Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
PAOK DreXleR

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

Special 4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 14:20 Η αλήθεια είναι ότι περίμενα φέτος να γίνει ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας, στα 100 χρόνια της ομάδας και να σπάσουμε το ρεκόρ των 21.100 εισιτηρίων διαρκείας, της διοίκησης πρωτοδικείου Ζαγοράκη - Βρύζα.

Ίσως, μερίδα του κόσμου, να είναι απογοητευμένη από τη μεταγραφική πολιτική της παε τα τελευταία χρόνια.

Edit: Έκανα λάθος τη χρονιά.
Η χρονιά με το ρεκόρ στα διαρκείας είναι το 2019 - 2020, με 22.154, μετά το αήττητο νταμπλ.
Μετά τις 14χιλ. οι τιμές είναι του 500ρικου. Εδώ είναι Βορράς & όχι ΧΑΒΟΥΖΑ των 6 εκατ/ρίων
Όπως είπε κ ένας φίλος κάμποσες σελίδες νωρίτερα " αν είχε άλλες 5χιλ. με τιμές 4 ή 7 θα είχαν φύγει.
Θα τολμήσω μια πρόβλεψη πως την πρώτη χρονιά στο Καυτατζόγριο θα έχουμε πάνω από 25χιλ.
These users thanked the author PAOK DreXleR for the post (total 3):
Unpsofable78, ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:54
Χωρικός έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 22:51 Κάποτε λέγατε :ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα..
Μάλλον σωστό ήταν , γιατί μόλις πήρατε πρωταθλήματα γίνατε γαύροι. Χειρότεροι από γαύρους σε ορισμένα θέματα.
Είναι προφανές οτι αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ, ή δεν είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέραμε.
Το πιο πονηρό φυσικά είναι το όμορφο: Δεν παίρνω θέση υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς!
Ποια είναι η μία και ποιά είναι η άλλη πλευρά ρε;
Η ιστορία αυτή φυσικά δεν ξεκίνησε πριν δυο μήνες. Εχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Με πολυιδιοκτησίες, με λιμάνια κ.λ.π
Ούτε ο Ιβαν με νοιάζει, ούτε πόντιος είμαι , ούτε ξερω από τεμετερα και τραντελληνες.
Αλλα αν αυτό είναι ΠΑΟΚ αν εσείς είστε ΠΑΟΚ, τότε εγώ δεν είμαι ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση.Σε κανένα γήπεδο δεν θέλω να σας έχω δίπλα μου , ούτε καν στο καφενείο απ'τη νόβα.
Γκολφ θα βλέπω ρε , αλλά σαν εσάς δεν θα γίνω ποτε.
υ.γ : και αν κάποιοι παρεξηγηθείτε απ'το ποστ θεωρωντας που δεν αφορά εσάς, τότε δεν αφορά εσάς.

Μπαν ξεμπαν δεν έχει σημασία, μπαναρομαι μόνος μου όχι μονο από το paokmania, αλλά από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Καληνύχτα
++++1926 ΠΑΟΚ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ!

Φίλε Χωρικός, πίστεψε με σε νιώθω.
Προφανώς από όσα διαβάζω δεν είσαι
πιτσιρικάς, και εγώ είμαι 52.
Πολλές φορές αποσυρθηκα από το paokmania, για χρόνια ολόκληρα πιο νέος δεν πήγαινα στο γήπεδο γιατί ένιωθα ότι ο λαός του ΠΑΟΚ από το 1990 ακόμα και μετά αλλάζει.
Και δυστυχώς προς το χειρότερο.

Μετά το 2000 η αλλαγή έγινε ακόμη
πιο φανερή. Και μετά την έλευση του
Σαββίδη νομίζω ότι απευθύνομαι σε θεατές και όχι οπαδούς.

Ωστόσο όπως έγραψα όταν ξαναγύρισα με αιτια την πιθανή απομάκρυνση του Ραζβαν για να φτάσουμε σε αυτό το
πρωτάκουστο θέμα του καλοκαιριού,
θα γράφω όσο αντέχω για όσους ακούνε και για τους λίγους που καταλαβαίνουνε.

Καταλαβαίνω την οργή σου, την πίκρα σου, το θυμό σου και τη στεναχώρια σου. Ξέρω ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν προς το καλό γενικά.

