Αν δεν είχα πάει ήδη κάθε βράδυ που είμαι εδώ καλέ μου άνθρωπε θα ήμουν ήδη δύσκολα αλλά με αρέσεις.tzo_1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:36Να πας το βράδυ στο Λευτέρη στην Αστάρτη. Εκεί θα γίνεις σίγουρα σοφότερος...vasgias έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:20 Εγώ, αφού έχω φάει το σκατό της ζωής μου απ' τη δικιά μου λόγω του ότι είμαι με τα ακουστικά και το κινητό στο χέρι εδώ και τρεις ώρες, πλατσουρίζοντας τα βρωμοπόδαρα μου στο Γάλυφο της Φολεγάνδρου, θέτω το εξής ερώτημα:
γίναμε σοφότεροι μετά από αυτό το, σε-luben-επίπεδα, επεισόδιο;
Δυσκολεύομαι να απαντήσω.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Προφανως θελουν να δουν οτι τα κεφαλαια ειναι υπαρκτα και οτι θα δεσμευτουν για το εργο απο εγγυητικη εφοσον γινει η συμβαση.tolis14 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:42Η οποία δεν σημαίνει τίποτα. Μπορεί σήμερα να έχει 250εκ. και αύριο 0. Δεν αποτελεί καμία δέσμευση για κανέναν. Κι εγώ πχ μπορώ να πιάσω αδελφή, αδελφό, μάνα, πατέρα, θειους και φίλους και να δανειστώ 1εκ ευρώ, να βγάλω μια τέτοια επιστολή και αύριο να τα βγάλω και να τους τα επιστρέψω. Τι σημαίνει αυτό, ότι έχω 1εκ.; τι εγγύηση προσφέρει;embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:25Μια επιστολη συντεταγμενη απο τραπεζα οπου αποδεικνυει οτι το νομικο/φυσικο προσωπο εχει Χ κεφαλαια μεσα στην τραπεζα διαθεσιμα.tolis14 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:15
Και τι ακριβώς είναι το proof o funds αδελφέ; γνωρίζεις ή απλά το λέμε επειδή είναι της μόδας αυτές τις μέρες;
Ομολογώ οτι μου φάνηκε λίγο υπερβολικός και κάπως της θεωρίας συνομωσίας ...abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:25 ο ποιο επικίνδυνος ειναι ο μαθηματικος...
ο ανυρωπος ειναι τερμα ...φευγατος...
τον βαλανε σε μια θεση και νομιζει οτι ειναι ...εξυπνος...
μιλαει σαν να ειναι στον ΑΣ απο τα γεννοφάσκια του
το ποιο επικινδυνο ειναι οτι στον ...λογο του...εβαλε μεσα την λεξη ... ολοκληρωτισμος...
δεν εκφραζει τον ΑΣ αλλα συγκεκριμένη ιδεολογια ...
Υπάρχουν και άλλοι καθηγητές πανεπιστημίου που μπορούν άνετα να αντικρούσουν όλα τα θωλά επιχειρήματα που ακούστηκαν. (και φυσικά δεν χρειάζονται κάν καθηγητές αλλά λέμε).
