Γιαυτό κιόλας πολλές ομάδες της premier προσφέρουν 5+ χρόνια συμβόλαια σε παίκτες. Θυμάμαι η Τσέλσι είχε κάποιες χρονιές που εδινε σχεδόν σε όλους 8ετη συμβόλαια.Montrealiotis έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 03:21
Δεν πα να έριχνε και 300 εκατομμύρια, το κόστος θα επιμεριζόταν αντίστοιχα στην διάρκεια του συμβολαίου.
Στα γρήγορα και μπακαλιστικα. Αν ένας παίκτης κόστισε 1Μ για τρία χρόνια συμβόλαιο, και η αγορά του έγινε στις 30/6, το μόνο που θα κατάφερνε ήταν να ρίξει ~ 912 ευρώ στην χρήση που έληγε στις 30/6.
Απορώ ποιος ξεκίνησε να λέει αυτές τις πίπες…
Και δεν αναφέρομαι σε σένα φίλε Δημήτρη
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Το ακούω, αλλά στο τέλος θα πρέπει να βάλουμε σορτσάκι σαν το Σκιαδαρέση και να μπούμε να παίξουμε εμείς οι δύο στις 23 Ιουλίου.obanebane έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:03 Εγω που δεν θέλω ούτε Γιαννούλη ούτε διακο,έχω πρόβλημα λέτε, να το κοιτάξω;
Με Αμπράμοβιτς γινόταν αυτό πολύ έντονα.xpek20 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:04Γιαυτό κιόλας πολλές ομάδες της premier προσφέρουν 5+ χρόνια συμβόλαια σε παίκτες. Θυμάμαι η Τσέλσι είχε κάποιες χρονιές που εδινε σχεδόν σε όλους 8ετη συμβόλαια.Montrealiotis έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 03:21
Δεν πα να έριχνε και 300 εκατομμύρια, το κόστος θα επιμεριζόταν αντίστοιχα στην διάρκεια του συμβολαίου.
Στα γρήγορα και μπακαλιστικα. Αν ένας παίκτης κόστισε 1Μ για τρία χρόνια συμβόλαιο, και η αγορά του έγινε στις 30/6, το μόνο που θα κατάφερνε ήταν να ρίξει ~ 912 ευρώ στην χρήση που έληγε στις 30/6.
Είχα διαβάσει όμως ότι ο κανονισμός έχει αλλάξει και σου επιτρέπει συμβόλαιο μέχρι 4 χρόνια, από εκεί και πέρα χρειάζονται έξτρα διαδικασίες.
Θα συμφωνήσω.obanebane έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:03 Εγω που δεν θέλω ούτε Γιαννούλη ούτε διακο,έχω πρόβλημα λέτε, να το κοιτάξω;
Κλείνεις Λυκογιάννη για μπακ απ του Μπάμπα , και ρίχνεις τα ποσά σε χαφαρα και φορ.
Επίσης πιστεύω ότι στόχος του γαύρου δεν είναι ο Γιαννούλης αλλά ο Τσιμικας που θα τον ξαναδώσουν δανεικό ή και δωρεάν λόγω συμβολαίου η Λίβερπουλ.
Μας έκανε μεγάλο κακό η προσφορά του γαύρου για Γιαννουλη...Ακριβα μας βγήκε η ψήφος στον Αλαφούζο... Αν την αλλάξουμε λέτε να αποσυρθούν
...
Πληροφοριακά και αν παίζει κάποιο ρόλο, όταν ακούστηκε πέρυσι για Τσιμίκα, υπήρχαν φωνές παντού ότι δεν τον θέλουν πίσω και έπεσαν μπινελίκια.Parolos έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:07Θα συμφωνήσω.obanebane έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:03 Εγω που δεν θέλω ούτε Γιαννούλη ούτε διακο,έχω πρόβλημα λέτε, να το κοιτάξω;
Κλείνεις Λυκογιάννη για μπακ απ του Μπάμπα , και ρίχνεις τα ποσά σε χαφαρα και φορ.
Επίσης πιστεύω ότι στόχος του γαύρου δεν είναι ο Γιαννούλης αλλά ο Τσιμικας που θα τον ξαναδώσουν δανεικό ή και δωρεάν λόγω συμβολαίου η Λίβερπουλ.
Του κρατάνε ότι διάλεξε το Άνφιλντ αντί για καραιταβλι και το you will never walk alone στην συνέντευξη που είχε δώσει στο gazzeta
μικρη διορθωση συντροφε!Maklaz έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:06Με Αμπράμοβιτς γινόταν αυτό πολύ έντονα.xpek20 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:04Γιαυτό κιόλας πολλές ομάδες της premier προσφέρουν 5+ χρόνια συμβόλαια σε παίκτες. Θυμάμαι η Τσέλσι είχε κάποιες χρονιές που εδινε σχεδόν σε όλους 8ετη συμβόλαια.Montrealiotis έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 03:21
Είχα διαβάσει όμως ότι ο κανονισμός έχει αλλάξει και σου επιτρέπει συμβόλαιο μέχρι 4 χρόνια, από εκεί και πέρα χρειάζονται έξτρα διαδικασίες.
οι αμερικανοι ιδιοκτητες της Τσελσι το ξεκινησαν, οχι επι Αμπραμοβιτς!
The American Era (2022–Present)
The Pioneer: This strategy began after the takeover in May 2022.
The Reason: The new ownership group explicitly used these ultra-long contracts to spread out massive transfer fees over many years to comply with Financial Fair Play rules.
