Razvan Lucescu V

embuji

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από embuji »

geobila έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:11
renegade έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:04 @marsantos δεν θέλω να απαντήσω στο γενικό πλαίσιο του μηνύματος σου,αλλά ακόμα και στα παραδείγματα που έδωσες για τις άλλες ομάδες ,το παράδειγμα της Κούλας είναι τελείως άστοχο.
Επίσης ο αντίπαλος μου είναι ο γάβρος και προτιμάω να κοιτάω περισσότερο τι κάνει αυτός ο οποίος είναι πολύ μπροστά από εμένα στα περίπτερα ποδοσφαιρικα ζητήματα
συντροφε εντελως φιλικα ο γαυρος δεν ειανι ακομα το μονοδικο μου προβλημα. Η κουλα ειναι γιατι ειμαστε ακριβως στο ιδιο επιπεδο. Οταν ξεφυγουμε αγωνιστικα εντελως μακρυα τους, τοτε να κοιταξουμε τον γαυρο. Δεν εχουμε ασφαλες πλεονεκτημα απο την αεκ οποτε και τη θεωρω αμεσο αντιπαλο. και ειδικα φετος φαινεται να ειναι πιο σταθερη απ οτι ηταν με τον αργεντινο κλαψα

Οχι φιλε δικιο εχει γιατι, Τι θελω; Πρωταθλημα. Ποιος ειναι πρωταθλητης αυτη την στιγμη; Ο Γαυρος. Αρα με τα δεδομενα για να παρω πρωταθλημα πρεπει να ειμαι καλυτερος απο; Τον περσινο γαυρο. Οταν ο στοχος ειναι πρωταθλημα ο αμεσος ανταγωνιστης ειναι παντα ο προηγουμενος πρωταθλητης και οι υπολοιποι που φυσικα δεν αγνοεις, ειναι ενα σκαλι κατω ομως του πρωταθλητη. Οπως πχ την χρονια του πρωταθληματος επρεπε να γινουμε καλυτεροι απο την περσινη ομαδα του jack daniels.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

marsantos έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:47
Blackgr4 έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 11:10 Με πονάει που γράφω πως θέλω να φύγει, αλλά νομίζω δεν υπάρχει άλλη λύση για να αντιμετωπιστεί το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ πρόβλημα.
Κανένα πραγματικό πρόβλημα δε θα αντιμετωπιστεί. Μόνο γιγάντωση θα έρθει. Και τα προβλήματα θα αμβλυνθούν μόλις έρθει ένας άλλος προπονητής ικανός στο αγωνιστικό.
Ποτέ και σε καμία ομάδα δε λύνονται προβλήματα διοικητικής και οργανωτικής φύσεως αν φύγει ένας ικανός προπονητής.
Πάντα και σε πολλές ομάδες όλα αυτά τα προβλήματα υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστούν δια της πλαγίας οδού με τη παρουσία ενός ικανού προπονητή.
Καταλαβαίνω τι λες, καταλαβαίνω τι θες.
Δε χρειάζεται όμως η ομάδα να πέσει σε δίνη απλά για να δούμε όλοι πιθανά προβλήματα που υπάρχουν. Γιατί το μόνο που θα γίνει είναι η οπτική επαφή με τα προβλήματα και όχι η λύση. Ακόμα όμως κι αν λυνόντουσαν ως δια μαγείας όλα τα διοικητικά και οργανωτικά προβλήματα, θα έμενε άλυτο το ένα και σημαντικότερο ζήτημα σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Η εύρεση προπονητή και ικανού και που να κουμπώνει με το κλαμπ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολο καράβι. Μπορεί η ομάδα να κινείται πολλά χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας μέχρι να της κάτσει ο κατάλληλος. Κι όταν λέω πολλά χρόνια δε μιλάω μόνο για 4 και 5. Ανέφερα πριν τα παραδείγματα με αεκ και παο που ταλαιπωρούνται δεκαετίες. Και ο ΠΑΟΚ δεν είναι πάο και άεκ. Τίποτα δεν του χαρίζεται. Ο κάθε προπονητής του ΠΑΟΚ έχει πολλά μέτρα να διανύσει μέχρι να αναδυθεί στην επιφάνεια και να πάρει ανάσα. Έχει άλλη αφετηρία από έναν προπονητή του ποκ.
Συμπερασματικά ο Ρασβάν ας μείνει όσο θέλει και μπορεί ή μέχρι όσο τον θέλει η διοίκηση. Νωρίτερα δε χρειάζεται να φύγει για κανέναν άλλο λόγο. Αν και νομίζω πως πλησιάζει αυτή η στιγμή καθώς η δήλωση 'αυτή τη χρονιά θέλω να την απολαύσω' επιδέχεται διαφόρων ερμηνειών. Ας μην προκαταβάλλουμε όμως πράγματα γιατί όπως οι νίκες φέρνουν νίκες έτσι και οι σεζόν φέρνουν σεζόν.
Η γιγάντωση των προβλημάτων μας θα έρχονταν και από τη μέρα που ο ΑΣ εμφάνισε με πούστικο τρόπο τον Μυστακίδη και εντελώς τυχαία από εκείνη τη μέρα και μετά είδαμε ξανά στην πόλη μας τον ιδιοκτήτη, είδαμε να ψιλό κουνιέται το θέμα του γηπέδου που εδώ και τρία χρόνια το είχαν φάει οι αράχνες, είδαμε να κλείνουμε για τον Ιανουάριο την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας μας, είδαμε να μην πουλιέται ο Ντέλιας, είδαμε διάφορα.
Θεωρητικό είναι όλο αυτό. Μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι.