Εαν το συνδυάσεις ότι κάποιοι σύνδεσμοι κανουν μαζικές εγγραφές οπως ακούγεται γιατί σου φαίνεται τραγικό πως θα έχουν την πλειοψηφία?trf_traveller έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:38 Τραγική η αναφορά στα νέα μέλη, ειδικότερα όταν σε όλο τον κόσμο γίνεσαι μέλος ηλεκτρονικά, τώρα λέει θα περνάει έγκριση από το ΔΣ
Εγώ ένα ούζο μαζί του το κατέβαζα πάντως.Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:38 Ο μαθηματικός φαίνεται για τύπος που σου ανοίγει συζήτηση περί νέας τάξης πραγμάτων μετά το τρίτο ουίσκι σε κωλόμπαρο της Λαγκαδά
- These users thanked the author vasgias for the post (total 3):
- Dimitrisou, Magpies4, tenten4GT
Δεν ειναι εντελως ασκοπο βημα απο την στιγμη που για να βγει η εγγυητικη θα πρεπει να υπαρχουν και πριν βγει η εγγυητικη δεν θα ξεκινησει τιποτα; Δεν ειναι σαν του λενε δεν σε εμπιστευομαστε, μας λες ψεματα μεσα στα μουτρα;embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:45Προφανως θελουν να δουν οτι τα κεφαλαια ειναι υπαρκτα και οτι θα δεσμευτουν για το εργο απο εγγυητικη εφοσον γινει η συμβαση.tolis14 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:42Η οποία δεν σημαίνει τίποτα. Μπορεί σήμερα να έχει 250εκ. και αύριο 0. Δεν αποτελεί καμία δέσμευση για κανέναν. Κι εγώ πχ μπορώ να πιάσω αδελφή, αδελφό, μάνα, πατέρα, θειους και φίλους και να δανειστώ 1εκ ευρώ, να βγάλω μια τέτοια επιστολή και αύριο να τα βγάλω και να τους τα επιστρέψω. Τι σημαίνει αυτό, ότι έχω 1εκ.; τι εγγύηση προσφέρει;embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:25
Μια επιστολη συντεταγμενη απο τραπεζα οπου αποδεικνυει οτι το νομικο/φυσικο προσωπο εχει Χ κεφαλαια μεσα στην τραπεζα διαθεσιμα.
Η εικόνα και η ομιλία του προέδρου του ΑΣ και του συνομωσιολογου από δίπλα με προσβάλλει σαν άτομο και σαν οπαδό
- These users thanked the author gk.box16 for the post (total 6):
- makedonas1926, Montrealiotis, trouman, vasgias, paok apo epilogi, ASTNORD2
- Σουριναμέζος
To the pointEqualizer έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:42
Στόχος είναι τα λεφτά, έτσι είπε η "μαμά". Κοίτα να δεις που η Τζούλια Αλεξανδράτου έρχεται με πέντε λέξεις να εξηγήσει όσα δε μπορούν οι επικοινωνιολόγοι σε δύο μήνες.

- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 4):
- Grimson4, ToMousiTouCrespo, Logistis, vasgias
Δηλαδή ο Κατσαρης παραιτήθηκε αρχές Ιουλίου και ο ΑΣ δεν απάντησε επί δύο μήνες σε βασικά ερωτήματα που έθεταν ΟΛΟΙ, επειδή το προτεινόμενο μνημόνιο της ΠΑΕ ήταν ελλιπές στις 28/7
Εγινε
Εγινε
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 7):
- ToMousiTouCrespo, Logistis, Montrealiotis, vasgias, paok apo epilogi, Unpsofable78, ASTNORD2
Ο Νικόλας ως τι ήταν εκεί;
Ποιος τραμπούκιζε τον μιζερογλου;
Ποιος τραμπούκιζε τον μιζερογλου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Δευ 11 Αύγ 2025, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν θα σταθώ στα υπόλοιπα, ούτε στο οχετός επειδή απλά γράφονται τα αυτονόητα. Το "προβάδισμα στο Σαββιδη" τι ακριβώς σημαίνει ή δηλώνει; δίνει ο ΑΣ προβάδισμα στο Σαββίδη για το γήπεδο της ομάδας που του ανήκει; σοβαρά; μετά το νέο έτος τι; θα το χάσει; θα δώσουν το γήπεδο αλλού; και ποιος θα παίζει εκεί; εγώ θα πω το εξής, αν ο Σαββίδης τελικά δεν βρει άκρη και πάει και χτίσει γήπεδο κάπου αλλού εμείς μεν θα βγούμε χαμένοι, αλλά το σφάλμα σίγουρα δεν θα είναι του Ιβάν. Να το θυμάστε αυτόsmoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:44 Τι οχετος σε αυτο το νήμα ρε φίλε. Και όλα αυτά τα γράφατε ενω ακομα δεν τελείωσε η συνέντευξη τύπου... Προφανώς και χειρίστηκε λάθος σε αρκετά θεμα ο ΑΣ την κατάσταση, αλλα αν δεις την γενική εικόνα εγω δεν μπορώ να καταλάβω που διαφωνούμε ή που κάνουν λάθος στον τρόπο σκέψης;
1) Δεν υπογράφουμε κατι που εχει συνταχθεί μονο απο την μία πλευρά ( και μειλ εκβιασμού) . Είμαστε ανοιχτοί να κάνουμε απο κοινού ένα προσύμφωνο, μέσω διαλόγου με ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα, όρους και εγγυήσεις( δικα τους λόγια οχι δικά μου).
