δεν πιστεύαμε καν ότι θα ζήσουμε, και ο άλλος είναι ένας άγνωστος στον ΠΑΟΚ, με πολλά ...
από aivas19
Σάβ 11 Οκτ 2025, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

Σημερα στην εκπομπη του sport24 ο διευθυντης του σταθμου ο σαμπρακος ειπε οτι προσεγγισε τον Μυστακιδη ο Αλαφουζος πριν 1 χρονο για την παε Παναθηναικος και ο Μυστακιδης δεν το συζητησε καν ενω του ειπε ξεκαθαρα οτι ειναι ΠΑΟΚτσης. Μαλιστα ο πατερας του ηταν εφορος στον ΠΑΟΚ παλαιοτερα.

Σε ...
από Ιάσονας
Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:41
Jump to forum
Jump to topic

Ο Σαμπρακος αν και δεν ειναι ΠΑΟΚτσης τον εκτιμω δημοσιογραφικα,και τις αναλυσεις που κανεις και γενικα προσπαθει να κρατσηει μια ουδετερη και καθαρα ποδοσφαιρικη σταση..

Όταν ο Σαμπράκος έλεγε φέτος πως ο Κωνσταντέλιας θα κάνει ποδοσφαιρική αυτοκτονία αν μείνει στον ΠΑΟΚ και δεν πάει στη ...
από Maklaz
Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Maklaz,

εγώ δεν είμαι προσωπολατρης. Δε μ' ενδιαφέρει ούτε ο Σαββίδης ,ούτε ο Μυστακίδης. Εννοείται πως θέλω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ακόμη και στο πιγκ πογκ.

Αυτά τα ηθικοπλαστικά σας για τον κόσμο των δισεκατομυριουχων μου φαίνονται αστεία και του κατηχητικοϋ

Θα μπορούσες έστω να φέρεις τα ...