Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Η παλιά πρόταση ήταν 10.5 + 1.5 και η νέα πρόταση είναι 10 + 2 ..... Ρε sdna έλεος !!!
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- navigator11
- Kabamaru11
Εκλεισε,το γεναρη;το γεναρη λοιπον!
Μεγαλη κινηση,κ εγω θα ηθελα απο σημερα να ηταν μαζι μας,αλλα εστω κ ετσι σε λιγα μηνακια θα μπει στην μηχανη μας.Τωρα βουρ για σεντερ μπακ κ αμυντικο χαφ,απο γεναρη θα εχουμε 5 χαφ!
Μεγαλη κινηση,κ εγω θα ηθελα απο σημερα να ηταν μαζι μας,αλλα εστω κ ετσι σε λιγα μηνακια θα μπει στην μηχανη μας.Τωρα βουρ για σεντερ μπακ κ αμυντικο χαφ,απο γεναρη θα εχουμε 5 χαφ!
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
- Dimitrisou, eorptol1, Papa9
Στην παλια προταση θα ερχοταν απο τωρα. Οχι Γενάρη. Ισως γιαυτό.Maklaz έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:39 Η παλιά πρόταση ήταν 10.5 + 1.5 και η νέα πρόταση είναι 10 + 2 ..... Ρε sdna έλεος !!!
Δημητρη την φανελα στα μικρα απο Γεναρη. Απλα αν βγαλουν αφρους δε φταιω εγω

- These users thanked the author embuji for the post:
- Dimitris_L4
- Dimitris_L4
Καλως ηρθες πιτμπουλ...Μπορει τελος Αυγουστου να παρουν τν Ριγκο της Μπανικ κ να ερθει ο Ζαφειρης απο τωρα...εχει αγωνες κ η Μπανικ για το κονφερενς
Μην χαρείτε ούτε με αυτό... ΦΕΡΕ ΡΕ ΙΒΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΜΑΛ ΔΑΝΕΙΚΟ να ακούσουμε ότι ομάδα με δανεικούς δε φτιάχνεται και με πορδες δε φτιάχνουμε αυγά... Σας είπε ρε κανείς ότι ΑΝ τον κλείσαμε για Γενάρη ΔΕΝ θα πάρουμε άλλον τώρα; Μνησθητι μου Κυριε
Ένα τεράστιο μπράβο προς το παρόν , και αναμονή για να δούμε πως θα καλυφθουν τα κενά που συνεχίζουν να υπάρχουν!!
Ένα τεράστιο μπράβο προς το παρόν , και αναμονή για να δούμε πως θα καλυφθουν τα κενά που συνεχίζουν να υπάρχουν!!