Νιώθω πολύ συγκινημένος από αυτά που έγραψες γιατί νιώθω και εγώ τα ίδια. Θέλω πολλές φορές να τα εγκαταλείψω, αλλά η μικρή ελπίδα
ότι ένας μικρός σπόρος από ΠΑΟΚ
μπορεί και στο τέλος θα φυτευθεί
μου δίνει την οποία δύναμη για συνέχεια.

Αυτό και ένα "χτύπημα στην πλάτη από κάποιους συμφορουμιτες" ότι αξίζει
να συνεχίσω να προσπαθώ.....

Σου "κτυπαω και εγώ την πλάτη" τώρα
και σου ζητάω με όση δύναμη έχεις
να δώσουμε και αυτόν τον αγώνα, με όσες παρεμβάσεις αντέχουμε. Έστω λίγες όταν βλέπουμε το τρένο να εκτροχιάζεται.....

Καταλαβαίνω ότι έχεις ζήσει πολλά
και για αυτό είναι τόσο απαραίτητη
έστω μια λέξη από εσένα σε όλους μας
όταν χρειάζεται.

Παρόλα αυτά και αν δε το κάνεις
να ξέρεις ότι έχεις τιμήσει με την παρουσία σου τον ΠΑΟΚτσηδικο λαό.
Το λαό που όσο χρόνων και αν φτάσει
θα συγκινείται ακόμη και με το άκουσμα
της λέξης Τούμπα, ΠΑΟΚ όπου και αν βρίσκεται.

ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!!
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!

ΜΠΙΤΖΙΜ ΠΑΟΚ!
Φίλε Αμπαλαέα.. για κάτι τέτοιους ανθρώπους σαν εσένα δεν μπορώ να ξεκολλήσω από εδώ μέσα..
Η αληθεια είναι οτι έχεις δίκιο.. Οφείλουμε να είμαστε στις επάλξεις, τώρα μας χρειάζεται η ομάδα..
Σ ευχαριστώ!
These users thanked the author Χωρικός for the post (total 8):
PAOKpanta, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Apil44, Dimitrisou, leomatos88, keep_paokizein, eorptol1, lkosmid
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

eorptol1 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:04 χωρικε θα ηθελα παρα πολυ να ειμαστε διπλα στους αγωνες του ΠΑΟΚ ..... :pano: :pano:
Ά ρε Καιλαριώτη! Εμείς οι γερόλυκοι θα τραβήξουμε μπροστά πάλι!
Κι εγώ φίλε μου!
These users thanked the author Χωρικός for the post (total 2):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, eorptol1
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Χωρικός έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 18:35
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:54
Χωρικός έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 22:51 Κάποτε λέγατε :ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα..
Μάλλον σωστό ήταν , γιατί μόλις πήρατε πρωταθλήματα γίνατε γαύροι. Χειρότεροι από γαύρους σε ορισμένα θέματα.
Είναι προφανές οτι αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ, ή δεν είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέραμε.
Το πιο πονηρό φυσικά είναι το όμορφο: Δεν παίρνω θέση υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς!
Ποια είναι η μία και ποιά είναι η άλλη πλευρά ρε;
Η ιστορία αυτή φυσικά δεν ξεκίνησε πριν δυο μήνες. Εχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Με πολυιδιοκτησίες, με λιμάνια κ.λ.π
Ούτε ο Ιβαν με νοιάζει, ούτε πόντιος είμαι , ούτε ξερω από τεμετερα και τραντελληνες.
Αλλα αν αυτό είναι ΠΑΟΚ αν εσείς είστε ΠΑΟΚ, τότε εγώ δεν είμαι ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση.Σε κανένα γήπεδο δεν θέλω να σας έχω δίπλα μου , ούτε καν στο καφενείο απ'τη νόβα.
Γκολφ θα βλέπω ρε , αλλά σαν εσάς δεν θα γίνω ποτε.
υ.γ : και αν κάποιοι παρεξηγηθείτε απ'το ποστ θεωρωντας που δεν αφορά εσάς, τότε δεν αφορά εσάς.

Μπαν ξεμπαν δεν έχει σημασία, μπαναρομαι μόνος μου όχι μονο από το paokmania, αλλά από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Καληνύχτα
++++1926 ΠΑΟΚ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ!