Μπορεί η φυγή του Λουτσέσκου να σπάσει τη φούσκα προστασίας της διοίκησης και με την πίεση που θα της ασκήσει ο κόσμος μόλις αντιληφθεί πως ο πραγματικά υπεύθυνος όλων των τραγικών αποφάσεων δεν ήταν ο προπονητής, να αλλάξει συμπεριφορά και να έρθουν καλύτερες μέρες. Θεωρητικό είναι και αυτό. Μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι.

Τέλος μια απορία. Αυτό το πράγμα που συγκρινόμαστε μόνο με όσους τα πάνε χειρότερα και ποτέ με αυτούς που τα πάνε καλύτερα, τι είναι ακριβώς;
Γιατί να συγκριθώ με τον βάζελο (ο οποίος παρεμπιπτόντως μας πέρασε πέρσι) και όχι με τον γαύρο; Τον γαύρο δεν πρέπει να περάσω;
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Blackgr4 έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:23
marsantos έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:47
Blackgr4 έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 11:10 Με πονάει που γράφω πως θέλω να φύγει, αλλά νομίζω δεν υπάρχει άλλη λύση για να αντιμετωπιστεί το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ πρόβλημα.
Κανένα πραγματικό πρόβλημα δε θα αντιμετωπιστεί. Μόνο γιγάντωση θα έρθει. Και τα προβλήματα θα αμβλυνθούν μόλις έρθει ένας άλλος προπονητής ικανός στο αγωνιστικό.
Ποτέ και σε καμία ομάδα δε λύνονται προβλήματα διοικητικής και οργανωτικής φύσεως αν φύγει ένας ικανός προπονητής.
Πάντα και σε πολλές ομάδες όλα αυτά τα προβλήματα υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστούν δια της πλαγίας οδού με τη παρουσία ενός ικανού προπονητή.
Καταλαβαίνω τι λες, καταλαβαίνω τι θες.
Δε χρειάζεται όμως η ομάδα να πέσει σε δίνη απλά για να δούμε όλοι πιθανά προβλήματα που υπάρχουν. Γιατί το μόνο που θα γίνει είναι η οπτική επαφή με τα προβλήματα και όχι η λύση. Ακόμα όμως κι αν λυνόντουσαν ως δια μαγείας όλα τα διοικητικά και οργανωτικά προβλήματα, θα έμενε άλυτο το ένα και σημαντικότερο ζήτημα σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Η εύρεση προπονητή και ικανού και που να κουμπώνει με το κλαμπ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολο καράβι. Μπορεί η ομάδα να κινείται πολλά χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας μέχρι να της κάτσει ο κατάλληλος. Κι όταν λέω πολλά χρόνια δε μιλάω μόνο για 4 και 5. Ανέφερα πριν τα παραδείγματα με αεκ και παο που ταλαιπωρούνται δεκαετίες. Και ο ΠΑΟΚ δεν είναι πάο και άεκ. Τίποτα δεν του χαρίζεται. Ο κάθε προπονητής του ΠΑΟΚ έχει πολλά μέτρα να διανύσει μέχρι να αναδυθεί στην επιφάνεια και να πάρει ανάσα. Έχει άλλη αφετηρία από έναν προπονητή του ποκ.
Συμπερασματικά ο Ρασβάν ας μείνει όσο θέλει και μπορεί ή μέχρι όσο τον θέλει η διοίκηση. Νωρίτερα δε χρειάζεται να φύγει για κανέναν άλλο λόγο. Αν και νομίζω πως πλησιάζει αυτή η στιγμή καθώς η δήλωση 'αυτή τη χρονιά θέλω να την απολαύσω' επιδέχεται διαφόρων ερμηνειών. Ας μην προκαταβάλλουμε όμως πράγματα γιατί όπως οι νίκες φέρνουν νίκες έτσι και οι σεζόν φέρνουν σεζόν.
Η γιγάντωση των προβλημάτων μας θα έρχονταν και από τη μέρα που ο ΑΣ εμφάνισε με πούστικο τρόπο τον Μυστακίδη και εντελώς τυχαία από εκείνη τη μέρα και μετά είδαμε ξανά στην πόλη μας τον ιδιοκτήτη, είδαμε να ψιλό κουνιέται το θέμα του γηπέδου που εδώ και τρία χρόνια το είχαν φάει οι αράχνες, είδαμε να κλείνουμε για τον Ιανουάριο την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας μας, είδαμε να μην πουλιέται ο Ντέλιας, είδαμε διάφορα.
Θεωρητικό είναι όλο αυτό. Μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι.