2) Προβάδισμα στον Σαββίδη και μέχρι να τελειώσει το έτος δεν μπαίνουν σε καμία κουβέντα με κανέναν άλλον, όποιος και να είναι αυτός .( πάλι δικά τους λόγια οχι δικά μου).
Που να είναι το παράλογο σε όλα αυτά; Που δεν σκέφτονται σωστά;
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- Unpsofable78
Εγω δεν ειδα οπτικα τη συνεντευξη ,διαβαζα μονο κατα τη διαρκεια της το τι λεγοταν, οπως αυτο αποτυπωνοταν στα σαιτ,οποτε δεν εχω αποψη ουτε για το υφος ,ουτε για τη γλωσσα του σωματος,τα οποια καυτηριασαν φιλοι. Επι της ουσιας και κυριως οσον αφορα τα λογια της νομικου που θα επρεπε να μας ενδιαφερουν και περισσοτερο ,δεν εχω καταλαβει, ποια ειναι τα κυριοτερα σημεια διαφωνιας?
Οπως ηταν προφανες η περιβοητη συμφωνια με τον Μυστακιδη ηταν ενα εγγραφο δηλωσης προθεσης ,το μονο ισως χαρτι που μπορει να υπογραφει χωρις δεσμευτικοτητα και χωρις τη ΓΣ του ΑΣ.
Ο ΑΣ αποδεχεται την αυτονοητη προτεραιτοτητα του Ιβαν στην κατασκευη του γηπεδου.
Ο ΑΣ δεν ζηταει εγγυητικη οπως αναγραφεται στο μνημονιο, καθως η ιδια η νομικος ειπε οτι τετοια απαιτειται μονο μετα το περας των μελετων.
Το μνημονιο που κατεθεσε η ΠΑΕ ,ενα 8 σελιδο για ονομα του Θεου, μνημονιο,δεν ηταν απλα μια προθεση βουλησης,αλλα ενα δεσμευτικο επι της ουσιας εγγραφο που εξασφαλιζε τη παραχωρηση του γηπεδου, κατι που προφανως δεν μπορουσε να υπογραψει κανενας με σωας τα φρενας.Τετοιου ειδους μνημονια απαιτουν τεραστια λεπτομερεια, η οποια σιγουρα δεν αποτυπωνεται σε 8 σελιδες.
Ναι ο ΑΣ ζηταει οικονομικες εγγυησεις. Εναν τροπο, που απομενει να καθοριστει ποιος ακριβως, που θα εξασφαλιζει σε ενα βαθμο την απροσκοπτη χρηματοδοτηση του εργου. Πως μπορει να διαφωνησει καποιος σε αυτο?
