Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
Η αναζήτηση βρήκε 241 εγγραφές
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΑΡΧΙΔΑΤΗ νίκη από αυτές που σου φτιάχνουν όλη την σεζόν.
Σας ευχαριστούμε για τα συναισθήματα. Δεν θέλω να γράψω κάτι άλλο
Σας ευχαριστούμε για τα συναισθήματα. Δεν θέλω να γράψω κάτι άλλο
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέσος 25χρονος ΠΑΟΚΤΣΗΣ μετά την χθεσινή νίκη στο μπάσκετ και την σημερινή χαλαρή νίκη επι της κάποιας .... Λιλ!

- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι 57 και έχω στένωση στον δεξιό κατιόντα κλάδο της στεφανιαιας. Για αυτό ο καρδιολόγος μου με βάζει να κάνω κάθε χρόνο τεστ κοπώσεως. Για να το παρακολουθούμε λέει. Άρα για φέτος έκανα, σωστά;;;;
Πέραν πλάκας, και ενώ είναι γνωστό ότι για μένα τα οποία αρνητικά στοιχεία έχει ο Λουτσεσκου είναι ...
Πέραν πλάκας, και ενώ είναι γνωστό ότι για μένα τα οποία αρνητικά στοιχεία έχει ο Λουτσεσκου είναι ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαιρετισμούς από το ασπρόμαυρο και μόλις γαμημενο Λιλ
Α ΤΟΥΤ Α ΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Α ΤΟΥΤ Α ΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιστορικό διπλό ,τυχεροί όσοι το έζησαν από κοντά .η ομάδα που παίζαμε είναι επίπεδο τσουλου κ όμως μας υποτίμησαν εντελώς πέρα από της αλλαγές που έκαναν φάνηκε ότι δεν είδαν καν αγώνες του ΠΑΟΚ .ο ντελιας τους έκανε πάρτι ,έκανε 30 μέτρα κούρσες με την μπάλα!!στο δεύτερο που την πήραν γραμμή μας ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέποντας τα στιγμιότυπα μου προξένησε μεγάλη εντύπωση ο Ιταλός Αλεσάντρο Μπιάνκο. Στη φάση που ο κιπερ μπλοκάρει μια κεφαλιά σκύβει και τον φυλάει στο κεφάλι. Στο γκολ του Ντελια καλεί και τους άλλους,στο τέλος μέσα στους πανηγυρισμούς. Έχει δέσει με γκρουπ, εύχομαι να δείξει και πράγματα.
- Παρ 24 Οκτ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΧΘΕΣ!!!!
Δεν θελω να πω τιποτα για το ματς...τα ειπατε,τα ειδαμε.
Εγω θα επιμεινω στο δικο μας κομματι.Αυτο που αφορα τον κοσμο...
Τσακαλακια....ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!....Οχι στα ευκολα.....στα δυσκολα...στα ασχημα....στα στραβα!
Καλα μας κανουν και δεν ...
Δεν θελω να πω τιποτα για το ματς...τα ειπατε,τα ειδαμε.
Εγω θα επιμεινω στο δικο μας κομματι.Αυτο που αφορα τον κοσμο...
Τσακαλακια....ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!....Οχι στα ευκολα.....στα δυσκολα...στα ασχημα....στα στραβα!
Καλα μας κανουν και δεν ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Όχι να το παινευτώ αλλά 5 στα 5 που έχω ανοίξει. Πολλά μπράβο στην ομαδάρα και για σήμερα.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Σε αυτή την κατάσταση που είναι η ομάδα, αν έμπαινε μέσα ο Ζαφείρης θα καρφωνόταν από την γκάβλα μόνος του μέσα στα δίχτυα. Το παιδί θα λυσσάξει εδώ, θα αλυχτάει τα βράδια στις σκεπές
2. Μλκ μου μπήκε ο Ζιφκοβιτς μέσα και ήταν σαν να ρίχνεις πεινασμένο ναυαγό σε νησί με Playmate. Γιάχμα μόνος ...
2. Μλκ μου μπήκε ο Ζιφκοβιτς μέσα και ήταν σαν να ρίχνεις πεινασμένο ναυαγό σε νησί με Playmate. Γιάχμα μόνος ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πούτσα πάει σύννεφο.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 00:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Επανήλθε σε mode μπαμπάς παιζει μπαλα με τα παιδια του
- Δευ 25 Αύγ 2025, 06:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Μετά προφανώς από τον Παβλενκα, πάει για MVP καλοκαιριού. Συνεχόμενα 90λεπτα μετά από σκληρή προετοιμασία και με αυτό το κορμί χωρίς κάποιον αναπληρωματικό χαφ να του δώσει ανάσες. Δύο ακόμα ματς.
Και είναι και τόσο έξυπνος. Τον κοιτάζω λίγο περισσότερο από όλους στα ματς και βλέπεις σε ζωντανή ροή ...
Και είναι και τόσο έξυπνος. Τον κοιτάζω λίγο περισσότερο από όλους στα ματς και βλέπεις σε ζωντανή ροή ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Δαμανάκης πρωτάθλημα
Καρέλης πρωτάθλημα κ κύπελλο
Κουλιερακης πρωταθλημα
Βρε τι τους θέλετε τους παίκτες από την Βρετανία;;;
Το νησί είναι ένα λέμε
Γιακουμάκη αγόρι φτου φτου μη σε ματιάσουν εκεί πάνω γιατί φορ έχουμε να δούμε καμιά 6/ετια
Καρέλης πρωτάθλημα κ κύπελλο
Κουλιερακης πρωταθλημα
Βρε τι τους θέλετε τους παίκτες από την Βρετανία;;;
Το νησί είναι ένα λέμε
Γιακουμάκη αγόρι φτου φτου μη σε ματιάσουν εκεί πάνω γιατί φορ έχουμε να δούμε καμιά 6/ετια