Φίλε Χωρικός, πίστεψε με σε νιώθω.
Προφανώς από όσα διαβάζω δεν είσαι
πιτσιρικάς, και εγώ είμαι 52.
Πολλές φορές αποσυρθηκα από το paokmania, για χρόνια ολόκληρα πιο νέος δεν πήγαινα στο γήπεδο γιατί ένιωθα ότι ο λαός του ΠΑΟΚ από το 1990 ακόμα και μετά αλλάζει.
Και δυστυχώς προς το χειρότερο.

Μετά το 2000 η αλλαγή έγινε ακόμη
πιο φανερή. Και μετά την έλευση του
Σαββίδη νομίζω ότι απευθύνομαι σε θεατές και όχι οπαδούς.

Ωστόσο όπως έγραψα όταν ξαναγύρισα με αιτια την πιθανή απομάκρυνση του Ραζβαν για να φτάσουμε σε αυτό το
πρωτάκουστο θέμα του καλοκαιριού,
θα γράφω όσο αντέχω για όσους ακούνε και για τους λίγους που καταλαβαίνουνε.

Καταλαβαίνω την οργή σου, την πίκρα σου, το θυμό σου και τη στεναχώρια σου. Ξέρω ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν προς το καλό γενικά.

Νιώθω πολύ συγκινημένος από αυτά που έγραψες γιατί νιώθω και εγώ τα ίδια. Θέλω πολλές φορές να τα εγκαταλείψω, αλλά η μικρή ελπίδα
ότι ένας μικρός σπόρος από ΠΑΟΚ
μπορεί και στο τέλος θα φυτευθεί
μου δίνει την οποία δύναμη για συνέχεια.

Αυτό και ένα "χτύπημα στην πλάτη από κάποιους συμφορουμιτες" ότι αξίζει
να συνεχίσω να προσπαθώ.....

Σου "κτυπαω και εγώ την πλάτη" τώρα
και σου ζητάω με όση δύναμη έχεις
να δώσουμε και αυτόν τον αγώνα, με όσες παρεμβάσεις αντέχουμε. Έστω λίγες όταν βλέπουμε το τρένο να εκτροχιάζεται.....

Καταλαβαίνω ότι έχεις ζήσει πολλά
και για αυτό είναι τόσο απαραίτητη
έστω μια λέξη από εσένα σε όλους μας
όταν χρειάζεται.

Παρόλα αυτά και αν δε το κάνεις
να ξέρεις ότι έχεις τιμήσει με την παρουσία σου τον ΠΑΟΚτσηδικο λαό.
Το λαό που όσο χρόνων και αν φτάσει
θα συγκινείται ακόμη και με το άκουσμα
της λέξης Τούμπα, ΠΑΟΚ όπου και αν βρίσκεται.

ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!!
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!

ΜΠΙΤΖΙΜ ΠΑΟΚ!
Φίλε Αμπαλαέα.. για κάτι τέτοιους ανθρώπους σαν εσένα δεν μπορώ να ξεκολλήσω από εδώ μέσα..
Η αληθεια είναι οτι έχεις δίκιο.. Οφείλουμε να είμαστε στις επάλξεις, τώρα μας χρειάζεται η ομάδα..
Σ ευχαριστώ!
Πολλα +++ και στους 2 γιατί έχετε το DNA του παλιου ΠΑΟΚτση.

Να πω μόνο στον φίλο χωρικό, αν μου επιτρεπει βέβαια, πως δεν πρέπει να απο γοητεύεται γιατί ενα 5% των οπαδών έχουν άλλη άποψη.
Η συντριπτική πλειοψηφία νιώθει και με αυτούς καθόμαστε δίπλα στην κερκιδα.
Πραγματικά πίστευα, μολις έσκασε το θέμα με τον ΑΣ κ τον τέλη πως θα διχαζομασταν ολοκληρωτικά. Με χαρά μου διαπίστωσα πως ακόμα κ καποιοι που εχουν(εχουμε) παράπονα από την διαχείριση του ιβαν, μετα απο αυτήν την ιστορία συσπειρωθηκαν κοντά στον ΙΒΑΝ.
Διχασμός είναι το 50-50,οχι το 95-5.
Ειμαι αισιόδοξος πως με την συσπείρωση του κόσμου γύρω από τον ιβαν, ο ΠΑΟΚ θα βγει δυνατότερος.
ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΒΈΒΑΙΑ.
These users thanked the author iremidynami 4+ for the post (total 8):
Χωρικός, paok apo epilogi, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Apil44, Grimson4, leomatos88, NIKOS1972, lkosmid
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Special 4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 14:56 Όχι και μη συνεχίζεις να εργαλειοποιείς τα διαρκείας για να αποδείξεις ό,τι σε βολεύει.

