ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:54
Χωρικός έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 22:51
Κάποτε λέγατε :ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα..
Μάλλον σωστό ήταν , γιατί μόλις πήρατε πρωταθλήματα γίνατε γαύροι. Χειρότεροι από γαύρους σε ορισμένα θέματα.
Είναι προφανές οτι αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ, ή δεν είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέραμε.
Το πιο πονηρό φυσικά είναι το όμορφο: Δεν παίρνω θέση υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς!
Ποια είναι η μία και ποιά είναι η άλλη πλευρά ρε;
Η ιστορία αυτή φυσικά δεν ξεκίνησε πριν δυο μήνες. Εχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Με πολυιδιοκτησίες, με λιμάνια κ.λ.π
Ούτε ο Ιβαν με νοιάζει, ούτε πόντιος είμαι , ούτε ξερω από τεμετερα και τραντελληνες.
Αλλα αν αυτό είναι ΠΑΟΚ αν εσείς είστε ΠΑΟΚ, τότε εγώ δεν είμαι ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση.Σε κανένα γήπεδο δεν θέλω να σας έχω δίπλα μου , ούτε καν στο καφενείο απ'τη νόβα.
Γκολφ θα βλέπω ρε , αλλά σαν εσάς δεν θα γίνω ποτε.
υ.γ : και αν κάποιοι παρεξηγηθείτε απ'το ποστ θεωρωντας που δεν αφορά εσάς, τότε δεν αφορά εσάς.
Μπαν ξεμπαν δεν έχει σημασία, μπαναρομαι μόνος μου όχι μονο από το paokmania, αλλά από την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Καληνύχτα
++++1926 ΠΑΟΚ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ!
Φίλε Χωρικός, πίστεψε με σε νιώθω.
Προφανώς από όσα διαβάζω δεν είσαι
πιτσιρικάς, και εγώ είμαι 52.
Πολλές φορές αποσυρθηκα από το paokmania, για χρόνια ολόκληρα πιο νέος δεν πήγαινα στο γήπεδο γιατί ένιωθα ότι ο λαός του ΠΑΟΚ από το 1990 ακόμα και μετά αλλάζει.
Και δυστυχώς προς το χειρότερο.
Μετά το 2000 η αλλαγή έγινε ακόμη
πιο φανερή. Και μετά την έλευση του
Σαββίδη νομίζω ότι απευθύνομαι σε θεατές και όχι οπαδούς.
Ωστόσο όπως έγραψα όταν ξαναγύρισα με αιτια την πιθανή απομάκρυνση του Ραζβαν για να φτάσουμε σε αυτό το
πρωτάκουστο θέμα του καλοκαιριού,
θα γράφω όσο αντέχω για όσους ακούνε και για τους λίγους που καταλαβαίνουνε.
Καταλαβαίνω την οργή σου, την πίκρα σου, το θυμό σου και τη στεναχώρια σου. Ξέρω ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν προς το καλό γενικά.
Νιώθω πολύ συγκινημένος από αυτά που έγραψες γιατί νιώθω και εγώ τα ίδια. Θέλω πολλές φορές να τα εγκαταλείψω, αλλά η μικρή ελπίδα
ότι ένας μικρός σπόρος από ΠΑΟΚ
μπορεί και στο τέλος θα φυτευθεί
μου δίνει την οποία δύναμη για συνέχεια.
Αυτό και ένα "χτύπημα στην πλάτη από κάποιους συμφορουμιτες" ότι αξίζει
να συνεχίσω να προσπαθώ.....
Σου "κτυπαω και εγώ την πλάτη" τώρα
και σου ζητάω με όση δύναμη έχεις
να δώσουμε και αυτόν τον αγώνα, με όσες παρεμβάσεις αντέχουμε. Έστω λίγες όταν βλέπουμε το τρένο να εκτροχιάζεται.....
Καταλαβαίνω ότι έχεις ζήσει πολλά
και για αυτό είναι τόσο απαραίτητη
έστω μια λέξη από εσένα σε όλους μας
όταν χρειάζεται.
Παρόλα αυτά και αν δε το κάνεις
να ξέρεις ότι έχεις τιμήσει με την παρουσία σου τον ΠΑΟΚτσηδικο λαό.
Το λαό που όσο χρόνων και αν φτάσει
θα συγκινείται ακόμη και με το άκουσμα
της λέξης Τούμπα, ΠΑΟΚ όπου και αν βρίσκεται.
ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!!
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!
ΜΠΙΤΖΙΜ ΠΑΟΚ!