Μπορεί η φυγή του Λουτσέσκου να σπάσει τη φούσκα προστασίας της διοίκησης και με την πίεση που θα της ασκήσει ο κόσμος μόλις αντιληφθεί πως ο πραγματικά υπεύθυνος όλων των τραγικών αποφάσεων δεν ήταν ο προπονητής, να αλλάξει συμπεριφορά και να έρθουν καλύτερες μέρες. Θεωρητικό είναι και αυτό. Μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι.

Τέλος μια απορία. Αυτό το πράγμα που συγκρινόμαστε μόνο με όσους τα πάνε χειρότερα και ποτέ με αυτούς που τα πάνε καλύτερα, τι είναι ακριβώς;
Γιατί να συγκριθώ με τον βάζελο (ο οποίος παρεμπιπτόντως μας πέρασε πέρσι) και όχι με τον γαύρο; Τον γαύρο δεν πρέπει να περάσω;
Πολυ σωστη παρατηρηση για τη ενδεχομενη φυγη του Λουτσεσκου, υπαρχει αυτη η αισθηση οτι η ασπιδα που απλωνει η παρουσια του Λουτσεσκου καλυπτει τις παθογενειες της Βαλκανικης επιχειρηματικοτητας μας.

Οσο για την συγκριση ειναι πολυπλοκη κατ εμε.
Αφενος τον πρωταθλητη εχουμε ως βαρομετρο αλλα μη ξεχναμε οτι στα ισα η και λιγο απο κατω ειναι αεκ και μετα βαζελος. Ενα λαθος μας αρκει για να βρεθουμε απο κατω τους και μετα θα κυνηγαμε 2 η 3 ομαδες για να γινουμε καλυτεροι.
Οπως εδειξε και η πορεια μας τα τελευταια 20 χρονια, σβησαμε τον συμπολιτη, αναρριχηθηκαμε κοντραραμε βαζελο και αεκ, τους αφησαμε απο κατω και φτασαμε να κοντραρουμε γαυρο με σκαμπαναβεσματα. Για να μεινουμε πανω πρεπει να δωσουμε προσοχη σε ολη την τριαδα με διαφορετικη προσεγγιση.