Η διαφορά φέτος, σε σχέση με πέρσι, είναι τα 100 χρόνια, τα γενέθλια.
Δεν πειράζει φίλε μου δεν πείθετε κανένα και αν σας χαλάει το αφήγημα ο αριθμός των διαρκείας και το πρώτο σολντάουτ μετά από χρόνια μην κάνει κανένας εγκάθετος φασαρία όταν την Πέμπτη το γήπεδο φωνάξει το όνομα του ευεργέτη
These users thanked the author Pater for the post (total 4):
Montrealiotis, Apil44, ΚΩΣΤΑΣ2019, PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μακαρι να το φωναξει φιλε μου....
Γιατι οταν το ζητουσα εδω μεσα πριν χρονια...μονο με τις πετρες δεν με πηραν ...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Pater έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 19:58
Special 4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 14:56 Όχι και μη συνεχίζεις να εργαλειοποιείς τα διαρκείας για να αποδείξεις ό,τι σε βολεύει.

Δεν πειράζει φίλε μου δεν πείθετε κανένα και αν σας χαλάει το αφήγημα ο αριθμός των διαρκείας και το πρώτο σολντάουτ μετά από χρόνια μην κάνει κανένας εγκάθετος φασαρία όταν την Πέμπτη το γήπεδο φωνάξει το όνομα του ευεργέτη
1. Απευθύνεσαι σε δεύτερο πληθυντικό, λες και απευθύνεσαι σε διαφορετικά ''στρατόπεδα''. Οπότε το ποστ σου, το κρίνω διχαστικό.
2. Να φωνάξει όποιος θέλει το όνομα του ευεργέτη, δεν τον εμποδίζει κανένας.
#. Εγώ θα είμαι στο γήπεδο για να φωνάξω ΠΑΟΚ και έχω διαρκείας εδώ και χρόνια, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και σε άλλα αθλήματα.
Όπως συνηθίζουμε να λέμε, εμείς δε φύγαμε ποτέ.
4. Ελπίζω και εύχομαι να είναι και ο ευεργέτης στο γήπεδο, μετά από τόσα χρόνια. Πόσα είναι αυτά; 6 χρόνια;

#Μόνο ΠΑΟΚ
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Φίλε χωρικέ με μεγάλη συγκίνηση
σε ευχαριστώ που είσαι πάλι εδώ!
Θα δώσουμε τον αγώνα με όσες δυνάμεις
έχουμε και μπορούμε για τον ΠΑΟΚ μας!
Και θα κερδίσουμε και πάλι!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
Apil44, Χωρικός, ΚΩΣΤΑΣ2019
ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

Δημοσίευση από ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ »

Special 4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 20:16
Pater έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 19:58

1. Απευθύνεσαι σε δεύτερο πληθυντικό, λες και απευθύνεσαι σε διαφορετικά ''στρατόπεδα''. Οπότε το ποστ σου, το κρίνω διχαστικό.
2. Να φωνάξει όποιος θέλει το όνομα του ευεργέτη, δεν τον εμποδίζει κανένας.
#. Εγώ θα είμαι στο γήπεδο για να φωνάξω ΠΑΟΚ και έχω διαρκείας εδώ και χρόνια, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και σε άλλα αθλήματα.
Όπως συνηθίζουμε να λέμε, εμείς δε φύγαμε ποτέ.
4. Ελπίζω και εύχομαι να είναι και ο ευεργέτης στο γήπεδο, μετά από τόσα χρόνια. Πόσα είναι αυτά; 6 χρόνια;

#Μόνο ΠΑΟΚ
Κι όμως μέσα σε αυτά τα 6 χρόνια έχουμε πάρει 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελα + τις πορείες στην Ευρώπη (μην αναφέρω και τους τίτλους στα ερασιτεχνικά γιατι σε κάποιο ποστ νομίζω αναφέρθηκαν 38 προ έλευσης Σαββίδη 90 φεύγα με Σαββίδη)!!! Αλήθεια, όλα τα υπόλοιπα χρόνια που πήγαινες με το διαρκείας σου στο γήπεδο και φώναζες ΠΑΟΚ πόσους τίτλους πήραμε;
These users thanked the author ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ for the post (total 2):
Apil44, astral
Άβαταρ μέλους
Special 4

Όσους πήραμε.
ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους.
Αλλά σίγουρα, αυτοί είναι απαραίτητοι, για να ανεβαίνει επίπεδο ο σύλλογος.

