Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Σήμερα 5/7, λέω ότι 1ο φαβορί για το Πρωτάθλημα, θεωρώ τον Gayρο, περισσότερο λόγω του "know-how"..!!
Θα το ξαναπώ όμως για μια ακόμη φορά! Αυτό που ενδιαφέρει εμένα προσωπικά φέτος, είναι η απόλυτη τήρηση των υποσχεθεντων, αναφορικά με την κατασκευή του Προπονητικού Κέντρου στους Ταγαραδες στις αρχές του 2027 και της νέας Τούμπας αμέσως μόλις τελειώσει η σεζόν 2026-27..!!
Στο κομμάτι του αγωνιστικού πάντως, έχω να πω ότι στη τη θέση "1" είμαστε δεδομένα καλυμμένοι με Παβλένκα, Τσιφτσή και Μοναστηρλη.
Στη θέση "2", θα έλεγα επίσης με Κένι και Σάντσες και με μπαλαντέρ τον Λύρατζη.
Στην θέση "3"? Ο ένας θα είναι ο Τέιλορ και ο άλλος ελπίζουμε ο Γιαννούλης, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του ταλαντούχου Ντούνγκα. Άρα εδώ είναι η μία επιτακτική *ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ*. Ο Μπάμπα νομίζω ότι θα πρέπει να πουληθεί!
Στις θέσεις "4" και "5", με δεδομένο πως ο Λίσι θα παίξει κάποιες φορές με τριάδα πίσω, θέλουμε έξι στόπερ. Οι 4 είναι ο Ελουστόντο, ο Μιχαηλίδης, ο Μπαταούλας και ένας εκ των Κωττα ή Κοσιδη. Άρα εδώ επιβάλλεται να έρθουν δύο *ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ*, με τη μία εξ αυτών να διαφαίνεται ότι θα είναι ο Χατζηδιακος και ο άλλος ξένος, ψηλός και aggressive.
Στις θέσεις "6" και "8", έχουμε Μεϊτέ (που πιθανόν ο Λίσι να μην τον υπολογίζει, αφενός λόγω των τραυματισμών του, αφετέρου λόγω του στιλ παιχνιδιού του), ο Θυμιάνης (που δείχνει να αναγενναται - αναβαθμίζεται), ο Ζαφείρης, ο Καμαρά (που είναι αμφίβολο εάν θα παραμείνει), ο Σαρρης και τέλος ο Τσοπουρογλου ως λύση ανάγκης. Σ' αυτές τις θέσεις υπάρχει όντως γρίφος! Μείνει δεν μείνει ο Μεϊτέ, επιβάλλεται να πάρουμε *ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ*! Εάν όμως ο Λίσι κρατήσει τον Καμαρά, δεν μπορείς να πάρεις κι άλλον παίκτη εκεί, πόσω δε μάλλον ξένο! Εδώ δεν γίνεται να ζητάμε τώρα ενίσχυση, αφού θα κρίνει ο Προπονητής τι μέλλει γενέσθαι και αν είναι να φύγει ο Μαντι, ο νέος παίκτης θα έρθει μετά το 15αυγουστο.
Στη θέση "7" είμαστε απόλυτα καλυμμένοι με Ζίβκοβιτς και Χατσίδη, ενώ μπορεί να βοηθήσει εκεί και ο Ντεσπόντοφ!
Στη θέση "11" υπάρχει ο Τάισον που θα είναι δεδομένα αναπληρωματικος και ο νεαρός Μπέρδος, που η αίσθηση μου είναι ότι θα πάρει 10-12 συμμετοχές. Άρα εδώ χρειάζεται να γίνει *ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ* βασικού!
Στην θέση "10" υπάρχει ο Κωνσταντέλιας! Πίσω του για να καλύψουν τα ρεπό του, θα είναι ο Πέλκας, αλλά (ελπίζω) και ο ταλαντούχος Μ. Μπάλντε. Πολύ καλά κι εδώ!
Και πάμε και στη θέση "9"... Εδώ υπάρχουν ο Μύθου, ο Γερεμέγιεφ, αλλά και ο Ντεσπόντοφ για τα παιχνίδια που θα παίζει με 2ο φορ. Σαφέστατα λοιπόν, πρέπει να κάνουμε κι εδώ μια *ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ*..!!
