ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 15:04
Σήμερα 5/7, λέω ότι 1ο φαβορί για το Πρωτάθλημα, θεωρώ τον Gayρο, περισσότερο λόγω του "know-how"..!!
Θα το ξαναπώ όμως για μια ακόμη φορά! Αυτό που ενδιαφέρει εμένα προσωπικά φέτος, είναι η απόλυτη τήρηση των υποσχεθεντων, αναφορικά με την κατασκευή του Προπονητικού Κέντρου στους Ταγαραδες στις αρχές του 2027 και της νέας Τούμπας αμέσως μόλις τελειώσει η σεζόν 2026-27..!!
Στο κομμάτι του αγωνιστικού πάντως, έχω να πω ότι στη τη θέση "1" είμαστε δεδομένα καλυμμένοι με Παβλένκα, Τσιφτσή και Μοναστηρλη.
Στη θέση "2", θα έλεγα επίσης με Κένι και Σάντσες και με μπαλαντέρ τον Λύρατζη.
Στην θέση "3"? Ο ένας θα είναι ο Τέιλορ και ο άλλος ελπίζουμε ο Γιαννούλης, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του ταλαντούχου Ντούνγκα. Άρα εδώ είναι η μία επιτακτική *ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ*. Ο Μπάμπα νομίζω ότι θα πρέπει να πουληθεί!
Στις θέσεις "4" και "5", με δεδομένο πως ο Λίσι θα παίξει κάποιες φορές με τριάδα πίσω, θέλουμε έξι στόπερ. Οι 4 είναι ο Ελουστόντο, ο Μιχαηλίδης, ο Μπαταούλας και ένας εκ των Κωττα ή Κοσιδη. Άρα εδώ επιβάλλεται να έρθουν δύο *ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ*, με τη μία εξ αυτών να διαφαίνεται ότι θα είναι ο Χατζηδιακος και ο άλλος ξένος, ψηλός και aggressive.
Στις θέσεις "6" και "8", έχουμε Μεϊτέ (που πιθανόν ο Λίσι να μην τον υπολογίζει, αφενός λόγω των τραυματισμών του, αφετέρου λόγω του στιλ παιχνιδιού του), ο Θυμιάνης (που δείχνει να αναγενναται - αναβαθμίζεται), ο Ζαφείρης, ο Καμαρά (που είναι αμφίβολο εάν θα παραμείνει), ο Σαρρης και τέλος ο Τσοπουρογλου ως λύση ανάγκης. Σ' αυτές τις θέσεις υπάρχει όντως γρίφος! Μείνει δεν μείνει ο Μεϊτέ, επιβάλλεται να πάρουμε *ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ*! Εάν όμως ο Λίσι κρατήσει τον Καμαρά, δεν μπορείς να πάρεις κι άλλον παίκτη εκεί, πόσω δε μάλλον ξένο! Εδώ δεν γίνεται να ζητάμε τώρα ενίσχυση, αφού θα κρίνει ο Προπονητής τι μέλλει γενέσθαι και αν είναι να φύγει ο Μαντι, ο νέος παίκτης θα έρθει μετά το 15αυγουστο.
Στη θέση "7" είμαστε απόλυτα καλυμμένοι με Ζίβκοβιτς και Χατσίδη, ενώ μπορεί να βοηθήσει εκεί και ο Ντεσπόντοφ!
Στη θέση "11" υπάρχει ο Τάισον που θα είναι δεδομένα αναπληρωματικος και ο νεαρός Μπέρδος, που η αίσθηση μου είναι ότι θα πάρει 10-12 συμμετοχές. Άρα εδώ χρειάζεται να γίνει *ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ* βασικού!
Στην θέση "10" υπάρχει ο Κωνσταντέλιας! Πίσω του για να καλύψουν τα ρεπό του, θα είναι ο Πέλκας, αλλά (ελπίζω) και ο ταλαντούχος Μ. Μπάλντε. Πολύ καλά κι εδώ!
Και πάμε και στη θέση "9"... Εδώ υπάρχουν ο Μύθου, ο Γερεμέγιεφ, αλλά και ο Ντεσπόντοφ για τα παιχνίδια που θα παίζει με 2ο φορ. Σαφέστατα λοιπόν, πρέπει να κάνουμε κι εδώ μια *ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ*..!!
Οπότε, πόσους παίκτες χρειάζεται ο ΠΑΟΚ? Εγώ λέω πως με 6 (ή 7 ανάλογα με το θέμα Καμαρά) και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε και τους τρεις μας στόχους..!! Ποιοι πρέπει να έρθουν ΑΜΕΣΑ; Ο ένας στόπερ, το εξάρι και ο φορ! Οι υπόλοιποι..? Ας έρθουν και σ' ένα μήνα..!! Οπότε παλικάρια μου, δεν χρειάζεται να τρελαίνεστε! Ας αφήσουμε τους υπεύθυνους να κάνουν τη δουλειά τους και εμείς ας απολαύσουμε το καλοκαίρι μας!