Θες να μας το πεις το χρονοδιάγραμμα?embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:24Ναι ρε φιλε σιγα μην μας παρακαλαει κιολας ο Μυστακιδης και ο καθε μυστακιδης να μας φτιαξει το γηπεδο. Ο ΑΣ εδωσε ενα πολυ ξεκαθαρο χρονοδιαγραμμα και ζηταει συγκεκριμενες εγγυησεις. Το ιδιο θα κανει σιγουρα και απο τον Μυστακιδη. Γιαυτο και ο Μυστακιδης χωρις καν να εχει παρει το εργο εστειλε proof of funds. Εγω πιστευω πραγματικα οτι αυτος ο μιντιακος και μη πολεμος ξεκινησε γιατι ο Ιβαν δειχνει να αδυνατει να παρει το εργο. Οι κινησεις του Μυστακιδη να φτιαξει και την ειδικου σκοπου εκει παει. Οπως επισης η κινηση πανικου με αυτο το μνημονιο 8 σελιδων που μονο τρελος θα εβαζε υπογραφη. οπως οτι συγκεκριμενοι δημοσιογραφοι λεγανε καθε τρεις και λιγο την λεξη εγγυητικη την οποια ουδεποτε εστειλε η ΠΑΕ. Καλα κανει ο ΑΣ και εχει την σταση που εχει. Οτι την διαχειριστηκε σκατα ειναι αλλο θεμα.icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:05Δεν το καταλαβαινω το σκεπτικο πραγματικα. Μας κυνηγάει κανεις; Οταν ερθει η ωρα για την εγγυητικη δεν θα γινει αυτο; Για να μην τον κραταμε σε αγωνια;embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:58
Οχι γιατι θα πρεπει να πουν στον αλλον πιθανο επενδυτη για το γηπεδο οτι αδερφε ευχαριστουμε καλη συνεχεια. Οποτε λογικο να θελουν αποδειξεις απο πριν.
Και πες οτι ο Σαββιδης μας κοροιδευει ολους. Και δειχνει λεφτα που δεν θα υπαρχουν οταν θα χρειαστει να βγει η εγγυητικη. Θα τον καψουμε τον Μυστακιδη και μετα θα τον ψαχνουμε; Δεν ειναι πιο λογικο το ευχαριστουμε να του το πουμε οταν εμφανιστει η εγγυητικη;
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Η μάνα ή ή ντροπή του συλλόγου?
- These users thanked the author prof for the post (total 6):
- eorptol1, ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ, Apil44, paok apo epilogi, Unpsofable78, ASTNORD2
- TylerDurden
Μου φαίνεται αδιανόητο για τον Μυστακίδη το ότι συνέδεσε το όνομα του με αυτόν τον ΑΣ, με αυτήν τη διαχείριση από μεριάς του.DonnieMcGrath έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:19 Δηλαδή ότι εσείς θα εισασταν εν δυνάμει επενδυτές (δεν λεω ο Σαββίδης, ένας οποιοδήποτε ΣΟΒΑΡΟΣ επενδυτής) και θα μετά την σημερινή συνέντευξη θα δεχόσασταν να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι με έναν άνθρωπο που κραδαίνει ένα μπουκαλάκι νερό και τρέμει από τα νεύρα του, μια κυρία που είναι δικηγόρος αλλά δεν ξεχωρίζει τις έννοιες εγγυητική και POF, έναν υπεύθυνο επικοινωνίας που μιλάει καθαρεύουσα επταετιας και έναν γεωπολιτικο αναλυτη χωρίς αντίστοιχες σπουδές. Με το χέρι στην καρδιά, θα καθόσασταν? Για να βάλετε τα ζεστά σας εκατομμύρια, πολλά εκατομμύρια. Και υπάρχει έστω ένας που θα κατακρινει τον οποίο δισταγμό σας να συνομιλήσει με αυτό το γκρουπ ανθρώπων? Μπεσα τωρα
Είχα μια ελάχιστη εικόνα για το πως κινείται πριν τα του ΠΑΟΚ, όταν άρχισε να μπαίνει στην αγορά ακινήτων της πόλης. Το ότι μένει στα σκοτάδια είναι κομμάτι του modus operandi του. Με το να κάνει κίνηση για το γήπεδο (πρέπει να) ήξερε πως θα εκτεθεί, είναι αναπόφευκτο, ενώ θεώρησα πως νομικά το είχε δέσει από παντού.