Μπορω να καταλαβω ολους τους φιλους που διαμαρτυρονται για τον τροπο,την ασεβεια,την προτιμηση που ισως μπορει να επιδεικνυουν,η οποια και εξοργιζει. Επι της ουσιας ομως και κυριως οσον αφορα το νομικο θεμα δεν εχω καταλαβει τι ζηταμε. Ανθρωπους στον ΑΣ που θα διαλεγουν πλευρα και θα υπογραφουν εν λευκω συμφωνιες κατα το δοκουν? Ευχη μας θα επρεπε να ειναι ανθρωποι στον ΑΣ που να βγαζουν την ψυχη απο ΟΛΟΥΣ προσπαθωντας να εξασφαλισουν το συμφερον του συλλογου ,ανθρωπους μακρια απο καθε δεσμευση και καθε συναλλαγη,που δεν θα τρεχουν πισω απο καθε Μυστακιδη και Σαββιδη. Με αυτη την οπτικη πρεπει να κρινουμε.
Οπως ηταν προφανες η περιβοητη συμφωνια με τον Μυστακιδη ηταν ενα εγγραφο δηλωσης προθεσης ,το μονο ισως χαρτι που μπορει να υπογραφει χωρις δεσμευτικοτητα και χωρις τη ΓΣ του ΑΣ.
Ο ΑΣ αποδεχεται την αυτονοητη προτεραιτοτητα του Ιβαν στην κατασκευη του γηπεδου.
Ο ΑΣ δεν ζηταει εγγυητικη οπως αναγραφεται στο μνημονιο, καθως η ιδια η νομικος ειπε οτι τετοια απαιτειται μονο μετα το περας των μελετων.
Το μνημονιο που κατεθεσε η ΠΑΕ ,ενα 8 σελιδο για ονομα του Θεου, μνημονιο,δεν ηταν απλα μια προθεση βουλησης,αλλα ενα δεσμευτικο επι της ουσιας εγγραφο που εξασφαλιζε τη παραχωρηση του γηπεδου, κατι που προφανως δεν μπορουσε να υπογραψει κανενας με σωας τα φρενας.Τετοιου ειδους μνημονια απαιτουν τεραστια λεπτομερεια, η οποια σιγουρα δεν αποτυπωνεται σε 8 σελιδες.
Ναι ο ΑΣ ζηταει οικονομικες εγγυησεις. Εναν τροπο, που απομενει να καθοριστει ποιος ακριβως, που θα εξασφαλιζει σε ενα βαθμο την απροσκοπτη χρηματοδοτηση του εργου. Πως μπορει να διαφωνησει καποιος σε αυτο?
Μπορω να καταλαβω ολους τους φιλους που διαμαρτυρονται για τον τροπο,την ασεβεια,την προτιμηση που ισως μπορει να επιδεικνυουν,η οποια και εξοργιζει. Επι της ουσιας ομως και κυριως οσον αφορα το νομικο θεμα δεν εχω καταλαβει τι ζηταμε. Ανθρωπους στον ΑΣ που θα διαλεγουν πλευρα και θα υπογραφουν εν λευκω συμφωνιες κατα το δοκουν? Ευχη μας θα επρεπε να ειναι ανθρωποι στον ΑΣ που να βγαζουν την ψυχη απο ΟΛΟΥΣ προσπαθωντας να εξασφαλισουν το συμφερον του συλλογου ,ανθρωπους μακρια απο καθε δεσμευση και καθε συναλλαγη,που δεν θα τρεχουν πισω απο καθε Μυστακιδη και Σαββιδη. Με αυτη την οπτικη πρεπει να κρινουμε.
-
Σε ποια λούπα έχουμε πέσει ρε παιδιά;
Οκτώ σελίδες μνημόνιο για τέτοιο έργο; Εσάς σας φαίνονται όλα καλώς καμωμένα ;
Εγώ ξέρω ότι και η ΠΑΕ και ο ΑΣ τα έχουν κάνει μπουρδελο.
Οκτώ σελίδες μνημόνιο για τέτοιο έργο; Εσάς σας φαίνονται όλα καλώς καμωμένα ;
Εγώ ξέρω ότι και η ΠΑΕ και ο ΑΣ τα έχουν κάνει μπουρδελο.
- These users thanked the author Odi for the post:
- smoothcriminal1926