Το πρώτο "θύμα" της νέας εποχής
Ίσως δε το άξιζε αλλά ήταν αναμενόμενο, δε βγαίνουν αλλιώς τα νούμερα
Καλή του συνέχεια
Η αναζήτηση βρήκε 338 εγγραφές
- Παρ 12 Δεκ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. K.J. Jackson
Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε όλο το διετές συμβόλαιο του Τζάκσον και θα του δώσει και ό,τι χρειαστεί για την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη μέχρι να βρει νέο σταθμό στην καριέρα του
- Παρ 12 Δεκ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
The streets will never forget την εμφανισάρα στο Παλέ
Καλή συνέχεια
Καλή συνέχεια
- Παρ 12 Δεκ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηρθον γαμευσον εφυγον
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Cleveland Melvin
Σήμερα ήταν απίστευτος.
Πάντως βλέποντας σήμερα το φετινό μας 4 να καταστρέφει το περσινό μας, η αναβάθμηση είναι τεράστια. Κι αυτό έγινε πριν την αλλαγή ιδιοκτησίας.
Αυτού του είδους η τεχνογνωσία σε συνδιασμό με μεγάλο μπάτζετ είναι το καλύτερο μονοπάτι για την επιτυχία.
Πάντως βλέποντας σήμερα το φετινό μας 4 να καταστρέφει το περσινό μας, η αναβάθμηση είναι τεράστια. Κι αυτό έγινε πριν την αλλαγή ιδιοκτησίας.
Αυτού του είδους η τεχνογνωσία σε συνδιασμό με μεγάλο μπάτζετ είναι το καλύτερο μονοπάτι για την επιτυχία.
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Lowen Braunschweig 88-87 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Προφανώς ο 16 χρόνος γιος μου, γεννημένος και μεγαλωμένος εδώ στην Ελβετία, και δίχως τις δικές μου μπασκετικές παραστάσεις δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι κομπίνα θα μπορούσε να γίνει.
Ο πατέρας του, αυτός είμαι εγώ, μίλησε αόριστα για μακρινή πάσα και πως μάλλον θα εκμαιεύσουμε το φάουλ, στα 50 μας ...
Ο πατέρας του, αυτός είμαι εγώ, μίλησε αόριστα για μακρινή πάσα και πως μάλλον θα εκμαιεύσουμε το φάουλ, στα 50 μας ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Lowen Braunschweig 88-87 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Θα ειχαμε αποκλειστει ως η 7η καλυτερη 2η. Και θα ηταν αδικο.
Και ειναι αδικο για τους Γερμανους. Θα μπορουσαν να πανε προημιτελικα σιγουρα.
Και να λεμε και την αληθεια - η φαση στα 59.4 δευτερολεπτα απο το τελος (φαουλ του Νγκεσαν στον Τζακσον) δεν την λες και... φαουλ.
Και ειναι αδικο για τους Γερμανους. Θα μπορουσαν να πανε προημιτελικα σιγουρα.
Και να λεμε και την αληθεια - η φαση στα 59.4 δευτερολεπτα απο το τελος (φαουλ του Νγκεσαν στον Τζακσον) δεν την λες και... φαουλ.
- Τρί 16 Δεκ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Καλησπέρα στο forum, πλέον με το μπάσκετ στη νέα εποχή ανοίγεται μπροστά μας ένα λαμπρό μέλλον ευρωπαϊκής καταξίωσης και επιτυχιών και για αυτό το λόγο θεώρησα σημαντικό να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα για να καταγράψω κάποιες πληροφορίες και ιδέες για την τωρινή αλλά και την επερχόμενη κατάσταση ...