Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από Equalizer »

xyz_o_peponas έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:41
paokspren έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:28 Μόλις ξεκινάει το άγχος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει να μην πάρει τον Γιαννούλη αρχίζουν και τα δεν μας κάνει, δεν τον θέλω κτλ.

Σε λίγο θα εμφανιστεί και κάποιος από τους "αναλυτές" να μας εξηγήσει πάλι ότι είναι μεγάλος/τρύπα/δεν μπορεί να παίξει με τον Μιχαηλίδη κτλ :lol: :lol:

Χορογραφημένη ανασφάλεια
"Ε και τι κανει ο Γιαννουλης, μονο τρεχει, σιγα μη δωσουμε 3εκ. για αυτον" :lol:

Έλα, παραδέξου το, ξυπνάς το πρωί και σκέφτεσαι τι νέα προκλητική αρλούμπα θα γράψεις ώστε να στην πέσει το μισό φόρουμ

Δεν είναι τρία εκατομμύρια το ταβάνι του ΠΑΟΚ πεπονά. Τρία χιλιάρικα πρότεινε μαξιμουμ η στρίγκλα. Μη μένεις πίσω.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 6):
Azrael, tolis14, icue, Unpsofable78, Budas73, Ally Samagoal
geobila

Δημοσίευση από geobila »

εκ των Μπαμπα - Γκομεζ - Ντουγκα - Τειλορ - Γιαννουλης, ο Μπαμπζ ο Λυκογιαννης ειναι ο πιο αμυντικογενης και ενιοτε δυνατος/σκληρος παιχτης.

Εγω θα τον ηθελα για τα αμυντικα του καθηκοντα, αλλα αν εκανε διδυμο με Κενι τοτε νομιζω κανεις τους δε θα εβγαζε σεντρες της προκοπης
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

astral έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 08:23 Ο κουλιανος λέει ότι τα 3.5+1 απορρίπτονται από την Άουγκσμπουργκ γιατί έχουν καλύτερη πρόταση από Ελλάδα , τα 5 του γαυρου
5 ειχαν και απο την Κοβεντρυ και ειπε ο Γιαννουλης όχι θέλω Ελλαδα. Ας πει τωρα θέλω ΠΑΟΚ.
These users thanked the author panpangr77 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Ποτέ τελειώνει το συμβόλαιο του Γιαννούλη?ειναι καλύτερα να περιμενουμε
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

obanebane έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:03 Εγω που δεν θέλω ούτε Γιαννούλη ούτε διακο,έχω πρόβλημα λέτε, να το κοιτάξω;
Όχι έτσι είναι.Μετριοτατοι ειναι και το ξέρουμε.Απλα δεν το έχουμε με σκάουτινγκ όπως επίσης έχουμε μεγάλο ποσοστό κακιστων επιλογών στις μεταγραφές οπότε πάμε στα σιγουρα.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

marsantos έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 13:27
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 09:28 ...

