Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Φρικη και τρομος με οσα ειδαμε σημερα

και οσα ειπε ο Gika

προβλεψη μου οτι ο Ιβαν θα τους φυγει γιατι με αυτα τα σκουπιδια διαλογος δε γινεται
These users thanked the author loukas karadimos for the post:
Unpsofable78
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

Εγώ πάντως καταλαβαίνω ότι έκανε κωλοτουμπα ο ΑΣ, είπαν να επανηλειμενως ότι ο Ιβάν έχει τον πρώτο λόγο, έχει επίσης 16 μήνες να παρουσιάσει εγγυήσεις από την στιγμή που η ΠΑΕ θα φτιάξει την εταιρία ειδικού σκοπού, επίσης είπαν ότι ο δεν θα έχουν υπογράψει τίποτα δεσμευτικό με τον Μυστακίδη, εσχάτως είπαν οτι ο φόβος τους είναι μην τυχόν δεν δωθούν οι εγγυήσεις από τον Ιβάν στην ώρα τους
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ας περιμένουμε και την <αντίδραση> της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ότι ο Ιβαν τους δίνει λιγότερα απ ότι προβλέπει ο νόμος....φαντάζει ως ανέκδοτο.....

Ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν οφείλει ..και όφειλε μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ....επίσης είναι πολύ όμορφο ανέκδοτο.
These users thanked the author van rooy for the post (total 4):
Azrael, Iznogoud4, Spike4, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Εγώ, αφού έχω φάει το σκατό της ζωής μου απ' τη δικιά μου λόγω του ότι είμαι με τα ακουστικά και το κινητό στο χέρι εδώ και τρεις ώρες, πλατσουρίζοντας τα βρωμοπόδαρα μου στο Γάλυφο της Φολεγάνδρου, θέτω το εξής ερώτημα:

γίναμε σοφότεροι μετά από αυτό το, σε-luben-επίπεδα, επεισόδιο;

Δυσκολεύομαι να απαντήσω.
These users thanked the author vasgias for the post (total 8):
Dimitrisou, DamoN, Napoli4, felix 4, tzo_1926, george188, trouman, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Επειδή το διάβασα και κάπου πριν, αν ο ΑΣ ζήτησε από τον Σαββίδη proof of funds όπως έστειλε ο Τέλης και είναι εντάξει και καλυμμένοι μ αυτό, τότε όχι απλά είναι ηλιθιοι, είναι και επικίνδυνοι
These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
paok apo epilogi, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

theo111 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:19 Εγώ πάντως καταλαβαίνω ότι έκανε κωλοτουμπα ο ΑΣ, είπαν να επανηλειμενως ότι ο Ιβάν έχει τον πρώτο λόγο, έχει επίσης 16 μήνες να παρουσιάσει εγγυήσεις από την στιγμή που η ΠΑΕ θα φτιάξει την εταιρία ειδικού σκοπού, επίσης είπαν ότι ο δεν θα έχουν υπογράψει τίποτα δεσμευτικό με τον Μυστακίδη, εσχάτως είπαν οτι ο φόβος τους είναι μην τυχόν δεν δωθούν οι εγγυήσεις από τον Ιβάν στην ώρα τους
Μπα καμια κωλοτουμπα δεν εκανε. Αερολογιες για να μπερδεψουν τον κοσμο.
These users thanked the author Azrael for the post (total 2):
PAOKpanta, Unpsofable78
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Και στην τελική ας βγαίναν στην τελευταία τους ανακοίνωση και να τα λέγαν αυτά ξεκάθαρα..κύριοι αλλάζετε αυτά αυτά και αυτά και προχωράμε..θέλουμε εγγυήσεις και τις παρακάτω αλλαγές...γιατί σήμερα μια χαρά τα είπαν...
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Odi έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:15Ε αυτό λένε. Η ΠΑΕ απαίτησε άμεση υπογραφή.
Η παε, αν όντως απαίτησε άμεση υπογραφή γιατί δυσκολεύομαι πολύ να πάρω στα σοβαρά αυτούς του ασ μετά το σημερινό θέατρο σκιών, το έκανε διότι καθισαν σε κοινό τραπέζι και δέχτηκαν όλα τα αιτήματα του ασ. Επίσης το έκανε κάτω από την πίεση του Θεσσαλονικεύς ο οποίος εμφανίστηκε απ το παράθυρο με υπαιτιοτητα του ασ. Πολλά τα λάθη της παε και του Ιβάν όλα αυτά τα χρόνια αλλά πρέπει να είναι στημένος κάποιος για να μην βλέπει το πραξικόπημα του ασ εδώ.
These users thanked the author ToMousiTouCrespo for the post (total 4):
Logistis, trouman, paok apo epilogi, Unpsofable78
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Είδα το κλείσιμο από τον πρόεδρο του ΑΣ: έκκληση προς την ΕΣΗΕΜΘ και αρκετοί είπε εδώ μέσα δεν είναι μέλη, ποιοι;, να ρίξουν τους τόνους και να μην υπάρχουν διχαστικές τοποθετήσεις!
Δείτε ποιος/οι μιλάνε. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί ρε...άντε μην φάω ban.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 8):
eorptol1, Katsimamouro, Logistis, george188, trouman, paok apo epilogi, Unpsofable78, ASTNORD2
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:19
Odi έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:16
icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:13