Το ότι επέλεξε αυτόν τον δρόμο (ανεπαρκής ΑΣ, γραμμή μέσω Μετρόπολις, υποτίμηση δημοφιλίας αντιπάλου, αναφορά του ονόματος του χωρίς να υπάρχει νομική σιγουριά για το τετελεσμένο του αντικειμένου), δε μπορώ να το εξηγήσω ρε παιδιά, δεν ταιριάζει με το προφίλ που (νόμιζα πως) γνώριζα. Δε μου κολλάει καθόλου.
- These users thanked the author TylerDurden for the post (total 2):
- ABOLEYTOI, DonnieMcGrath
Κανενας δεν ειπε ποτε να υπογραψει ο ΑΣ παραλογους ορους. Εχει τεραστια διαφορα ομως οταν προσπαθεις να βαζεις εμποδια στην διαδικασια.smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:25Azrael έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:23Αυτο ειναι που πιστευω παρακολουθωντας το θεμα απο την πρωτη στιγμη.Δεν μπορω να εχω φιλε μου αποδειξεις.Οπως ουτε εσυ μπορεις να εχεις αποδειξεις για το αντιθετο. Κρινω τις συμπεριφορες και τα πεπραγμενα ολων τους.smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:17
Σεβαστό αυτο που λες αλλα ειναξ κατι που πιστεύεις εσυ καξ άλλοι εδω μεσα απο ότι φαίνεται. Δεν είναι δηλαδή κατι σιγουρο και επιβεβαιωμενο. Με λιγα λόγια ισχυροζεστε οτι σήμερα μας είπανε ψέματα. Αν όντως μπορείς να μου το δείξεις υπεύθυνα 1000000% μαζι σου.
Ακριβώς επειδή δεν έχουμε αποδείξεις δεν γίνεται να είμαστε απόλυτοι. Με ειδες να παίρνω την θέση του ΑΣ ; Ειπα απλα οτι έκανε λάθη αλλά οι προβλημστισμοι και ο τρόπος σκέψης που εξέφρασαν σήμερα δεν μου φαίνονται και παράλογοι σε σημείο να αρχίσει το τόσο μεγάλο μπινελίκι.
Επισης με ενοχλει οταν περιμενεις καποιους ανθρωπους να εκπροσωπησουν τον ΑΣ και να δωσουν απαντησεις και τελικα βλεπεις οτι απλα κανουν αγιογραφια στον Μυστακιδη.
Η δεν εγινε ουτε αυτο;
- These users thanked the author Azrael for the post (total 3):
- eorptol1, Unpsofable78, ASTNORD2
Ζητησε να εχει στα χερια της ενα proof of funds εως τελος του ετους. Η επιτροπη συσταθηκε οπως ειπανε και θα ανακοινωθει εντος ολιγων ημερων. Αυτη θα αναλαβει να βγαλει ενα προσεγγιστικο ποσο που θα χρειαστει. Τωρα 10 πανω 10 κατω δε ξερω. Δεν ειμαι ειδικος.Nassos έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:26Θες να μας το πεις το χρονοδιάγραμμα?embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:24Ναι ρε φιλε σιγα μην μας παρακαλαει κιολας ο Μυστακιδης και ο καθε μυστακιδης να μας φτιαξει το γηπεδο. Ο ΑΣ εδωσε ενα πολυ ξεκαθαρο χρονοδιαγραμμα και ζηταει συγκεκριμενες εγγυησεις. Το ιδιο θα κανει σιγουρα και απο τον Μυστακιδη. Γιαυτο και ο Μυστακιδης χωρις καν να εχει παρει το εργο εστειλε proof of funds. Εγω πιστευω πραγματικα οτι αυτος ο μιντιακος και μη πολεμος ξεκινησε γιατι ο Ιβαν δειχνει να αδυνατει να παρει το εργο. Οι κινησεις του Μυστακιδη να φτιαξει και την ειδικου σκοπου εκει παει. Οπως επισης η κινηση πανικου με αυτο το μνημονιο 8 σελιδων που μονο τρελος θα εβαζε υπογραφη. οπως οτι συγκεκριμενοι δημοσιογραφοι λεγανε καθε τρεις και λιγο την λεξη εγγυητικη την οποια ουδεποτε εστειλε η ΠΑΕ. Καλα κανει ο ΑΣ και εχει την σταση που εχει. Οτι την διαχειριστηκε σκατα ειναι αλλο θεμα.icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:05
Δεν το καταλαβαινω το σκεπτικο πραγματικα. Μας κυνηγάει κανεις; Οταν ερθει η ωρα για την εγγυητικη δεν θα γινει αυτο; Για να μην τον κραταμε σε αγωνια;
Και πες οτι ο Σαββιδης μας κοροιδευει ολους. Και δειχνει λεφτα που δεν θα υπαρχουν οταν θα χρειαστει να βγει η εγγυητικη. Θα τον καψουμε τον Μυστακιδη και μετα θα τον ψαχνουμε; Δεν ειναι πιο λογικο το ευχαριστουμε να του το πουμε οταν εμφανιστει η εγγυητικη;
