Αναζήτηση για περισσότερες από 3960 εγγραφές

Return

από Equalizer
Τρί 09 Ιουν 2026, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Και μιλάμε για πραφιτ
από Dimitrisou
Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
από Dimitrisou
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

navigator11 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:56
Dimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
Σιγά που θα αντέξουμε τόσο. Σοβαρέψου, αδερφέ 🤣
Ε είπα να πω και γω την μλκια μου :mrgreen:
από Σουριναμέζος
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Όλα αυτά τα πρέπει να μείνει (ή δεν πρέπει να φύγει) γιατί ξεκινάει η προετοιμασία σε μια βδομάδα, γιατί δεν έχουν βρει ακόμα προπονητή, γιατί δεν μπορούν να βρουν καλύτερο, γιατί έχουν γίνει πολλές αλλαγές μαζεμένες, κτλ για εμένα είναι παπαριές.

Ο Λουτσέσκου πρέπει να μείνει αν η διοίκηση θεωρεί ...
από GEOL
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Dimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
Τι εννοείς, να περιμένουμε δύο ματς? Ε, όχι, είναι πολλά, καλύτερα κράξιμο από το πρώτο εικοσάλεπτο :lol:
από Equalizer
Τετ 10 Ιουν 2026, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω πως κάποια πράγματα πλέον γράφονται ως μια ενδόμυχη ανάγκη να ειρωνευόμαστε την ομάδα και να βαφτίζουμε "ΑΙΣΧΟΣ" οτι κι αν γίνεται

Συμφωνώ και επαυξάνω: Το σωστό σε όλες τις αποφάσεις recruiting είτε αυτό αφορά υπαλλήλους είτε παίκτες είτε προπονητές, είναι να γίνονται αλλαγές πριν καν ...
από Maklaz
Τετ 10 Ιουν 2026, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα!

Ή όχι; Κάνει τζιζ στον Λουτσέσκου αυτό;
από Equalizer
Τετ 10 Ιουν 2026, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Βασικά παρουσιάζεις με απόλυτη βεβαιότητα πέντε σημεία

Εκ των οποίων το ένα είναι μια δεδομένη αλήθεια για όλα τα κλαμπ του πλανήτη - οτι μιλανε με προπονητές (φοβερή αποκάλυψη)

Και μόνο το τελευταίο είναι όντως δεδομένο (οτι κινούνταν για πώληση Ντέλια - που προσωπικά έχω από πολύ καιρό πει οτι ...
από leomatos88
Τετ 10 Ιουν 2026, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως για μένα, το Μάτος - Βιεϊρίνια - Λουτσέσκου είναι το ιδανικότερο σενάριο, που άμα μου το έλεγε κανείς πριν γίνει, θα πίστευα ότι είναι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες, παραμένει το καλύτερο, μιας και θα πάρουν το χρόνο τους οι δύο σημαίες να κάνουν τον ΠΑΟΚ ...
από Dimitrisou
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Τον σεβασμό προς τον Ραζβαν τώρα θα τον δείξουμε;γιατί εδώ και ποσο καιρό έχει ακούσει δεν ξέρω και εγώ τι λες και είναι κανένας τυχαίος που είδε φως και μπήκε...
Τώρα θυμήθηκαμε να μιλάμε για σεβασμό από την ΠΑΕ;γιατί τόσο καιρό η μόνη που του δείχνει σεβασμό είναι η ΠΑΕ...
Πρώτα ζητάνε αλλαγή και ...
από Dimitrisou
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:26
Jump to forum
Jump to topic

Τον σεβασμό προς τον Ραζβαν τώρα θα τον δείξουμε;γιατί εδώ και ποσο καιρό έχει ακούσει δεν ξέρω και εγώ τι λες και είναι κανένας τυχαίος που είδε φως και μπήκε...
Τώρα θυμήθηκαμε να μιλάμε για σεβασμό από την ΠΑΕ;γιατί τόσο καιρό η μόνη που του δείχνει σεβασμό είναι η ΠΑΕ...
Πρώτα ζητάνε αλλαγή ...
από Dimitrisou
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Κοίταξε στην μπάλα τα συμβόλαια είναι βραχυπρόθεσμα. Γι᾽αυτό και λέμε οτι πρέπει να αναγνωρίζουμε την προσφορά καθενός. Νομίζω ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει αυτούς που έχουν προσφέρει.

Συμφωνώ με αυτό απόλυτα και δεν σχολιάζω το γιατί φεύγει αν φεύγει.
Ο καθένας δικαιούται να έχει την γνώμη του ...
από DamoN
Τετ 10 Ιουν 2026, 17:26
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω αυτό που είπα τις προάλλες αν δεν πρόκειται να γίνει η υπέρβαση με φτασμένο , κλείστε κάποιον που δουλεύει φουλ με πιτσιρίκια να δούμε τι ψάρια πιάνουν οι ακαδημίες μας έμπρακτα .

Κανέναν Σκανδιναβο με θερμοκρασία σώματος 26 μαξ
από DamoN
Τετ 10 Ιουν 2026, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω αυτό που είπα τις προάλλες αν δεν πρόκειται να γίνει η υπέρβαση με φτασμένο , κλείστε κάποιον που δουλεύει φουλ με πιτσιρίκια να δούμε τι ψάρια πιάνουν οι ακαδημίες μας έμπρακτα .

Κανέναν Σκανδιναβο με θερμοκρασία σώματος 26 μαξ

Αχααχααχα. Για να γίνεται επίκληση στον "και την ΠΑΕ ...
από palok
Σάβ 06 Ιουν 2026, 06:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Basket League 2026-27

Ηταν εκπληκτικες οι αμυνες. Το πε και ο Χατζηγεωργιου.