Ο φιλος μας εκει μιλησε και για δεσμευσεις κεφαλαιων ΕΝΤΟΣ ΕΕ για την ανοικοδόμηση της Ουκρανιας.
Δεσμεύσεις κεφαλαίων εντός εε τα οποία προέρχονται από Ρωσία.
Τωρα παιζουμε με τις λεξεις; Απο που θα τα φερει ο Σαββιδης; Απο τους νησους Κειμαν; Δηλαδη με λιγα λογια θελουν λεφτα σε Ευρωπαικη τραπεζα που δεν θα ερθουν απο την Ρωσια; Για να καταληξουμε και καπου.
Ποια μέλη του Α.Σ έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα; Υπήρξε κάποια επιτροπή από αρμόδια άτομα που γνωρίζουν επί του αντικειμένου ή κάποιου εξωτερικού συνεργάτη ή έγινε το κλασικό πανεπιστημιακό συμπέρασμα που γίνεται στην Ελλάδα όπου όλοι τα ξέρουν όλα;
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Magpies4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:19 Νομίζω μόλις τελείωσε.

Έχουν έναν μαθηματικό καθηγητή ως εκπρόσωπο τύπου; Νομίζω τον έχω ακούσει σε πολιτική ανάλυση.

Μπορεί κάποιο παιδί να μας δώσει μιά περίληψη;
Νομίζω ότι τον έβλεπα στο μπιλμπάο στην Παπαζώλη
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Προσπαθείτε να ασχοληθείτε σοβαρά με αυτήν την παρωδία; Που τους πήρε και 2 μήνες να ετοιμάσουν;
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Magpies4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:19 Νομίζω μόλις τελείωσε.

Έχουν έναν μαθηματικό καθηγητή ως εκπρόσωπο τύπου; Νομίζω τον έχω ακούσει σε πολιτική ανάλυση.

Μπορεί κάποιο παιδί να μας δώσει μιά περίληψη;
📌 Κύρια σημεία
Προτεραιότητα στον Σαββίδη

Όλοι οι εκπρόσωποι του ΑΣ ΠΑΟΚ τόνισαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον πρώτο λόγο για τη Νέα Τούμπα.

Η πλευρά Μυστακίδη αποδέχθηκε δημόσια αυτό το «πλεονέκτημα» και δεν επιδιώκει να τον παρακάμψει.

Ενστάσεις για το μνημόνιο συνεργασίας

Το έγγραφο που κατέθεσε η ΠΑΕ χαρακτηρίστηκε «προσύμφωνο» και όχι κανονικό μνημόνιο.

Έλλειψη καταληκτικών ημερομηνιών, ρητρών, όρων εξόδου, και ρητρών ανωτέρας βίας.

Δεν υπήρχε επαρκής πρόβλεψη για εγγυήσεις και ασφάλεια του έργου.

Ζητήθηκε «proof of funds» (απόδειξη ύπαρξης κεφαλαίων) από τον Σαββίδη, ιδανικά από εκτός Ρωσίας λόγω γεωπολιτικών περιορισμών.

Σχέση με τον Μυστακίδη

Παρουσιάστηκε ως γνωστός ΠΑΟΚτσής με διάθεση να συμβάλει με ίδια κεφάλαια.

Υπήρξε συνάντηση για να διερευνηθεί η πρόθεση του, αλλά δεν προχώρησαν σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

Η συμφωνία που υπήρχε ήταν περισσότερο μια «δήλωση προθέσεων» και όχι δεσμευτική σύμβαση.

