Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
theo111

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από theo111 »

DamoN έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:51 Ο Νικόλας ως τι ήταν εκεί;
Ποιος τραμπούκιζε τον μιζερογλου;
Μαϊντανός
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:44 Τι οχετος σε αυτο το νήμα ρε φίλε. Και όλα αυτά τα γράφατε ενω ακομα δεν τελείωσε η συνέντευξη τύπου... Προφανώς και χειρίστηκε λάθος σε αρκετά θεμα ο ΑΣ την κατάσταση, αλλα αν δεις την γενική εικόνα εγω δεν μπορώ να καταλάβω που διαφωνούμε ή που κάνουν λάθος στον τρόπο σκέψης;

1) Δεν υπογράφουμε κατι που εχει συνταχθεί μονο απο την μία πλευρά ( και μειλ εκβιασμού) . Είμαστε ανοιχτοί να κάνουμε απο κοινού ένα προσύμφωνο, μέσω διαλόγου με ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα, όρους και εγγυήσεις( δικα τους λόγια οχι δικά μου).

2) Προβάδισμα στον Σαββίδη και μέχρι να τελειώσει το έτος δεν μπαίνουν σε καμία κουβέντα με κανέναν άλλον, όποιος και να είναι αυτός .( πάλι δικά τους λόγια οχι δικά μου).

Που να είναι το παράλογο σε όλα αυτά; Που δεν σκέφτονται σωστά;
1)Συντάχθηκε μόνο απο τη 1 πλευρά? Γιατί δεν το διάβασε όλο το ΔΣ? Γιατί δεν ζήτησαν εγγυήσεις πριν τη συνέλευση?
2)Μα έχουν ήδη μπει σε κουβέντα με κάποιον άλλον.

Ποιο προβάδισμα ακριβώς δίνουν στον Σαββίδη? Γιατί δεν φτιάχνουν την επιτροπή και με μέλη από την ΠΑΕ να βρουν τρόπους εγγυήσεων?

Και τέλος πάντων πως γίνεται να επιλέγεις πλευρά χωρίς να γνωρίζουν πάρα μόνο 5-6 άτομα τι θέλει ο Μυστακιδης? Δε χρειάζεται να είσαι με τον Σαββίδη ή κατά του Σαββίδη για να εκνευριστεις με το ΑΣ. Ποια είναι η εναλλακτική θα μάθουμε? Δηλαδή τι θα γίνει μετά τις 31/12?
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:47
Δεν ειναι εντελως ασκοπο βημα απο την στιγμη που για να βγει η εγγυητικη θα πρεπει να υπαρχουν και πριν βγει η εγγυητικη δεν θα ξεκινησει τιποτα; Δεν ειναι σαν του λενε δεν σε εμπιστευομαστε, μας λες ψεματα μεσα στα μουτρα;
Τα 5 χρόνια κωλυσιεργίας και το μπαλάκι του Κυριάκου πριν 2 μήνες δικαιολογούν την καχυποψία.
Ο Ιβάν με απλές κινήσεις μπορεί να διαλύσει κάθε σύννεφο και να στείλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

ΥΓ. Άλλο ο ερασιτέχνης ως θεσμός και άλλο τα πρόσωπα που κατα καιρούς τον διοικούν.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:45
tolis14 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:42
embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:25

Μια επιστολη συντεταγμενη απο τραπεζα οπου αποδεικνυει οτι το νομικο/φυσικο προσωπο εχει Χ κεφαλαια μεσα στην τραπεζα διαθεσιμα.
Η οποία δεν σημαίνει τίποτα. Μπορεί σήμερα να έχει 250εκ. και αύριο 0. Δεν αποτελεί καμία δέσμευση για κανέναν. Κι εγώ πχ μπορώ να πιάσω αδελφή, αδελφό, μάνα, πατέρα, θειους και φίλους και να δανειστώ 1εκ ευρώ, να βγάλω μια τέτοια επιστολή και αύριο να τα βγάλω και να τους τα επιστρέψω. Τι σημαίνει αυτό, ότι έχω 1εκ.; τι εγγύηση προσφέρει;
Προφανως θελουν να δουν οτι τα κεφαλαια ειναι υπαρκτα και οτι θα δεσμευτουν για το εργο απο εγγυητικη εφοσον γινει η συμβαση.
Στο ξαναλέω, χωρίς να λέω ότι το έκανε, μπορεί να δανείστηκε από 100 νοματαίους το ποσό και αύριο να τους το επιστρέψει. Τι σημαίνει αυτό;
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

tolis14 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:51
smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:44 Τι οχετος σε αυτο το νήμα ρε φίλε. Και όλα αυτά τα γράφατε ενω ακομα δεν τελείωσε η συνέντευξη τύπου... Προφανώς και χειρίστηκε λάθος σε αρκετά θεμα ο ΑΣ την κατάσταση, αλλα αν δεις την γενική εικόνα εγω δεν μπορώ να καταλάβω που διαφωνούμε ή που κάνουν λάθος στον τρόπο σκέψης;

