Η αναζήτηση βρήκε 241 εγγραφές
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
ΣΟΚ!!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΤΡΙΚ ΒΙΕΙΡΑ
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαφ πολύ μεγάλης κλάσης.
- Δευ 27 Οκτ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισχύει, το επιβεβαίωσα!
Ήρθαν την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της ΠΑΕ οι γονείς του Έσε, του Γκαρθία, του Μαρίν και του Γκρούγιτς και διαμαρτυρήθηκαν ότι ο Μεϊτέ τους κάνει bullying.
Συγκεκριμένα ισχυρίστηκαν ότι ο Μεϊτέ δεν αφήνει τα παιδιά τους να παίξουν το παιχνίδι τους, τους σπρώχνει ...
Ήρθαν την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία της ΠΑΕ οι γονείς του Έσε, του Γκαρθία, του Μαρίν και του Γκρούγιτς και διαμαρτυρήθηκαν ότι ο Μεϊτέ τους κάνει bullying.
Συγκεκριμένα ισχυρίστηκαν ότι ο Μεϊτέ δεν αφήνει τα παιδιά τους να παίξουν το παιχνίδι τους, τους σπρώχνει ...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Κάποια στιγμή, εκεί στην προπονητομανα θύρα 7, είχα πει πως ο Ozdoev έχει από τα υψηλότερα ποδοσφαιρικά iq που έχω δει από ποδοσφαιριστή μας.
Η απάντηση που πήρα, ήταν να βράσω μια μπάλα για να πάρω μυρωδιά.
Καλά πήγε και αυτό.
Καλά πήγε και αυτό.
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποια στιγμή, εκεί στην προπονητομανα θύρα 7, είχα πει πως ο Ozdoev έχει από τα υψηλότερα ποδοσφαιρικά iq που έχω δει από ποδοσφαιριστή μας.
Καλά πήγε και αυτό.
Στο iq συμφωνώ 100%.
Εκεί στη. 7,οντως έτσι γινεται
Κάποτε τα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπεις την ενέργειά του στην αρχή της φάσης του 0-4 και ειλικρινά απορείς πως μπορεί αυτός ο παίκτης να χαίρει εκτίμησης μόνο όταν σκοράρει.
Έρχεται η μπάλα καμπυλωτά, τέλειο κοντρόλ, αντίληψη του τι συμβαίνει στην πλάτη, περιστροφή, αστραπιαίο σκανάρισμα του χώρου, ιδανική επιλογή πάσας, 0-4.
Έρχεται η μπάλα καμπυλωτά, τέλειο κοντρόλ, αντίληψη του τι συμβαίνει στην πλάτη, περιστροφή, αστραπιαίο σκανάρισμα του χώρου, ιδανική επιλογή πάσας, 0-4.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
1-2-3 5-6 7 και 8 όταν γεμίζει κόβονται για αυτό τον λόγο .
Από τον κοβιντ και μετά από τον Μπελο και μέχρι την 3
Στα εκτός και τα καφενεία
Κόβεις αυτά και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο .
Ειδικά για τα καφενεία έχεις απόλυτο δίκιο. Μπορούσα άνετα να δω παιχνίδια παρέα με σκώληκες, χάρτινους ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δεν βλέπεις κανέναν πλέον ούτε στην Ευρώπη ,γράφεις και νούμερα, τυχεροί που σε έχουμε.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Πλάκα έκανε ο Τάισον, το έπαιξε θιγμένος και μετά του γέλασε και αγκαλιάστηκαν!
Το κλίμα στην ομάδα είναι σα να πεις σε παιδιά ότι θα πάνε εκδρομή.
Το κλίμα στην ομάδα είναι σα να πεις σε παιδιά ότι θα πάνε εκδρομή.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο 1ο ημιχρονο εκανες λαθακια που δεν μας ειχες συνηθισει,ειπα οκ λογικο παιζει συνεχομενα ασταματητα ματς, θα εχει και μια κακη μερα και μπαινεις ρε τρελε στο 2ο ημιχρονο και τους ποδοπατας!!!Μαλακα τι χαφαρα εισαι!!!
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Αγορά άμεσα. Ο νιος είναι λεβέντης
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Η φαση προς το τελος που περπατουσε και ηταν στο κεντρο ακινητος και πηγε ενας φουκαρας Ελβετος πανω του και απλα του εκλεψε τη μπαλα ηταν Μειτε 100%.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Οι αλήτες οι Γερμανοί πήγαν το καλοκαίρι να κάνουν μεγαλύτερη κλοπή και από τα μάρμαρα του Παρθενώνα
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 08:43
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ-γαυρος 81-92 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το μεγαλο ντερμπι κορυφης της Greek Basketball League θα διεξαχθει την Κυριακη στο φλεγομενο PAOK Sports Arena οπου ακομη και σημερα μπορει να γινει επισημο το sold-out. 8000 και πλεον οπαδοι θα σμπρωξουμε την ομαδα στην διεκδικηση ενος αγωνα που τα τελευταια χρονια φανταζει απαγορευμενος. Ειδικα με ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Lowen Braunschweig 88-87 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Προφανώς ο 16 χρόνος γιος μου, γεννημένος και μεγαλωμένος εδώ στην Ελβετία, και δίχως τις δικές μου μπασκετικές παραστάσεις δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι κομπίνα θα μπορούσε να γίνει.
Ο πατέρας του, αυτός είμαι εγώ, μίλησε αόριστα για μακρινή πάσα και πως μάλλον θα εκμαιεύσουμε το φάουλ, στα 50 μας ...
Ο πατέρας του, αυτός είμαι εγώ, μίλησε αόριστα για μακρινή πάσα και πως μάλλον θα εκμαιεύσουμε το φάουλ, στα 50 μας ...