Αλλά μιας και με ρωτάς, για το οικονομικό εκτόπισμα που φαίνεται ότι έχει ο πρόεδρος ή μπορούσε να έχει ο πρόεδρος τα προηγούμενα χρόνια, θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να είχαμε πάρει πολλούς περισσότερους.

Αν υπήρχε διοικητική οργάνωση με ποδοσφαιρικά κριτήρια, χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς δυσλειτουργίες, με έγκαιρη και εύστοχη μεταγραφική επένδυση - ενίσχυση, θα έπρεπε να είχαμε προκριθεί τουλάχιστον μία φορά σε ομίλους Champions League και να είχαμε φτάσει σε κάποιο ευρωπαϊκό τελικό ή να τον είχαμε κατακτήσει.

Πάνω σε αυτό που περιγράφω, υπάρχει μία πολύχρονη στασιμότητα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Καλά και οι άλλοι "θα μπορούσαν και θα έπρεπε". δεν παίζουμε μόνοι μας ούτε είχαμε απέναντι μικρούς αντιπάλους αγωνιστικά, οικονομικά και παρασκηνιακά.

Έχουμε επίσης απέναντι την πιο αισχρή και σιχαμενη κυβέρνηση.

Η μόνη στασιμότητα είναι ότι η ομάδα κατακτά και διεκδικεί τίτλους σταθερά εδώ και χρόνια.
These users thanked the author astral for the post (total 2):
Apil44, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Special 4

@astral αν εσύ είσαι είσαι εντάξει με την στασιμότητα και τα βήματα προς τα πίσω, τη μη συμμετοχή σε ομίλους Champions League (δεν συζητώ για τα top-20 που υποσχόταν κάποτε ο Ιβάν) και περιμένεις το θαύμα για το οποίο μίλησε ο Σαββίδης για φέτος, είναι δικαίωμά σου.

Εγώ δεν συμμερίζομαι αυτή την εικόνα. Δεν με ικανοποιεί. Ως οπαδός θα απαιτώ για περισσότερα και καλύτερα.

Θαύματα, όπου 4 αγώνες πριν το τέλος, στο 74' είμαστε 10 βαθμούς από την κορυφή και στο τέλος το κατακτάμε, δεν θεωρώ ότι μπορούν να συμβαίνουν συνεχώς και δεν είναι αυτή η στρατηγική που θεωρώ ότι πρέπει να κινούμαστε.

Τα λέει εδώ ο Mod μια χαρά.
Blackgr4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 08:57 Φυσικά το να ξοδεύεις χρήματα δεν προεξοφλεί τις επιτυχίες αλλά όταν έχεις το 4ο μισθολογικό μπάτζετ και το 4ο μεταγραφικό μπάτζετ, το να τερματίσεις πάνω από την 4η θέση θεωρείται υπέρβαση.

Όταν ταυτόχρονα βλέπεις τους άλλους τρεις να αυξάνουν τα μπάτζετ τους (και τα δυο) ενώ εσύ είτε να τα μειώνεις, είτε στη καλύτερη να τα διατηρείς στα ίδια επίπεδα, ε δεν μπορείς να είσαι και τόσο αισιόδοξος πως η ψαλίδα θα κλείσει και δεν θα ανοίξει.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Special 4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 22:06 @astral αν εσύ είσαι είσαι εντάξει με την στασιμότητα και τα βήματα προς τα πίσω, τη μη συμμετοχή σε ομίλους Champions League (δεν συζητώ για τα top-20 που υποσχόταν κάποτε ο Ιβάν) και περιμένεις το θαύμα για το οποίο μίλησε ο Σαββίδης για φέτος, είναι δικαίωμά σου.

Εγώ δεν συμμερίζομαι αυτή την εικόνα. Δεν με ικανοποιεί. Ως οπαδός θα απαιτώ για περισσότερα και καλύτερα.