Καταλήγουμε σε 3-4-2-1 και το μισό φόρουμ να λέει πόσο αμυντικά παίζεις με 3 στόπερ, σαν τον Γκαμπερίνι και τον Τσάμπι Αλόνσο που πάρκαραν λεωφορεία. :mrgreen:
Γεια σου φιλαράκι Ριαν.
Πολύ συνοπτικά γιατί όντως το ξεσκιζουμε το τοπικ.
Σε όλα αυτά που λες δε μπορεί να διαφωνησει κάποιος. Όπως δε γίνεται να υπάρχει διαφωνία σε κάθετι που διατυπώνει τεκμηριωμένα στη θεωρία. Το πραγματικό ποδόσφαιρο όμως είναι διαφορετικό. Μιας και είσαι Αμπελοσκυλο και είναι ο πιο κοντινός προπονητής σε αυτό που περιγράφεις, δες αν μπορείς τους αγώνες ΠΑΟΚ-Λαρισα, Βόλος - ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ - Ατρόμητος τη δεύτερη χρονιά και πες μου ποιος ορίζει τη μορφή του αγώνα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει μια ομάδα ως κεντρικό σχέδιο να παίξει low block και να μην επικρατήσει το πλάνο της. Δες το φετινό Μπάγερν - Παρί. Αποφάσισε η Παρί να έχει 10 παίκτες μες στην περιοχή σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Όσο και να χτυπιόταν η Μπάγερν ούτε κάθετα, ούτε άμεσα, ούτε τέμπο να αλλάξει μπορούσε ούτε τίποτα.
Αντιστοίχως και με αντεστραμμενους ρόλους, η Παρί, μια ομάδα όνειρο την τελευταία διετία, πάει και παίζει με την Άρσεναλ. Ποιος επέβαλε το παιχνίδι του;
Στη θεωρία λοιπόν όλα φαίνονται ορθολογικά, η Ελλάδα όμως είναι κάτι άλλο και πολλοί που ήρθαν έφυγαν με χαμηλά τα αυτιά.
Για να μην κουραζόμαστε και κουραζουμε τους φίλους με μεγάλα κείμενα
Εμένα με νοιάζει ο προπονητής του ΠΑΟΚ να βρει μέθοδο να κερδίζει με συνέπεια στο ελληνικό πρωτάθλημα που έχει αποδειχθεί πως είναι δύσκολο ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Δε με ενδιαφέρει ούτε το άμεσο ούτε το έμμεσο, ούτε το σύγχρονο και το παλιό ούτε με τι σχηματισμό θα καταφέρει να κερδίζει. Ότι έχει στο μυαλό του ας το εφαρμόσει αρκεί να υπάρχει πλάνο αντιμετώπισης του επαναλαμβανόμενου μοτίβου που συναντάται στην Ελλάδα.
Και ένα σχόλιο με αρκετή δόση ον τοπικ και σίγουρα ένα σχόλιο που θα φέρει μπινελικια προς το προσωπο μου όπως γίνεται πάντα όταν παίρνω απόφαση να μοιραστώ μια αιρετικόή σκέψη.
Ο Λουτσεσκου αντιμετωπίζεται ως κάτι εντελώς αναχρονιστικό.
Βλέπω πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια της περιόδου Λουτσεσκου. Ο Ελουστοντο είναι ο ελεύθερος στόπερ που ακούγεται εδώ και 2 μήνες, ο Χατζηδάκις εδώ και 2 χρόνια, ο Γιαννούλης εδώ και ένα εξάμηνο.
Εγώ βλέπω έναν προπονητή που όλα αυτά τα χρόνια ήθελε μπαλάτες τις πίσω ζώνες. Όταν κάποτε σκαγαμε για το ότι μας έλειπε εξαρι αυτός μας είπε θέλω 2 οκταρια και εκα δεκαρι. Ήθελε μπακ που να είναι επιθετικογενη, με έντονη συμμετοχή στην ανάπτυξη και στην εκτέλεση.
Τώρα λοιπόν βλέπουμε πως ήθελε στόπερ που δεκαριζουν και φορ που στοπεριζουν..
Το τι θα αποδειχθεί σύγχρονο και τι παλιό ας αφήσουμε το χρόνο να το δείξει..
Προς το παρόν επειδή πιο πολύ μας ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ ας ευχηθούμε ο καινούριος να πάει ακόμα καλύτερα από τον προηγούμενο, να του δοθούν τα κατάλληλα υλικά για να εφαρμόσει ότι έχει στο μυαλό του και μαζί του να ζήσουμε μεγάλες χαρές.