1) Δεν υπογράφουμε κατι που εχει συνταχθεί μονο απο την μία πλευρά ( και μειλ εκβιασμού) . Είμαστε ανοιχτοί να κάνουμε απο κοινού ένα προσύμφωνο, μέσω διαλόγου με ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα, όρους και εγγυήσεις( δικα τους λόγια οχι δικά μου).

2) Προβάδισμα στον Σαββίδη και μέχρι να τελειώσει το έτος δεν μπαίνουν σε καμία κουβέντα με κανέναν άλλον, όποιος και να είναι αυτός .( πάλι δικά τους λόγια οχι δικά μου).

Δεν θα σταθώ στα υπόλοιπα, ούτε στο οχετός επειδή απλά γράφονται τα αυτονόητα. Το "προβάδισμα στο Σαββιδη" τι ακριβώς σημαίνει ή δηλώνει; δίνει ο ΑΣ προβάδισμα στο Σαββίδη για το γήπεδο της ομάδας που του ανήκει; σοβαρά; μετά το νέο έτος τι; θα το χάσει; θα δώσουν το γήπεδο αλλού; και ποιος θα παίζει εκεί; εγώ θα πω το εξής, αν ο Σαββίδης τελικά δεν βρει άκρη και πάει και χτίσει γήπεδο κάπου αλλού εμείς μεν θα βγούμε χαμένοι, αλλά το σφάλμα σίγουρα δεν θα είναι του Ιβάν. Να το θυμάστε αυτό
Οχετος απο μπινελίκι ειναι ρε φίλε τι να σχολιάσεις; Και ναι εχει Προβάδισμα να φτιαξει το γήπεδο. Η ομαδα του ανήκει οχι το γήπεδο. Μην λεμε και οτι θέλουμε. Στα υπόλοιπα γιατί δεν στέκεσαι; Εκει ειναι η ουσία....
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ενας δεν αξιώθηκε να ρωτήσει την κυρία πως πέρασε στις διακοπές της
These users thanked the author DamoN for the post (total 8):
zissos, ToMousiTouCrespo, icue, Dimpatra, paok apo epilogi, Unpsofable78, ASTNORD2, PAOKevolution
embuji

Δημοσίευση από embuji »

tolis14 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:42

Η οποία δεν σημαίνει τίποτα. Μπορεί σήμερα να έχει 250εκ. και αύριο 0. Δεν αποτελεί καμία δέσμευση για κανέναν. Κι εγώ πχ μπορώ να πιάσω αδελφή, αδελφό, μάνα, πατέρα, θειους και φίλους και να δανειστώ 1εκ ευρώ, να βγάλω μια τέτοια επιστολή και αύριο να τα βγάλω και να τους τα επιστρέψω. Τι σημαίνει αυτό, ότι έχω 1εκ.; τι εγγύηση προσφέρει;
Προφανως θελουν να δουν οτι τα κεφαλαια ειναι υπαρκτα και οτι θα δεσμευτουν για το εργο απο εγγυητικη εφοσον γινει η συμβαση.
Δεν ειναι εντελως ασκοπο βημα απο την στιγμη που για να βγει η εγγυητικη θα πρεπει να υπαρχουν και πριν βγει η εγγυητικη δεν θα ξεκινησει τιποτα; Δεν ειναι σαν του λενε δεν σε εμπιστευομαστε, μας λες ψεματα μεσα στα μουτρα;
Οχι γιατι θα πρεπει να πουν στον αλλον πιθανο επενδυτη για το γηπεδο οτι αδερφε ευχαριστουμε καλη συνεχεια. Οποτε λογικο να θελουν αποδειξεις απο πριν.
trf_traveller

Δημοσίευση από trf_traveller »