Οπότε, πόσους παίκτες χρειάζεται ο ΠΑΟΚ? Εγώ λέω πως με 6 (ή 7 ανάλογα με το θέμα Καμαρά) και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε και τους τρεις μας στόχους..!! Ποιοι πρέπει να έρθουν ΑΜΕΣΑ; Ο ένας στόπερ, το εξάρι και ο φορ! Οι υπόλοιποι..? Ας έρθουν και σ' ένα μήνα..!! Οπότε παλικάρια μου, δεν χρειάζεται να τρελαίνεστε! Ας αφήσουμε τους υπεύθυνους να κάνουν τη δουλειά τους και εμείς ας απολαύσουμε το καλοκαίρι μας!
Θα το ξαναπώ όμως για μια ακόμη φορά! Αυτό που ενδιαφέρει εμένα προσωπικά φέτος, είναι η απόλυτη τήρηση των υποσχεθεντων, αναφορικά με την κατασκευή του Προπονητικού Κέντρου στους Ταγαραδες στις αρχές του 2027 και της νέας Τούμπας αμέσως μόλις τελειώσει η σεζόν 2026-27..!!
Στο κομμάτι του αγωνιστικού πάντως, έχω να πω ότι στη τη θέση "1" είμαστε δεδομένα καλυμμένοι με Παβλένκα, Τσιφτσή και Μοναστηρλη.
Στη θέση "2", θα έλεγα επίσης με Κένι και Σάντσες και με μπαλαντέρ τον Λύρατζη.
Στην θέση "3"? Ο ένας θα είναι ο Τέιλορ και ο άλλος ελπίζουμε ο Γιαννούλης, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του ταλαντούχου Ντούνγκα. Άρα εδώ είναι η μία επιτακτική *ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ*. Ο Μπάμπα νομίζω ότι θα πρέπει να πουληθεί!
Στις θέσεις "4" και "5", με δεδομένο πως ο Λίσι θα παίξει κάποιες φορές με τριάδα πίσω, θέλουμε έξι στόπερ. Οι 4 είναι ο Ελουστόντο, ο Μιχαηλίδης, ο Μπαταούλας και ένας εκ των Κωττα ή Κοσιδη. Άρα εδώ επιβάλλεται να έρθουν δύο *ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ*, με τη μία εξ αυτών να διαφαίνεται ότι θα είναι ο Χατζηδιακος και ο άλλος ξένος, ψηλός και aggressive.
Στις θέσεις "6" και "8", έχουμε Μεϊτέ (που πιθανόν ο Λίσι να μην τον υπολογίζει, αφενός λόγω των τραυματισμών του, αφετέρου λόγω του στιλ παιχνιδιού του), ο Θυμιάνης (που δείχνει να αναγενναται - αναβαθμίζεται), ο Ζαφείρης, ο Καμαρά (που είναι αμφίβολο εάν θα παραμείνει), ο Σαρρης και τέλος ο Τσοπουρογλου ως λύση ανάγκης. Σ' αυτές τις θέσεις υπάρχει όντως γρίφος! Μείνει δεν μείνει ο Μεϊτέ, επιβάλλεται να πάρουμε *ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ*! Εάν όμως ο Λίσι κρατήσει τον Καμαρά, δεν μπορείς να πάρεις κι άλλον παίκτη εκεί, πόσω δε μάλλον ξένο! Εδώ δεν γίνεται να ζητάμε τώρα ενίσχυση, αφού θα κρίνει ο Προπονητής τι μέλλει γενέσθαι και αν είναι να φύγει ο Μαντι, ο νέος παίκτης θα έρθει μετά το 15αυγουστο.
Στη θέση "7" είμαστε απόλυτα καλυμμένοι με Ζίβκοβιτς και Χατσίδη, ενώ μπορεί να βοηθήσει εκεί και ο Ντεσπόντοφ!
Στη θέση "11" υπάρχει ο Τάισον που θα είναι δεδομένα αναπληρωματικος και ο νεαρός Μπέρδος, που η αίσθηση μου είναι ότι θα πάρει 10-12 συμμετοχές. Άρα εδώ χρειάζεται να γίνει *ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ* βασικού!
Στην θέση "10" υπάρχει ο Κωνσταντέλιας! Πίσω του για να καλύψουν τα ρεπό του, θα είναι ο Πέλκας, αλλά (ελπίζω) και ο ταλαντούχος Μ. Μπάλντε. Πολύ καλά κι εδώ!
Και πάμε και στη θέση "9"... Εδώ υπάρχουν ο Μύθου, ο Γερεμέγιεφ, αλλά και ο Ντεσπόντοφ για τα παιχνίδια που θα παίζει με 2ο φορ. Σαφέστατα λοιπόν, πρέπει να κάνουμε κι εδώ μια *ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ*..!!