Υγ. Και φυσικά το 3-4-2-1 μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιθετικογενες αν ακροβολισεις τα 2 στόπερ και αφήσεις ένα στον άξονα όπως το έκανε ο Μαρτινς στον οσφπ (αναφέρω παράδειγμα από την Ελλάδα για να μη σου πουν πως οι προπονητές που έγραψες είναι σε άλλα προηγμένα πρωταθλήματα κτλ.)
Καλημέρα φίλε!
Θα προσπαθήσω να το μαζέψω το σεντόνι λίγο.
Το low block στο στήνουν αλλά μια χαρά σπάει, κι όταν σπάσει σε παίζουν στα ίσα. Τα διεθνή παραδείγματα που μου φέρνεις είναι η εξαίρεση στον κανόνα, κυρίως γιατί αφορούν do or die ματς, όπου ομάδες εξίσου πανίσχυρες ή και καλύτερες παίζουν έτσι γιατί κυνηγάνε την πρόκριση σε νοκ άουτ. Αν μας παίξει low block ο Ολυμπιακός, όχι ο Λουτσέσκου ή ο Λίσι, ούτε ο Γκουαρντιόλα δεν το λύνει έτσι απλά με το ρόστερ μας. Κατά τ'άλλα, ακριβώς αυτό το υπομονετικό είναι που δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα, γιατί προλαβαίνουν να στο στήσουν 10 στις 10 φορές. Αν πάλι παίξεις πιο γρήγορα, αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις μια τρύπα σε ένα τρανζίσιον, θες 1 στις 10? Πάλι 10% περισσότερες από πριν. Εκτός κι αν μιλάμε για καταστάσεις όπου απλά δεν μπαίνουν να παίξουν μπάλα καν, οπότε δεν έχει νόημα να μιλάμε για τακτική. Οι περισσότερες ομάδες θα προσπαθήσουν να βγουν μπροστά έστω μια στο τόσο, κι εκεί είναι που θα σου δώσουν τον χώρο που πρέπει να εκμεταλλευτείς.

Να υποθέσουμε ότι δεν στον δίνουν? Εκεί θες δυο όπλα. Καλά στημένα, και μακρινά σουτ. Με το παράλληλο παιχνίδι μας, καταλήγαμε σε ένα ρεσιτάλ σέντρας που δεν οδηγούσε συνήθως κάπου, γιατί σε αντίθεση με τα στημένα όπου ο αριθμός επιτιθέμενων-αμυνόμενων είναι περίπου ο ίδιος, στις σέντρες έχεις 1 παίκτη για 2-3 αντιπάλους, και συχνά δε όχι τους ικανότερους στο ψηλό παιχνίδι παίκτες σου που μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του γηπέδου. Η εναλλακτική μας ήταν το σύστημα σταυρός - η μπάλα στον Ντέλια/Τάισον κι όλοι τον σταυρό τους. Ωστόσο επαναλαμβάνω ότι το 2026 δεν είναι 2020 και οι ομάδες στην Ελλάδα πλέον σε παίζουν και μπάλα αν σε βρουν αδύναμο. Οι Σουλοπαπαδόπουλοι έγιναν Νικοπαπαδόπουλοι. Και σε τελική ανάλυση, την μία φορά που ο Λουτσέσκου το πήρε στο σημερινό ποδόσφαιρο, το έκανε παίζοντας στα 4 τελευταία ματς γρήγορα, άμεσα, και κόντρα στις αρχές του. Εγώ να ξέρεις αυτό του πιστώνω ως το μέγιστο επίτευγμα της 5ετίας, ότι έστω την κρίσιμη στιγμή κατάλαβε ότι δεν του βγαίνει αυτό που θέλει, κι απελευθέρωσε την ομάδα να παίξει με έναν τρόπο που μέχρι τότε ξόρκιζε ως ρισκαδόρικο. Κι όποτε το ξαναείδαμε, ήμασταν ανώτεροι του αναμενόμενου.