Οσοι είναι με τον τραγικό ΑΣ έχουν το μότο ίσες αποστάσεις και μετά παίρνουν το μέρος του ΑΣ γνωστό το έργο και εδώ στους λίγους που υπάρχουν ισαποστσκηδες οπαδοί του Ησαΐαsmoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:25Azrael έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:23Αυτο ειναι που πιστευω παρακολουθωντας το θεμα απο την πρωτη στιγμη.Δεν μπορω να εχω φιλε μου αποδειξεις.Οπως ουτε εσυ μπορεις να εχεις αποδειξεις για το αντιθετο. Κρινω τις συμπεριφορες και τα πεπραγμενα ολων τους.smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:17
Σεβαστό αυτο που λες αλλα ειναξ κατι που πιστεύεις εσυ καξ άλλοι εδω μεσα απο ότι φαίνεται. Δεν είναι δηλαδή κατι σιγουρο και επιβεβαιωμενο. Με λιγα λόγια ισχυροζεστε οτι σήμερα μας είπανε ψέματα. Αν όντως μπορείς να μου το δείξεις υπεύθυνα 1000000% μαζι σου.
Ακριβώς επειδή δεν έχουμε αποδείξεις δεν γίνεται να είμαστε απόλυτοι. Με ειδες να παίρνω την θέση του ΑΣ ; Ειπα απλα οτι έκανε λάθη αλλά οι προβλημστισμοι και ο τρόπος σκέψης που εξέφρασαν σήμερα δεν μου φαίνονται και παράλογοι σε σημείο να αρχίσει το τόσο μεγάλο μπινελίκι.
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 6):
- Azrael, ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ, Spike4, tolis14, Kabamaru11, Unpsofable78
Η δικηγόρος του ΑΣ είπε πάντως οτι η ΠΑΕ θέλει να συμβληθεί ο ΑΣ με μια εταιρεία ειδικού σκοπού, η οποία ακόμη δεν υπάρχει και ούτε ξέρουμε πότε θα υπάρξει και δεν ξέρουμε ποιοι θα την αποτελούν, προκειμένου να ξεκινήσουν εντός 12+4 μηνών οι εργασίες.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα αν είναι αλήθεια.
Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα αν είναι αλήθεια.
- These users thanked the author Odi for the post (total 4):
- embuji, smoothcriminal1926, theo111, Caballo Viejo
Βαλτε τον Μπεκιαρη προεδρο της επιτροπης.....

- These users thanked the author Cylon-4 for the post:
- Kabamaru11
Πρωτα πρέπει να προχωρήσει με τον ιβαν μεχρι τις άδειες και μετά θα βγει η εγγυητικη. Όσο για το προυφ οφ πως σκατα το λενε δεν εξασφαλίζει τον ασ. Ούτε από την πλευρά του Μυστακίδη ούτε από του Ιβανembuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:25Ξερω οτι αν ο Σαββιδης το κανει και ο ΑΣ δεν προχωρησει το εργο με τον Ιβαν θα γινει της ΠΟΥΤΑΝΑΣ οπως και θα ΠΡΕΠΕΙ να γινει.Grimson4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:23Ρε αδερφε σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι και εάν τους αποδιξει ο ιβαν οτι έχει 200 εκ σε τράπεζα δυτική θα του πουν εντάξει προχωράμε? Αφού ενα κολοχαρτο ειναι αυτό που έχει στείλει ο μυστακιδης και ενα Κολοχαρτο θα ειναι και του ιβαν αφου το μόνο χαρτί που μπορεί να εγγυηθεί το νέο γηπεδο ειναι η εγγυητική που λέει η παε οτι θα παρουσιάσει μετά την άδεια και ΠΡΙΝ την έναρξη εργασιώνembuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:18
Ναι δε παει ετσι φιλε. Μιλαμε για ενα εργο που θα κοστισει πανω απο 150 εκατομμυρια. Απαγορευεται να πουν ειναι ο Σαββιδης τον εμπιστευομαστε. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
- These users thanked the author Grimson4 for the post:
- Unpsofable78
- smoothcriminal1926
Azrael έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:28Κανενας δεν ειπε ποτε να υπογραψει ο ΑΣ παραλογους ορους. Εχει τεραστια διαφορα ομως οταν προσπαθεις να βαζεις εμποδια στην διαδικασια.smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:25Azrael έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:23
Αυτο ειναι που πιστευω παρακολουθωντας το θεμα απο την πρωτη στιγμη.Δεν μπορω να εχω φιλε μου αποδειξεις.Οπως ουτε εσυ μπορεις να εχεις αποδειξεις για το αντιθετο. Κρινω τις συμπεριφορες και τα πεπραγμενα ολων τους.