Το αντιθετο ισχυει για τον γαυρο που δεν βλεπει κανενα μας αν ειναι σωστα δομημενος (φανηκε στις χρονιες που πηρε πρωταθλημα).
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

geobila έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:30 Οπως εδειξε και η πορεια μας τα τελευταια 20 χρονια, σβησαμε τον συμπολιτη, αναρριχηθηκαμε κοντραραμε βαζελο και αεκ, τους αφησαμε απο κατω και φτασαμε να κοντραρουμε γαυρο με σκαμπαναβεσματα.
Aρα μια χαρά τα έχει πάει η διοίκηση. Καθόλου εύκολο το παραπάνω.
Όσο για το γαύρο, είναι διαφορετική περίπτωση και σίγουρα δεν εξαρτάται μονο από το ποδόσφαιρο. Σίγουρα έχουν κάνει κατά καιρούς κάποιες σωστές ποδοσφαιρικές κινήσεις, αλλα όταν κάνουν λάθη σχεδόν ποτε δεν τα πληρώνουν όσο οι υπόλοιποι.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

θα συμφωνήσω απόλυτα ότι είναι αστοχία να θέτουμε ζήτημα αλλαγής προπονητή μετά από το όποιο άσχημο αποτέλεσμα. Μάλιστα την στιγμή που βρισκόμαστε στους ομίλους και χωρίς απώλεια στα πρώτα ματς πρωταθλήματος.
Ασφαλώς και θα γράφουμε τα συν όπως για το τι δεν μας αρέσει. Είναι δυνατόν να μην γκρινιάξουμε, να μην σιχτιρίσουμε εμφάνιση σαν την χθεσινή.
Όχι μόνο το αποτέλεσμα που είναι δυσκολοχώνευτο αλλά πολύ περισσότερο τι μπορεί να μας δείχνει η χθεσινή παρουσία.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Blackgr4 έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:23 ...
Black καλησπέρα. Ύστερα από πολύ καιρό μπήκα στον πειρασμό να γράψω σε αυτό το τοπικ για όχι αμιγώς αγωνιστικά θέματα και νομίζω πως δε θα έπρεπε γιατί περισσότερο κακό νομίζω κάνουμε με τέτοιες κουβέντες.
Ωστόσο θα απαντησω γιατί έχουν εκφραστεί ωραίες απόψεις.
...Μπορεί η φυγή του Λουτσέσκου να σπάσει τη φούσκα προστασίας της διοίκησης και με την πίεση που θα της ασκήσει ο κόσμος μόλις αντιληφθεί πως ο πραγματικά υπεύθυνος όλων των τραγικών αποφάσεων δεν ήταν ο προπονητής, να αλλάξει συμπεριφορά και να έρθουν καλύτερες μέρες. Θεωρητικό είναι και αυτό. Μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι....
Όπως το λες. Είναι καθαρά θεωρητικό. Προσωπικά δεν επιθυμώ την πιθανότητα βελτίωσης με τη μέθοδο αυτομαστιγωματος. Ειδικά από τη στιγμή που θεωρώ πως ο ρόλος του προπονητή σε μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι κομβικοτερη θέση από οποιαδήποτε άλλη.
...Τέλος μια απορία. Αυτό το πράγμα που συγκρινόμαστε μόνο με όσους τα πάνε χειρότερα και ποτέ με αυτούς που τα πάνε καλύτερα, τι είναι ακριβώς;
Στο σκεπτικό μου δε βγάζω έξω τον οσφπ. Για να πάει από τον Μαρτινς στο Μεντιλιμπαρ άλλαξε 6 προπονητές και 40 παίκτες σε ενάμιση χρόνο. Και πριν από τον Μαρτινς άλλαξε άλλους 5 σε ενάμιση χρόνο. Ο οσφπ είναι χειρότερος και πιο αντιποδοσφαιρικος από τους άλλους 2. Όταν μπορείς όμως αναίμακτα να κάνεις ότι θες για λόγους που δε μπορούν να γραφούν σε ένα φόρουμ τότε δε μπορεί να μπει στο κάδρο τέτοιας κουβέντας.
These users thanked the author marsantos for the post:
aivas19
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Έτσι είναι και κατά τη δική μου γνώμη

Ο Ολυμπιακός είναι λογικό να μπαίνει στη σκέψη και την κουβέντα μας ως ανταγωνιστής, ως υλικά πιο πετυχημένος και έχοντας καλύτερη πορεία πρόσφατα, τόσο όμως στη μεγάλη εικόνα όσο και σε επιμέρους τομείς δεν είναι δυνατόν να ξεχνάμε πως είναι ακριβώς ότι πρέπει να αποφεύγουμε.