Θαύματα, όπου 4 αγώνες πριν το τέλος, στο 74' είμαστε 10 βαθμούς από την κορυφή και στο τέλος το κατακτάμε, δεν θεωρώ ότι μπορούν να συμβαίνουν συνεχώς και δεν είναι αυτή η στρατηγική που θεωρώ ότι πρέπει να κινούμαστε.

Τα λέει εδώ ο Mod μια χαρά.
Blackgr4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 08:57 Φυσικά το να ξοδεύεις χρήματα δεν προεξοφλεί τις επιτυχίες αλλά όταν έχεις το 4ο μισθολογικό μπάτζετ και το 4ο μεταγραφικό μπάτζετ, το να τερματίσεις πάνω από την 4η θέση θεωρείται υπέρβαση.

Όταν ταυτόχρονα βλέπεις τους άλλους τρεις να αυξάνουν τα μπάτζετ τους (και τα δυο) ενώ εσύ είτε να τα μειώνεις, είτε στη καλύτερη να τα διατηρείς στα ίδια επίπεδα, ε δεν μπορείς να είσαι και τόσο αισιόδοξος πως η ψαλίδα θα κλείσει και δεν θα ανοίξει.
Ο.. mod ,με το παραπάνω σχόλιο, ασχολείται με τα αγωνιστικά, οπότε μην πας να τον μπλέξεις στους καυγάδες σας.

Η άποψη μου σχετικά με την κίνηση του ΑΣ είναι ξεκάθαρη και την έχω γράψει. Ήταν ο ορισμός της πουστι@ς απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη.

Είναι άλλο πράγμα το πως βλέπω την κίνηση του ΑΣ και τις εξελίξεις του γηπέδου και άλλο η κριτική που πιστεύω πως είμαστε υποχρεωμένοι να ασκούμε ακόμα και στον ευεργέτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Κριτική που εγώ προσωπικά, δεν θυμήθηκα να κάνω τώρα που εμφανίστηκε ο Μυστακίδης και μπορεί όποιος άλλος mod θέλει να το επιβεβαιώσει.

Για μένα το ποτήρι σχεδόν ξεχείλισε πέρσι το καλοκαίρι με τις γνωστές παλινωδίες που κατέστρεψαν την μοναδική ευκαιρία που είχαμε να παίξουμε ως ισχυροί στα προκριματικά του Ch.L. και θα ξεχειλίσει οριστικά φέτος αν δω μέχρι 30 Αυγούστου μια από τα ίδια.

Δεν μπορώ να τα γράψω πιο ξεκάθαρα, ούτε με απασχολεί ποιος συμφωνεί και ποιος διαφωνεί μαζί μου.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Special 4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 22:06 @astral αν εσύ είσαι είσαι εντάξει με την στασιμότητα και τα βήματα προς τα πίσω, τη μη συμμετοχή σε ομίλους Champions League (δεν συζητώ για τα top-20 που υποσχόταν κάποτε ο Ιβάν) και περιμένεις το θαύμα για το οποίο μίλησε ο Σαββίδης για φέτος, είναι δικαίωμά σου.

Θα ήταν βήματα πίσω αν είχαμε κατακτήσει κάτι από αυτά που περιγράφεις. Εκτός αν πριν τον Ιβάν παίζαμε κάθε χρονο τσ.λ. ή ήμασταν στο τοπ20 και δεν το θυμάμαι.

Αντιθέτως κερδίσαμε τους περισσότερους τίτλους της ιστορίας μας αυτά τα χρόνια.

Το περσινό πρωτάθλημα δεν ήταν κανένα θαύμα και κρίμα να γράφεις ανακρίβειες και υπερβολές επειδή δε βολεύει το αφήγημα σου. Η ομάδα τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια και πρώτη στο πρωτάθλημα.
Γιατι όμως τόση υποτίμηση για το πιο μάγκικο πρωτάθλημα κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους και σκατοκυβερνηση?
Θυμάσαι τι έγραφες μήπως για τον προπονητή?