Οπότε, πόσους παίκτες χρειάζεται ο ΠΑΟΚ? Εγώ λέω πως με 6 (ή 7 ανάλογα με το θέμα Καμαρά) και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε και τους τρεις μας στόχους..!! Ποιοι πρέπει να έρθουν ΑΜΕΣΑ; Ο ένας στόπερ, το εξάρι και ο φορ! Οι υπόλοιποι..? Ας έρθουν και σ' ένα μήνα..!! Οπότε παλικάρια μου, δεν χρειάζεται να τρελαίνεστε! Ας αφήσουμε τους υπεύθυνους να κάνουν τη δουλειά τους και εμείς ας απολαύσουμε το καλοκαίρι μας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΟΡΚΥ-5 την Κυρ 05 Ιούλ 2026, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WeWillRockYou
Από αυτούς τους παίκτες ο μόνος που είναι σε ηλικία, με την ανάλογη εμπειρία και αποδεδειγμένα μπορεί να πάρει το βάρος του βασικού, δίνοντας γκολ και ασσίστ είναι ο Ντεσπότοφ, αλλά ποτέ δεν έχει πείσει στα αριστερά και προέρχεται από τραυματισμό/κακή χρονιά.vs40 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:28 Ο Μπέρδος εντυπωσιάζει. Υπάρχει ο Ταισον ο Σορετιρε ο Πελκας ο Ντελιας ο Ντεσποτοφ, ο Αντριγια , ο Χατσιδης που όλοι παίζουν και αριστερό εξτρεμ. Μήπως είμαστε κομπλέ στα έξτρεμ και να πέσουν τα φράγκα σε ένα τοπ φορ σε καλή ηλικία με παρών και μέλλον; Εγώ αυτό θα επέλεγα, με 2ο Μύθου και 3ο Γιερεμεγιεφ. Επίσης Γιαννούλη. Το λέω γιατί οι πόροι είναι συγκεκριμενοι και δε θα ήθελα να δω την πώληση Ντελια στο τέλος λόγω ffp. Έχουμε ανάγκη ποιοτικής αναβάθμισης στο κέντρο Άμυνας επίσης και σε ένα τοπ χαφ. Ένα τοπ εξτρεμ είναι πολύ ακριβό και νια μετριότητα δε βοηθά σε τίποτα.
Χρειάζεται σίγουρα βασικό αριστερό εξτρέμ. Ο Μπέρδος θα ξεκίνησει την χρόνια όπως πέρσι ο Χατσίδης, ως τρίτη επιλογή στα αριστερά, θα πάρει και χρόνο στο Κύπελλο, όπου φέτος θα χρειάζονται 2 βασικοί μικροί παίκτες, ώστε το επόμενο καλοκαίρι να έχει καθιερωθεί.
Ο Shoretire τα περισσότερα παιχνίδια πέρσι τα έπαιξε στα δεξιά και προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, που με τον ανταγωνισμό που υπάρχει σε αυτές τις θέσεις, δύσκολα θα τον δούμε πιστεύω φέτος.
Το μεγαλύτερο ερωτηματικό βέβαια, πέρα από το κενό στα αριστερά, θα είναι για μένα ο αντικαταστάτης του Ντέλια, ο οποίος θα πρέπει να έχει δημιουργικό ρόλο. Αυτή τη στιγμή νομίζω πως κανένας δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει, όχι προφανώς σε επίπεδο ποιότητας αλλά σε χαρακτηριστικά.
Το πιο ισορροπημένο σενάριο θα ήταν βασικό αριστερό εξτρέμ/Τάισον/Μπέρδος Ντέλιας/καλός αναπληρωματικός και δεξιά Αντρίγια/Χατσίδης/Πέλκας.
Από πολύ κοντά ήταν ο παππούς κ η γιαγιά μου. Δίπλα κυριολεκτικάmarsantos έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:59Ευχαριστώ πολύ Patron.
Να σκεφτείς εκεί στους πρόποδες του Ερυμανθου, είναι εν ζωή η γιαγιά μου. 104 ετών..