Τώρα στα των μεταγραφών, μα τι περιμένεις? Το σκάουτινγκ τιμ δουλεύει εδώ και 5 χρόνια με συγκεκριμένες οδηγίες. Θεωρώ απίθανο να έχουν ανανεώσει τις λίστες τους από τις 15/6 ως σήμερα. Και δεδομένου ότι καιγόμαστε για παίκτες, θεωρώ απίθανο οι πρώτες κινήσεις να μην είναι παίκτες που ήδη δουλεύαμε από Απρίλιο-Μάϊο. Συν τοις άλλοις, κάποια πράγματα είναι δεδομένα για το επίπεδό μας. Μπορεί να μην είμαστε όλοι βέβαιοι πως ο Ελουστόντο κάνει για κεντρικός αμυντικό, αλλά κανείς δεν θα σου πει ότι δεν θέλει έναν αμυντικό που πρωτίστως ξέρει να βγάζει την μπάλα από πίσω και δευτερευόντως να Τσιριλίζει. Ή εναν Γιαννούλη που θα είναι ένα μπακ που άνετα παίζει μόνος την πτέρυγα. Την διαφορά θα την δεις κυρίως στην σύνθεση των υλικών φέτος, και στην στελέχωση της ομάδας λογικά το επόμενο καλοκαίρι.

Εδιτ γιατί ξέχασα κάτι σημαντικό: Δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε το 2020 με το 2026 και για έναν άλλο λόγο. Η ομάδα του Άμπελ ήταν ολοκαίνουρια, με παίκτες που δεν ήξερε ο ένας το μικρό του άλλου, με προπονητή που μόλις είχε αλλάξει την προσέγγιση της ομάδας, κι ως εκ τούτου ήθελε κάποιους μήνες να ρολάρει. Ο φετινός ΠΑΟΚ είχε 4 χρόνια τον ίδιο κορμό, ίδιο προπονητή, ίδια τακτική. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από αυτό. Όταν παίζαμε μπάλα στα 8χ8, βγάζαμε φάσεις που δεν βλέπεις από τοπ ομάδες. Όχι γιατί ήμασταν χαμένα ταλέντα, αλλά γιατί παίζαμε τα ίδια άτομα το ίδιο πράγμα 3 χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ριαν_Καπαγιαννιδης την Τετ 01 Ιούλ 2026, 10:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

αν είναι να έρθει ο παίκτης να κλείσει μέσα στην εβδομάδα ώστε να προλάβει έστω ένα μέρος από την προετοιμασία. Αυτή την στιγμή που οι υπόλοιποι γυμνάζονται εκείνος βρίσκεται σε διακοπές..εκτός πια αν δεν είναι και τόσο σημαντική διαδικασία η προετοιμασία και όλοι οι προπονητές αναφέρονται σ αυτήν ως κάποιου είδους κλισέ
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

paokspren έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:28 Μόλις ξεκινάει το άγχος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει να μην πάρει τον Γιαννούλη αρχίζουν και τα δεν μας κάνει, δεν τον θέλω κτλ.

Σε λίγο θα εμφανιστεί και κάποιος από τους "αναλυτές" να μας εξηγήσει πάλι ότι είναι μεγάλος/τρύπα/δεν μπορεί να παίξει με τον Μιχαηλίδη κτλ :lol: :lol:

Χορογραφημένη ανασφάλεια
"Ε και τι κανει ο Γιαννουλης, μονο τρεχει, σιγα μη δωσουμε 3εκ. για αυτον" :lol:
προσωπολάτρης
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, το 3,5+1 για Γιαννούλη είναι οκ ποσό. Δεν χρειάζεται να ανέβουμε πιο πάνω. Το λάθος έγινε στους μήνες αυτούς που όλοι γράφουν ότι το παζαρεύαμε με τον πλέον αστείο τρόπο. Θεωρώ ότι αν τα είχαμε δώσει τον Μάϊο αυτά, ο παίκτης θα είχε κλείσει. Τέλος πάντων, αν χαλάσει πάμε παρακάτω, ελπίζω όχι με τον επόμενο 31+.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 3):
WeWillRockYou, rockcity4, trianta76
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

οσο υπάρχει/υπήρχε σταθερά η πρόταση του γαύρου στα 5, τότε δεν έχουν λόγο να τον δώσουν με λιγότερα
Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:39
Parolos έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:07
obanebane έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:03 Εγω που δεν θέλω ούτε Γιαννούλη ούτε διακο,έχω πρόβλημα λέτε, να το κοιτάξω;
Θα συμφωνήσω.

