Αναζήτηση για περισσότερες από 1728 εγγραφές
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ζω για την 9η Δεκεμβρίου να δω δισεκατομμυριουχο ως πρόεδρο Διοίκησης πρωτοδικείου... Άλλη μια διαγαλαξιακή πρωτιά για την πιο ροκ ομάδα του σύμπαντος
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέσα σε όλα το κορυφαίο που διάβασα στα σοσιαλ από πολλούς είναι ότι πλέον το μπάσκετ είναι κερδοφόρο και ο Χατζόπουλος δεν θέλει να φύγει τώρα που βγαινουν λεφτά.. 
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Navi άσε τα εν προκειμενω και έλα να στήσουμε έναν έρανο να μαζέψουμε 2 μυρια αν είναι του χρόνου να πάρουμε Ευρωλίγκα
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό δεν λέω ρε μλκ τόσες σελίδες;
Εγώ νόμιζα για αυτό θα μάλωναν
Δεν τα θέλω θα τα πάρεις
Τι είμαι ρε κανένας τσιφούτης και τέτοια
@alexgarcia6
Εγώ νόμιζα για αυτό θα μάλωναν
Δεν τα θέλω θα τα πάρεις
Τι είμαι ρε κανένας τσιφούτης και τέτοια
@alexgarcia6
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά εδώ διαβάσαμε ότι πήρε το δάνειο ο Χατζοπουλος από τον Ιβαν στο όνομα του και αυτό θέλει να ξεπληρώσει. Ασυναρτησίες στο όλο τους το μεγαλείο και με πολύ συγκεκριμένη στόχευση.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα τι μάθαμε σήμερα?
1) πως ο μεγαλύτερος εχθρός του ΠΑΟΚ, αυτός που προσβάλει την ηθική μας, ο βαλτός από νδ ΕΟΚ νάτο κλπ που υποτίθεται ότι παίρνει την καε για να πάρει το γήπεδο αλλά μετά δε θα πάρει το γήπεδο αλλά μετά θα κάνει πίσω στα της καε γιατί έτσι τελικά είναι αυτός που έκανε το βήμα ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 07:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα τι μάθαμε σήμερα?
1) πως ο μεγαλύτερος εχθρός του ΠΑΟΚ, αυτός που προσβάλει την ηθική μας, ο βαλτός από νδ ΕΟΚ νάτο κλπ που υποτίθεται ότι παίρνει την καε για να πάρει το γήπεδο αλλά μετά δε θα πάρει το γήπεδο αλλά μετά θα κάνει πίσω στα της καε γιατί έτσι τελικά είναι αυτός που έκανε το βήμα ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για να τελειώνουμε με την παράνοια, αν είναι να κολλάει η "εκτόξευση" στα 2,1 ή σε 500 χιλιάρικα ή δε ξέρω γω τί, όταν από τον αντίποδα γράφει το γραφείο τύπου ότι μας παρακαλάει η Ευρωλίγκα και το NBA Europe..
Και για να το πω στην γλώσσα των τελευταίων 5 μηνών που μπήκε και αυτή στη ζωή μας ...
Και για να το πω στην γλώσσα των τελευταίων 5 μηνών που μπήκε και αυτή στη ζωή μας ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μπορεί να τρελαθούμε. Τζος το νούμερο είναι ένα και είναι της ελεγκτικής. Τελεία. Ούτε ο Χατζόπουλος μπορεί να πει κάτι διαφορετικό, ούτε ο επίδοξος επενδυτής. Όλα τα άλλα είναι χαζομάρες.
Το πότε το συγκεκριμένο ποσό θα καταβληθεί ναι, είναι και αιτία συζήτησης, διαπραγμάτευσης και διαφωνίας ...
Το πότε το συγκεκριμένο ποσό θα καταβληθεί ναι, είναι και αιτία συζήτησης, διαπραγμάτευσης και διαφωνίας ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι ντραπηκα για τους ευρωλιγουρηδες και αυτα που γραφανε στο τουιτερ στα ποστ της ΚΑΕ.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι τελευταίο για να κλείσω μια και καλή με το συγκεκριμένο τόπικ, όταν θέτεις θέμα νόμιμων υποχρεώσεων, εννοείται πως τίθεται και ζήτημα νομικής ευθύνης προς τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πράγμα το οποίο είναι πολύ σοβαρό.
Αυτό ακριβώς! Αφήνεις υπονοούμενα σε μια ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα ότι ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.
Μακριά Θανάση μου αν με το ...
Μακριά Θανάση μου αν με το ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνοψίζοντας θα προσθέσουμε και θα επαναλάβουμε την άποψη ότι η επίσημη πλέον παρουσία του παγκόσμιου ΠΑΟΚτσή μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την αγορά των μετοχών της ΚΑΕ, αποτελεί μια αδιαμφισβήτητη εγγύηση, όχι μόνον για την ΠΑΟΚτσήδικη καλαθόσφαιρα, αλλά για τον «όλο οργανισμό ΠΑΟΚ». Με ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, πραγματικα χαρουμενοι θα ειμαστε οταν αλλαξουν οι ισορροπιες στο αθλημα. Για την ωρα ειμαστε αισιοδοξοι.
Και τον Ιβαν οταν ειπε "θα φερω την χαρα στην Τουμπα" με δισταγμο και κουμπωμενοι τον ακουγαμε γιατι η γενια η δικη μου των 40+ ειχε φαει την φαπα συνεφο και ολα ...
Και τον Ιβαν οταν ειπε "θα φερω την χαρα στην Τουμπα" με δισταγμο και κουμπωμενοι τον ακουγαμε γιατι η γενια η δικη μου των 40+ ειχε φαει την φαπα συνεφο και ολα ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ: Ιστορικές στιγμές! Ξεκινάει η εποχή του παγκόσμιου Μυστακίδη
Δημήτρης Μπούζας πριν 7 ώρες
Μετά την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών (οι ουσιαστικές προοπτικές υπήρξαν εδώ και πολύ καιρό με την σπουδαία πρόταση που αφορούσε την κατασκευή της «Νέας Τούμπας»), ο Αριστοτέλης Μυστακίδης ...