Η αναζήτηση βρήκε 335 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Εμενα αυτο που μου χτυπησε ασχημα παντως απο την ανακοινωση του Μυστακιδη ειναι το ΟΤΑΝ και ΑΝ..
Εκβιασμο?
από DamoN
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Νταπηκε και η ντροπή εδώ μέσα ΚΑΙ Σημερα
από paok x.m.
Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!

Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
από Equalizer
Τετ 10 Δεκ 2025, 20:53
Jump to forum
Jump to topic

Νορμάλ και ισορροπημενη δήλωση, φιλικό χαμόγελο

Μακάρι να συνεχίσει ετσι
από paok_athens_g4
Τρί 09 Δεκ 2025, 19:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Ωχωχωχ...καποτε καναμε ερανους για πληρωμες παιχτων κ τωρα βλεπουμε τα μυρια να κανουν παρτι σε μπαλα κ μπασκετ....κριμα να μη ζουνε καποια αδερφια να χαρουν τις σημερινες καταστασεις
από thios4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;

Άλλοι καμμένοι και πορωμένοι managerάκηδες σαν κι εμένα δεν υπάρχουν εδώ? Παίζω από το '98 και δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο αυτό το παιχνίδι, και ίσα ίσα που ίσως να έπαιξε ρόλο στο να ακολουθήσω επαγγελματικά τον δρόμο του ποδοσφαίρου. :opaokara:
από kataramenos5
Τρί 09 Σεπ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Μια λαμπαδα στο μποι του Κωστα Α.
που η αμ. παρουσια του στο 1ο αλλαξε ουσιαστικα ολο το παιχνιδι.
από PAOK DreXleR
Τετ 10 Σεπ 2025, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Eurobasket 2025

Καλημέρα,
συμφωνώ & επαυξάνω, με εξαίρεση τον Μπάρκλεϊ γιατί ήταν τυπάρα με πολλά κιλά ανάμεσα στα πόδια του & μεγάλη τρέλα μέσ' το μυαλό :opaokara: .
Πραγματικά αυτός ο πλαδαρός & χοντροκώλης Σενγκούν πριν 20 χρόνια απλά θα συμπλήρωνε το ρόστερ κάποιας ομάδας. Αν γυρίσουμε κ άλλο πιο πίσω το χρόνο ...
από Montrealiotis
Δευ 15 Σεπ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Επιτρέπεται ο ρατσισμός στο φόρουμ; Στο οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ;
από pilotos
Τρί 27 Ιαν 2026, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Αδέρφια ζείτε...
Τα χέρια τρέμουν. Τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα. Το σώμα μου έχει παραλύσει, έχει αδειάσει..
Μόνο η ψυχή έχει μείνει να ουρλιάζει βουβά. Γράφω με όση ψυχή απέμεινε, τα λόγια στέρεψαν στην άσφαλτο της Ρουμανίας.
"Δικέφαλε μου κάποτε για σένα έξι παιδιά φύγαν απ' τη ...
από nunies4
Τετ 28 Ιαν 2026, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπαρχει κανεις μας που σε αυτη την πουτανα την χωρα να μην εχει χασει καποιον κοντινο του (ειτε πολυ κοντινο του ειτε λιγο) απο τροχαιο. Ξερουμε οτι δυστυχως οταν ο χρονος περασει και οι πορτες κλεισουν τα βραδυα, αυτοι που θα μεινουν για παντα με τον πονο ειναι οι συγγενεις.
Για τους ...
από dragon
Τετ 28 Ιαν 2026, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
από sourmenetes
Τετ 28 Ιαν 2026, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

Είναι αξιοθαύμαστη όλη η αντίδραση το κοινωνικού συνόλου και ίσως αυτό αποτελεί μια ελπίδα ότι κάτι υπάρχει μέσα μας σαν κοινωνία…

Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
από Special 4
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:05
Jump to forum
Jump to topic

Κι εγώ μόλις γύρισα από την Τούμπα μας.

Άναψα ένα κεράκι εκεί μπροστά στην 1 και μετά κίνησα για την 4 που είναι ανοιχτή και έχει πολύ κόσμο,
μέχρι αυτή την ώρα με αμείωτη ροή.
Ο κόσμος πηγαίνει να χαιρετίσει τα αδικοχαμένα μας αδέρφια και όλοι φαίνονται μουδιασμένοι και με χαραγμένη την αίσθηση ...
από gervasio artigas
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των ...