Η αναζήτηση βρήκε 241 εγγραφές
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 13:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Πραγματικά δεν περίμενα να σιχαθω άνθρωπο τόσο πολύ όσο αυτούς τούς τύπους τού ΑΣ... και αυτούς πού τούς στηρίζουν στα καραγκιοζιλικια τούς
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια, ήταν να ασχολούμαστε όλοι μας πολύ περισσότερο με τον ΑΣ.
Για να μην λέμε μ@λακίες και κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, παρατημένο τον είχαμε, όπως επίσης μια χαρά τον βόλευε τον Ιβάν η παρουσία του Κατσαρή και μια χαρά τον στήριζε μέχρι να γίνει η κέντα.
Αυτά δεν ...
Για να μην λέμε μ@λακίες και κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, παρατημένο τον είχαμε, όπως επίσης μια χαρά τον βόλευε τον Ιβάν η παρουσία του Κατσαρή και μια χαρά τον στήριζε μέχρι να γίνει η κέντα.
Αυτά δεν ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν μπορουν να συμφωνησουν ουτε καν στο αν ειχε ξεκινησει ψηφοφορια η οχι, τοτε λυπαμαι αλλα το προβλημα ειναι χοντρο.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο σύλλογος παρέμεινε ακριβώς εκεί που ήταν πριν 25 χρόνια
Ένα τσούρμο εγωιστων πουθεναδων
Απλά στο ενδιάμεσο προέκυψε ο Σαββίδης που απλά δεν μας δίνει τα λεφτά που απαιτούμε από το αφεντικό μας
Και προέκυψε λοιπόν κι άλλος που ελπίζουμε να μας δίνει περισσότερα.
Στο μεταξύ, πετάμε και κάτι ...
Ένα τσούρμο εγωιστων πουθεναδων
Απλά στο ενδιάμεσο προέκυψε ο Σαββίδης που απλά δεν μας δίνει τα λεφτά που απαιτούμε από το αφεντικό μας
Και προέκυψε λοιπόν κι άλλος που ελπίζουμε να μας δίνει περισσότερα.
Στο μεταξύ, πετάμε και κάτι ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναλυτικά η δήλωση του Μέλους του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ και Διοικητικού Υπευθύνου των τμημάτων Χάντμπολ, Δημήτρη Χασεκίδη :
«Ως μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ θέλω να δηλώσω τα εξής σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση: Ψήφισαν 7 μέλη του ΔΣ σχετικά με τις προτάσεις για το μνημόνιο συνεργασίας της Νέας Τούμπας ...
«Ως μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ θέλω να δηλώσω τα εξής σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση: Ψήφισαν 7 μέλη του ΔΣ σχετικά με τις προτάσεις για το μνημόνιο συνεργασίας της Νέας Τούμπας ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δε γελάω καθόλου με τα όσα βλέπω. Μα καθόλου. Και όσο πάει γίνεται χειρότερο. Ούτε φάπες θα πέσουν ούτε τάπες ούτε γλέντια. Ο ΠΑΟΚ μας είναι στη μέση! Τον έβαλαν στη μέση!
Τα πράγματα είναι τραγικότατα.
Τα πράγματα είναι τραγικότατα.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπεις τον Κλαδα να μιλάει προσεκτικά, διαφορετικές απόψεις και να χαμέ να λέγαμε .. πιάσε το αυγό και κουρεφτο .. εγώ μια χειραφέτηση του κινήματος βλέπω.
Αποτύχαμε όλοι οι παλιοί του συνδεσμιακου γιατί ανέλαβαν άνθρωποι που έχουν το συνδεσμιτιλικι και την ομάδα ως χόμπι ή ακόμα χειρότερα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέραμε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που ...
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέραμε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
καλησπερα στους οπαδους τους ΜΕΓΑΛΟΥ, ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΟΚ, αυτου ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ...
(καλησπερα και στους υπολοιπους....)
Ημερα χαρας.....
Τελικα αυτο το (εδω περα υπηρχε ενας χαρακτηρισμος τον οποιον εσβησα για να παραμεινω μελος του φορουμ) που δυστυχως εχει επωμιστει τον ρολο του προεδρου του ...
(καλησπερα και στους υπολοιπους....)
Ημερα χαρας.....
Τελικα αυτο το (εδω περα υπηρχε ενας χαρακτηρισμος τον οποιον εσβησα για να παραμεινω μελος του φορουμ) που δυστυχως εχει επωμιστει τον ρολο του προεδρου του ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Δεν έχει κανένα νόημα να κατασκευαστεί μια ν.Τούμπα
αν τα έσοδα από την εμπορική της εκμετάλλευση δεν κατευθύνονται αποκλειστικά
<εκτος των δικαιωμάτων του ΑΣ>
στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ
δηλαδή την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Γιατί στην άλλη περίπτωση εκτός της απώλειας εσόδων που θα εκτόξευαν τον ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε πάλι, γιατί θα πρέπει να μην κουραστούμε να λέμε τα αυτονόητα.
Εξαρχής το ιδανικό θα ήταν να έχτιζε ο Ιβάν Σαββίδης το γήπεδο, αξιοποιώντας όμως όσο γίνεται, για λόγους ισονομίας, την κρατική επιχορήγηση κι ενδεχομένως βρίσκοντας ο ίδιος ιδιώτες της επιλογής του που να θέλουν να συνδράμουν ...
Εξαρχής το ιδανικό θα ήταν να έχτιζε ο Ιβάν Σαββίδης το γήπεδο, αξιοποιώντας όμως όσο γίνεται, για λόγους ισονομίας, την κρατική επιχορήγηση κι ενδεχομένως βρίσκοντας ο ίδιος ιδιώτες της επιλογής του που να θέλουν να συνδράμουν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω συμμετάσχει στην συζήτηση κυρίως γιατί θεωρώ καταρχήν μεγάλο προσωπικό λάθος μου, το γεγονός ότι δεν είμαι ήδη μέλος του ΑΣ ...
λυπάμαι που οι διαδικασίες του ΑΣ είναι σε χαμηλό επίπεδο όχι ανάλογο του επιπέδου που έχει φέρει τον σύλλογο ο Ιβάν Σαββίδης μετά από τον ερχομό του τα τελευταία ...
λυπάμαι που οι διαδικασίες του ΑΣ είναι σε χαμηλό επίπεδο όχι ανάλογο του επιπέδου που έχει φέρει τον σύλλογο ο Ιβάν Σαββίδης μετά από τον ερχομό του τα τελευταία ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μητσοτάκης , ο Μπαιντεν με τον Μαρινάκη παρέα, πιο χαλαρούς όρους θα έβαζαν στον Ιβαν 

- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα αλλάξουμε εμείς έδρα επειδή αυτοί είναι άντε μην πω τι
μη το δένεις κόμπο....η πρώτη έδρα του ΠΑΟΚ ήταν στο Συντριβάνι....όταν δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει πια την ομάδα έγινε η μετακόμιση στην Τούμπα, που τότε ήταν μόνο χωράφια εκεί....μην το αποκλείεις και τώρα εάν οι "συνθήκες" (ΑΣ ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν μας αφηνουν να χαρουμε την ομαδα οι κοπριτες