Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
ουτε ο κομποτης,ουτε ο μαριδακης δεν σας θελει πλεον σκουληκια....

- trel@menos
κλεω λεμεεε. αχχααχχαχαχααχχααχχαχα δεν γινονται αυτα.
1-3 στο 82, 4-3 τελικο, τα ερπετα να κλαιγονται αισθανομενα παλι αδικημενα.
χαιλαιτ του ματς, απο τον παγκο του ρουλη πεταγεται μπαλα στο γηπεδο την ωρα που κανει επιθεση η λειβαδια.
σας παρακαλω σκουληκια μην πεσετε, που θα ξαναβρουμε τετοια ψυχαγωγια?
1-3 στο 82, 4-3 τελικο, τα ερπετα να κλαιγονται αισθανομενα παλι αδικημενα.
χαιλαιτ του ματς, απο τον παγκο του ρουλη πεταγεται μπαλα στο γηπεδο την ωρα που κανει επιθεση η λειβαδια.

σας παρακαλω σκουληκια μην πεσετε, που θα ξαναβρουμε τετοια ψυχαγωγια?
Τι εγινε πουλησαν τον βαις οι γαυροι για να φερουν τον λεγκεαρ?
ουτε διαιτησιες ουτε αναποδα κορνερ ουτε ανυπαρκτες κοκκινες ουτε τιποτα.. σε 10 λεπτα τρως 3 γκολ απο τον κομποτη; οποιος τολμησει και πατησει το ποδι του σαλονικα θα φαει

Ειναι αστείο να βλέπεις αγώνα του οσφπ. Δεν υπάρχουν κάρτες γιαυτούς. Ο σαμαρης μπορεί να κόβει οπως γουστάρει. Ετσι γίνονται ολοι παιχταράδες.
Εζησα για να το δω κι αυτο! Κοκκινη στον γκει! Θα χω να το λεω και στα εγγονια μου. 26-1-2014. Ιστορικη μερα.
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πήρατε ψωμί γαι άυριο θα γκρεμιστούν οι φούρνοι... και το κοράκι μάλλον δεν θα ξανασφυρίξει !!!!KOSTAS54 έγραψε:Θαυμα κόκκινη στον οσφπ!!!
-
ο γαυρος σε αλλο πρωταθλημα σημερα θα τελειωνε με 8................

Πριν αρχίσει μίρλα καλά είναι ναθυμόμαστε την διαφορά αντιμετώπισης από τους διαιτητές. Περιπτώσεις σαν την κίτρινη του κατσουράνη υπήρξαν 3 για τον σαμαρη.
nothu έγραψε:Κοκκινη στον γκει! Θα χω να το λεω και στα εγγονια μου. 26-1-2014. Ιστορικη μερα.
Τελευταια φορα που Ελληνας διαιτητης εβγαλε κοκκινη καρτα σε παικτη του ψευτο-πρωταθλητη ηταν το μακρινο Φεβρουαριο του 2011 , στο ματς Πανιωνιος -γαυρος , οταν ο Παμποριδης απεβαλε τον Ριερα.... :ugeek:
Παει ο διαιτητης.....Οχι τοσο για την αποβολη και τον αν θα κινδυνευσει η ΔΕΚΟ οσο για το π@υτσο-ρεκορ που εσπασε....
Εκπληκτικη η αντιδραση τοσο του τερματοφυλακα οσο και του αμυντικου της ξανθης στο δευτερο γκολ του Ιμπαγασα...Μονο που δεν χειροκροτησαν .....
Επισης αξιος ο τερματοφυλακας του Πανιωνιου....Πιο πολυ "πεφτουν" οι τερματοφυλακες στο Subbuteo απο οτι ο εν λογω...
Τίποτε δεν θα πάθει ο διαιτητής, θα "επανορθώσει". Ο επόπτης πάει στα τρένα.