Το κακό με τα περισσότερα από αυτά τα χωριά είναι πως χρόνο με το χρόνο φυτοζωούν..
gk.box16 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 15:05 Πάντως τα deals έχουν γίνει, η χαρτουρα θέλει μια εβδομάδα, και η πολυπόθητη εβδομάδα είναι αυτή που έρχεται
- Angelos-Giorgos
Patron έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:14Έλα ρε πατριώτη!!! Από πού είναι ο πατέρας σου; Πάσχα σάν του Κάλφα δεν έχει![]()
- These users thanked the author Angelos-Giorgos for the post (total 4):
- Nassos, aivas19, tsario73, Patron
Εγώ να ρωτήσω κάνοντας τον χαζό δικηγόρο του διαβολου..Patron έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:06 ......
Τα μεγάλα κλαμπ έχουν και αυτές τις στιγμές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν φιλοδοξίες και στόχους.
...
Η χρονιά ξεκινά με χαμηλό προφίλ ...
Με υγιή Μεϊτέ..
Με βάση τα δικά τους ρεπορτάζ πως Γιαννούλης, Χατζηδιακος και Σαντακλαους είναι από κοντά έως πολύ κοντά στο να έρθουν..
Με Ζαφείρη από την αρχή της σεζόν και προσαρμοσμενο..
Με Χατσι και Μύθου ένα χρόνο μεγαλύτερους και πιο έτοιμους..
Ποια η διαφορά από πέρυσι ώστε να έχουμε χαμηλό προφίλ;
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, margas
- Shivaspace
Η αυριανή είναι η τρίτη συνεχόμενηΑποστόληςΑ έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:55Για ποιά Δευτέρα μιλάμε;makispaspartou έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:47 Η αίσθηση πάντως είναι ότι από Δευτέρα ξεκινάν τα μπαμ μπουμ με ορίζοντα τα διαρκείας.
Χατζηδιακος
Σανταμαρια
Γιαννούλης
Εξτρέμ
Φορ
Κλείνουν ή έκλεισαν
Οπότε πάμε για 120 ώρες κρίσιμες..
Για να μην πιέζεστε.
1)Λογικό κανένας αρδ να μην έχει ούτε 1 πληροφορία όπως έμαθαν τόσα χρόνια και δεν ξέρουν τι να πουν σε εκπομπές++++.
2)Η εβδομάδα είναι κρίσημή χρειαζόμαστε και προσθήκες όπως είπε και ο Προπονητής άλλωστε στα 2 φίλικά που είδε και βλέπουμε εμείς τι-πως-γιατί και λέμε-γράφουμε.
3)Τι έχει και τι όχι οι ΧάρτινήΑΕΧ-Αφραγκουζαικός-GAyΡο δεν νομίζω στα δικά μου μάτια +τον Μatos-Vierinha να μην βλέπουν τι προσθήκες θέλουμε που πρέπει να έρθουν 6-7 τουλάχιστον,
τον Μύθου-Κωνσταντέλια-Μπέρδο+Κωνσταντέλια δεν τους πουλάς είναι το ΑκαιτοΩ στην ομάδα,δεν ξανακάνεις τα ίδια λάθη με Τζόλη+Κουλιεράκη και εκεί να πονάς σε θέσεις τόσα χρόνια και να παίρνεις τα λεγόμενα παλτά.
4)Να περιμένουμε τι θα έρθει για τους στόχους που έχουμε μη στραβοπατάμε όπως πέρυσι να είμαστε κοντά για Πρωταθλητές και να την πατάμε στα playoff με τραυματισμούς και να χάνουμε το Κύπελλο με τον ΟΦΗ που τον κάναμε Ολυμπιακό και την είδαν να έχουν την Ευρώπη στην τσέπη τους,για Ευρώπη δεν μιλάω αντέξαμε όπως αντέξε κάθε ομάδα.
5)Να ξαναδούνε τους Τραυματισμούς στο stuff.
1)Λογικό κανένας αρδ να μην έχει ούτε 1 πληροφορία όπως έμαθαν τόσα χρόνια και δεν ξέρουν τι να πουν σε εκπομπές++++.
2)Η εβδομάδα είναι κρίσημή χρειαζόμαστε και προσθήκες όπως είπε και ο Προπονητής άλλωστε στα 2 φίλικά που είδε και βλέπουμε εμείς τι-πως-γιατί και λέμε-γράφουμε.
