Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
xpek20

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από xpek20 »

Montrealiotis έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 03:21
Δεν πα να έριχνε και 300 εκατομμύρια, το κόστος θα επιμεριζόταν αντίστοιχα στην διάρκεια του συμβολαίου.
Στα γρήγορα και μπακαλιστικα. Αν ένας παίκτης κόστισε 1Μ για τρία χρόνια συμβόλαιο, και η αγορά του έγινε στις 30/6, το μόνο που θα κατάφερνε ήταν να ρίξει ~ 912 ευρώ στην χρήση που έληγε στις 30/6.
Απορώ ποιος ξεκίνησε να λέει αυτές τις πίπες…
Και δεν αναφέρομαι σε σένα φίλε Δημήτρη
Γιαυτό κιόλας πολλές ομάδες της premier προσφέρουν 5+ χρόνια συμβόλαια σε παίκτες. Θυμάμαι η Τσέλσι είχε κάποιες χρονιές που εδινε σχεδόν σε όλους 8ετη συμβόλαια.
These users thanked the author xpek20 for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

obanebane έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:03 Εγω που δεν θέλω ούτε Γιαννούλη ούτε διακο,έχω πρόβλημα λέτε, να το κοιτάξω;
Το ακούω, αλλά στο τέλος θα πρέπει να βάλουμε σορτσάκι σαν το Σκιαδαρέση και να μπούμε να παίξουμε εμείς οι δύο στις 23 Ιουλίου.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

xpek20 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:04
Δεν πα να έριχνε και 300 εκατομμύρια, το κόστος θα επιμεριζόταν αντίστοιχα στην διάρκεια του συμβολαίου.
Στα γρήγορα και μπακαλιστικα. Αν ένας παίκτης κόστισε 1Μ για τρία χρόνια συμβόλαιο, και η αγορά του έγινε στις 30/6, το μόνο που θα κατάφερνε ήταν να ρίξει ~ 912 ευρώ στην χρήση που έληγε στις 30/6.
Γιαυτό κιόλας πολλές ομάδες της premier προσφέρουν 5+ χρόνια συμβόλαια σε παίκτες. Θυμάμαι η Τσέλσι είχε κάποιες χρονιές που εδινε σχεδόν σε όλους 8ετη συμβόλαια.
Με Αμπράμοβιτς γινόταν αυτό πολύ έντονα.
Είχα διαβάσει όμως ότι ο κανονισμός έχει αλλάξει και σου επιτρέπει συμβόλαιο μέχρι 4 χρόνια, από εκεί και πέρα χρειάζονται έξτρα διαδικασίες.
These users thanked the author Maklaz for the post:
xpek20
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

obanebane έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:03 Εγω που δεν θέλω ούτε Γιαννούλη ούτε διακο,έχω πρόβλημα λέτε, να το κοιτάξω;
Θα συμφωνήσω.

Κλείνεις Λυκογιάννη για μπακ απ του Μπάμπα , και ρίχνεις τα ποσά σε χαφαρα και φορ.

Επίσης πιστεύω ότι στόχος του γαύρου δεν είναι ο Γιαννούλης αλλά ο Τσιμικας που θα τον ξαναδώσουν δανεικό ή και δωρεάν λόγω συμβολαίου η Λίβερπουλ.
These users thanked the author Parolos for the post:
geobila
Mula_4

Δημοσίευση από Mula_4 »

Μας έκανε μεγάλο κακό η προσφορά του γαύρου για Γιαννουλη...Ακριβα μας βγήκε η ψήφος στον Αλαφούζο... Αν την αλλάξουμε λέτε να αποσυρθούν😂...
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Parolos έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:07
Θα συμφωνήσω.

Κλείνεις Λυκογιάννη για μπακ απ του Μπάμπα , και ρίχνεις τα ποσά σε χαφαρα και φορ.

Επίσης πιστεύω ότι στόχος του γαύρου δεν είναι ο Γιαννούλης αλλά ο Τσιμικας που θα τον ξαναδώσουν δανεικό ή και δωρεάν λόγω συμβολαίου η Λίβερπουλ.
Πληροφοριακά και αν παίζει κάποιο ρόλο, όταν ακούστηκε πέρυσι για Τσιμίκα, υπήρχαν φωνές παντού ότι δεν τον θέλουν πίσω και έπεσαν μπινελίκια.

Του κρατάνε ότι διάλεξε το Άνφιλντ αντί για καραιταβλι και το you will never walk alone στην συνέντευξη που είχε δώσει στο gazzeta :lol:
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Maklaz έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:06
xpek20 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:04
Με Αμπράμοβιτς γινόταν αυτό πολύ έντονα.
Είχα διαβάσει όμως ότι ο κανονισμός έχει αλλάξει και σου επιτρέπει συμβόλαιο μέχρι 4 χρόνια, από εκεί και πέρα χρειάζονται έξτρα διαδικασίες.
μικρη διορθωση συντροφε!

οι αμερικανοι ιδιοκτητες της Τσελσι το ξεκινησαν, οχι επι Αμπραμοβιτς!