Αγωνιστικες καλημερες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geobila την Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author geobila for the post (total 4):
- Maklaz, xpek20, Polichni1926, icue
-
Dimitrisou
Αρχισε να κουράζει λίγο αυτή η υπόθεση.
Αν ισχύουν αυτά που είπε ο κουλιανός τότε καλό είναι η ΠΑΕ να τους πει κύριοι αυτή είναι η προσφορά μας και τέλος.
Οκ έκαναν έναν μικρό πλειστηριασμό αλλά φτάνει αυτοί μπορεί να έχουν σκοπό να το τραβήξουν έτσι όλο το καλοκαίρι.
Το 3.5 +1 είναι πάρα πολύ καλά λεφτά.
Αν ισχύουν αυτά που είπε ο κουλιανός τότε καλό είναι η ΠΑΕ να τους πει κύριοι αυτή είναι η προσφορά μας και τέλος.
Οκ έκαναν έναν μικρό πλειστηριασμό αλλά φτάνει αυτοί μπορεί να έχουν σκοπό να το τραβήξουν έτσι όλο το καλοκαίρι.
Το 3.5 +1 είναι πάρα πολύ καλά λεφτά.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Unpsofable78
Μόλις ξεκινάει το άγχος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει να μην πάρει τον Γιαννούλη αρχίζουν και τα δεν μας κάνει, δεν τον θέλω κτλ.
Σε λίγο θα εμφανιστεί και κάποιος από τους "αναλυτές" να μας εξηγήσει πάλι ότι είναι μεγάλος/τρύπα/δεν μπορεί να παίξει με τον Μιχαηλίδη κτλ
Χορογραφημένη ανασφάλεια
Σε λίγο θα εμφανιστεί και κάποιος από τους "αναλυτές" να μας εξηγήσει πάλι ότι είναι μεγάλος/τρύπα/δεν μπορεί να παίξει με τον Μιχαηλίδη κτλ
Χορογραφημένη ανασφάλεια
- These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
- xyz_o_peponas, Gregk19262000
- Dimitris_L4
Η Λιβερπουλ προς το παρον ειπε οτι υπολογιζει τν Τσιμικα κανονικα...εγω εμαθα οτι κ ο βαζελος θα μπει δυνατα για Τσιμικα..Γενικα ο φουζος θα παει σε παιχτες που θελει κ ο γαυρος..Βλεπε Καμαρα, βλεπε Ντε φραι, βλεπε Αντινο κλπ κλπ κλπ..Parolos έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:07Θα συμφωνήσω.obanebane έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:03 Εγω που δεν θέλω ούτε Γιαννούλη ούτε διακο,έχω πρόβλημα λέτε, να το κοιτάξω;
-
xyz_o_peponas
"Ε και τι κανει ο Γιαννουλης, μονο τρεχει, σιγα μη δωσουμε 3εκ. για αυτον"paokspren έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:28 Μόλις ξεκινάει το άγχος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει να μην πάρει τον Γιαννούλη αρχίζουν και τα δεν μας κάνει, δεν τον θέλω κτλ.
Σε λίγο θα εμφανιστεί και κάποιος από τους "αναλυτές" να μας εξηγήσει πάλι ότι είναι μεγάλος/τρύπα/δεν μπορεί να παίξει με τον Μιχαηλίδη κτλ![]()
![]()
Χορογραφημένη ανασφάλεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xyz_o_peponas την Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Shivaspace
FC Augsburg have finalised their pre-season plans in preparation for the 2026/27 season. The players will first undergo performance tests and medical checks, before taking to the pitch in their first pre-season training session on Monday, 13th July at 14:30 CEST at the WWK ARENA.
They will then contest their first pre-season friendly on Saturday, 18th July at 14:00 CEST at the Rosenaustadion against a selection of players from Schwaben Augsburg.
They will then contest their first pre-season friendly on Saturday, 18th July at 14:00 CEST at the Rosenaustadion against a selection of players from Schwaben Augsburg.
Φίλε το φόρουμ έχει τρία τόπικ σχετικά:Makaras έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 00:03 Να ρωτήσω κάτι. Εάν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Διάβασα στο gazzeta ότι τελικά η υπόθεση Κλεομένη ήταν η αρχή για να βρεθεί εγκληματική οργάνωση των οπαδών του Άρη με επιθέσεις βιντςοσκοπησεις, βρέθηκαν όπλα ναρκωτικά και άλλα. Που είναι το θέμα στο φόρουμ? Εάν γινόταν αυτό με οπαδούς του ΠΑΟΚ θα μας εξόρισαν όλους.
- viewtopic.php?t=479&start=2730
- viewtopic.php?t=8231&start=5190
- viewtopic.php?t=10414
Από εκεί και πέρα στον τόπο που ζούμε η κατάσταση έχει αποδειχθεί πολλάκις οτι είναι πολύ πιο διαπλεκόμενη απ οτι φαντάζεται κι ο πιο νοσηρός νους
Δυστυχώς είμαστε κι εμείς αναγκασμένοι να προστατεύουμε το σαιτ και το φορουμ μην αφήνοντας να δημοσιεύονται πραγματα που μας βάζουν σε κίνδυνο.
Έχει αποδειχθεί πολλάκις οτι υπάρχουν συμφέροντα άθλια και άρρωστα, και στο στόχαστρό τους βρέθηκε τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ.
Συζητάμε στο βαθμό που μπορούμε, με την ελπίδα να βγει κάτι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Το σίγουρο είναι πως το παρόν τόπικ είναι άσχετο με το θέμα που θίγεις