Κλίμα & επικοινωνία

Ο ΑΣ καταγγέλλει ότι δέχθηκε επικοινωνιακή πίεση και επιθέσεις μετά την άρνηση να υπογράψει άμεσα το έγγραφο.

Ζητήθηκε να σταματήσουν τα διχαστικά δημοσιεύματα και να επικρατήσει διάλογος στα θεσμικά όργανα.

Αναφέρθηκε ακόμη και απειλητικό email προς τον πρόεδρο κ. Ησαϊάδη.

Ετοιμάζεται τεχνοκρατική επιτροπή για την κοστολόγηση του έργου, με ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Νομικά & οικονομικά θέματα

Υπενθύμιση ότι ο νόμος προβλέπει συγκεκριμένα ποσοστά που πρέπει να λαμβάνει ο ΑΣ από ΠΑΕ και ΚΑΕ για όνομα, έμβλημα και εγκαταστάσεις.

Το έργο θεωρείται «ιστορικής σημασίας» και τα συμβόλαια του δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται για να μην αποδυναμωθεί η διαπραγματευτική θέση.
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 2):
adam04, Magpies4
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

τι να λεμε!!!! οσοι ειδαν καταλαβαν οτι δεν καταλαβαν. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ !! ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙΛΑΣ

μια ερωτηση απλη δεν τους εκαναν!!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??? ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ????
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο Χ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΧ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ???
ΔΗΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ??? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ??? ΓΙΑΤΙΝΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ?? ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ?? Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ??

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ . ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Η Ο Χ? ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ????? ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΒΑΝ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝΝΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ . ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ , ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΕ Η ΠΑΕ . ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ??? ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΧΙ Ο Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η Ο ΑΛΛΟΣ. ΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ???

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΝΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ???? ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΧ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ?? ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ???
These users thanked the author tsaousila1234 for the post:
felix 4
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Άλκης Ησαϊάδης, στη συνέντευξη Τύπου που λαμβάνει χώρα στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena έκανε την πρώτη τοποθέτηση, πριν ξεκινήσει η διαδικασία των ερωτήσεων.

Έκανε αναδρομή στο θέμα του νέου γηπέδου στην Τούμπα, ξεκινώντας από την Έκτακτη Γ.Σ. της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, και για το συμφωνητικό που υπογράφηκε με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη ενώ στη συνέχεια “λύγισε”, μίλησε για απαξίωση, κι έδωσε τον λόγο στον σύμβουλο επικοινωνίας του ΑΣ ΠΑΟΚ, κ. Κωνσταντινίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλκης Ησαϊάδης:

“Δεν ήρθαμε να δώσουμε μάχη χαρακωμάτων αλλά αλήθεια φως και προοπτική. Να πούμε ότι ο Ερασιτέχνης δεν είναι σύμμαχος αλλά ούτε αντίπαλος κανενός. Είναι η μάνα του συλλόγου και έχει καθήκον να προστατεύει, να εμπνέει και να εγγυάται. Η μάνα όμως δεν πρέπει να σιωπά, γιατί οι στιγμές είναι κρίσιμες. Όχι επειδή φοβόμαστε τίποτα αλλά επειδή ξέρουμε τι διακυβεύεται. Το γήπεδο δεν είναι απλώς ένα έργο, είναι το σπίτι μας. Είναι για τον κάθε ΠΑΟΚΤτσή η μνήμη, η προσευχή, ο πόθος και η ελπίδα.

Επαναλαμβάνω, δεν είμαστε εδώ για να διχάσουμε. Ήρθαμε για να σε ενημερώσουμε και στη συνέχεια να ενώσουμε. Όχι να υποταχθούμε. Σήμερα θα ανοίξουμε τα χαρτιά μας, με σεβασμό στον λαό του ΠΑΟΚ. Σήμερα μιλάει ο Ερασιτέχνης και δεν θα πάψει να μιλά μέχριθ να διασφαλιστεί το μέλλον του ΠΑΟΚ. Βρισκόμαστε εδώ για να τεθούμε εδώ στη διάθεση κάθε απορίας σας. Ξεκινώντας θα ήταν σκόπιμο να υπενθυμίσω τις κρίσιμες εξελίξεις που συνέβαλαν ώστε να είμαστε όλοι εδώ

Στις 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη της ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της οποίας ο αντιπρόεδρος Κυριάκος Κυριάκος προτρέπει τον Ερασιτέχνη να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να περπατήσει το θέμα γηπέδου. Όπως και να ερμηνευθούν οι δηλώσεις, το θέμα της Νέας Τούμπας βρίσκεται σε βαθιά κατάψυξη.