Μπορείς να έχεις ότι απαιτήσεις προτιμάς , και όσες θεωρίες κρίνεις εσύ ότι σε ικανοποιούν . Αλλά αυτό δεν αλλάζει ούτε την ιστορία ούτε τα γεγονότα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τρί 05 Αύγ 2025, 22:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author astral for the post (total 3):
Apil44, navigator11, Montrealiotis
ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

Δημοσίευση από ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ »

Special 4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 21:34 Όσους πήραμε.
ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους.
Αλλά σίγουρα, αυτοί είναι απαραίτητοι, για να ανεβαίνει επίπεδο ο σύλλογος.
Αλλά μιας και με ρωτάς, για το οικονομικό εκτόπισμα που φαίνεται ότι έχει ο πρόεδρος ή μπορούσε να έχει ο πρόεδρος τα προηγούμενα χρόνια, θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να είχαμε πάρει πολλούς περισσότερους.
Αν υπήρχε διοικητική οργάνωση με ποδοσφαιρικά κριτήρια, χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς δυσλειτουργίες, με έγκαιρη και εύστοχη μεταγραφική επένδυση - ενίσχυση, θα έπρεπε να είχαμε προκριθεί τουλάχιστον μία φορά σε ομίλους Champions League και να είχαμε φτάσει σε κάποιο ευρωπαϊκό τελικό ή να τον είχαμε κατακτήσει.

Πάνω σε αυτό που περιγράφω, υπάρχει μία πολύχρονη στασιμότητα.
Αρχικά, ναι συμφωνω ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τίτλους, αλλά στο προηγούμενο πόστ τόνισες την απουσία του από το γήπεδο και σου λέω το πολύ απλό οτι 6 χρόνια χωρις την παρουσία Σαββίδη πήραμε 4 τίτλους και τα πρώτα 6 με την παρουσία του Σαββίδη πήραμε 2 τίτλους. Αλήθεια, ο Αλαφούζος που έχει οικονομικό εκτόπισμα επενδύει, ιδίως τα τελευταία χρόνια και είναι παρών στο γήπεδο, πόσους τίτλους είπαμε ότι έχει;
2ον "για το οικονομικό εκτόπισμα που φαίνεται ότι έχει ο πρόεδρος". ΦΑΙΝΕΤΑΙ; δεν το έχει δείξει με τον πακτωλό χρημάτων που έβαζε και συνεχίζει να βάζει κάθε χρόνο στην ομάδα;
3. "ή μπορούσε να έχει ο πρόεδρος τα προηγούμενα χρόνια". Μάθαμε οτι πτώχευσε; πριν λίγο καιρό δεν έκανε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΠΑΟΚ; Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο;;
4. "θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να είχαμε πάρει πολλούς περισσότερους" Γιατι ως γνωστόν στην Ελλάδα ειδικά τα πρώτα χρόνια του Σαββίδη αυτός που επένδυε έπαιρνε και τίτλους, σωστά;; Και κατι αγώνες που έκανε ο Ιβάν για να ρίξει ένα ολόκληρο σύστημα έγιναν στη Ρωσία μάλλον όχι εδώ στην Ελλάδα. σωστά;
5. "Αν υπήρχε διοικητική οργάνωση με ποδοσφαιρικά κριτήρια, χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς δυσλειτουργίες, με έγκαιρη και εύστοχη μεταγραφική επένδυση - ενίσχυση" θα προσθέσω χωρίς πολυιδιοκτησίες, τιμωρίες και πολλά άλλα. Όμως αυτό θα το δεχτώ και θα σου πώ οτι για να γίνουν αυτά βασική προυπόθεση είναι καλή στελέγχωση του οργανισμού με άτομα που νιάζονται πρώτα και πάνω απ όλα για τον Σύλλογο και όχι για το συμφέρον τους. Ξερείς εσύ πολλούς τέτοιους γιατι η ιστορία έδειξε πως και αυτοί (ο ΑΣ) που 3πλασιάσανε τους τίτλους με Σαββίδη και τον γλείφανε νυχθημερόν τώρα του λένε μην βάζεις λεφτά στο γήπεδο, βάλτα στην ομάδα, όπως κάνεις τόσα χρόνια,να πάει στο chl και εγώ με τον Τέλη που θα φτιάξουμε το γήπεδο να επωφεληθούμε απο την δική σου επένδυση!!!!
6. "Πάνω σε αυτό που περιγράφω, υπάρχει μία πολύχρονη στασιμότητα" όπως είπα και πριν όταν κάθε χρόνο το μπάτζετ αυξάνεται και οι τίτλοι αυξάνονται επίσης δεν υπάρχει στασιμότητα.
These users thanked the author ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ for the post (total 5):
Apil44, astral, paok apo epilogi, WeWillRockYou, Andrew R
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”