Η αναζήτηση βρήκε 335 εγγραφές

Return

από mpafos4
Τετ 28 Ιαν 2026, 23:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;

Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο

Συνοπαδε μου....Αδερφέ μου....

το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας ...
από cellophan
Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:15
Jump to forum
Jump to topic

Πάντα πίστευα πως δεν υπάρχουν λόγια να πεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιήσω λέξεις ξένες, όχι δικές μου, με την ελπίδα η συνενοχή στον πόνο να μοιάζει λιγότερο γελοία.

"Τη μια μέρα υπάρχει ζωή. Ένας άντρας, για παράδειγμα, απόλυτα υγιής, ούτε καν ηλικιωμένος, χωρίς ...
από hasio_john
Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...
από Statistikologos
Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Έχοντας χάσει την αδερφή μου σε τροχαίο πριν 20 χρόνια, η είδηση αυτή με κομμάτιασε ακόμη περισσότερο, ψάχνω λέξεις να περιγράψω αυτά που νιώθω, αδυνατώ. Κλείνω τα μάτια και κάνω εικόνα τη μάνα μου μόλις σήκωσε το τηλέφωνο εκείνη τη μέρα.
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
από danirifle
Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/623846209_1468310541326035_1695869836458433612_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=_TBiuQ4KxLQQ7kNvwFk_MVc&_nc_oc=AdnlrGDS1S4nw9MMygDfplCKpv3V5Ppvqq39fJM8HBVI6ibQl8qRYOUvlA_Fis9rrxoOtAneDuUtoLyosvOSNLko&_nc_zt=23 ...
από leomatos88
Πέμ 29 Ιαν 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος Δικέφαλος μου λες, το παιδί μου… Αφήστε με μόνη μου, αφήστε με να το κλάψω! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! Αυτά θα σου έλεγε η μάνα του φίλε, το παιδί μου… Που το ξεγέννησα, το μεγάλωσα μέρα τη μέρα να γίνει άνθρωπος, να φτάσει τόσο χρονών να σκοτωθεί για μια ομάδα. Ποιος ΠΑΟΚ μου λες τώρα, ποια αδέρφια και ...
από Dimitrisou
Τετ 24 Δεκ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK FC X Varagons Xmas Project Part 9: The missing piece - PAOK TV

Τρομερο!Μπραβο σε ολους ξεπερνανε τον εαυτο τους καθε φορα!
από Magpies4
Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3

Τραγική η επιλογή χωρίς αριστερό στόπερ να κάνουμε buildup από τα αριστερά μας. Βασικά, αν σηκώναμε την μπάλα απ τον Τσιφτσή δεν θα είχαμε φάει 2 γκόλ.
από sourmenetes
Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3

Δε νομίζω ότι εν τέλη κάποιος πρέπει να έχει παράπονο από το σημερινό. Τουλάχιστον τελείωσε το θέμα πρόκριση από σήμερα και μπορούμε χωρίς φόβο και πάθος να πάμε για φουλ ροτέισιον την άλλη Πέμπτη στο Μπαλαίδος.

Διπλό στην Λάρισα την Κυριακή και συγκέντρωση για το νταμπλ!

Καμία πρόκριση δεν ...
από trouman
Τρί 24 Φεβ 2026, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

Θα γυρίσουν όλοι μαζί, και θα σκορπίσουν τρόμο...

Πάμε ρε ομαδάρα...
από trouman
Τετ 25 Φεβ 2026, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Κάποιοι έρχονται από πολύ μακριά, αλλά είναι πολύ κοντά σε αυτό που είναι ο ΠΑΟΚ.

Μπιάνκο:

«Περιμένω να περάσουμε στην επόμενη φάση. Προσεγγίζουμε τον αγώνα με σοβαρότητα και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Θα βγούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε, ούτε για την ...
από dimitris7777
Δευ 15 Σεπ 2025, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Αποδεικνύεται το πόσο μεγάλη σημασία (ίσως και η κορυφαία) για μια ομάδα έχει το να έχει τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ προπονητή. Επαναλαμβάνω κατάλληλο, όχι απλά καλό. Ο κατάλληλος προπονητής είναι αυτός που καταλαβαίνει σε ποιά ομάδα και περιβάλλον είναι και δένει απόλυτα με αυτό το περιβάλλον. Γι' αυτό ο ...
από Shivaspace
Τρί 02 Δεκ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" 2025-2026

χοντρούλης είναι κι ο ερνάντεζ, χοντρούλης και ο κόουτς, θα πέσει χοντρή πο@τσ@ στους Αθηνιάνους
από sourmenetes
Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Έστω και δύσκολα το πήραμε το τρίποντο. Τους κράτησε ο Μελίσσας στο παιχνίδι και ο καραγκιόζης ο Φωτιάς.....πόσες κάρτες ρε γαμ...ένε δεν έδωσες σε αυτόν τον Πέρες;;;;

Μεσα σε ένα λεπτό έχει κρατήσει είτε 2 είτε 3 φορές τον ντελια από φανέλα και μάλιστα παρατεταμένα.

Ούτε μια κάρτα..

Αντε ...