Τόσο σχεδιαστικά όσο και συμπεριφορικά.

Το ποδοσφαιρικά επίσης, αλλά αυτό ανάλογα με τα αποτελέσματα μπορεί να αμφισβητείται οπότε δεν είναι σταθερό. Τη μπάλα που παίζει πάντως δεν τη γουστάρουν ούτε οι ίδιοι
marsantos

renegade έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:04 @marsantos δεν θέλω να απαντήσω στο γενικό πλαίσιο του μηνύματος σου,αλλά ακόμα και στα παραδείγματα που έδωσες για τις άλλες ομάδες ,το παράδειγμα της Κούλας είναι τελείως άστοχο.
Επίσης ο αντίπαλος μου είναι ο γάβρος και προτιμάω να κοιτάω περισσότερο τι κάνει αυτός ο οποίος είναι πολύ μπροστά από εμένα στα περίπτερα ποδοσφαιρικα ζητήματα
Πραγματικα rene θα ήθελα να διαβάσω ποια ειναι τα ποδοσφαιρικά παραδείγματα που μπορεί να μας δώσει η αεκ την τελευταία 20ετια.
Όσο για τον οσφπ, πολύ ευχαρίστως να συζητήσουμε και να υιοθετήσουμε ότι καλύτερο κάνει σε καθαρά ποδοσφαιρικά ζητήματα. Στο συγκεκριμένο ζήτημα όμως είναι εκτός θέματος αυτό το σωματείο.
Διαφωνώ με την άποψη ότι ο οσφπ είναι αντίπαλος μου. Νομιζω ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει ξεφύγει από τέτοια στερεότυπα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Γιατί ρε συ ποιος είναι ο ανταγωνιστής μας?
Ή μήπως θα πρέπει να μην μας ενδιαφέρει τι κάνει η ομάδα που τις περισσότερες φορές ξεκινάει ως φαβορί το πρωτάθλημα?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ασκούμε κριτική κατά των πρακτικών του γαύρου, τονίζουμε τα μέσα που έχει για να φτάσει στις επιτυχίες, λοιδορούμε τον βάζελο, κάνουμε τα ίδια για το χαρτί και όλα αυτά ενώ ζούμε στο δικό μας μικρό συννεφάκι.
Κάποια στιγμή, θα κατέβουμε. Δεδομένο. Αργά ή γρήγορα θα συμβεί.

Τότε ίσως αντιληφθούμε πως και οι δικές μας πρακτικές από το 2012 που ήρθε ο Ιβάν, ήταν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό εντελώς αντιποδοσφαιρικές, βάλαμε και εμείς οι ίδιοι αρκετό νερό στο κρασί μας (μην επεκταθώ τώρα περισσότερο, κανείς δεν το θέλει) και ακόμα και μετά από 13 χρόνια, αν ρωτήσεις τους άλλους πως μας βλέπουν, θα σου απαντήσουν πως πέρα από τα ωραία ταλέντα που βγάζουν οι ακαδημίες μας, είμαστε το ίδιο - μπορεί και περισσότερο, αντιποδοσφαιρικοί με τους ίδιους.
Μόνη διαφορά η ύπαρξη Λουτσέσκου. Δεν τα λέω εγώ, αυτοί τα λένε.

