Αναζήτηση για περισσότερες από 1728 εγγραφές

Return

από Maklaz
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σε συνέχεια αυτού που έγραψα και για να γίνει κατανοητό.

Η ΑΕ εκδίδει ομολογιακό δάνειο μετατρέψιμο σε μετοχές.

Ο αγοραστής δανείζει τα χρήματα στην εταιρεία μέσω του ομολογιακού.

Με αυτά τα χρήματα η εταιρεία εξοφλεί τα χρέη της δημόσιο, πιστωτές κλπ.

Όταν εκπληρωθούν συγκεκριμένοι όροι για ...
από Guitarman
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:37
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά πουλάω ένα σπίτι, αλλά χρωστάω κάτι ψιλά σε ΔΕΗ και αέριο, θέλει να μου δώσει κάποιος τα χρήματα να τα ξεχρεώσω, και μετά του το πουλάω.

Εγώ πάντως πλήρωσα απληρωτο λογαριασμό των προηγούμενων ενοικιαστων με αντίκρισμα χαμηλότερο ενοίκιο τον πρώτο μήνα. Αφού στο τέλος τα ίδια χρήματα ...
από Psaras
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:07
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δυσκολεύομαι να κατανοήσω αυτό το αγκάθι. Του εμφάνισε δηλαδή ο Χατζόπουλος ξαφνικά του Μυστακίδη ... παράτυπα οφειλόμενα της ΚΑΕ, που δεν εντοπίστηκαν από τον έλεγχο της εταιρείας που επέλεξε ο ίδιος για τη διενέργεια του ελέγχου;

Αν όχι, το αγκάθι συνίσταται στην καχυποψία μη τυχόν ...
από Nassos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Όλα όσα έχουν συμβεί απο το καλοκαίρι είναι για να διδάσκονται σε μεταπτυχιακό του τμήματος ψυχολογίας.
ΑΠο τη μία έχεις δύο ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας έχει βαλει ( ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ - όπως θα εγραφα σε μία ανακοινωση )λεφτά με το τσουβάλι και έφερε ανείπωτες χαρές και ακόμη έναν ανθρωπο που ...
από Maklaz
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:43
Jump to forum
Jump to topic

Τα 250 για το γήπεδο πριν πάρει το οτιδήποτε μια χαρά τα ανέμιζε. Τώρα υπάρχει φόβος μην τον κάνει μπινια ο Χατζόπουλος.

Αλλά ποιος τα θυμάται αυτά πλέον.

Συγγνώμη.
από Sera4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

Μλκες, η ... παρουσία του Αριστοτέλους στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ σε λιγότερο από μισό χρόνο με έχει κουράσει πιο πολύ από όταν διάβαζα καθημερινώς τους αδιανόητα ηλίθιους αεχάρτινους το '18 κατά ριπάς να υποστηρίζουν ότι οι μαμώσπιτοι κομπινοποντικαραίοι είχαν ακυρώσει εξ αρχής το γκολ του ...
από PAOK_Antarctica
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.

Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
από Equalizer
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:42
Jump to forum
Jump to topic

1. Μέσα σε όλες αυτές τις σελίδες έχω διαβάσει αρκετά εξαιρετικά ποστ, μπράβο

2. Δεν θέλει προσπάθεια για να δει κανείς ότι διαβάζουμε ένα ακόμα κεφάλαιο του ίδιου προβλήματος, απλά με επίκεντρο την ΚΑΕ αντί για την ΠΑΕ

3. Όλη αυτή η κατάσταση, άποψη μου, είναι αποτέλεσμα του ελεεινου και ...
από george188
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 02:21
Jump to forum
Jump to topic

Δικιο εχεις σ αυτο Damon βεβαια δικιο υπαρχει και στην αλλη πλευρα, οτι ειναι ψιλο παραλογο να μην εμπιστευεσαι οτι θα πληρωσει τα χρέη. Δεν μιλαμε για βλάση τσακα

Έχει δώσει κάποιο ουσιώδες δείγμα γραφής ως τώρα στα του ΠΑΟΚ; Σόρι κιόλας αλλά ό,τι έχει δώσει ως τώρα, αποδεδειγμένα, δεν ήταν ...
από nunies4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 07:58
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή εσείς επιμενετε ότι το πρόβλημα είναι τα 2εκ; ΜΑΚΑΡΙ να έχετε δίκιο εσείς γιατί αν είναι αυτό το πρόβλημα τότε θα λυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Εγώ πάλι ως καχύποπτος και κυρίως λόγω του τρόπου που κινείται από το καλοκαίρι, θεωρώ ότι το "πρόβλημα" είναι η Τούμπα που χάνεται. Και αυτό το ...
από DamoN
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Αυτό είναι το καλό σενάριο ( για εμάς )
Το κακό είναι να ψάχνει ο τελης λόγους να το χαλάσει γιατί δεν το ήθελε και ποτέ …
από DamoN
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:27
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό ακριβώς είναι όλο το ζουμί .
Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να το κατανοήσεις .
Αν από την αρχή δεν συσχετίζεις αυτά τα 2 γεγονότα (γηπεδικό- ΚΑΕ ) και θεωρείς ότι είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους προφανώς τώρα στο τέλος βγάζεις άλλα συμπεράσματα .
Αν θεωρείς ότι στόχος ήταν το πρώτο και το ...
από Guitarman
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:27
Jump to forum
Jump to topic

Άντε πάλι με το δε γίνεται.

Ο Λαμπουμπου πως πήρε ρε τους διπλα? Πλήρωσε πρώτα τα χρεη?

ΟΧΙ

Απλά έκαναν συμφωνία ότι θα τα διευθετήσει μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (νομίζω μέχρι Δεκέμβριο) και το έκανε.

Η εμπάθεια σας για συγκεκριμένα πρόσωπα σας κάνει ναην ξέρετε τι λέτε, όχι μόνο ...
από Sera4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Βρε έχετε ξαναδεί τη μέρα που ΕΕΑ εγκρίνει φάκελο ο πωλητής να βγαζει ανακοινωση του στυλ και του περιεχομένου που έβγαλε η ΚΑΕ; Σας εμοιαζε αυτή ανακοινωσω ανθρωπων που θέλουν διακαώς να δώσουν την ΚΑΕ; Οποισδηποτε άλλος θα καλούσε το τιμ Μυστακιδη σε συνάντηση για ολοκλήρωση χωρίς σάλια.

Αυτά ...