Εγώ νομίζω οτι η ήσυχία και το χαμήλωμα των τόνων στο μεταγραφικό έχει να κάνει με τις σφήνες ειδικά πράσινων αποχρώσεων. Φαίνεται οτι οι κάτω έχουν κάποια λεφτά για να χτυπήσουν κάτι καλό (μιλάμε για 5 με 10 εκ).
Άρα μήν χάνετε την αισιοδοξία σας, απλά αυτή την βδομάδα οι καλές περιπτώσεις μπορούν ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3984 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 04:05
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Απο την σιγουρια οτι δεν θα ερθει κανεις μεσα σε λιγες ωρες πηγαμε στην σιγουρια οτι δεν κανουν.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε πιστευω κανεναν .Μονο ο Psaras μπορει να τον φερει αυτονα
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 29 Αύγ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουτε αυτο βγαζει νοημα. Εγινε χαμος για να μην φυγει. Τον κατεβασε ο κοσμος αρον αρον. Επεφταν τηλεφωνα στην ΠΑΕ με μπινελικια. Τελικα τον γυρισαν πισω και ανανέωσε, και ξαφνικα επεσε στο ρραπεζι σκεψη για πωληση του?
Δηλαδη εχουν καποιο θεμα αντιληψης? Θεωρουν τοσο βοδια τον κοσμο?
Οτι τι? Α ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα ρισκάρω να πω οτι είναι θετικό που δεν βγαίνει τίποτα σήμερα, εως τώρα δηλαδή
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω
Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...
Το αν ο Σέρα ξέρει που ήρθε;
Το αν ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα;
Το ότι ο ΠΑΟΚ απαξιει να ψωνίσει από τις Μοντσες και τις Παρμες από τις οποίες όμως ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως φαίνεται ότι η ομάδα ζήτησε από τον Σέρα να έχει εναλλακτικές αν στραβώσουν οι πρώτες επιλογές. Οι πρώτες επιλογές δεν έκατσαν και ενεργοποιούνται οι εισηγήσεις του Ιταλού. Το καλό είναι ότι τις είχε έτοιμες και προχωρημένες, θα τους δούμε στο γήπεδο.
Σαν πρώτη εικόνα not great not terrible.
Σαν πρώτη εικόνα not great not terrible.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω ο Σερα να κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Παίκτης της Μοντζα κ Ρετζιανα δυακολα να σταθεί εδω
Δεν ξέρω τι να πρώτοσχολιάσω...
Το αν ο Σέρα ξέρει που ήρθε;
Το αν ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα;
Το ότι ο ΠΑΟΚ απαξιει να ψωνίσει από τις Μοντσες και τις Παρμες από τις οποίες όμως ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο Μεταγραφές Καλοκαιριού 1 πάντως, υπήρχαν ποστ που αναρωτιοντουσαν αν γίνονται μεταγραφές με κουπόνια, γιατί χρήμα δε δίνει ο Ρωσος 
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μεταγραφικό παζάρι είναι κάπως σαν το γενικό εμπόριο. Π.χ το ίδιο πράγμα που βρίσκεις στην λαϊκή της Ξηροκρήνης 0,80(Μόντσα) το βρίσκεις και στο Μοδιάνο(Ίντερ) 4,60.
Με τον Ιβάν που φοράει το ίδιο μπλουζάκι από το δημοτικό και όταν πανηγυρίζει φαίνεται ο αφαλός του, το λογικό είναι να πας στην ...
Με τον Ιβάν που φοράει το ίδιο μπλουζάκι από το δημοτικό και όταν πανηγυρίζει φαίνεται ο αφαλός του, το λογικό είναι να πας στην ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν φερουν φορ θα θελουμε και εξτρεμ και αν φερουν και εξτρεμ θα θελουμε και δεξι μπακ. Κατι χατσιδηδες, μπαλντε, μυθου τους εφαγε η μαρμαγκα ηδη.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πρέπει να εμπιστευτούμε τις επιλογές του scouting?
Εμείς δε ζητάγαμε ποδοσφαιρικες επιλογές?
Και όχι παλαίμαχους κτλ κτλ...
Αν οι επιλογές φέρουν την υπογραφή Σερα μάλλον για αυτό τον φεραμε.
Το οπλοστάσιο γεμίζει, η ομάδα θα φορμαριστει, φερτε και ένα φορ να είμαστε πλήρεις!
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Εμείς δε ζητάγαμε ποδοσφαιρικες επιλογές?
Και όχι παλαίμαχους κτλ κτλ...
Αν οι επιλογές φέρουν την υπογραφή Σερα μάλλον για αυτό τον φεραμε.
Το οπλοστάσιο γεμίζει, η ομάδα θα φορμαριστει, φερτε και ένα φορ να είμαστε πλήρεις!
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Με σεβασμό στη γνώμη των υπολοίπων παιδιών.
Ο @jibbie έδωσε το ΟΚ για τον έναν Ιταλό. Αν δώσει και για το δεύτερο, πάμε καλά
@giapas πολύ καλή επιλογή στα δικά μου μάτια κυρίως γιατί μπορεί να παίξει χαμηλά πολύ αποτελεσματικά και σίγουρα σε σχέση με τους άλλους που ακούστηκαν θεωρώ ότι μπορεί ...