Azrael έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:23Αυτο ειναι που πιστευω παρακολουθωντας το θεμα απο την πρωτη στιγμη.Δεν μπορω να εχω φιλε μου αποδειξεις.Οπως ουτε εσυ μπορεις να εχεις αποδειξεις για το αντιθετο. Κρινω τις συμπεριφορες και τα πεπραγμενα ολων τους.smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:17Σεβαστό αυτο που λες αλλα ειναξ κατι που πιστεύεις εσυ καξ άλλοι εδω μεσα απο ότι φαίνεται. Δεν είναι δηλαδή κατι σιγουρο και επιβεβαιωμενο. Με λιγα λόγια ισχυροζεστε οτι σήμερα μας είπανε ψέματα. Αν όντως μπορείς να μου το δείξεις υπεύθυνα 1000000% μαζι σου.Azrael έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:13
Επρεπε να περιμενουμε 2 μηνες για να συμβει κατι τετοιο δηλαδη.Γιατι δεν το εκαναν πιο πριν αυτο ωστε να μην φτασουμε σε αυτη την κατασταση;
2 μηνες ο ΑΣ κρυβοταν! Τοσο καιρο ακουγαμε για εμπιστευτικα εγγραφα και παπαριες και σημερα μας λενε οτι δεν ηταν και κατι σημαντικο τελικα. Δεν τους πιστευω αν δεν δω το εγγραφο δημοσιοποιημενο.Πιστευω οτι εχουν υπογραψει κατι δεσμευτικο.Ετσι παρουσιαστηκε οταν ανακοινωθηκε και αυτο καταλαβαινω απο την συντομη δηλωση του Μυστακιδη.
Ακριβώς επειδή δεν έχουμε αποδείξεις δεν γίνεται να είμαστε απόλυτοι. Με ειδες να παίρνω την θέση του ΑΣ ; Ειπα απλα οτι έκανε λάθη αλλά οι προβλημστισμοι και ο τρόπος σκέψης που εξέφρασαν σήμερα δεν μου φαίνονται και παράλογοι σε σημείο να αρχίσει το τόσο μεγάλο μπινελίκι.