Να θυμίσω πως "για κάθε φουρνιά ποδοσφαιριστών που αλλάζει (αντιποδοσφαιρικά) σαν τα πουκάμισα ο γαύρος", θα υπάρχουν πάντα οι δικές μας αντιποδοσφαιρικές μυθικές κινήσεις όπως:
η πανέξυπνη ποδοσφαιρικά πώληση του Άκπομ πριν τα σημαντικότερα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της ιστορίας μας αφήνοντας την ομάδα με μηδέν φορ,
οι ληγμένες κάρτες υγείας, σκηνικό που έκανε τους χάρτινους να φαίνονται ήρωες που δεν μας κυνήγησαν,
οι ασταμάτητες αλλαγές πλάνων κάθε καλοκαίρι και η εισροή δικών μας φουρνιών ποδοσφαιριστών που έρχονταν και έφευγαν μέσα σε 1 χρόνο (βλ. καλοκαίρι Μπότο) και πολλά άλλα που δεν έχω χρόνο να γράψω.

Όπως επίσης και κλείνω, για κάθε αποτυχημένη επιλογή απομάκρυνσης προπονητή τύπου Γιοβάνοβιτς, θα υπάρχει πάντα η απομάκρυνση Λουτσέσκου μετά το νταμπλ, θα υπάρχει πάντα η απόφαση να έρθει ο Άγγελος αντί του κλεισμένου Σάντος, θα υπάρχει πάντα η πρόσληψη προπονητών που έθαψαν κυριολεκτικά την διοίκηση (Τούντορ δηλώσεις για Φορτούνη, Ιντέγε), (Αμπέλ δηλώσεις για τυφλούς), (Γκαρσία δηλώσεις για κατσερίντες εντός ΠΑΟΚ) και επίσης άλλα πολλά που δεν έχω χρόνο να γράψω.

Δεν είμαστε καθόλου πιο ορθολογικοί (ποδοσφαιρικά) από αυτούς που κρίνουμε. Απλά επιλέγουμε να.. ξεχάσουμε. Ορισμένοι. Όχι όλοι.
marsantos

renegade έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 15:35 Γιατί ρε συ ποιος είναι ο ανταγωνιστής μας?
Ή μήπως θα πρέπει να μην μας ενδιαφέρει τι κάνει η ομάδα που τις περισσότερες φορές ξεκινάει ως φαβορί το πρωτάθλημα?
Τώρα το είπες αλλιώς οπότε το δέχομαι. Άλλο αντίπαλος και άλλο ανταγωνιστής. Φυσικά και να μας ενδιαφέρει και στο έγραψα και προηγουμένως . Δεν είμαι αντίθετος σε αυτό.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Να μήν παίζουμε με τις λέξεις.
Ο πρώτος ανταγωνιστής είναι και ο Νο 1 αντίπαλος μου.
Εξάλλου πλέον για μένα υπάρχει αυτό το μεγάλο δίπολο ΠΑΟΚ - Γαβρος
Θεσσαλονίκη - Αθήνα
Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα.... και μην ξεχνάμε εξαιτίας ποιού
marsantos

renegade έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 15:50 Να μήν παίζουμε με τις λέξεις.
Ο πρώτος ανταγωνιστής είναι και ο Νο 1 αντίπαλος μου.
Εξάλλου πλέον για μένα υπάρχει αυτό το μεγάλο δίπολο ΠΑΟΚ - Γαβρος
Θεσσαλονίκη - Αθήνα
Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα.... και μην ξεχνάμε εξαιτίας ποιού
Παιχνίδι των λέξεων υπάρχει ανάλογα με το πως τις χρησιμοποιεί ο καθένας. Στο δικό μου μυαλό ή λέξη αντίπαλος μπορεί να κρύβει και συμπλέγματα του παρελθόντος για αυτό προτιμώ το ανταγωνιστής από τη στιγμή που κάθε χρόνο έχουμε τον ίδιο στόχο.
Όπως γράφεις όμως καταλαβαίνω ότι δε χρησιμοποιείς τη λέξη αντίπαλος με το λάθος τρόπο οπότε όντως δε χρειάζεται το παιχνίδι λέξεων και δεν έχω να διαφωνήσω σε κάτι από αυτά που γράφεις.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Πραγματικά σε συγχαιρώ, άλλες εποχές δεν θα ήσουν ούτε σε απόσταση 600 χλμ από την Τούμπα
Είσαι μάγκας ρε Στρατηγέ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

aivas19 έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 23:56
Ειδες που δεν ξερεις
Για πες αν κατάλαβα κατι λαθος , ζηταω συγνωμη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”