Grimson4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:46
trf_traveller έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:38 Τραγική η αναφορά στα νέα μέλη, ειδικότερα όταν σε όλο τον κόσμο γίνεσαι μέλος ηλεκτρονικά, τώρα λέει θα περνάει έγκριση από το ΔΣ
Εαν το συνδυάσεις ότι κάποιοι σύνδεσμοι κανουν μαζικές εγγραφές οπως ακούγεται γιατί σου φαίνεται τραγικό πως θα έχουν την πλειοψηφία?
Αν δεις τις ομάδες του ΠΟΚ, έχουν τουλάχιστον 5ψήφιο αριθμό μελών. Δεν νοείται αθλητική ομάδα να μην έχει ηλεκτρονική εγγραφή μελών.
Αυτό έπρεπε να γίνει πριν 10 χρόνια τουλάχιστον.
Εγω προσωπικά έγινα το 2021.
Όσο πιο πολλά μέλη στον ερασιτέχνη τόσο πιο ισχυρός και οικονομικά ανεξάρτητος γίνεται.
Το τραγικό είναι να υπάρχουν 200 μέλη και να αποφασίζουν μόνοι τους.
These users thanked the author trf_traveller for the post:
Thax
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Με λύθηκαν αρκετές απορίες από την συνέντευξη.θα κάνω σαν να μην υπάρχει ο Τέλης.καλα έκαναν κ δεν υπέγραψαν το συμφωνητικό που τους έδωσε η ΠΑΕ κ τους ζητούσε να το υπογράψουν επιτόπου,η ΠΑΕ κ η ΚΑΕ χρωστάνε λεφτά ,η ΚΑΕ είναι δικαιολογημένη η ΠΑΕ όχι έπρεπε να είναι ειναι εξοφλημενη στο ακέραιο κ καλώς δεν είπε τα ποσά ο πρόεδρος .το απειλητικό μέιλ δεν ξέρω τι λέει αλλά αφού δεν μας είπαν κακως αναφέρθηκε κ καλώς αν υπάρχει δεν πήγαν στην αστυνομία .το πρόβλημα τους είναι να δείξει ο Ιβάν τα λεφτά που επιθυμούν σε κάποια τράπεζα εκτος Ρωσίας κ να δεσμετει ότι αυτά θα πάνε στο γήπεδο , προφανώς κάτι τέτοιο δεν θα μπορεί να το κάνει ο Ιβάν κ εκεί κολλάει το θεμα .άσχετα αν ο Ιβάν εδώ κ 4 χρόνια δεν έχει κάνει σχεδόν τιποτα για το νέο γηπεδο νομίζω είναι λιγος ο χρόνος που του δίνουν έως τα Χριστούγεννα για να παρουσίασε αυτό που θέλουν .επίσης δεν ρώτησαν αν η προσφορά του τέλη έχει ημερομηνία λήξης;αν δηλαδή τους πιέζει κ εκείνος να πάρουν σύντομα μια απόφαση .επειδή είμαι άσχετος από τα διεθνή οικονομικά αλλά προσπαθώ να καταλάβω είναι τρομερά δύσκολο να παρουσιάσει ο Ιβάν αυτό που ζητάνε να τελειώνει το θέμα ;;γιατι υπάρχουν Ρώσοι όπως ο Αμπράμοβιτς που τον τελείωσαν σε μια μέρα κ υπάρχουν κ Ρώσοι σε άλλες ομάδες Κύπρος Γαλλία που δεν φαίνεται να έχουν προβλήματα ρευστότητας.παντως δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του ησαιαδη μεγάλες αποφάσεις πρέπει να πάρει .
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:56

Δεν θα σταθώ στα υπόλοιπα, ούτε στο οχετός επειδή απλά γράφονται τα αυτονόητα. Το "προβάδισμα στο Σαββιδη" τι ακριβώς σημαίνει ή δηλώνει; δίνει ο ΑΣ προβάδισμα στο Σαββίδη για το γήπεδο της ομάδας που του ανήκει; σοβαρά; μετά το νέο έτος τι; θα το χάσει; θα δώσουν το γήπεδο αλλού; και ποιος θα παίζει εκεί; εγώ θα πω το εξής, αν ο Σαββίδης τελικά δεν βρει άκρη και πάει και χτίσει γήπεδο κάπου αλλού εμείς μεν θα βγούμε χαμένοι, αλλά το σφάλμα σίγουρα δεν θα είναι του Ιβάν. Να το θυμάστε αυτό
Οχετος απο μπινελίκι ειναι ρε φίλε τι να σχολιάσεις; Και ναι εχει Προβάδισμα να φτιαξει το γήπεδο. Η ομαδα του ανήκει οχι το γήπεδο. Μην λεμε και οτι θέλουμε. Στα υπόλοιπα γιατί δεν στέκεσαι; Εκει ειναι η ουσία....
Ακριβώς αυτό, συμφωνούμε. Η ομάδα του ανήκει. Ας φτιάξουν λοιπόν οι άλλοι γήπεδο και ας το νοικιάζουν για συναυλίες και συνέδρια
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Nassos έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:54

1)Συντάχθηκε μόνο απο τη 1 πλευρά? Γιατί δεν το διάβασε όλο το ΔΣ? Γιατί δεν ζήτησαν εγγυήσεις πριν τη συνέλευση?