Κλείνεις Λυκογιάννη για μπακ απ του Μπάμπα , και ρίχνεις τα ποσά σε χαφαρα και φορ.

Επίσης πιστεύω ότι στόχος του γαύρου δεν είναι ο Γιαννούλης αλλά ο Τσιμικας που θα τον ξαναδώσουν δανεικό ή και δωρεάν λόγω συμβολαίου η Λίβερπουλ.
Η Λιβερπουλ προς το παρον ειπε οτι υπολογιζει τν Τσιμικα κανονικα...εγω εμαθα οτι κ ο βαζελος θα μπει δυνατα για Τσιμικα..Γενικα ο φουζος θα παει σε παιχτες που θελει κ ο γαυρος..Βλεπε Καμαρα, βλεπε Ντε φραι, βλεπε Αντινο κλπ κλπ κλπ..
οι ρεπόρτερ τους έλεγαν ότι ο Τσιμικας δε θέλει αν γυρίσει Ελλάδα. Βεβαία, ποιος ξέρει, αλλάζουν αυτά ανάλογα με την περίσταση
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Χορογραφημένη ανασφάλεια
Για το εάν μας κάνει ή όχι ο κάθε Γιαννούλης δεν έχει να κάνει με άγχη, φοβίες ή συναισθηματισμούς που ενδεχομένως έχετε.
Πολύ απλά, έχει να κάνει με το χρήμα κ το τι παίρνω εντός γηπέδου.
Πόσα καλά χρόνια θα μου δώσει ο Γιαννούλης σαν αριστερό μπακ? Να πούμε 2,5?
Θα δώσω 4,5 + 3χ1,2 = 8,1 εκ. για 2,5 χρόνια με μεταπωλητική αξία 0.
Μπορώ με αυτά τα χρήματα να βρω κάτι καλύτερο?
Μπορώ ίσως να βρω αντίστοιχης ή καλύτερης ποιότητας παίκτη?
Μπορώ ίσως να βρω τέτοιο παίκτη που θα μου φέρει και κέρδος σαν ΠΑΕ?
Με τι ρίσκο?
Αξίζει να επενδυθεί τέτοιο μέρος του μπάτζετ για αριστερό μπακ ή θα ήταν προτιμότερο να επενδυθεί σε άλλη θέση που θα φέρει μεγαλύτερο αγωνιστικό όφελος?
Ποια είναι η γνώμη του προπονητή?

Δεν υπάρχει το "αυτόν θέλω φέρτον δε με νοιάζει". Τα πράγματα είναι αρκετά πιο περίπλοκα.
Από τη στιγμή που αποδεδειγμένα και με την επιλογή προπονητή, όλα τα παραπάνω τα έχουν αναλάβει Μάτος-Βιεϊρίνια, δεν ανησυχώ...
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

FreeWatcher έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 10:10

Χορογραφημένη ανασφάλεια
Για το εάν μας κάνει ή όχι ο κάθε Γιαννούλης δεν έχει να κάνει με άγχη, φοβίες ή συναισθηματισμούς που ενδεχομένως έχετε.
Μπορώ να βρω ίσως αντίστοιχης ή καλύτερης ποιότητας παίκτη?
Με τι ρίσκο?
Αξίζει να επενδυθεί τέτοιο μέρος του μπάτζετ για αριστερό μπακ ή θα ήταν προτιμότερο να επενδυθεί σε άλλη θέση που θα φέρει μεγαλύτερο αγωνιστικό όφελος?