Στις 3 Ιουνίου ο Α.Σ. εκδίδει ανακοίνωση ότι θα αναλάβει πρωτοβουλίες. Ο Τύπος υποδέχεται τις δηλώσεις του αντιπροέδρου σαν προτροπή να αναλάβει δράση. Στο χρονικό διάστημα από 2/6 μέχρι 16/6 ουδεμία διορθωτική ανακοίνωση έγινε από την ΠΑΕ. Στο ίδιο διάστημα, ο πρώην πρόεδρος κ. Κατσαρής έρχεται σε επαφή με επιφανείς φίλους του ΠΑΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Πιτμεντζάς, συνεργάτης του Νίκου Βερζιτζή. Ο ίδιος είναι παιδικός φίλος του Αριστοτέλη Μυστακίδη. Μετά από αυτά, ο κ. Μυστακίδης δέχεται να αναλάβει εξ ολοκλήρου με ίδια κεφάλαια την κατασκευή του νέου γηπέδου. Στις 16/6 συγκαλείται Δ.Σ. κατά τη διάρκεια του οποίου παίρνει την έγκριση για να υπογράψει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό βούλησης προθέσεων.

Ακολουθούν διάφορα γεγονότα που οδηγούν στην παραίτηση του κ. Κατσαρή. Στις 30/6 αναλαμβάνω πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Με δική μου πρωτοβουλία πραγματοποιούνται δύο συναντήσεις με την ΠΑΕ. Τη Δευτέρα 21/7, δέχομαι τηλεφώνημα από τον κ. Φωτιάδη και μου λέει πως πρέπει εντός δύο ωρών να έρθει αντιπροσωπία της ΠΑΕ να έρθει στα γραφεία του Ερασιτέχνη για να μιλήσουμε για το θέμα του γηπέδου. Πράγματι, τετραμελής αντιπροσωπία της ΠΑΕ υπό την κ. Γκοτσάρεβα επισκέπτεται τα γραφεία μετά από 13 χρόνια, παραδίδει και πρωτοκολλεί το έγγραφο εκχώρησης δικαιωμάτων.

Μετά από δύο μέρες αυτό το έγγραφο κοινοποιείται ηλεκτρονικά από την ΠΑΕ στην κ. Γιαννακοπούλου και τον κ. Μπεκιάρη. Για λόγους εμπιστευτικότητας και δεοντολογίας αποφασίζω να το παραδώσω σε έκτακτο Δ.Σ. Το ίδιο θα έκανα σήμερα. Στις 25/7 αποστέλλεται από την ΠΑΕ email που εγκαλούμαστε για τη διαρροή του εγγράφου δεξιά και αριστερά.

Το οποίο απαντήθηκε ανάλογα από τη νομική σύμβουλο. Στο συμβούλιο τις 28/7 παρίσταστε αντιπροσωπία της ΠΑΕ, η οποία επιμένει για την επί τόπου υπογραφή του εγγράφου που πρωτοκολλήθηκε στις 21/7. Αυτό δεν μπορούσε να το υπογράψει κανείς εκείνη την ώρα. Η αντιπροσωπία αποχωρεί και το Δ.Σ. αποφασίζει να συστήσει τεχνοκρατική επιτροπή, που θα συντάξει ένα αντίστοιχο έγγραφο από την πλευρά του Α.Σ. και που δίνει προβάδισμα λόγω της τεράστιας προσφοράς του Ιβάν Σαββίδη, υπό την προϋπόθεση οικονομικών εγγυήσεων και όχι εγγυητικής επιστολής, μέχρι την 31/12/2025.

Στο σημείο αυτό και στο κατώφλι των 69 έως 70 χρόνων μου, θα ήθελα να τονίσω δεν έχω αισθανθεί ποτέ αυτή την απαξίωση σαν άτομο και σαν θεσμός. Την ίδια και χειρότερη απαξίωση ένιωσα όταν διάβασα την ανακοίνωση της ΠΑΕ την επόμενη ημέρα, ότι εξυπηρετούμε ξένες ατζέντες. Όταν ακόμα και το νερό χορηγείται από τον Ιβάν Σαββίδη. Συγχωρέστε με λίγο”

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”