Επισης με ενοχλει οταν περιμενεις καποιους ανθρωπους να εκπροσωπησουν τον ΑΣ και να δωσουν απαντησεις και τελικα βλεπεις οτι απλα κανουν αγιογραφια στον Μυστακιδη.
Η δεν εγινε ουτε αυτο;
Ειπαν οτι ο Μυστακιδης σεβάστηκε την προτεραιότητα στον Ιβάν. Θες να το πεις αγιογραφία φίλε πες το. Δεν με απασχολεί. Καξ τα εμπόδια οταν λες; Ειπαν πόρτες ανοιχτές ελάτε. Αν πας και σου πουν σουξου μουξου ξανά λέω μαζι σου.
Πολύ σωστά . Κι όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ο παοκτσης δεν έχει αντιληφθεί οτι για να χτίσει καινούργιο γήπεδο ο ΠΑΟΚ πρέπει να συστρατευθεί όλος ο οργανισμός του σωματείου μας. Με όλα όσα ευτράπελα γίνονται διαφεύγει από το σύνολο δυστυχώς των σχολίων η πραγματική διάσταση του προβλήματος. Το βασικότερο είναι ότι ο ιβαν αυτή την εποχή δεν μπορεί να κάνει γήπεδο ή αν αποφασίσει να το κάνει θα είναι πρέπει να ματώσει. Για μα μην μπερδευόμαστε συνεχώς αυτός που είπε ότι θα χτίσει την νέα τούμπα είναι ο Ίβαν . Απλά αυτή την συγκεκριμένη στιγμή και με αυτή την πολιτική συγκυρία κατι τέτοιο θα ήταν σχεδόν αυτοκτονικό. Πχ Η οικογένεια του ΠΑΟΚ προέκρινε πριν μερικα χρόνια σαν project leader γαι το φάκελο της νέας τούμπας έναν άνθρωπο που όπως φάνηκε αργότερα δεν εξυπηρετούσε ούτε στο ελάχιστο τις πραγματικές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και προέτρεπε μάλιστα να δεχτούμε το αρχικό προσχέδιο του ΠΔ που ήταν απλά επικυνδινο για εμάς . Το ερώτημα που θέτεις είναι όλοσωστο αλλά δεν αφορα τις σχέσεις ιβαν ερασιτέχνη οπως κοντόφθαλμα βλέπουμε . Αφορά όλο τον παοκτσιδικο λαό . Όπως ακριβως αλλάζανε την διοίκηση του Καυτατζόγλειου νύχτα γαι να μην έχουμε κάποιον να συνεννοηθούμε , όπως ακριβως στέλνανε φυτευτο υποψήφιο δήμαρχο τον λακέ της ντόρας τον γελοίο Ταχιάο που στην πρώτη του συνέντευξη ένιωθε υποχρεωμένος να δηλώσει δημόσια στην πρώτη του συνέντευξη σαν υποψηφιος δήμαρχος ότι με εμένα ο ΠΑΟΚ δεν Προκυται ποτέ να κάνει γήπεδο , ετσι κι τώρα εντελώς ξαφνικά θέλουν να μας βοηθήσουν να κάνουμε γήπεδο ενώ γνωρίζουν την πραγματική αδυναμία του ανθρώπου που θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να κάνει το γηπεδο μας . Είναι όλα προσχηματικά , αν βρισκόμασταν μαγικά στο 2020 και οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές γαι τον ιβαν τα ίδια και χειρότερα προβλήματα θα είχε να αντιμετωπίσει .Odi έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 12:53 Συγγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα, αλλά:
1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;
2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που γκρεμιστεί το γήπεδο και παγώσουν τα κεφάλαια για το νέο γήπεδο;
Παρακαλώ να απαντήσει κάποιος λογικά, χωρίς ΠΑΟΚομετρο. Ευχαριστώ.
