σας αρεσει το κουμαρι?
δυο φυλλα(παικτες) μενει να ανοιξουν
Η αναζήτηση βρήκε 105 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Γρίφους μόνο ένας βάζει. Οι άλλοι μοιράζονται ότι μαθαίνουν.
Σε γενικές γραμμές η "παραπληροφόρηση" δεν είναι το πρόβλημα του τοπικ των μεταγραφών.
Σε γενικές γραμμές η "παραπληροφόρηση" δεν είναι το πρόβλημα του τοπικ των μεταγραφών.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 18:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν περιμένω τίποτα
Είμαι λευτερος

Είμαι λευτερος

- Τρί 02 Σεπ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιες σκόρπιες σκέψεις με το τέλος των μεταγραφών (α' φάσης).
1) Το μόνο δεδομένο φάουλ είναι η μη απόκτηση φορ. Οι ελπίδες ότι ο Τσάλοφ κάτι θα δείξει τη δεύτερη του χρονιά διαψεύστηκαν. Ο τύπος είναι τραγικός. Χίλιες φορές να είχαμε Σαμάτα ή Μπράντον αντί Τσάλοφ. Ο Σαμάτα μπορεί να μην είχε το ...
1) Το μόνο δεδομένο φάουλ είναι η μη απόκτηση φορ. Οι ελπίδες ότι ο Τσάλοφ κάτι θα δείξει τη δεύτερη του χρονιά διαψεύστηκαν. Ο τύπος είναι τραγικός. Χίλιες φορές να είχαμε Σαμάτα ή Μπράντον αντί Τσάλοφ. Ο Σαμάτα μπορεί να μην είχε το ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Η καλύτερη μεταγραφή είναι ο Μειτε.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα τελευταία ποστ σχεδόν διακρίνεις την ικανοποίηση που δεν ήρθε φορ γιατί έστω και στο παρά ένα δικαιώθηκαν κάποιες παγιωμένες απόψεις
- Τρί 09 Σεπ 2025, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Τετοια ησυχια στο τοπικ κι ενω ακομα υπαρχει ανοιχτο ενδεχομενο για αποκτηση ποδοσφαιριστη, μπορει να συγκριθει μονο με την ησυχια που υπηρχε στην Παπαναστασιου μετα το γκολ του Ταισον.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Τωρα που ηρθε και ο Χιμενεθ; Ονειρο θερινης νυκτος η τετραδα.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Συγνώμη για τς πολλά μηνύματα αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα ξέρει ο λαός του ΠΑΟΚ. Τα παιδιά των Δυτικών ήταν αυτοί που ασκούσαν την πιο δριμεία κριτική στον Ιβάν Σαββίδη και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μέχρι που πήγαν να τρυπησουν τον Ιβαν εκεί σταμάτησε η καλοπροεραιτη κριτική και γίνανε άσπιδα γύρω από ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
φίλε μου μερικές φορές στη βράση κολλάει το σίδερο...
η ευκαιρία είναι μοναδική στα χρονικά και δεν πρέπει να χαθεί.
Με την εσωστρέφεια και τη μιζέρια μας φοβάμαι μην τα τινάξουμε όλα στον αέρα.
(και γιατί ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ, δε γουστάρουμε και τον Κούλη)
αν ο Μυστα θέλει να προχωρήσει άμεσα στην αγορά ...
η ευκαιρία είναι μοναδική στα χρονικά και δεν πρέπει να χαθεί.
Με την εσωστρέφεια και τη μιζέρια μας φοβάμαι μην τα τινάξουμε όλα στον αέρα.
(και γιατί ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ, δε γουστάρουμε και τον Κούλη)
αν ο Μυστα θέλει να προχωρήσει άμεσα στην αγορά ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, λίγοι πάμπλουτοι άνθρωποι βάζουν άλλους να μανατζάρουν τις δουλειές τους και οι ίδιοι είναι χαλαροί στο σκάφος...
ΟΚ, δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό, να μη τη δώσουμε την ομάδα τότε.
ΥΓ θα με τρελάνετε ρε μλκ, ένας λέει μην είναι χορηγία απλή, άλλος να πάει στο Βόλλευ, τρίτος να τον διώξουμε μη κλέψει ...
ΟΚ, δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό, να μη τη δώσουμε την ομάδα τότε.
ΥΓ θα με τρελάνετε ρε μλκ, ένας λέει μην είναι χορηγία απλή, άλλος να πάει στο Βόλλευ, τρίτος να τον διώξουμε μη κλέψει ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ως παλιός της ομάδας μας, που έζησε από κοντά όλα τα ευρωπαϊκά τρόπαια του μεγάλου ΠΑΟΚ, με αρχή από το 91 στη Γενεύη, είμαι πολύ συγκινημένος με την προοπτική της αναγέννησης του τμήματος μπάσκετ με τον Τέλη Μυστακίδη. Αξίζει μεγάλος σεβασμός και ευγνωμοσύνη στον Πρόεδρο Θανάση Χατζόπουλο, που ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 08:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι ιστορικές οι στιγμές. Εύχομαι να γίνουν πράξη οι προθέσεις του κ. Μυστακίδη.
Απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Χατζόπουλο, που είμαι σίγουρος ότι θα διασφαλίσει το μέλλον του ΠΑΟΚ με τον καλύτερο τρόπο.
Δε ξέρω πόσο θα διαρκέσουν ακόμα οι συζητήσεις, αλλά εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, πιστεύω σε ...
Απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Χατζόπουλο, που είμαι σίγουρος ότι θα διασφαλίσει το μέλλον του ΠΑΟΚ με τον καλύτερο τρόπο.
Δε ξέρω πόσο θα διαρκέσουν ακόμα οι συζητήσεις, αλλά εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, πιστεύω σε ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Χατζόπουλος δεν είναι χθεσινός ούτε στημένος. Λες και δεν ξερει οτι θα είναι υπολογος στο κόσμο, λες και δεν ξέρει τι επικρατεί. Πρώτα είναι οπαδός, τον μηδενισμό μας μεσα
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
ο χατζο εχει βαλει στον ΠΑΟΚ σε 5 χρονια ΕΠΤΑΨΗΦΙΟ ποσο που το μεγαλυτερο ποσοστο το εχει μετοχοποιησει ,κοψτε τις βλακειες οτι διοικει με τα λεφτα μας και οποιουδηποτε αλλου ,με το μπραντ του ΠΑΟΚ(ναι υπαρχει ακομα) διοικει και με τις εταιρικες/επαγγελματικες του γνωσεις ,μην σας θυμησω ποσοι ...