Δεν υπάρχει το "αυτόν θέλω φέρτον δε με νοιάζει". Τα πράγματα είναι αρκετά πιο περίπλοκα.
Από τη στιγμή που αποδεδειγμένα και με την επιλογή προπονητή, όλα τα παραπάνω τα έχουν αναλάβει Μάτος-Βιεϊρίνια, δεν ανησυχώ...
Αντίστοιχα όμως μπορείς να πεις αν η επιρροή του Γιαννούλη είναι τόσο μεγάλη και κάνουμε καλή πορεία Ευρώπη λόγω αυτού αλλά και λόγω των ανάσων που θα δίνει στον Μπάμπα, και αν τυχόν μπούμε ΤσΛ, τότε τα 8.1εκ για 2.5 χρόνια μπορείς να πεις ότι άξιζαν.

Είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρεις, γιατί αντίστοιχα μπορεί να πάρεις ένα ταλέντο με 1-2εκ και να κάνει τα αντίστοιχα με τον Γιαννούλη ή να μην πιάσει καθόλου.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Μια καλη μερα να μην ξημερωσει δηλαδη... ελεος..
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

xpek20 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 10:13
FreeWatcher έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 10:10

Μπορώ να βρω ίσως αντίστοιχης ή καλύτερης ποιότητας παίκτη?
Με τι ρίσκο?

Αντίστοιχα όμως μπορείς να πεις αν η επιρροή του Γιαννούλη είναι τόσο μεγάλη και κάνουμε καλή πορεία Ευρώπη λόγω αυτού αλλά και λόγω των ανάσων που θα δίνει στον Μπάμπα, και αν τυχόν μπούμε ΤσΛ, τότε τα 8.1εκ για 2.5 χρόνια μπορείς να πεις ότι άξιζαν.

Είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρεις, γιατί αντίστοιχα μπορεί να πάρεις ένα ταλέντο με 1-2εκ και να κάνει τα αντίστοιχα με τον Γιαννούλη ή να μην πιάσει καθόλου.
Κανείς δεν είπε ότι είναι ανάγκη να πάμε σε ταλέντο.
Μπορούμε να πάμε κ σε 27ρη. Ή κ σε έμπειρο. Απ' όλα έχει ο μπαχτσές κ μιλάμε για πολλά λεφτά.
Ανάσες ελπίζω φέτος να δίνει ο Μπάμπα στον βασικό αρ μπακ κ όχι το αντίστροφο!
Στο τσουλου μπορεί να σε βάλει ή να μη σε βάλει όποιος κ αν έρθει.
Συμφωνώ μαζί σου στην επιρροή που μπορεί να έχει ο Γιαννούλης στην ομάδα κ είναι ένας από τους λόγους που τον θέλω! Απλώς αυτό δεν ισχύει ανεξαρτήτου κόστους, όπως κ όλα τα πράγματα στη ζωή.
These users thanked the author FreeWatcher for the post:
xpek20
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

geobila έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:46 εκ των Μπαμπα - Γκομεζ - Ντουγκα - Τειλορ - Γιαννουλης, ο Μπαμπζ ο Λυκογιαννης ειναι ο πιο αμυντικογενης και ενιοτε δυνατος/σκληρος παιχτης.

Εγω θα τον ηθελα για τα αμυντικα του καθηκοντα, αλλα αν εκανε διδυμο με Κενι τοτε νομιζω κανεις τους δε θα εβγαζε σεντρες της προκοπης
Ο Λυκογιάννης μια χαρά σέντρα έχει...τα μειονεκτήματα του είναι η ταχύτητα για Μπακ και η ντρίμπλα που δεν έχει...

Εγώ πάλι θα τον έκανα στόπερ...μια χαρά ηλικία, ύψος έχει, τεχνική για στόπερ έχει, έχει ξανά παίξει τη θέση....
These users thanked the author Panostas1995 for the post:
geobila
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”