Αρα δεν έδωσαν χρονοδιάγραμμα. Είπανε θα συσταθεί η επιτροπή και κάποια στιγμή θα ορίσουν τις εγγυήσεις που θα πρέπει να ικανοποιήσει ο Σαββίδης μέχρι 31/12. Άρα όχι χρονοδιάγραμμα, ένα deadline για την εκπλήρωση προαπαιτουμενου που δεν έχει οριστεί αλλα ΘΑ οριστεί.embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:29Ζητησε να εχει στα χερια της ενα proof of funds εως τελος του ετους. Η επιτροπη συσταθηκε οπως ειπανε και θα ανακοινωθει εντος ολιγων ημερων. Αυτη θα αναλαβει να βγαλει ενα προσεγγιστικο ποσο που θα χρειαστει. Τωρα 10 πανω 10 κατω δε ξερω. Δεν ειμαι ειδικος.Nassos έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:26Θες να μας το πεις το χρονοδιάγραμμα?embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:24
Ναι ρε φιλε σιγα μην μας παρακαλαει κιολας ο Μυστακιδης και ο καθε μυστακιδης να μας φτιαξει το γηπεδο. Ο ΑΣ εδωσε ενα πολυ ξεκαθαρο χρονοδιαγραμμα και ζηταει συγκεκριμενες εγγυησεις. Το ιδιο θα κανει σιγουρα και απο τον Μυστακιδη. Γιαυτο και ο Μυστακιδης χωρις καν να εχει παρει το εργο εστειλε proof of funds. Εγω πιστευω πραγματικα οτι αυτος ο μιντιακος και μη πολεμος ξεκινησε γιατι ο Ιβαν δειχνει να αδυνατει να παρει το εργο. Οι κινησεις του Μυστακιδη να φτιαξει και την ειδικου σκοπου εκει παει. Οπως επισης η κινηση πανικου με αυτο το μνημονιο 8 σελιδων που μονο τρελος θα εβαζε υπογραφη. οπως οτι συγκεκριμενοι δημοσιογραφοι λεγανε καθε τρεις και λιγο την λεξη εγγυητικη την οποια ουδεποτε εστειλε η ΠΑΕ. Καλα κανει ο ΑΣ και εχει την σταση που εχει. Οτι την διαχειριστηκε σκατα ειναι αλλο θεμα.
Εγώ ρωτάω πάλι γιατί να μην υπάρχει κοινή ομάδα εργασίας ΠΑΕ-ΑΣ?
- smoothcriminal1926
eorptol1 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:29Οσοι είναι με τον τραγικό ΑΣ έχουν το μότο ίσες αποστάσεις και μετά παίρνουν το μέρος του ΑΣ γνωστό το έργο και εδώ στους λίγους που υπάρχουν ισαποστσκηδες οπαδοί του Ησαΐαsmoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:25Azrael έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:23
Αυτο ειναι που πιστευω παρακολουθωντας το θεμα απο την πρωτη στιγμη.Δεν μπορω να εχω φιλε μου αποδειξεις.Οπως ουτε εσυ μπορεις να εχεις αποδειξεις για το αντιθετο. Κρινω τις συμπεριφορες και τα πεπραγμενα ολων τους.
Οκ φιλε οτι πεις . Ισες αποστάσεις = εισαι με τον ΑΣ. Με έπιασες.
- abc_o_ karpouzas
Psaras έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:21 .
Κολλάνε στο αν θα μπει τρίτο πρόσωπο ως χρηματοδότης από την ΠΑΕ, και να μην είναι κάποιος περίεργος (π.χ. οπαδός ομάδας του Κατάρ, όπως είπε γλαφυρά ο… επιστήμονας). Μα τι τους νοιάζει αν θα είναι η γυναίκα, η ανιψιά, ο γιος του, ο θείος ή ο κουμπάρος του Ιβάν, ο Μυτιληναίος ή ο Έλον Μασκ ο συγχρηματοδότης; Πως θέλουν από τώρα να τους κατανομάσει ΑΝ θα μπει τρίτος και ποιος θα είναι; Υπάρχει κοστολόγηση, ξέρουμε αν θα συμμετάσχει το δημόσιο με κοινοτικά κονδύλια και σε τι ύψος; Αν υπάρχει ανάγκη λογιστική ή ουσιαστική για τρίτο; Στο κάτω κάτω, ο τρίτος μπορεί να είναι και μια νέα εταιρία του Ιβάν που θα ιδρυθεί για αυτόν τον σκοπό.
..........................
η ... αδειουχος ...το ειπε καθαρα........
ΜΑΖΙ.........
τι δεν καταλαβαινεις......
ο νταλκας ειναι οτι σε...οποια...εταιρεια αναλαβει το εργο....ειδικου σκοπου....πρεπει να υπαρχουν ΜΕΣΑ και ο ΑΣ....
αυτοι οι ανθρωποι ποθ ηταν στο τραπεζι με το που ανοιξαν το στομα καταλαβαινεις οτι ....ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΖΟΥΝ.....ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ....
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 3):
- eorptol1, Apil44, ASTNORD2