Αναζήτηση για περισσότερες από 1728 εγγραφές

Return

από kataramenos5
Τρί 25 Νοέμ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ισως βεβαια κατα πως λενε και στη μετρο να ηταν ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ απο μικρος και να χοροπηδαγε μαζι μας στην 4 με το ψευδωνυμο Τελης ο Σουγιας φορώντας αναποδα το flight.Μακαρι να ισχυει εστω και λιγο.Να χει δλδ το μικροβιο.

ΠΑΟΚ: Ιστορικές στιγμές! Ξεκινάει η εποχή του παγκόσμιου Μυστακίδη ...
από PAOKevolution
Τετ 26 Νοέμ 2025, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς για να μην έγινε η συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ χθες, το θέμα είναι τελειωμένο. Μακάρι σήμερα να έχουμε τα επίσημα ευχάριστα! ΜΑΚΑΡΙ!

Υ.Γ. Θα βοηθήσει πολύ και τον παλμό του γηπέδου αύριο...Θα υπάρχει τρομερό hype.
από Equalizer
Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:52
Jump to forum
Jump to topic

paok-porter1337 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:42
st4this έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:41 Τωρα πως θα αντεξουμε να περιμενουμε τις τελευταιες ωρες; Ηδη εχω σπασει το F5
μπες γιουτυμπε εχουν λιβε οι paoktoday τωρα για το μπασκετ. Μολις ειπαν μαλλον αυριο θα γινει η ανακοινωση.
Από στούντιο ή μέσα απ το σαλόνι του απευθείας;
από paok x.m.
Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!

Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
από jibbie
Τετ 26 Νοέμ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!

Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
από Equalizer
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 01:38
Jump to forum
Jump to topic

Όχι απλά έπεσε πολύ, το εχεσε εντελώς

Καιρό είχε που κατρακυλούσε, όταν κατέληξε να επιτίθεται στον "άγνωστο χ" λέγοντας καθιΣΤΕ εκεί που ΣΑΣ αξίζει, ξεπέρασε εντελώς τα όρια.

Ελιτισμός και διχόνοια σε ένα κράμα αηδιας. Είχαμε αυτούς που πίστευαν ότι κάτι τους ανήκει επειδή έκαναν εκδρομές, τώρα ...
από Berry4
Τετ 29 Οκτ 2025, 01:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Προσωπικά πιστεύω αντι για βόμβες τύπου Καλαθη που για να αφήσουν συμβόλαιο στη euroleugue ισως κ το τελευταίο τους και να έρθουν σε μας για εφάπαξ σε ένα καλοπληρωτη πρώτα ο Θεός ΠΑΟΚ πρεπει να πληρωσεις υπεραξιες , θα προτιμούσα να βρούμε και να κλείσουμε ένα νέο Βασιλειάδη Βασιλοπουλο και να ...
από DamoN
Παρ 14 Νοέμ 2025, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Ωραίος! Παρόμοια το σκεφτομαι
από KalamarGiannis
Παρ 14 Νοέμ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

εντάξει η 5ετία μου μοιαζει υπερβολική.
2 χρονιές να μάθει τα κόζια και να μας μάθει η αγορά των ελιτ, και την 3η χρονιά διεκδίκηση επί ίσοις όροις στα πάντα.
Παρεπιπτώντος, δε μίλησε η άτυπη ομάδα των ανθρώπων του για Γιουρολίγκα αλλά για NBA EUROPE, το οποίο κι εγώ προτιμώ..

ΥΓ η ΝΤουμπαι BC ας ...
από Ally Samagoal
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Ενταξει οκ, δε θα σταματήσει ποτέ το γαϊτανάκι.
Ξεκινήσαμε με το αφού είναι ΠΑΟΚ γιατί δεν παίρνει το μπάσκετ.
Πάει να πάρει το μπάσκετ λέμε γιατί αργεί κάτι άλλο παίζει, δεν τον νοιάζει στα αλήθεια το μπάσκετ.
Τελειώνει και η ιστορία με την εξαγορά, λέμε σιγά το πράγμα να φέρεις παικταραδες να ...
από icue
Τρί 25 Νοέμ 2025, 18:51
Jump to forum
Jump to topic

Δοξα τον Θεο δεν υπαρχει transfermarkt για το μπασκετ.
από Psaras
Τετ 26 Νοέμ 2025, 08:39
Jump to forum
Jump to topic

Γεννημένος στην Κύπρο είναι, με ελληνικό διαβατήριο εδώ και μια 10ετια περίπου. Ο Ντορσει όντως έχει ελληνικές ρίζες. Ο Γουοκαπ είναι όσο Έλληνας, όσο Αμερικανός είμαι εγώ. Τον έκανε Έλληνα ο Λιολιος, δωράκι στους αδερφούς Ντάλτον.
από dragon
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θυμάμαι, το έχω ξαναγράψει, τα άρθρα του αντικειμενικου κάποτε καρπετοπουλου που ανησυχούσε για τον ΠΑΟΚ και έλεγε πως ο φερναντο Σαντος ειναι ενα πολύ μικρός προπονητής για τον ΠΑΟΚ κ πως δεν καταλαβαίνει πως ο ΠΑΟΚ με τέτοιο dna επιλέγει ενα προπονητή με τόσο περιορισμένο ταβάνι. Κάτι τέτοιο ειναι ...
από Montrealiotis
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Για να μην διαψεύδει η παε μέσω του κυρίου Κουβεντιδη,μάλλον το ρεπορτάζ του Σαμπρακου ισχύει.

Φυσικά και ισχύει. Ο πάντα αξιόπιστος κ. Σαμπράκος ήταν στο αεροδρόμιο και άκουσε με τα αυτιά του να φωνάζουν τον Κωνσταντελια. Και πιο συγκεκριμένα ήταν ένας Ολλανδός που έβριζε γιατί θα έχανε την ...
από george188
Δευ 08 Σεπ 2025, 07:58
Jump to forum
Jump to topic

Το τουιτερ μαζί με τις επικαλυμμένες ειρωνείες στα σοσιαλ γενικά αρχίζουν κ δείχνουν αρκετά για τον Νίκο και τον Αντώνη δυστυχώς. Δεν το κανουν φανερά οπως η μετρο αλλά τα re-tweet ειδικά λογαριασμών που εύχονται τα χειρότερα ή στη καλύτερη ειρωνεύονται ιβαν και Χατζόπουλο πλεον δείχνουν και τη θέση ...