3)Τι έχει και τι όχι οι ΧάρτινήΑΕΧ-Αφραγκουζαικός-GAyΡο δεν νομίζω στα δικά μου μάτια +τον Μatos-Vierinha να μην βλέπουν τι προσθήκες θέλουμε που πρέπει να έρθουν 6-7 τουλάχιστον,
τον Μύθου-Κωνσταντέλια-Μπέρδο+Κωνσταντέλια δεν τους πουλάς είναι το ΑκαιτοΩ στην ομάδα,δεν ξανακάνεις τα ίδια λάθη με Τζόλη+Κουλιεράκη και εκεί να πονάς σε θέσεις τόσα χρόνια και να παίρνεις τα λεγόμενα παλτά.
4)Να περιμένουμε τι θα έρθει για τους στόχους που έχουμε μη στραβοπατάμε όπως πέρυσι να είμαστε κοντά για Πρωταθλητές και να την πατάμε στα playoff με τραυματισμούς και να χάνουμε το Κύπελλο με τον ΟΦΗ που τον κάναμε Ολυμπιακό και την είδαν να έχουν την Ευρώπη στην τσέπη τους,για Ευρώπη δεν μιλάω αντέξαμε όπως αντέξε κάθε ομάδα.
5)Να ξαναδούνε τους Τραυματισμούς στο stuff.
- Dimitris_L4
Με αυτα που λες φιλε, συν σεντερ φορ κ εξτρεμαρα εμεις ειμαστε το φαβορι...οχι απλα χαμηλο προφιλ...marsantos έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 15:44Εγώ να ρωτήσω κάνοντας τον χαζό δικηγόρο του διαβολου..Patron έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:06 ......
Τα μεγάλα κλαμπ έχουν και αυτές τις στιγμές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν φιλοδοξίες και στόχους.
...
Η χρονιά ξεκινά με χαμηλό προφίλ ...
Με υγιή Μεϊτέ..
Με βάση τα δικά τους ρεπορτάζ πως Γιαννούλης, Χατζηδιακος και Σαντακλαους είναι από κοντά έως πολύ κοντά στο να έρθουν..
Με Ζαφείρη από την αρχή της σεζόν και προσαρμοσμενο..
Με Χατσι και Μύθου ένα χρόνο μεγαλύτερους και πιο έτοιμους..
Ποια η διαφορά από πέρυσι ώστε να έχουμε χαμηλό προφίλ;
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- marsantos, margas
- Shivaspace
γιατί να διατηρούμε χαμηλό προφίλ..αντίθετα ψηλομένοι πρέπει να κατεβαίνουμε στους αγώνες
πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ
μάντε ιτάλια
τσαπού ευβοίας
αυτά βοηθάνε τις ομάδες!
πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ
μάντε ιτάλια
τσαπού ευβοίας
αυτά βοηθάνε τις ομάδες!
- These users thanked the author Shivaspace for the post (total 2):
- Azrael, giaxxo
-
Paokithassos
Εννοεις πατερ οτι δεν βλεπεις να προχωραει του σανταμαρια;;
Δυσκολα να βγει Μπακαγιοκο,ενεργος παικτης ειναι,δεν το εχει παρατησει.Βασικα οπως ειπε ο Σουριναμεζος,ειναι ενας Κανιας,τιμιος παικτης που θα σου προσφερει ισορροπια βοηθωντας ολο το οικοδομημα.
[/quote]
οποιοσδηποτε αν εβλεπε 3-4 ματς του Μπακαγιοκο,πριν τον παρουμε
θα ελεγε μακρια κι αγαπημενοι
αυτοι που θα παρουν την τελικη αποφαση,ας κανουν τον κοπο να δουν καποια ματς που επαιξε
αν και χωρις να εχω εικονα,προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι
ο ισοροπιστης θα πρεπει να βρει αλλο πουλεν
[/quote]
Δυσκολα να βγει Μπακαγιοκο,ενεργος παικτης ειναι,δεν το εχει παρατησει.Βασικα οπως ειπε ο Σουριναμεζος,ειναι ενας Κανιας,τιμιος παικτης που θα σου προσφερει ισορροπια βοηθωντας ολο το οικοδομημα.
[/quote]
οποιοσδηποτε αν εβλεπε 3-4 ματς του Μπακαγιοκο,πριν τον παρουμε
θα ελεγε μακρια κι αγαπημενοι
αυτοι που θα παρουν την τελικη αποφαση,ας κανουν τον κοπο να δουν καποια ματς που επαιξε
αν και χωρις να εχω εικονα,προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι
ο ισοροπιστης θα πρεπει να βρει αλλο πουλεν
[/quote]