The American Era (2022–Present)
The Pioneer: This strategy began after the takeover in May 2022.
The Reason: The new ownership group explicitly used these ultra-long contracts to spread out massive transfer fees over many years to comply with Financial Fair Play rules.

Αγωνιστικες καλημερες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geobila την Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author geobila for the post (total 4):
Maklaz, xpek20, Polichni1926, icue
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Ευχαριστώ που με διορθώνεις! :pano:
These users thanked the author Maklaz for the post:
geobila
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Αρχισε να κουράζει λίγο αυτή η υπόθεση.
Αν ισχύουν αυτά που είπε ο κουλιανός τότε καλό είναι η ΠΑΕ να τους πει κύριοι αυτή είναι η προσφορά μας και τέλος.
Οκ έκαναν έναν μικρό πλειστηριασμό αλλά φτάνει αυτοί μπορεί να έχουν σκοπό να το τραβήξουν έτσι όλο το καλοκαίρι.
Το 3.5 +1 είναι πάρα πολύ καλά λεφτά.
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Unpsofable78
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Μόλις ξεκινάει το άγχος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει να μην πάρει τον Γιαννούλη αρχίζουν και τα δεν μας κάνει, δεν τον θέλω κτλ.

Σε λίγο θα εμφανιστεί και κάποιος από τους "αναλυτές" να μας εξηγήσει πάλι ότι είναι μεγάλος/τρύπα/δεν μπορεί να παίξει με τον Μιχαηλίδη κτλ :lol: :lol:

Χορογραφημένη ανασφάλεια
These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
xyz_o_peponas, Gregk19262000
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

22 μέρες για τον πρώτο προκριματικό.
Συνεχίζουμε δυνατά!
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Parolos έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:07
Θα συμφωνήσω.

Η Λιβερπουλ προς το παρον ειπε οτι υπολογιζει τν Τσιμικα κανονικα...εγω εμαθα οτι κ ο βαζελος θα μπει δυνατα για Τσιμικα..Γενικα ο φουζος θα παει σε παιχτες που θελει κ ο γαυρος..Βλεπε Καμαρα, βλεπε Ντε φραι, βλεπε Αντινο κλπ κλπ κλπ..
xyz_o_peponas

Δημοσίευση από xyz_o_peponas »

paokspren έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:28 Μόλις ξεκινάει το άγχος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει να μην πάρει τον Γιαννούλη αρχίζουν και τα δεν μας κάνει, δεν τον θέλω κτλ.

Σε λίγο θα εμφανιστεί και κάποιος από τους "αναλυτές" να μας εξηγήσει πάλι ότι είναι μεγάλος/τρύπα/δεν μπορεί να παίξει με τον Μιχαηλίδη κτλ :lol: :lol:

Χορογραφημένη ανασφάλεια
"Ε και τι κανει ο Γιαννουλης, μονο τρεχει, σιγα μη δωσουμε 3εκ. για αυτον" :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xyz_o_peponas την Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

FC Augsburg have finalised their pre-season plans in preparation for the 2026/27 season. The players will first undergo performance tests and medical checks, before taking to the pitch in their first pre-season training session on Monday, 13th July at 14:30 CEST at the WWK ARENA.

They will then contest their first pre-season friendly on Saturday, 18th July at 14:00 CEST at the Rosenaustadion against a selection of players from Schwaben Augsburg.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Makaras έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 00:03 Να ρωτήσω κάτι. Εάν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Διάβασα στο gazzeta ότι τελικά η υπόθεση Κλεομένη ήταν η αρχή για να βρεθεί εγκληματική οργάνωση των οπαδών του Άρη με επιθέσεις βιντςοσκοπησεις, βρέθηκαν όπλα ναρκωτικά και άλλα. Που είναι το θέμα στο φόρουμ? Εάν γινόταν αυτό με οπαδούς του ΠΑΟΚ θα μας εξόρισαν όλους.
Φίλε το φόρουμ έχει τρία τόπικ σχετικά:
- viewtopic.php?t=479&start=2730
- viewtopic.php?t=8231&start=5190
- viewtopic.php?t=10414

Από εκεί και πέρα στον τόπο που ζούμε η κατάσταση έχει αποδειχθεί πολλάκις οτι είναι πολύ πιο διαπλεκόμενη απ οτι φαντάζεται κι ο πιο νοσηρός νους

Δυστυχώς είμαστε κι εμείς αναγκασμένοι να προστατεύουμε το σαιτ και το φορουμ μην αφήνοντας να δημοσιεύονται πραγματα που μας βάζουν σε κίνδυνο.

Έχει αποδειχθεί πολλάκις οτι υπάρχουν συμφέροντα άθλια και άρρωστα, και στο στόχαστρό τους βρέθηκε τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ.

Συζητάμε στο βαθμό που μπορούμε, με την ελπίδα να βγει κάτι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Το σίγουρο είναι πως το παρόν τόπικ είναι άσχετο με το θέμα που θίγεις
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”