Ποιο προβάδισμα ακριβώς δίνουν στον Σαββίδη? Γιατί δεν φτιάχνουν την επιτροπή και με μέλη από την ΠΑΕ να βρουν τρόπους εγγυήσεων?

Και τέλος πάντων πως γίνεται να επιλέγεις πλευρά χωρίς να γνωρίζουν πάρα μόνο 5-6 άτομα τι θέλει ο Μυστακιδης? Δε χρειάζεται να είσαι με τον Σαββίδη ή κατά του Σαββίδη για να εκνευριστεις με το ΑΣ. Ποια είναι η εναλλακτική θα μάθουμε? Δηλαδή τι θα γίνει μετά τις 31/12?

1) Σοβαρά ρε φίλε τώρα; Δεν άκουσες τι είπανε; Τους το δώσανε έτοιμο και είπανε υπογράψτε. Εεε δεν γίνεται έτσι. Και πρόσθεσαν καθίστε να το κάνουμε μαζί να βγάλουμε άκρη. Αυτό είπαν.

2) Δεν θα μπουν σε περαιτέρω κουβέντα με κάποιον άλλο, αλλα δεμ κλείνεις και καλια πόρτα προοπτικής. Παράλογο αυτο ακούγεται; Και αν χτυπά ξύλο όντως δεν το κάνει ο Ιβαν μετα τι;
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

tolis14 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:00
smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:56

Ακριβώς αυτό, συμφωνούμε. Η ομάδα του ανήκει. Ας φτιάξουν λοιπόν οι άλλοι γήπεδο και ας το νοικιάζουν για συναυλίες και συνέδρια

Γιατί τωρα που παιζει η ομαδα; Στους δικο του γηπεδο; Μην λεμε οτι ναναι κρίμα είναι
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:00
Nassos έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:54

1) Σοβαρά ρε φίλε τώρα; Δεν άκουσες τι είπανε; Τους το δώσανε έτοιμο και είπανε υπογράψτε. Εεε δεν γίνεται έτσι. Και πρόσθεσαν καθίστε να το κάνουμε μαζί να βγάλουμε άκρη. Αυτό είπαν.

2) Δεν θα μπουν σε περαιτέρω κουβέντα με κάποιον άλλο, αλλα δεμ κλείνεις και καλια πόρτα προοπτικής. Παράλογο αυτο ακούγεται; Και αν χτυπά ξύλο όντως δεν το κάνει ο Ιβαν μετα τι;

Ποιος ο λογος που ειχανε γινει τοσες συναντησεις πιο πριν; Γιατι αν υπηρχε η οποιαδηποτε ενσταση δεν τη συζητησανε με την ΠΑΕ;
Γιατι βγηκε ο Αγγελος Αναστασιαδης και ειπε οτι δεν τους ζητηθηκε τιποτα αλλο στις συναντησεις;
These users thanked the author Azrael for the post (total 4):
Casual, DamoN, paok apo epilogi, ASTNORD2
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Oχετος το νημα αλλα το οτι βαλανε ραδιοφονικο μαιντανο να εκπροσωπησει τον ΑΣ ΠΑΟΚ δεν ειναι οχετος, ολα καλα εκει, ουτε καν το σχολιαζουμε φυσικα.
These users thanked the author CCCP for the post (total 4):
Azrael, DamoN, trouman, Unpsofable78
icue

Δημοσίευση από icue »

embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:58

Οχι γιατι θα πρεπει να πουν στον αλλον πιθανο επενδυτη για το γηπεδο οτι αδερφε ευχαριστουμε καλη συνεχεια. Οποτε λογικο να θελουν αποδειξεις απο πριν.
Δεν το καταλαβαινω το σκεπτικο πραγματικα. Μας κυνηγάει κανεις; Οταν ερθει η ωρα για την εγγυητικη δεν θα γινει αυτο; Για να μην τον κραταμε σε αγωνια;

Και πες οτι ο Σαββιδης μας κοροιδευει ολους. Και δειχνει λεφτα που δεν θα υπαρχουν οταν θα χρειαστει να βγει η εγγυητικη. Θα τον καψουμε τον Μυστακιδη και μετα θα τον ψαχνουμε; Δεν ειναι πιο λογικο το ευχαριστουμε να του το πουμε οταν εμφανιστει η εγγυητικη;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”