Από το προξενείο στην Δημοσθένους η πληροφορία.
Λες να μας δουλεύουν επειδή τους σπάσαμε τα @@ τελευταία με " το τι θα γίνει καμιά μεταγραφή θα κάνουμε" ;
Από το προξενείο στην Δημοσθένους η πληροφορία.
τους "ινφλουένσερς" καυτηριάζω που συνειδητά βλάπτουν με το "οπαδικό" , "χιούμορ" της πλάκας..marsantos έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 16:48Φίλε Σιβας καλησπέρα. Το έγραψα και ακριβώς πριν.Shivaspace έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 16:24 γιατί να διατηρούμε χαμηλό προφίλ..αντίθετα ψηλομένοι πρέπει να κατεβαίνουμε στους αγώνες
πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ
μάντε ιτάλια
τσαπού ευβοίας
αυτά βοηθάνε τις ομάδες!
Μεγαλύτερο υποστηρικτή του χαμηλά η μπάλα από μένα χε θα βρεις στο φόρουμ.
Άλλο ομως η ταπεινοτητα κι άλλο οι χαμηλές προσδοκίες και η προετοιμασία για αποτυχία.
Αδερφέ με το συμπάθειο νομίζω αν έμενα Πράγα πιο πολύ θα είχα άποψη για την Βερόνικα και την Ντανιελα και την απόδοση τους στα ανοίγματα στα μεσοδιαστήματα της πίστας και του πόλου παρά για τον ζαφ και τον χακινενHayate έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 17:36Ε σκέψου αν ο Ζαφείρης είναι ο Ινιεστα ,ο Φινλανδός που πήρε η αεκ είναι ο Ράιαν Καπαγιαννίδης...Τέτοια απόστασηΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:34Πράγα μένεις κωλόφαρδε? Σε σχέση με τον Ζαφείρη τι απόσταση ποιότητας τους χωρίζει?Hayate έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:45
Τον παρακολουθώ χρόνια τον Φινλανδό από κοντα.Ο ορισμός της μετριότητας είναι.Και ο Αλεξίου είναι να συμπληρώνει τη λίστα όπως είπες.Μετριοι και οι δυο
Δύσκολα μας βλέπω...Hayate έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 17:36Ε σκέψου αν ο Ζαφείρης είναι ο Ινιεστα ,ο Φινλανδός που πήρε η αεκ είναι ο Ράιαν Καπαγιαννίδης...Τέτοια απόστασηΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:34 Πράγα μένεις κωλόφαρδε? Σε σχέση με τον Ζαφείρη τι απόσταση ποιότητας τους χωρίζει?
Γειά σου παλίκαρε psychoman..psykoman έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 17:14 ...
Αν πραγματικα θελουμε να δωσουμε χρονο και υποστηριξη στα νεουδια μας(ΤΔ-ΑΔ-προπονητη-παικτες) πρεπει το προφιλ να ειναι χαμηλο οσο δεν παει....
Γιατι αν παμε ψηλωμενοι και στραβωσει η φαση η ''πτωση'' θα ειναι ασχημη...
Δε διαφωνούμε πουθενά.Shivaspace έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 17:37 ...
η οπαδική βάση του ΠΑΟΚ δεν επιτρέπει χαμηλές προσδοκίες ούτε επιρεαζεται απο καταστάσεις..όμως αν δούμε ενίσχυση, σοβαρό ποδόσφαιρο και προσπάθεια θα πρέπει να στηρίξουμε ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, τι διαφορετικό θα μπορούσε να γίνει..η πρόκριση στην ευρώπη όμως είναι πολύ σημαντική και η προηγούμενη διαχείριση έβαλε στην δημιουργία ενός καινούριου συνόλου πολύ δύσκολα ,μεγάλη πίεση, χωρίς καμιά δικαιολογία
Λες αντί για ρήτρα να έρθουν με άλλον τρόπο έσοδα στην ομάδα;FreeWatcher έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 18:08 Επίσημα στο Κατάρ ο Λούτσε!
Εγώ γιατί περιμένω πρόταση πακέτο για Μεϊτε κ Μπάμπα από Αλ Σαντ…?
...
Αν ο Μειτέ και ο Μπαμπά είναι καλά από θέμα τραυματισμών και αγωνιστικής κατάστασης ΓΙΑΤΙ να τους αφήσουμε να φύγουν?FreeWatcher έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 18:08 Επίσημα στο Κατάρ ο Λούτσε!
Αριστερά Γιαννούλης Τέιλορ Γκόμεζ όπως δείχνουν τα πράματα κ κέντρο Σανταμαρία συν ένα εξάρι ποιότητας με τρεξίματα για αντιΜεϊτε.
ο μειτε από τον λουτσε έμπαινε ως ένα deep lying playmaker δηλαδή να παίρνει την πρώτη πάσα ώστε να ανεβάσει την ομάδα με κάθετο παιχνίδι από την άμυνα στην επίθεση να δώσει ηρεμία και ρυθμό στο παιχνίδι , αυτό που βλέπω εγώ από τον λισσι είναι ότι δεν θα παίξει έτσι θέλει η μπάλα να ανεβαίνει από τα μπακ και καρφί σε εξτρέμ ή το 10ρι βλέπω ότι το 6 το έχει στο μυαλό του ως καθαρά κόφτη ένα holding παίκτη που μπορεί να γίνει πέμπτος στην άμυνα . επίσης παρατήρησα ότι στην άμυνα στήνεται σαν 4-4–2 αλλά χαλάει στην πρώτη πάσα και γίνεται ένα 4-1-1-4 με το 8αρι να ανεβαίνει ψηλά για να κυνηγήσει το λάθος οπότε θεωρώ ότι ούτε το καμαρα - ζαφειρης θα το δούμε εύκολα γιατί ο καμαρα δεν είναι έμπιστος στο 6 και είναι και ένας λόγος που ακόμα δεν τους έχουμε δει λεπτό μαζίpaokspren έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 18:20Αν ο Μειτέ και ο Μπαμπά είναι καλά από θέμα τραυματισμών και αγωνιστικής κατάστασης ΓΙΑΤΙ να τους αφήσουμε να φύγουν?FreeWatcher έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 18:08 Επίσημα στο Κατάρ ο Λούτσε!
Αριστερά Γιαννούλης Τέιλορ Γκόμεζ όπως δείχνουν τα πράματα κ κέντρο Σανταμαρία συν ένα εξάρι ποιότητας με τρεξίματα για αντιΜεϊτε.
Με Μειτέ στην 11άδα το ταβάνι της ομάδας ανεβαίνει πάρα πολύ.
Μήπως εννοούσες Πάργα μύστη μου ;loukas karadimos έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 17:40Αδερφέ με το συμπάθειο νομίζω αν έμενα Πράγα πιο πολύ θα είχα άποψη για την Βερόνικα και την Ντανιελα και την απόδοση τους στα ανοίγματα στα μεσοδιαστήματα της πίστας και του πόλου παρά για τον ζαφ και τον χακινενHayate έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 17:36Ε σκέψου αν ο Ζαφείρης είναι ο Ινιεστα ,ο Φινλανδός που πήρε η αεκ είναι ο Ράιαν Καπαγιαννίδης...Τέτοια απόστασηΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:34
Πράγα μένεις κωλόφαρδε? Σε σχέση με τον Ζαφείρη τι απόσταση ποιότητας τους χωρίζει?
![]()
![]()