geobila έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:11συντροφε εντελως φιλικα ο γαυρος δεν ειανι ακομα το μονοδικο μου προβλημα. Η κουλα ειναι γιατι ειμαστε ακριβως στο ιδιο επιπεδο. Οταν ξεφυγουμε αγωνιστικα εντελως μακρυα τους, τοτε να κοιταξουμε τον γαυρο. Δεν εχουμε ασφαλες πλεονεκτημα απο την αεκ οποτε και τη θεωρω αμεσο αντιπαλο. και ειδικα φετος φαινεται να ειναι πιο σταθερη απ οτι ηταν με τον αργεντινο κλαψαrenegade έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:04 @marsantos δεν θέλω να απαντήσω στο γενικό πλαίσιο του μηνύματος σου,αλλά ακόμα και στα παραδείγματα που έδωσες για τις άλλες ομάδες ,το παράδειγμα της Κούλας είναι τελείως άστοχο.
Επίσης ο αντίπαλος μου είναι ο γάβρος και προτιμάω να κοιτάω περισσότερο τι κάνει αυτός ο οποίος είναι πολύ μπροστά από εμένα στα περίπτερα ποδοσφαιρικα ζητήματα
Οχι φιλε δικιο εχει γιατι, Τι θελω; Πρωταθλημα. Ποιος ειναι πρωταθλητης αυτη την στιγμη; Ο Γαυρος. Αρα με τα δεδομενα για να παρω πρωταθλημα πρεπει να ειμαι καλυτερος απο; Τον περσινο γαυρο. Οταν ο στοχος ειναι πρωταθλημα ο αμεσος ανταγωνιστης ειναι παντα ο προηγουμενος πρωταθλητης και οι υπολοιποι που φυσικα δεν αγνοεις, ειναι ενα σκαλι κατω ομως του πρωταθλητη. Οπως πχ την χρονια του πρωταθληματος επρεπε να γινουμε καλυτεροι απο την περσινη ομαδα του jack daniels.